![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
02-01-2007, 11:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Tulip, am votat-o si eu pe Timeea. Oricum o mai votez de cateva ori pana ma culc. Ella, ce-mi place,de maine o sa fim multe fete iarasi pe baricade n-am mai vazut un meniu postat de muuuult timp -------------------- |
| Pisik |
02-01-2007, 11:38 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pup fetele!
Ama vut o seara frumoasa desi nu se anunta: am fost la matusa sotului, am stat un pic, apoi am fost la film, am vazut Deck the halls (Craciun cu scantei) haiosel, usurel, am ras, am baut un caramelito (un capuccino cu caramel) la gloria jeans si am aterizat acasica de vreo ora; mi-am facut salata cu pui pt maine Tulip, Timea are un vot si de la mine Deea scumpica Alexia foc foc Peach esti f frumoasa si slaba, Doamne cand oi arata si eu asa in blugi, ha ha, fost-ai lele cat ai fost Alice foarte dragutica ai fost se vede ca v-ati simtit bine Tulip eu nu stiu daca chiar numar de maine, de pe 8 sigur dar de maine ma potolesc si va rog fiti cu ochii pe mine Annais, eu zic ca si Dany, sa vorbesti cu el si sa nu fii geloasa. Uite, eu marturisesc (si sper sa nu mai vada nimeni, stim, noi cine -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
02-01-2007, 11:39 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ella...si eu sunt in proba la numarat pana sambata . Eu simt ca am nevoie de 3 zile de proba, ca e greu sa treci de la sarmale la branza 0%. Oricum, eu nu imi pot stabili zi de cantar decat sambata sau duminica, pentru ca in restul saptamanii plec foarte devreme de acasa si n-am timp si de cantarit. -------------------- |
| Pisik |
02-01-2007, 11:40 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ella...si eu sunt in proba la numarat pana sambata . Eu simt ca am nevoie de 3 zile de proba, ca e greu sa treci de la sarmale la branza 0%. Oricum, eu nu imi pot stabili zi de cantar decat sambata sau duminica, pentru ca in restul saptamanii plec foarte devreme de acasa si n-am timp si de cantarit. eu sigur ma cantaresc cam dupa o sapt de cand ma apuc, si de regim si de bicla; si eu tot la sambata ma gandeam, dar sambata viitoare; nu de alta dar nu vreau sa am un soc -------------------- |
| dany |
02-01-2007, 11:42 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Tulip, am votat-o si eu pe Timeea. Oricum o mai votez de cateva ori pana ma culc. Ella, ce-mi place,de maine o sa fim multe fete iarasi pe baricade n-am mai vazut un meniu postat de muuuult timp Vrei sa postez eu meniul meu ???? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Ella79 |
02-01-2007, 11:43 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Tulip, nu stiu la ce ora la culc. O sa fac o baie si dupa aia poate ma bag in pat. Maine ma trezesc la 6
Pisik, te sfatuiesc sa scapi de dulciurile alea cat mai repede. Ori ii spui sotului tau sa le inchida intr-un loc numai de el stiut si sa le manance pe ascuns, ori le faci cadou. Eu maine duc la birou un panetone si 2 cutii de bomboane, restul le ia babuinul si le duce la el acasa. Altfel n-am nici o sansa. Da dulciurile si gata! O sa iti cumperi tu o bombonica atunci cand o sa ai puncte economisite. -------------------- |
| Anna |
02-01-2007, 11:44 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
CITAT Annais, eu zic ca si Dany, sa vorbesti cu el si sa nu fii geloasa. Uite, eu marturisesc (si sper sa nu mai vada nimeni, stim, noi cine nici eu nu cred ca ar vrea sa se impace cu ea, dar ma doare mult chestia asta....sper mult sa imi treaca, sau macar sa nu mai aflu nimic Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 02-01-2007, 11:46 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Tulip |
02-01-2007, 11:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
ufffffffff,dulciurile astea.........eu nu pot sa le fac cadou,caci o sa am scandal in familie(sotul
-------------------- |
| Pisik |
02-01-2007, 11:47 PM
|
|
Tulip, nu stiu la ce ora la culc. O sa fac o baie si dupa aia poate ma bag in pat. Maine ma trezesc la 6 Pisik, te sfatuiesc sa scapi de dulciurile alea cat mai repede. Ori ii spui sotului tau sa le inchida intr-un loc numai de el stiut si sa le manance pe ascuns, ori le faci cadou. Eu maine duc la birou un panetone si 2 cutii de bomboane, restul le ia babuinul si le duce la el acasa. Altfel n-am nici o sansa. Da dulciurile si gata! O sa iti cumperi tu o bombonica atunci cand o sa ai puncte economisite. ehe, eu cand am tinut WW ca lumea, aveam pungi de M&M din alea de 500 gr, pungi de Milka cu de toate, mini ciocolatele de 15-20gr, mi le luase iubi in Germania cand am fost la el si stateam cu ele in camara si in fiecare week-end papam cate una sambata si una-doua duminica (depinde de cate pcte aveam), se crucea mama, ca eu in vremurile "bune" (adica si acum) dadeam gata toata punga, ce una-doua in week0-end, punga de juma de kil intr-o zi nenica! Dar asta era atunci, cand aveam vointa, acum nu stiu...voi incerca sa le fac vant dar e cam greu, mai duc eu la mama, o sa le mai dau la vecini, cred ca pastrez de dat cadou, poate recurg si la faza cu ascunsu, nu stiu, ca de pe acuma, cu burta super full ma gandesc ca nu pot sa le rezist d-apai cand oi fi dupa iaurt 0%, vai de mama mea -------------------- |
| dany |
02-01-2007, 11:51 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
eu sigur ma cantaresc cam dupa o sapt de cand ma apuc, si de regim si de bicla; si eu tot la sambata ma gandeam, dar sambata viitoare; nu de alta dar nu vreau sa am un soc Eu m-am cantarit azi de curiozitate ( mai bine nu o faceam Haideti ,fetelor,nu va agitati :ne revenim noi !!!! Doar vine concediul de vara ,nu ??? Avem o motivatie !!!!! Bine,cele care se marita anul asta ( Miha,Monic) au alte motivatii nici eu nu cred ca ar vrea sa se impace cu ea, dar ma doare mult chestia asta....sper mult sa imi treaca, sau macar sa nu mai aflu nimic O intrebare : daca nu vei mai afla nimic ...vei fii linistita ?????? Sincer !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| uka |
02-01-2007, 11:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
eu va invit la nunta pe toateeeee
doar ca inca nu stiu unde mie imi e frica sa ma urc pe cantar, dar se vede claaaar k m-am ingrasat bine, toat alumea imi psune -------------------- |
| Tulip |
03-01-2007, 12:00 AM
|
eu va invit la nunta pe toateeeee doar ca inca nu stiu unde mie imi e frica sa ma urc pe cantar, dar se vede claaaar k m-am ingrasat bine, toat alumea imi psune lasa,Uka,scapi tu,cum scapam noi toate de kg nedorite.....o sa ne fie mai usor daca aproape toata lumea va fi la dieta -------------------- |
| Anna |
03-01-2007, 12:01 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
nici eu nu cred ca ar vrea sa se impace cu ea, dar ma doare mult chestia asta....sper mult sa imi treaca, sau macar sa nu mai aflu nimic
[/quote] O intrebare : daca nu vei mai afla nimic ...vei fii linistita ?????? Sincer !!! [/quote] da, clar o sa fiu mai linistita ca acum, si dupa o per in care nimic si nimeni nu o sa mai aminteasca de individa cred sincer ca o sa fiu linistita. Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 03-01-2007, 12:02 AM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Ella79 |
03-01-2007, 12:02 AM
|
mie imi e frica sa ma urc pe cantar, dar se vede claaaar k m-am ingrasat bine, toat alumea imi psune Mama, ce-am urit eu fazele astea!! Sa imi spuna cineva ca m-am ingrasat Si ma mai enervam asta vara cand, dupa ce am slabit spectaculos in primavara in vara am stagnat, normal. Si incepusera unii sa-mi spuna "da' n-ai mai slabit deloc?". Atunci ma umpleam de nervi. -------------------- |
| dany |
03-01-2007, 12:05 AM
|
eu va invit la nunta pe toateeeee doar ca inca nu stiu unde mie imi e frica sa ma urc pe cantar, dar se vede claaaar k m-am ingrasat bine, toat alumea imi psune Oooopsssss,pe tine te-am uitat Uka cu nunta ,scuzeeeeeee. Ce ma voi bucura ( si intrista ,in acelasi timp) cand voi vedea WW-iste la nuntile voastre .dar...nu conteaza :voi sa fiti fericite !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:56 PM |