left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 28 29 30 31 32 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Tulip
mesaj 02-01-2007, 11:38 PM
Mesaj #436

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72
Sex: Feminin

CITAT(Ella79 @ 02-01-2007, 11:36 PM) *

Tulip, am votat-o si eu pe Timeea. Oricum o mai votez de cateva ori pana ma culc. wink1.gif

Ella, pupic.gif la ce ora te culci? wink1.gif

ce-mi place,de maine o sa fim multe fete iarasi pe baricade cheer.gif cheer.gif
n-am mai vazut un meniu postat de muuuult timp lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-01-2007, 11:38 PM
Mesaj #437

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Pup fetele!
Ama vut o seara frumoasa desi nu se anunta: am fost la matusa sotului, am stat un pic, apoi am fost la film, am vazut Deck the halls (Craciun cu scantei) haiosel, usurel, am ras, am baut un caramelito (un capuccino cu caramel) la gloria jeans si am aterizat acasica de vreo ora; mi-am facut salata cu pui pt maine sad.gif , am vazut ca sunt in continuare inconjurata de dulciuri, si numai bune gen toblerone, merci, heidi praline, opanetone, mozart, bobo cherry, etc. mad.gif , am mai incercat sa mai risipesc din ele (la mine in burta evident blum.gif ) si acu vreau sa imi fac o baita, ca maine la servici sad.gif

Tulip, Timea are un vot si de la mine pupic.gif
Deea scumpica Alexia foc foc hug.gif
Peach esti f frumoasa si slaba, Doamne cand oi arata si eu asa in blugi, ha ha, fost-ai lele cat ai fost sad.gif
Alice foarte dragutica ai fost se vede ca v-ati simtit bine
Tulip eu nu stiu daca chiar numar de maine, de pe 8 sigur dar de maine ma potolesc si va rog fiti cu ochii pe mine blushing.gif ca nu raspund de faptele mele
Annais, eu zic ca si Dany, sa vorbesti cu el si sa nu fii geloasa. Uite, eu marturisesc (si sper sa nu mai vada nimeni, stim, noi cine )).gif ) ca si acum, dupa casatorie si dupa 4 ani jumate de relatie am momente cand ma gandesc la fostul, desi s-a terminat f urat relatia (poate o sa am curaj sa povestesc candva despre asta) si stiu ca nu m-as mai intoarce niciodata la el, imi iubesc f mult sotul si ma face fericita. Dar a fost o relatie f intensa, un asa numit "foc de paie", ceva f f intens, dar si f dureros si fara sanse de reusita. Dar sa stii ca daca ar avea un site as intra sa ii vad profilul, de curiozitate, repet, fara sa am nici un gand de a mai fi ceva vreodata si nemaritata daca as fi. Pentru ca ce a fost a fost si gata. Nu stiu daca te ajuta dar ti-am spus situatia mea ca sa vezi ca uneori, desi pare ciudat, faptul ca te interesezi de fostul/fosta nu inseamna ca vrei sa te impaci cu el/ea sau ca te mai intereseaza, ci pur si simplu, e curiozitate sau nu stiu, un sentiment inexplicabil....

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ella79
mesaj 02-01-2007, 11:39 PM
Mesaj #438

Koala

Raspunsuri: 2.957
Membrul Nr.: 73

CITAT(danyhoney @ 03-01-2007, 01:37 AM) *

Ella...si eu sunt in proba la numarat pana sambata .

Eu simt ca am nevoie de 3 zile de proba, ca e greu sa treci de la sarmale la branza 0%. Oricum, eu nu imi pot stabili zi de cantar decat sambata sau duminica, pentru ca in restul saptamanii plec foarte devreme de acasa si n-am timp si de cantarit.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-01-2007, 11:40 PM
Mesaj #439

Taz

CITAT(Ella79 @ 03-01-2007, 01:39 AM) *

CITAT(danyhoney @ 03-01-2007, 01:37 AM) *

Ella...si eu sunt in proba la numarat pana sambata .

Eu simt ca am nevoie de 3 zile de proba, ca e greu sa treci de la sarmale la branza 0%. Oricum, eu nu imi pot stabili zi de cantar decat sambata sau duminica, pentru ca in restul saptamanii plec foarte devreme de acasa si n-am timp si de cantarit.

eu sigur ma cantaresc cam dupa o sapt de cand ma apuc, si de regim si de bicla; si eu tot la sambata ma gandeam, dar sambata viitoare; nu de alta dar nu vreau sa am un soc doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 02-01-2007, 11:42 PM
Mesaj #440

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 10:38 PM) *

CITAT(Ella79 @ 02-01-2007, 11:36 PM) *

Tulip, am votat-o si eu pe Timeea. Oricum o mai votez de cateva ori pana ma culc. wink1.gif

Ella, pupic.gif la ce ora te culci? wink1.gif

ce-mi place,de maine o sa fim multe fete iarasi pe baricade cheer.gif cheer.gif
n-am mai vazut un meniu postat de muuuult timp lol.gif lol.gif

Vrei sa postez eu meniul meu ???? )).gif )).gif Pana la pranz am avut 7,5 p.....gustare 1 p...cina 10 p .....si apoi....D-zeu cu mila )).gif Eu am zis 5 p peste .Pai,stai sa explic : de Rev fiecare a cumparat cate ceva si ...noi am cumparat cel mai mult .Ieri ,cand a fost Dirk sa ia masina ,am primit tot ce a mai ramas peste :bere ( nu am baut azi) , carne de strut ( am terminat-o la cina),creveti ( i-am facut cadou ieri),vin fiert ( a trebuit sa-l bem azi ca altfel trebuia sa-l aruncam sad.gif sad.gif ),saratele (le-am papat azi sa nu mai am maine ispita in casa lol.gif ).Deci......s-a dus naibii numaratul meu azi lol.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 02-01-2007, 11:43 PM
Mesaj #441

Koala

Tulip, nu stiu la ce ora la culc. O sa fac o baie si dupa aia poate ma bag in pat. Maine ma trezesc la 6 sad.gif Dar un vot tot mai bag.
Pisik, te sfatuiesc sa scapi de dulciurile alea cat mai repede. Ori ii spui sotului tau sa le inchida intr-un loc numai de el stiut si sa le manance pe ascuns, ori le faci cadou. Eu maine duc la birou un panetone si 2 cutii de bomboane, restul le ia babuinul si le duce la el acasa. Altfel n-am nici o sansa.
Da dulciurile si gata! O sa iti cumperi tu o bombonica atunci cand o sa ai puncte economisite.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Anna
mesaj 02-01-2007, 11:44 PM
Mesaj #442

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT
Annais, eu zic ca si Dany, sa vorbesti cu el si sa nu fii geloasa. Uite, eu marturisesc (si sper sa nu mai vada nimeni, stim, noi cine )).gif ) ca si acum, dupa casatorie si dupa 4 ani jumate de relatie am momente cand ma gandesc la fostul, desi s-a terminat f urat relatia (poate o sa am curaj sa povestesc candva despre asta) si stiu ca nu m-as mai intoarce niciodata la el, imi iubesc f mult sotul si ma face fericita. Dar a fost o relatie f intensa, un asa numit "foc de paie", ceva f f intens, dar si f dureros si fara sanse de reusita. Dar sa stii ca daca ar avea un site as intra sa ii vad profilul, de curiozitate, repet, fara sa am nici un gand de a mai fi ceva vreodata si nemaritata daca as fi. Pentru ca ce a fost a fost si gata. Nu stiu daca te ajuta dar ti-am spus situatia mea ca sa vezi ca uneori, desi pare ciudat, faptul ca te interesezi de fostul/fosta nu inseamna ca vrei sa te impaci cu el/ea sau ca te mai intereseaza, ci pur si simplu, e curiozitate sau nu stiu, un sentiment inexplicabil....

nici eu nu cred ca ar vrea sa se impace cu ea, dar ma doare mult chestia asta....sper mult sa imi treaca, sau macar sa nu mai aflu nimic sad.gif

Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 02-01-2007, 11:46 PM

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Tulip
mesaj 02-01-2007, 11:45 PM
Mesaj #443

Taz

ufffffffff,dulciurile astea.........eu nu pot sa le fac cadou,caci o sa am scandal in familie(sotul huh.gif )....noroc ca ce-mi placea mie mai mult,l-am terminat yahoo.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-01-2007, 11:47 PM
Mesaj #444

Taz

CITAT(Ella79 @ 03-01-2007, 01:43 AM) *

Tulip, nu stiu la ce ora la culc. O sa fac o baie si dupa aia poate ma bag in pat. Maine ma trezesc la 6 sad.gif Dar un vot tot mai bag.
Pisik, te sfatuiesc sa scapi de dulciurile alea cat mai repede. Ori ii spui sotului tau sa le inchida intr-un loc numai de el stiut si sa le manance pe ascuns, ori le faci cadou. Eu maine duc la birou un panetone si 2 cutii de bomboane, restul le ia babuinul si le duce la el acasa. Altfel n-am nici o sansa.
Da dulciurile si gata! O sa iti cumperi tu o bombonica atunci cand o sa ai puncte economisite.

ehe, eu cand am tinut WW ca lumea, aveam pungi de M&M din alea de 500 gr, pungi de Milka cu de toate, mini ciocolatele de 15-20gr, mi le luase iubi in Germania cand am fost la el si stateam cu ele in camara si in fiecare week-end papam cate una sambata si una-doua duminica (depinde de cate pcte aveam), se crucea mama, ca eu in vremurile "bune" (adica si acum) dadeam gata toata punga, ce una-doua in week0-end, punga de juma de kil intr-o zi nenica!
Dar asta era atunci, cand aveam vointa, acum nu stiu...voi incerca sa le fac vant dar e cam greu, mai duc eu la mama, o sa le mai dau la vecini, cred ca pastrez de dat cadou, poate recurg si la faza cu ascunsu, nu stiu, ca de pe acuma, cu burta super full ma gandesc ca nu pot sa le rezist d-apai cand oi fi dupa iaurt 0%, vai de mama mea doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 02-01-2007, 11:51 PM
Mesaj #445

Yeti

CITAT(Pisik @ 02-01-2007, 10:40 PM) *

eu sigur ma cantaresc cam dupa o sapt de cand ma apuc, si de regim si de bicla; si eu tot la sambata ma gandeam, dar sambata viitoare; nu de alta dar nu vreau sa am un soc doh.gif

Eu m-am cantarit azi de curiozitate ( mai bine nu o faceam doh.gif ) si ....m-am socat .Dar ..asa cum zici si tu...ma voi cantari dupa ce pleaca rusii ( sunt pe vine) si voi stii exact cum stau.

Haideti ,fetelor,nu va agitati :ne revenim noi !!!! Doar vine concediul de vara ,nu ??? Avem o motivatie !!!!! Bine,cele care se marita anul asta ( Miha,Monic) au alte motivatii blum.gif .Dar...poateeeeeeee....ne invita la nunta si nu vrem sa facem ( adica sa faceti , ca eu sigur nu ajung ) WW-istele de ras ,nu ????? blum.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 02-01-2007, 10:44 PM) *

nici eu nu cred ca ar vrea sa se impace cu ea, dar ma doare mult chestia asta....sper mult sa imi treaca, sau macar sa nu mai aflu nimic sad.gif

O intrebare : daca nu vei mai afla nimic ...vei fii linistita ?????? Sincer !!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
uka
mesaj 02-01-2007, 11:59 PM
Mesaj #446

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

eu va invit la nunta pe toateeeee
doar ca inca nu stiu unde biggrin.gif
mie imi e frica sa ma urc pe cantar, dar se vede claaaar k m-am ingrasat bine, toat alumea imi psune sad.gif

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 03-01-2007, 12:00 AM
Mesaj #447

Taz

CITAT(uka @ 02-01-2007, 11:59 PM) *

mie imi e frica sa ma urc pe cantar, dar se vede claaaar k m-am ingrasat bine, toat alumea imi psune sad.gif

lasa,Uka,scapi tu,cum scapam noi toate de kg nedorite.....o sa ne fie mai usor daca aproape toata lumea va fi la dieta wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 03-01-2007, 12:01 AM
Mesaj #448

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

[/quote]
O intrebare : daca nu vei mai afla nimic ...vei fii linistita ?????? Sincer !!!
[/quote]

da, clar o sa fiu mai linistita ca acum, si dupa o per in care nimic si nimeni nu o sa mai aminteasca de individa cred sincer ca o sa fiu linistita.

Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 03-01-2007, 12:02 AM

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Ella79
mesaj 03-01-2007, 12:02 AM
Mesaj #449

Koala

CITAT(uka @ 03-01-2007, 01:59 AM) *

Mama, ce-am urit eu fazele astea!! Sa imi spuna cineva ca m-am ingrasat doh.gif Eu acum daca mai indrazneste cineva sa imi sugereze macar ca m-as fi ingrasat le spun in fata "daca esti bine crescut, unei femei nu-i spui in fata ca s-a ingrasat nici daca e cat un buldozer".
Si ma mai enervam asta vara cand, dupa ce am slabit spectaculos in primavara in vara am stagnat, normal. Si incepusera unii sa-mi spuna "da' n-ai mai slabit deloc?". Atunci ma umpleam de nervi.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 12:05 AM
Mesaj #450

Yeti

CITAT(uka @ 02-01-2007, 10:59 PM) *

Oooopsssss,pe tine te-am uitat Uka cu nunta ,scuzeeeeeee.

Ce ma voi bucura ( si intrista ,in acelasi timp) cand voi vedea WW-iste la nuntile voastre .dar...nu conteaza :voi sa fiti fericite !!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post

251 Pagini V « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 03:56 PM