![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
31-12-2006, 11:35 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Eu sunt tot racita
Cica nu e bine sa stranuti in Ajun de An Nou ( parca asa am inteles ) ...pai cum,Doamne ,sa nu stranut daca sunt racita ? trag niste concerte de toata frumusetea 2 in 1...cat stai pe net azi ? Ella...mergi la "Cutia de propuneri si reclamatii" si acolo gasesti totul despre poze -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Ella79 |
31-12-2006, 11:43 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Multumesc Dany!
Sa vad daca reusesc ![]() aha, gata! Deci, aceasta este rochita. Asa aratam eu in ea acum 10 kg. La rochita asta as vrea sa imi iau un dres negru mat, niste pantofi negrii, bot rotund, toc cui de 10 cm si parul.... nu stiu, sa mi-l fac cumva retro, dar nu am o idee clara. faza e ca rochita e pe corp..... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
31-12-2006, 11:47 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Tare frumusica rochita ,Ella !!!! Acum...tu te vezi cum iti sta pe tine.Chiar sunt 10 kg ? Nu prea cred
Poate vine Dana cu ceva idei in legatura cu parul. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Ella79 |
31-12-2006, 11:47 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pantofii ar putea fi ori asta, ori unii negri, toc cui, ori unii din piele intoarsa, talpa ortopedica, negrii. Voi ce parere aveti?
![]() Tare frumusica rochita ,Ella !!!! Acum...tu te vezi cum iti sta pe tine.Chiar sunt 10 kg ? Nu prea cred Poate vine Dana cu ceva idei in legatura cu parul. Da mai, chiar sunt 10 kg, pe bune!!! -------------------- |
| dany |
31-12-2006, 11:49 AM
|
Eu as incalta pantofii astia ,cu alb si negru....sunt finuti . Si daca tot vrei sa arati retro,se potrivesc,zic eu
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| daconst |
31-12-2006, 11:49 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,mai citesc pe la mamici si apoi ma apuc de treaba.Ca deja nu mai am stare.
Sorina,ce mai zici ca faci?cum a fost de Craciun?Socrosenia ce a mai facut? Te-am tot cautat saptamana asta dar cred ca nu ai lucrat. Ce faci in seara asta? Ella,astept rochita... -------------------- |
| dany |
31-12-2006, 11:52 AM
|
Dana...a pus Ella rochita deja...cateva postari mai sus .Ok,mersi,vroiam doar sa stiu ca nu vei fii toata ziua pe net...stii tu
Sorina scrie de zor -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Ella79 |
31-12-2006, 11:54 AM
|
[Ella,astept rochita... Vezi ca e pusa! Astept sfaturi de coafat. Eu ma gandisem asa: 1. parul prins in coada si partea de sus tapata 2. partea de sus tapata si prinsa cu agrafe la spate (ca sa stea) si restul lasat lung si intors inspre exterior 3. indreptat cu placa si atat 4. intoarse varfurile spre exterior Voi ce votati? Ar mai fi si varianta varfuri intoarse spre exterior + diadema, dar sunt prea balena ca sa atrag acum atentia. ... Eu as incalta pantofii astia ,cu alb si negru....sunt finuti . Si daca tot vrei sa arati retro,se potrivesc,zic eu crezi ca merg cu dres negru mat? Si eu i-as luat tot pe astia, pentru ca sunt foarte comozi. Cei cu talpa ortopedica sunt prea "de zi", iar ceilalti au tocuri de 10. Cine naiba danseaza pe asa ceva?? :huh:Insa sunt atat de classy-eleganti.... Acest mesaj a fost editat de Ella79: 31-12-2006, 11:54 AM -------------------- |
| dany |
31-12-2006, 11:58 AM
|
In legatura cu parul...eu zic sa te gandesti ca vei dansa si ..poate vei transpira....atunci ar fii bine sa ai gatul liber. Eu daca am parul lasat liber si dansez nu rezist mult si mi-l prind cu o clama la spate ca sa primesc aer
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| daconst |
31-12-2006, 11:58 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Acum am vazut pozele...Imi place rochita si zic eu ca modelul te va avantaja ca dungile alea sunt de efect.
La pantofi as spune sa fie negri simpli,fara alb...nu stiu cei cu bot rotund cum sunt? Cei cu talpa ortopedica,cred ca arata piciorul cam grosut daca sunt negri...desi cu dres negru ar putea sa mearga.Nu pot spune decit daca vad combinatia.Dar eu zic ca-ti dai seama cind probezi. La par,merge vorba ta ceva retro...pacat ca e plin de bentite in Buc si e greu sa pari originaa,dar o bentita rosie,ar fi putina culoare la tinuta. Poate pui margele rosii...nu stiu,zic si eu.E greu pina nu tevezi in oglinda. Mie mi-ar place la par ceva in gen la freza lui Raduleasca,adica nu ceva prea sofisticat.Niste bigudiuri mari care sa aranjeze parul si bretonu ala pina la urechi de-l au cam toate acum...nu stiu sa-ti explic,dar stii tu cu siguranta. Sau prins doar din parti si ridicat la spate si mai tapat in varful capului. Oricum ceva simplu. -------------------- |
| peach |
31-12-2006, 12:04 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Neata fetele
Dana a semnat condica printre frusecuri si sarmale..asta-i bine Va doresc un an nou mai bun decit actualul si fie ca toate dorintele voastre sa devina realitate! ps: super rochie ella -------------------- |
| dany |
31-12-2006, 12:06 PM
|
Sorina....Si tu sa ai un AN NOU 2007 PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI !!!!
| daconst |
|
Am citit si variantele tale de freze...As merge pe varianta cu coada,tapat si prins,mai ales daca e cald acolo.
Si mai am un motiv...eu de cind m-am rotunjit la fata parca ma avantajeaza parul prins... ca daca il mai si infoi sau pun bigudiuri sunt ca purcica. Tu vezi la tine ce te avantajeaza...ca asa vazut de afara e mai greu. -------------------- |
| Ella79 |
|
cred ca o sa il tapez in varful capului si il prind in coada. In felul asta intruneste si conditiile zise de dany, sa am aer (si are dreptate) si e si simplu, cum zice Dana. Si as putea sa imi pun in evidenta si niste cercei albi, lungi, anii '70.
-------------------- |
| daconst |
31-12-2006, 12:11 PM
|
cred ca o sa il tapez in varful capului si il prind in coada. In felul asta intruneste si conditiile zise de dany, sa am aer (si are dreptate) si e si simplu, cum zice Dana. Si as putea sa imi pun in evidenta si niste cercei albi, lungi, anii '70. Hi,hi,hi,ca am scris in acelasi timp si la fel. Poate o poza o sa vedem si noi maine cu tine...sigur o sa arati super.Nu-ti fa griji. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:30 PM |