left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 33 34 35 36 37 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
dorel cu doi r si doi L
mesaj 03-01-2007, 02:29 AM
Mesaj #511

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 15
Inscris: 3-01-2007
Membrul Nr.: 204

mey stimata marmota si alte animale mici si stufoase

n-am apucat sa citesc nica ca de 10 min v-am gasit....in schimb m-a anuntat matusi-mea ieri ca de la 12 noaptea romanii nu mai merg cracanati cu un picior in romania si cu altu in europa....asa ca ma bucur pentru ei ca cred ca aveau o durere de sale ceva de speriat...io promit solemn ca daca nu mor de gat cu bacteriile astea ale dreaku care nu vor sa asculte de mine....o sa citesc in fiecare saptamana cate o parte....ca sa mor io ca ati avut parte de conversatie de-a dreptu fluida....iar io am inceput scoala....ca daca n-am facut cand eram mic...o fac acu cand sunt obez )).gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 02:30 AM
Mesaj #512

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 01:24 AM) *

alou tanti marmota....io sunt....dorel blanila....gras ca o ciuperca si umflat ca balonu cu heliu....a propos, avem in lab o butelie cu heliu, da in pisoii mei ca nu se gandeste nimeni sa o deschida sa trag si io un gat si dupa aia sa incep sa cant... cheer.gif

io acu vazui ca ma facui amiba...moale si verde....huideo ca e gretzos rau si acu mi se scarbeste asa de tare ca renunt la sport pe ziua asta....ca pana azi am facut sport cu furculita prin farfurie....da mancarea nu e buna cand gatesti tu... blink.gif

Awwwww , "tanti marmota " sad.gif sad.gif Sa nu spui ca nu ma mai stii ca vin la tine si te bat de-ti scot toti fulgii !!! Si blana ,si tot !!!! mama ce m-ai suparat !!! )).gif

Beyyyy,sportul ala l-am facut si noi .....oare eram echipa si nu stiam ???

Ce mai faci ,mey Dorelu ??????? Ne-ai lipsit tareeee mult !!!!
Ai aparut la fix sa auzi"pe viu" in cateva zile nasterea lui "Danutella -junior lol.gif "

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 03-01-2007, 02:39 AM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

uka
mesaj 03-01-2007, 02:30 AM
Mesaj #513

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

ufffffffff
spor la citit atunci...

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 02:36 AM
Mesaj #514

Yeti

Dorelu ...tu obez ????? Nu cred !!!!!!!!!!!!!! Zi "sa mori tu " si...poate ...te cred !! pupic.gif Mamaaaaaaaa ,ce se vor bucura maine Sorina,dana,Miha ca ai aparut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dar eu te-am desoperit prima ...ce premui primesc ???? sa nu zici ca donezi kg ca nu vreau lol.gif

Si ..uite asa ,Dorelu e de vina ca eu nu merg la nani lol.gif lol.gif

pe unde ai umblat ,mey ???????????????? Zi tot,repdeeeeeeee

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
dorel cu doi r si doi L
mesaj 03-01-2007, 02:36 AM
Mesaj #515

Amiba

ce sa zic....viatza mea e grea aici...pe langa faptu ca mananc ce gatesc....adica un real dezavantaj...nu-mi iese nici un experiment....si astia de aici au niste fetze de zici ca stau sa moara....muncesc precum cainele (ca stiu io ca pisica doarme toata ziua )).gif si nu iese nica....imi vine sa mor....ca sa nu mai vorbim ca nu pot sa vorbesc pe mess sau altceva ca am monitoru cu vedere la marele public...si care cum trece...mai arunca o ochiada pe ecran la mine....in rest, mananc din cand in cand....nu mananc carne da suplinesc cu omlete )).gif si branzeturi...am facut paine manuala si a doua zi era bolovan industrial...nici cu dinte de metal nu izbuteai sa musti...asa ca ce sa va povestesc....am o viatza palpitanta...da macar vad filme pe dvd....ca au astia pe gratis....asa ca vad tot ce se poate in materie de comedii si desene animate baby.gif
+Quote Post
uka
mesaj 03-01-2007, 02:37 AM
Mesaj #516

Iepuras

de cand sta incl;inata.....
eu nu cre dko cunosc... sau am o memorie scurta doar...

--------------------
+Quote Post
soranutza
mesaj 03-01-2007, 02:39 AM
Mesaj #517

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

Ina, la multi ani ! give_rose.gif

Dana, am facut poze la revelion, o sa pun si poze dar dupa ce ma intorc in Belgia. Acum sunt inca in Timisoara, inconjurata de familie si nu-mi prea arde de "tehnica".

Peach, m-ai dat gata, asta-i cea mai misto poza a ta !
+Quote Post
dorel cu doi r si doi L
mesaj 03-01-2007, 02:39 AM
Mesaj #518

Amiba

CITAT(danyhoney @ 03-01-2007, 03:36 AM) *

Dorelu ...tu obez ????? Nu cred !!!!!!!!!!!!!! Zi "sa mori tu " si...poate ...te cred !! pupic.gif Mamaaaaaaaa ,ce se vor bucura maine Sorina,dana,Miha ca ai aparut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dar eu te-am desoperit prima ...ce premui primesc ???? sa nu zici ca donezi kg ca nu vreau lol.gif

am 82 de kile la 1.63 m...nu face calculu ca te sperii inutil....iti spun io...sunt obez clasa I...pana si la obezitate se pare ca tot la clasa intai am ramas...bastonase, onduleuri si alte semne de genul valuri valuri....

da am facut pariu cu al meu prieten pe 100 usd ca slabesc pana la 14 feb ca sa imi cumpere lenjerie de la Victoria's Secret de 100 dolari....cred ca m-am fraierit ca tre sa cer mai mult...da las ca s-a fraierit si el ca nu a zis cate kile...)).gif
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 02:41 AM
Mesaj #519

Yeti

CITAT(uka @ 03-01-2007, 01:37 AM) *

de cand sta incl;inata.....
eu nu cre dko cunosc... sau am o memorie scurta doar...

Hmmm...nici eu nu cred ca o cunosti ,UKA.....dar nu sunt sigura.habar nu am cand ati venit fiecare pe acest forum....

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
uka
mesaj 03-01-2007, 02:42 AM
Mesaj #520

Iepuras

pai... eu am intrat prin vara 2005 cand eram la inceput.... si d atunci am facut o pauza.. si iar am intrat...

--------------------
+Quote Post
dorel cu doi r si doi L
mesaj 03-01-2007, 02:46 AM
Mesaj #521

Amiba

si io am intrat si am iesit pentru ca am avut o problema cu personalitatea mea...si m-am retras...da asta e chestie veche de tot....si ca sa fiu sincera nu ma monitorizez...pen ca am mintea prea scurta pentru asa ceva...d-abia stiu cati ani am de la un an la altu....
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 02:49 AM
Mesaj #522

Yeti

CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 01:36 AM) *

ce sa zic....viatza mea e grea aici...pe langa faptu ca mananc ce gatesc....adica un real dezavantaj...nu-mi iese nici un experiment....si astia de aici au niste fetze de zici ca stau sa moara....muncesc precum cainele (ca stiu io ca pisica doarme toata ziua )).gif si nu iese nica....imi vine sa mor....ca sa nu mai vorbim ca nu pot sa vorbesc pe mess sau altceva ca am monitoru cu vedere la marele public...si care cum trece...mai arunca o ochiada pe ecran la mine....in rest, mananc din cand in cand....nu mananc carne da suplinesc cu omlete )).gif si branzeturi...am facut paine manuala si a doua zi era bolovan industrial...nici cu dinte de metal nu izbuteai sa musti...asa ca ce sa va povestesc....am o viatza palpitanta...da macar vad filme pe dvd....ca au astia pe gratis....asa ca vad tot ce se poate in materie de comedii si desene animate baby.gif

Important e ca ai ramas la fel de "nebun si zapacit " cum te stiam !!!!Maaaaaaaammmmaaaaa,de abia stept sa vad ce zic fetele de aparitia ta !!!!! Credc ca maine voi fii pe sarma la prima ora lol.gif .cel mai important eveniment petrecut pana acum e ca Danutella asteapta un bb...si asta in urmatoarele zile,e pe ultima suta de metrii !!! Beyyyyyyyy,eu nu mai stiu acum exact care era adresa ta de mail....cred ca era cea la cer primeam " declined" tot timpul .Fii sdi tu un Dorel civilizat ( macar acum la inceput de An ) si zi-mi adresa ta exacta .Mi-am tocit degetele de fiecare data cand am vrut sa-ti trimit o felicitare,o chestie,o trestie si....de fiecare data am primit BUZZZZZZZZZZZZZZZZZ...adresa gresita !!!!

Beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,Dorelu.......nici nu iti poti imagina ce ma bucur ca ai aparut aici !!!!!!!!!! Chiar vorbeam acum catva timp la telefon cu Danutella ( acum se numeste 2 in 1 lol.gif ) s ne intrebam ce e cu tine.

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 03-01-2007, 02:56 AM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 02:54 AM
Mesaj #523

Yeti

CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 01:39 AM) *

CITAT(danyhoney @ 03-01-2007, 03:36 AM) *

am 82 de kile la 1.63 m...nu face calculu ca te sperii inutil....iti spun io...sunt obez clasa I...pana si la obezitate se pare ca tot la clasa intai am ramas...bastonase, onduleuri si alte semne de genul valuri valuri....

da am facut pariu cu al meu prieten pe 100 usd ca slabesc pana la 14 feb ca sa imi cumpere lenjerie de la Victoria's Secret de 100 dolari....cred ca m-am fraierit ca tre sa cer mai mult...da las ca s-a fraierit si el ca nu a zis cate kile...)).gif

Ce tare esti !!!!!! ca intotdeauna,de altfel !!!! ce treaba ai cu prietenul ??? Pe 14 februrie te urci pe cantar,spui ce greutate vrei tu sa ai ( nu cea reala ) si...te faci cu lenjeria de la Victoria`S !!!!! doar esti un Dorel destept,nu ????

Mai zii despre tine,ce ai mai facut,pe unde ti-au mai falfait penele de cand nu ne-am mai "auzit".Nu fii secretos ca nu tine blum.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
dorel cu doi r si doi L
mesaj 03-01-2007, 02:59 AM
Mesaj #524

Amiba

CITAT(danyhoney @ 03-01-2007, 03:49 AM) *

CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 01:36 AM) *

Important e ca ai ramas la fel de "nebun si zapacit " cum te stiam !!!!Maaaaaaaammmmaaaaa,de abia stept sa vad ce zic fetele de aparitia ta !!!!! Credc ca maine voi fii pe sarma la prima ora lol.gif .cel mai important eveniment petrecut pana acum e ca Danutella asteapta un bb...si asta in urmatoarele zile,e pe ultima suta de metrii !!! Beyyyyyyyy,eu nu mai stiu acum exact care era adresa ta de mail....cred ca era cea la cer primeam " declined" tot timpul .Fii sdi tu un Dorel civilizat ( macar acum la inceput de An ) si zi-mi adresa ta exacta .Mi-am tocit degetele de fiecare data cand am vrut sa-ti trimit o felicitare,o chestie,o trestie si....de fiecare data am primit BUZZZZZZZZZZZZZZZZZ...adresa gresita !!!!

Beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,Dorelu.......nici nu iti poti imagina ce ma bucur ca ai aparut aici !!!!!!!!!! Chiar vorbeam acum catva timp cu Danutella ( acum se numeste 2 in 1 lol.gif ) s ne intrebam ce e cu tine.

acu fie vorba intre noi nu te trezi prea devreme pentru mine )).gif...nu de alta da io sunt cu 7 ore dupa romania...asa ca mai tango...basca io pot sa intru numa tarziu....cand nu mai e nimeni la laborator...ca sa nu am probleme...mey, adresa mea de email tocit e lgcristea@hotmail.com sau rroarr666@yahoo.com....e adevarat ca nu prea am timp sa ma uit pe ele...da cred ca inca mai sunt functionale....sa ii zici lu tanti doi intr-unu ca dorel transmite felicitari perpendiculare si unghiulare....si ii doreste o maternitate linistita si fara multe urlete nocturne...lu ala micu ii urez o copilarie linistita si sa se gandeasca bine ce gene isi alege de la fiecare parinte in parte....ca uite acu e momentu decisiv....eventual sa participe activ la cautarea numelui personal...in nume personal as dori sa le urez sa fie sanatosi si vioi....si fara suzete ca strica dintii....stiu io din proprie experienta care am suzetat pana la varsta memorabila de 3 ani....

ok, hai ca plec ca e ora 8 si tre sa ma duc la sport....sa vad daca pot sa inoportunez publicu cu untura personala....ne discutam maine....sa nu dea naiba sa dispareti pana maine
tease.gif
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 03:03 AM
Mesaj #525

Yeti

Da-le incolo de kg ,Dorelu!!!!!! toate luptam cu ele acum !!! sau credeai ca ne-am cumintit si am papat in puncte de Creciun si Revelion ???Awwwwww.....nu citi ultimele pagini ca vei vedea doar grase doh.gif doh.gif .

Beyyy...deci nu ma pot abtine sa ma bucur de aparitia ta !!!!! Sunt in delir !!! Intelegi ??? Si...asta are de a face doar cu tine ,nu cu sotul meu ca el doarme deja ,deci nici o sansa de ceva fursecuri ( Hihihihi,ceva nou pentru tine ????? va trebui sa citesti din urma sa vezi ce inseamna sa faci fursecuri....sau te duce mintea - ca esti destept- si stii deja lol.gif lol.gif ) blum.gif blum.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post

251 Pagini V « < 33 34 35 36 37 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 03:13 PM