left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 34 35 36 37 38 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
dany
mesaj 03-01-2007, 03:19 AM
Mesaj #526

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.123
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 01:59 AM) *

CITAT(danyhoney @ 03-01-2007, 03:49 AM) *

CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 01:36 AM) *

ce sa zic....viatza mea e grea aici...pe langa faptu ca mananc ce gatesc....adica un real dezavantaj...nu-mi iese nici un experiment....si astia de aici au niste fetze de zici ca stau sa moara....muncesc precum cainele (ca stiu io ca pisica doarme toata ziua )).gif si nu iese nica....imi vine sa mor....ca sa nu mai vorbim ca nu pot sa vorbesc pe mess sau altceva ca am monitoru cu vedere la marele public...si care cum trece...mai arunca o ochiada pe ecran la mine....in rest, mananc din cand in cand....nu mananc carne da suplinesc cu omlete )).gif si branzeturi...am facut paine manuala si a doua zi era bolovan industrial...nici cu dinte de metal nu izbuteai sa musti...asa ca ce sa va povestesc....am o viatza palpitanta...da macar vad filme pe dvd....ca au astia pe gratis....asa ca vad tot ce se poate in materie de comedii si desene animate baby.gif

Important e ca ai ramas la fel de "nebun si zapacit " cum te stiam !!!!Maaaaaaaammmmaaaaa,de abia stept sa vad ce zic fetele de aparitia ta !!!!! Credc ca maine voi fii pe sarma la prima ora lol.gif .cel mai important eveniment petrecut pana acum e ca Danutella asteapta un bb...si asta in urmatoarele zile,e pe ultima suta de metrii !!! Beyyyyyyyy,eu nu mai stiu acum exact care era adresa ta de mail....cred ca era cea la cer primeam " declined" tot timpul .Fii sdi tu un Dorel civilizat ( macar acum la inceput de An ) si zi-mi adresa ta exacta .Mi-am tocit degetele de fiecare data cand am vrut sa-ti trimit o felicitare,o chestie,o trestie si....de fiecare data am primit BUZZZZZZZZZZZZZZZZZ...adresa gresita !!!!

Scumpa...2 in 1 va citi singura ce i-ai urat tu aici !!! si se va super-bucura !!!!!!

deci tu intri doar seara ????? Unde esti ,mama ??????cred ca am pierdut ceva...sau tu nu ai spus tot blum.gif

te pup,somn usor si ...pe maine,sper !!!!!! pupic.gif As vrea sa poti sta mai mult pe aici...sunt multe de povestit !!!!!!

Beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,Dorelu.......nici nu iti poti imagina ce ma bucur ca ai aparut aici !!!!!!!!!! Chiar vorbeam acum catva timp cu Danutella ( acum se numeste 2 in 1 lol.gif ) s ne intrebam ce e cu tine.

acu fie vorba intre noi nu te trezi prea devreme pentru mine )).gif...nu de alta da io sunt cu 7 ore dupa romania...asa ca mai tango...basca io pot sa intru numa tarziu....cand nu mai e nimeni la laborator...ca sa nu am probleme...mey, adresa mea de email tocit e lgcristea@hotmail.com sau rroarr666@yahoo.com....e adevarat ca nu prea am timp sa ma uit pe ele...da cred ca inca mai sunt functionale....sa ii zici lu tanti doi intr-unu ca dorel transmite felicitari perpendiculare si unghiulare....si ii doreste o maternitate linistita si fara multe urlete nocturne...lu ala micu ii urez o copilarie linistita si sa se gandeasca bine ce gene isi alege de la fiecare parinte in parte....ca uite acu e momentu decisiv....eventual sa participe activ la cautarea numelui personal...in nume personal as dori sa le urez sa fie sanatosi si vioi....si fara suzete ca strica dintii....stiu io din proprie experienta care am suzetat pana la varsta memorabila de 3 ani....

ok, hai ca plec ca e ora 8 si tre sa ma duc la sport....sa vad daca pot sa inoportunez publicu cu untura personala....ne discutam maine....sa nu dea naiba sa dispareti pana maine
tease.gif

Unde naiba sa disparem pana maine ??????? AICI ramanem !!!! Aici ne gasesti !!!

Dorelu......ai PM !!!!!! Mai stii ce inseamna asta ??? blum.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 03-01-2007, 03:22 AM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 03:29 AM
Mesaj #527

Yeti

CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 01:59 AM) *

acu fie vorba intre noi nu te trezi prea devreme pentru mine )).gif...nu de alta da io sunt cu 7 ore dupa romania...asa ca mai tango...

Beyyyyyy...pe unde iti falfaie penele ????? 7 ore dupa Romania ??????????????????????????????????????????????

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

uka
mesaj 03-01-2007, 03:31 AM
Mesaj #528

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

undeva in AMERICA?!!?!??

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 03:33 AM
Mesaj #529

Yeti

CITAT(uka @ 03-01-2007, 01:42 AM) *

pai... eu am intrat prin vara 2005 cand eram la inceput.... si d atunci am facut o pauza.. si iar am intrat...

Uka.....daca ai intrat prin vara 2005 ..ar trebui sa o stii.Eu am venit prin noiembrie 2005 (cred) si Dorelu era prezent cu tot cu pene la WW !! >Oricum,eu ma bucur ca a revenit...chiar daca nu am habar pe unde falfaie acum ( 7 ore diferenta de Ro ??????? ).Ce conteaza ?????? Importanta e ca a revenit !!!! ca pasarea Phoenix !!!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
uka
mesaj 03-01-2007, 03:34 AM
Mesaj #530

Iepuras

CITAT(danyhoney @ 03-01-2007, 03:33 AM) *

pai... eu am intrat prin vara 2005 cand eram la inceput.... si d atunci am facut o pauza.. si iar am intrat...

Uka.....daca ai intrat prin vara 2005 ..ar trebui sa o stii.Eu am venit prin noiembrie 2005 (cred) si Dorelu era prezent cu tot cu pene la WW !! >Oricum,eu ma bucur ca a revenit...chiar daca nu am habar pe unde falfaie acum ( 7 ore diferenta de Ro ??????? ).Ce conteaza ?????? Importanta e ca a revenit !!!! ca pasarea Phoenix !!!!

am memoria scurta... baby.gif unsure.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 03:40 AM
Mesaj #531

Yeti

CITAT(uka @ 03-01-2007, 02:31 AM) *

undeva in AMERICA?!!?!??

Hmmmmm...asa gandeam si eu...sau mai degraba prin australia,Noua Zeelanda ???

Dorelu !!!!!!!! salveaza-ne de la o noapte alba !!!!! pe unde falfai ?????

CITAT(uka @ 03-01-2007, 02:34 AM) *

CITAT(danyhoney @ 03-01-2007, 03:33 AM) *

am memoria scurta... baby.gif unsure.gif

Nu e vorba de memorie scurta ....au fost multe persoane care s-au perindat pe la noi....Dar Dorelu chiar a fost mult timp .Am vazut si poze de la intalnirea lui Dylly cu Dorelu si cu gogu ( alta fata care ne-a parasit )...sper sa nu gresesc in legatura cu pozele......

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
uka
mesaj 03-01-2007, 03:42 AM
Mesaj #532

Iepuras

tin si eu minte de cineva gogu...
dar apoi am confundat cu gigelu... si cu anaoi... o nebunie totala in capul meu...

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 03:46 AM
Mesaj #533

Yeti

DORELUUUUUUU......NU PLEC LA NANI PANA NU SPUI PE UNDE FALFAI LA ORA ASTA !!!!!!!!!!!!!!!! Si...crede/ma ca nu glumesc !!!!! Maine il trimit pe al meu sot la tine ...sa te descurci cu el si sa ii explicii de ce ,nevasta/sa ,nu a mers la nani pana la ora...3 in noapte ..Sa te vad ce faci lol.gif

CITAT(uka @ 03-01-2007, 02:42 AM) *

tin si eu minte de cineva gogu...
dar apoi am confundat cu gigelu... si cu anaoi... o nebunie totala in capul meu...

lol.gif lol.gif Nebunia nu e in capul tau ! E in numele lor ...NEBUNICILE WW ...Si eu am fost tare derutata la acea vreme... lol.gif lol.gif

Se pare ca Dorelu a disparut la nani....deci plec si eu.

Somn usor tuturor !!!!!

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 03-01-2007, 03:47 AM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
uka
mesaj 03-01-2007, 03:57 AM
Mesaj #534

Iepuras

somnic usor

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 04:07 AM
Mesaj #535

Yeti

lol.gif lol.gif Cum sa dispar cand a aparut MONIC !!!!!!! lol.gif

Bine ai venit ,Monic !!!!!!!! give_rose.gif sper ca ai avut parte de distractie si de voie buna de Sarbatori !!!!!!!

Hmmmmm...a disparut !!!! sad.gif Ok...atunci chiar ca plec la nani !!!!!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Monic
mesaj 03-01-2007, 04:10 AM
Mesaj #536

Iepuras

Raspunsuri: 1.653
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

blushing.gif blushing.gif blushing.gif
vai ce ochi de vultur w00t.gif aveti
La multi ani mi-a fost dor de voi
Nu v-am vazut de un an )).gif
abia de 10 minute am ajuns blushing.gif

ma duc sa citesc in urma ca mor de curiozitate sa vad daca Dana e tot 2 in 1 grin.gif

Acest mesaj a fost editat de Monic: 03-01-2007, 04:09 AM

--------------------

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 04:13 AM
Mesaj #537

Yeti

CITAT(Monic @ 03-01-2007, 03:08 AM) *

blushing.gif blushing.gif blushing.gif
vai ce ochi de vultur w00t.gif aveti
La multi ani mi-a fost dor de voi
Nu v-am vazut de un an )).gif
abia de 10 minute am ajuns blushing.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Tu nu stii ca cele de varsta mea vad tot doh.gif Acum chiar plec .....pe maine ,fetelor. pupic.gif

E tot 2 in 1 !!!!!! Ti/as fii scris daca era altfel pupic.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Monic
mesaj 03-01-2007, 04:14 AM
Mesaj #538

Iepuras

Raspunsuri: 1.653
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

OK, m-am mai linistit si eu wink1.gif ma duc la nani si maine povestim hug.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 03-01-2007, 04:17 AM
Mesaj #539

Yeti

CITAT(Monic @ 03-01-2007, 03:14 AM) *

OK, m-am mai linistit si eu wink1.gif ma duc la nani si maine povestim hug.gif

OK!!!! Deci...Noapte buna tuturor si vise placute !!!

inca o data , bine ai revenit,Monic !!!!!Sa ai un AN NOU FERICIT PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI !!!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 03-01-2007, 05:07 AM
Mesaj #540

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Neatza!! yahoo.gif yahoo.gif

Dany-dulce, se pare ca ai fost cea mai vesela din grup laugh.gif
Irinush, nu te apuci si tu de numarat cu noi de astazi?

Peach, arati foarte bine!
Uka, spor la serviciu!! Iti vom tine pumnii saptaman viitoare hug.gif
Tulip, votat Timea.

Alice, ce decolteu w00t.gif ...Nu ne dai si nou?
Lacry, spor la dieta! hug.gif
Dany-dulce, pe lista de nunti poti sa o treci si pe bubbles; parca in toamna are nunta unsure.gif

Emu, sanatate multa! Frumoase poze, a plouat? Am vazut ca erau umbrele pe acolo
Merci, soranutza! Sa revii cu poze!!
Bine ai revenit, dorel!

--------------------
Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 34 35 36 37 38 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 12:41 PM