![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
03-01-2007, 03:19 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
ce sa zic....viatza mea e grea aici...pe langa faptu ca mananc ce gatesc....adica un real dezavantaj...nu-mi iese nici un experiment....si astia de aici au niste fetze de zici ca stau sa moara....muncesc precum cainele (ca stiu io ca pisica doarme toata ziua Important e ca ai ramas la fel de "nebun si zapacit " cum te stiam !!!!Maaaaaaaammmmaaaaa,de abia stept sa vad ce zic fetele de aparitia ta !!!!! Credc ca maine voi fii pe sarma la prima ora Scumpa...2 in 1 va citi singura ce i-ai urat tu aici !!! si se va super-bucura !!!!!! deci tu intri doar seara ????? Unde esti ,mama ??????cred ca am pierdut ceva...sau tu nu ai spus tot te pup,somn usor si ...pe maine,sper !!!!!! Beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,Dorelu.......nici nu iti poti imagina ce ma bucur ca ai aparut aici !!!!!!!!!! Chiar vorbeam acum catva timp cu Danutella ( acum se numeste 2 in 1 acu fie vorba intre noi nu te trezi prea devreme pentru mine ok, hai ca plec ca e ora 8 si tre sa ma duc la sport....sa vad daca pot sa inoportunez publicu cu untura personala....ne discutam maine....sa nu dea naiba sa dispareti pana maine Unde naiba sa disparem pana maine ??????? AICI ramanem !!!! Aici ne gasesti !!! Dorelu......ai PM !!!!!! Mai stii ce inseamna asta ??? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 03-01-2007, 03:22 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| dany |
03-01-2007, 03:29 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
acu fie vorba intre noi nu te trezi prea devreme pentru mine Beyyyyyy...pe unde iti falfaie penele ????? 7 ore dupa Romania ?????????????????????????????????????????????? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| uka |
03-01-2007, 03:31 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
undeva in AMERICA?!!?!??
-------------------- |
| dany |
03-01-2007, 03:33 AM
|
pai... eu am intrat prin vara 2005 cand eram la inceput.... si d atunci am facut o pauza.. si iar am intrat... Uka.....daca ai intrat prin vara 2005 ..ar trebui sa o stii.Eu am venit prin noiembrie 2005 (cred) si Dorelu era prezent cu tot cu pene la WW !! >Oricum,eu ma bucur ca a revenit...chiar daca nu am habar pe unde falfaie acum ( 7 ore diferenta de Ro ??????? ).Ce conteaza ?????? Importanta e ca a revenit !!!! ca pasarea Phoenix !!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| uka |
03-01-2007, 03:34 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
pai... eu am intrat prin vara 2005 cand eram la inceput.... si d atunci am facut o pauza.. si iar am intrat... Uka.....daca ai intrat prin vara 2005 ..ar trebui sa o stii.Eu am venit prin noiembrie 2005 (cred) si Dorelu era prezent cu tot cu pene la WW !! >Oricum,eu ma bucur ca a revenit...chiar daca nu am habar pe unde falfaie acum ( 7 ore diferenta de Ro ??????? ).Ce conteaza ?????? Importanta e ca a revenit !!!! ca pasarea Phoenix !!!! am memoria scurta... -------------------- |
| dany |
03-01-2007, 03:40 AM
|
undeva in AMERICA?!!?!?? Hmmmmm...asa gandeam si eu...sau mai degraba prin australia,Noua Zeelanda ??? Dorelu !!!!!!!! salveaza-ne de la o noapte alba !!!!! pe unde falfai ????? pai... eu am intrat prin vara 2005 cand eram la inceput.... si d atunci am facut o pauza.. si iar am intrat... Uka.....daca ai intrat prin vara 2005 ..ar trebui sa o stii.Eu am venit prin noiembrie 2005 (cred) si Dorelu era prezent cu tot cu pene la WW !! >Oricum,eu ma bucur ca a revenit...chiar daca nu am habar pe unde falfaie acum ( 7 ore diferenta de Ro ??????? ).Ce conteaza ?????? Importanta e ca a revenit !!!! ca pasarea Phoenix !!!! am memoria scurta... Nu e vorba de memorie scurta ....au fost multe persoane care s-au perindat pe la noi....Dar Dorelu chiar a fost mult timp .Am vazut si poze de la intalnirea lui Dylly cu Dorelu si cu gogu ( alta fata care ne-a parasit )...sper sa nu gresesc in legatura cu pozele...... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| uka |
03-01-2007, 03:42 AM
|
tin si eu minte de cineva gogu...
dar apoi am confundat cu gigelu... si cu anaoi... o nebunie totala in capul meu... -------------------- |
| dany |
03-01-2007, 03:46 AM
|
DORELUUUUUUU......NU PLEC LA NANI PANA NU SPUI PE UNDE FALFAI LA ORA ASTA !!!!!!!!!!!!!!!! Si...crede/ma ca nu glumesc !!!!! Maine il trimit pe al meu sot la tine ...sa te descurci cu el si sa ii explicii de ce ,nevasta/sa ,nu a mers la nani pana la ora...3 in noapte ..Sa te vad ce faci
tin si eu minte de cineva gogu... dar apoi am confundat cu gigelu... si cu anaoi... o nebunie totala in capul meu... Se pare ca Dorelu a disparut la nani....deci plec si eu. Somn usor tuturor !!!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 03-01-2007, 03:47 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| uka |
03-01-2007, 03:57 AM
|
somnic usor
-------------------- |
| dany |
03-01-2007, 04:07 AM
|
Bine ai venit ,Monic !!!!!!!! Hmmmmm...a disparut !!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Monic |
03-01-2007, 04:10 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
vai ce ochi de vultur La multi ani mi-a fost dor de voi Nu v-am vazut de un an abia de 10 minute am ajuns ma duc sa citesc in urma ca mor de curiozitate sa vad daca Dana e tot 2 in 1 Acest mesaj a fost editat de Monic: 03-01-2007, 04:09 AM -------------------- ![]() |
| dany |
03-01-2007, 04:13 AM
|
vai ce ochi de vultur La multi ani mi-a fost dor de voi Nu v-am vazut de un an abia de 10 minute am ajuns E tot 2 in 1 !!!!!! Ti/as fii scris daca era altfel -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Monic |
03-01-2007, 04:14 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
OK, m-am mai linistit si eu
-------------------- ![]() |
| dany |
03-01-2007, 04:17 AM
|
OK, m-am mai linistit si eu OK!!!! Deci...Noapte buna tuturor si vise placute !!! inca o data , bine ai revenit,Monic !!!!!Sa ai un AN NOU FERICIT PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI !!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
03-01-2007, 05:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!!
Dany-dulce, se pare ca ai fost cea mai vesela din grup Irinush, nu te apuci si tu de numarat cu noi de astazi? Peach, arati foarte bine! Uka, spor la serviciu!! Iti vom tine pumnii saptaman viitoare Tulip, votat Timea. Alice, ce decolteu Lacry, spor la dieta! Dany-dulce, pe lista de nunti poti sa o treci si pe bubbles; parca in toamna are nunta Emu, sanatate multa! Frumoase poze, a plouat? Am vazut ca erau umbrele pe acolo Merci, soranutza! Sa revii cu poze!! Bine ai revenit, dorel! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 12:41 PM |