left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Ella79
mesaj 31-12-2006, 12:13 PM
Mesaj #61

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.957
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

Chiar am emotii vis-a-vis de cum o sa arat. Clubul e super fitzos, asa ca standardele sunt inalte. Petrecerea are si o tema: eyes without shut si la intrare ne dau masti. cool, nu?
Maine o sa pun poza cu mine. Aleg eu una in care sa arat cat mai bine, sa nu mi se vada surplusurile... )).gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
peach
mesaj 31-12-2006, 12:26 PM
Mesaj #62

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

he he Craciun..aaaaaaaaa..pe 24 seara am fost la socrela unde am mincat:
-supa transpatenta facuta din vegeta sa le traiasca supele elvetienilor ca toate sunt asa.
-paste cu usturoi de padure eu sunt fan usturoi dar astea m-au facut sa vomit , morcovi si carne vegetala
-salata

ca desert am primit curmale, smochine, 2 bomboane cu martipan taiate in 6 ca atiti eram

intrebari????

pe 25 am stat linistiti acasa..ne-am cam plictisit
26 si 27 am avut musafiri nasa si o prietena din sirlanka

alaltaieri am fost la ski printre pietre, iarba si pamint..mi-am bulit un genunchi pt ca sa oprit skiul brusc pe o bucata de pamint..doar 2 cazaturi in rest

ieri am fost la ziua lui fratisu ..nu a fost asa de rau cu excptia fratelui bufnitei care-mi tot punea intrebari idioate

revelionul il fac tot la ei ..vai mama mea...unde nu trebuie sa ducem nimic decit JOCURI!!!!! o sa-mi petrec revelionul jucind table dar nu-i nimic mai este unul la anul

va pup

am uitat sa spun ca fratele bufnitei va fi si el diseara..asa ca fac revelionul cu o bufnita si un papagal

Acest mesaj a fost editat de peach: 31-12-2006, 12:29 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

daconst
mesaj 31-12-2006, 12:31 PM
Mesaj #63

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

Of,Sorina,ma gindeam ca poate mai ies si ei din tipar si improvizeaza ceva...dar n-ai sanse cu ei.
Daca stiam ca nu nasc veneam cu oala de sarmale dupa mine si tot ne petreceam mai bine. )).gif
Dar vorba ta,lasa c-om ajunge si la anul sa recuperam. pupic.gif

Tare asta cu bufnita si papagalul... lol.gif

Va tzuc si ma apuc de bucatarit pina nu-mi piere cheful. cheer.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
peach
mesaj 31-12-2006, 12:36 PM
Mesaj #64

Nevastuica

nu mai zice de sarmale ca iar nu mai functioneaza tastaura din cauza salivei

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 31-12-2006, 12:39 PM
Mesaj #65

Jaguar

Raspunsuri: 6.711
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Va doresc un An Nou fericit si plin de realizari si sa ne ``auzim`` cu bine la anul give_rose.gif

Eu sunt racita cobza, am voce de tenor si ma simt ca o balena esuata.....sper numai sa ma pot ridica din pat diseara dry.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 31-12-2006, 12:44 PM
Mesaj #66

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

Sorina...m-am amuzat tare copios )).gif .Of ce familie ai si tu.Dar ,vb ta : anul viitor mai e un Rev si atunci il vei face asa cum doresti tu. Pe bufnita da-o afara ...gaseste ea un copac unde sa stea.Papagalul ....n-ai o cusca ,ceva ? )).gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 31-12-2006, 12:51 PM
Mesaj #67

Nevastuica

ce cusca ..trebuie legat ciocul altfel nu merge

--------------------
Imagine
+Quote Post
irinush
mesaj 31-12-2006, 12:52 PM
Mesaj #68

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

Hello fetelor!

va doresc tuturor un an nou care sa fie si mai bun decat acesta, care sa va aduca numai lucruri bune si numai ce va doriti voi, sa fiti sanatoase, fericite si cat de slabe vreti!
va pup pe toate!

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post
himere2005
mesaj 31-12-2006, 12:56 PM
Mesaj #69

Lama

Raspunsuri: 5.884
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

m-am distrat la nebunie cu peach...ori o fi de la vin? grin.gif . ma straduiesc sa dorm si eu macar un pic si nu pot. macar 1 ora sa fiu fresh diseara. sa-mi tineti pumnii ca nu stiu daca nu cumva se ridica fusta mini de la lycra, mai ales ca parca am mai luat un pic....ma hotarasc eu, daca nu....fusta de la voi blushing.gif mi-e cam rusine sa zic, dar efectiv nu am decit 3 fuste de sezon, dintre care cea de la voi mi se pare cea mai draguta. dar nu stiu cum se vede la sacou...vad eu. deci: bluza rosie de la Monic, un sacou negru si in partea de jos nu stiu. nu am nici pantofi fetelor eleganti doh.gif am de ales intre cizme fara toc si sandale...super naspa...sa vad....stiti cum sunt...varza )).gif bine...nu o sa vina nimeni extravagant imbracat dar inainte mai aveam si eu una alta...s-au stricat in timp ca nu erau din piele, le-am aruncat si acum ciu-ciu. sunt si racita si nu as vrea sa racesc pe altii sau sa racesc si eu mai tare din cauza umerilor goi and stuff. uffff...nu va mai bat la cap....dar simteam nevoia sa zic cuiva care sa ma inteleaga. fac poze mai tirziu smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
soranutza
mesaj 31-12-2006, 12:58 PM
Mesaj #70

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

Ella, imi place foarte mult rochita ta. Unde s-au depus cele 10 kg? Ca daca sunt de la talie in jos, ma gandesc ca nici nu se vor vedea, pare mai larguta din talie (din cate pot eu sa vad).

Himere, eu nu ma pricep la pisici, am avut dar doar un curte la bunici. Eu am un catelus mic si inofensiv, cu toate astea, cand o sa am bebe, o sa dau catelusul parintilor mei pana va mao creste fiindca totusi mi-e frica. N-ar face el rau intentionat, chiar ii plac copiii dar niciodata nu stii cum sare sau zgarie copilul.

Dana, ma bucur ca a ajuns felicitarea, aveam emotii. Revelionul o sa il facem la Flora. Nu stiu daca stii tu restaurantul, e in spatele Catedralei. A fost renovat, l-au facut fain cica. Au langa si un club nou, foarte frumos, tot a aceluias patron. Ieri seara am fost in The Note (il mai stii??), wow, sa vezi ce superb l-au facut!! Nu-mi venea sa cred!
+Quote Post
michelle
mesaj 31-12-2006, 12:59 PM
Mesaj #71

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata fetelor!
M-am trezit azi la 11 cheer.gif
Va vine sa credeti ca nu am gasit tequila la Billa? Tre sa colnidam tot orasul pana gasim, ca asta vrem sa bem diseara drinks.gif haninoroc.gif
Azi am spalat mitzul, ca nu l-am spalat niciodata, il avem de 2 ani si nu l-am bait. Cica pisicile se spala o data pe an, dar noi nu am avut curajul pana acum. Acum sta pe calorifer la uscat blum.gif
La intrebarea ta, Himere, eu zic ca daca e curat si vaccinat nu are ce sa strice, in afara de mobila grin.gif Atentie, ea isi cauta loc de ascutit gherute. Noi avem fotoliile si canapelele ciufulite tare. Eu am avut in afara de Oscarica alte 3 pisici (Tina, Tanu si Gogu laugh.gif )
Desigur sunt si cazuri nefericite, cum spunea si Sexy. Am auzit si eu tot felul de povesti. Acum daca ai grija sa nu inghiti par, sa nu inhalezi, sa fie curat (adica sa nu umble pe afara) si vaccinat, eu zic ca e ok.

May, imi pare rau de patania cu atlasibul mad.gif Eu zic ca Dumnezeu nu bate cu parul..
Capul sus, fii increzatoare, poate anul viitor va fi mai ingaduitor si mai bun pentru tine, si pentru toti ceilalti pupic.gif

Ella, foarte sexy rochia. Stiu genul asta de rochie, e pretentioasa, in sensul ca scoate in evidenta toate rotunjimile.. Oricum, important e sa te simti tu bine in pielea ta, altfel distractia e compromisa.
Pupici si distractie maxima. Asteptam poze naughty.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
dany
mesaj 31-12-2006, 01:02 PM
Mesaj #72

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

Himere...sigur vei arata cel mai bine deseara !!! pupic.gif
Miha...iti arunc eu o sticla ? Avem 2 blum.gif

Va pup ,fetelor !

Sa aveti un Revelion frumos si anul 2007 sa va aduca numai bucurii,impliniri ,realizari si...kg mai putine !!!!

Ne vedem pe 2 cred.

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 31-12-2006, 01:04 PM
Mesaj #73

Lama

Raspunsuri: 5.884
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

aseara a fost frumos, am iesit la un gin. am baut 50 ml, nu va speriati grin.gif apoi fursecuri...mai am de facut rafaello, inca ceva si niste creveti prajiti sau nu stiu cum se numesc...pelete? blink.gif vreau sa dorm si eu 1 ora , sa o vad si pe aia mica, apoi sa ma spal la cap si sa-mi pun citeva bigudiuri...ca de...ma fac cica frumoasa laugh.gif sper sa ma distrez blum.gif am luat artificii pentru copii, ca tuburi nu am gasit si de alea mai periculoase nu ma ating neam grin.gif
intru si mai tirziu sa va urez sarbatori fericite, fac poze, nu stiu cind le voi posta, si cu mita si cu toaleta doh.gif
Ella, toata tinuta e super...nu mai zic nimic ca mereu arati impecabil...bravo. sa ne spui te rog daca vine vreo vedeta, stii ca ma intereseaza )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 31-12-2006, 01:09 PM
Mesaj #74

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

am revenit scurt sa spionez daca va mai dati la alcooale pe-aici lol.gif
mi-au iesit niste sarmale si niste racituri (piftie) de sa mor, nu alta. chiar am avut emotii, ca racituri n-am mai facut niciodata, iar sarmale, o singura data, acum cativa ani buni, sub indrumarea stricta a maica-mii. se pare ca ori am avut norocul incepatorului, ori as putea fi o bucatareasa a naibii de buna blum.gif

CITAT(maria @ 31-12-2006, 12:57 PM) *

himere, o pisica e f simplu de crescut...sint ff curate, nu miroase in casa de la ele, ca la catzei (trebuie doar sa-i schimbi litiera...de fapt ii pui nisip si cand face pipi se intareste o parte din el si se face bulgarash...cu cacutza e si mai simplu)

maria, bine ai revenit! cheer.gif speram ca de la anul sa te vedem mai des pe la noi.
in ce priveste pisica, sa stii ca te inseli, a propos de miros, ti-o spune cineva care nu a tinut niciodata vreo pisica in casa: miroase, si inca tare, indiferent cat de curata e casa si pisica.
asa cum miroase si un caine, de altfel. eu am un caniche-bichon mic si, din fericire, astia nu prea miros, dar, oricum se simte, chit ca e spalata si ingrijita.atat ca nu e deranjant; mi-am intrebat toate cunostintele care au trecut pe la noi, sa fiu sigura ca nu m-am obisnuit eu si nu mai simt

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
michelle
mesaj 31-12-2006, 01:16 PM
Mesaj #75

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Sorina, sper ca la anul sa te rebansezi. Auzi, ia-ti si tu o sticla de tequila, ia sa vezi ce o sa ii spimpatizezi pe bufnita si papagal dupa 2 pahare hug.gif

Crengu, nici la noi nu miroase a pisica. Avem un soi de nisip care absoarbe mirosul. L-am castrat si nu stropeste prin casa.
In plus, colegii nostri de apartament au un copilas de 2 anisori, si iti dai seama ca daca erau probleme, nu erau de acord sa-l mai tinem pe Oscarica

Himere, ai MP

Eu m-am cantarit azi.. Sa va zic, sa nu va zic... wacko.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post

251 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 02:19 PM