![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
31-12-2006, 01:17 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pisicuta asta inca nu lasa nici un fir de par...oare e prea mica sau in ca nu e perioada lor...nu stiu absolut nimic despre pisici
pentru cele care nu mai intra diseara si daca cumva din motiv de babuin nu mai pot intra va doresc UN AN NOU, PLIN DE REALIZARI...LASATI SUPARARILE DEOPARTE SI GASITI IN MICILE LUCRURI BUCURII. DUPA UN PAHAR STITI CA OMUL ESTE MAI SINCER, SI TOT SINCER SPUN: SUNTETI CEEA CE AM NEVOIE CA SA DEVIN CEEA CE VREAU SA DEVIN, CA SA MA SIMT FERICITA, CA SA MA SIMT IMPLINITA....chiar daca nu va spun contati enorm pentru mine...as vrea sa fiti reale, sa putem discuta face to face, din pacate nu se poate, dar sper sa ne vedem macar 1 data pe an ma duc la somnic ca peste o ora trebuie sa o iau din nou de la capat -------------------- ![]() |
| Eu. |
31-12-2006, 01:19 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Crengu, nici la noi nu miroase a pisica. Avem un soi de nisip care absoarbe mirosul. L-am castrat si nu stropeste prin casa. In plus, colegii nostri de apartament au un copilas de 2 anisori, si iti dai seama ca daca erau probleme, nu erau de acord sa-l mai tinem pe Oscarica Eu m-am cantarit azi.. Sa va zic, sa nu va zic... ei, oi fi avand eu nasul mai sensibil, dar eu una simt zi-zi, repede, cate kg ai? -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
31-12-2006, 01:23 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pup fetele!
Mie astazi mi-a venit Aseara am fost la nasi si am avut niste crize inainte ca am nicercat sa imi pun blugi si efectiv e imposibil, una ca ma chinui sa ii trag si sa ii inchid, dar mi se revarsa burtile peste si nu pot pune nimic deasupra, ca se vede groaznic, imi ies sanii afara din toate sutienele, ce mai, teroare; efectiv nu aveam in ce sa ma imbrac; pana la urma am tras o pereche de colanti si puloverul de la mosu si gata, dar asa o stare proasta aveam, ca in masina pe drum incepusem sa plang. Pe urma m-am gandit ca oricum nu am cum sa slabesc intr-o zi si in nici un caz plangand si facandui-mi sange rau, asa ca am zis sa fiu vesela, sa ma bucur de revelion si de pe 3 sa ma pun pe treaba ca depinde numai de mine! Mai ales ca voi imi veti fi alaturi, stiu eu Am stat la nasi pana la 4,30 dimineata dar eu pe la unu am adormit si desi nu m-am odihnit cine stie ce, ma simt totusi mai ok decat daca nu dormeam deloc La 14 ma duc la coafor, apoi ma epilez pe maini, imi fac o baie, poate ma si odihnesc un pic, cu grija, sa nu stric coafura Peach, imi pare rau ca nici acum de Sarbatori "bufnita" nu s-a dat pe brazda putin Maria bine ai revenit, neaparat sa ne inveti cum te mentii, eu una nu am reusit si am pus la loc mai mult decat slabisem (bine, am si fost un pic stresata, sper ca la anul sa fie mai bine) Himere, eu zic sa nu iei pisica daca nu esti convinsa, ca cine stie ce iti strica prin casa si pe urma iti pare rau Ella foarte frumoasa rochita, superba! eu una as merge pe varainta 2 de coafura, mie imi place f mult si desi acuma am parul mai scurt poate o pun pe coafeza sa mi-l faca asa, nu stiu, ma gandesc pana la coafor, ca nici eu nu am idei. Eu am scapat de stresul cu rochia, pt ca rochia pe care mi-o luasem clar ma arata ca naiba si ca sa nu ma enervez mi-am luat o fusta modelul care ma avantajeaza pe mine (clopot) si o camasuta gri metalic de saten. Pantofii cred ca vor fi fie sandalele de la nunta nasului, f putin deschise in fata, butucanoase, cu toc mare, de la musette sunt, fie niste pantofi f inalti (peste 10) si ascutiti in fata cu tocuri cui. Eufelicitari pt harnicie, bravo! Dana hai ca te-a lasat beb sa faci reve, vezi ce baietel cumintel ai? Fetelor, desi o sa mai intru, vreau sa va doresc un an mai bun, plin de realizari si sa ramanem asa de unite ca pana acuma -------------------- |
| michelle |
31-12-2006, 01:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Himere, si noi ne bucuram ca esti printre noi in fiecare zi. Ai vazut, cand lipsesti tu, se pierde animatia de aici
Gigelu, sa vii si pe la mine sa-mi spui cum miroase Ei bine, hai sa va spun.. m-am ingrasat.. am 52.6 kg Dupa sarbatori sper sa raman cu maxim 52, ca sa o iau de la capat cu slabitul. Problema e ca nu prea as vrea sa slabesc, fiindca 1-2 kg cat vreau eu sa dau jos va fi compusa din apa si nu grasime.. Cel mai probabil voi incepe sala si voi fi atenta la alimentatie (asta inseamna sa nu mai mananc juma de ciocolata odata -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
31-12-2006, 01:27 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Sorina, imi place de tine ca macar iti pastrezi simtul umorului. Lasa ca la anul recuperezi tu!
Himere, sa stii ca de revelion e permis sa te imbraci si sa te incalti cu orice, inclusiv cu sandale. Orice combinatie e permisa atat haina de blana cu sandale, cat si maieu cu cizme. Asa ca nu-ti face probleme. Eu, dupa indelungi masuratori, probari de haine, masuratori ochiometrice in oglinda, am decis: ma imbrac altfel! Adica: botine in picioare (bot rotund + toc cui inalt rau - le-am steptelit de la mama, ca eu nu am Acum ma duc sa zac vreo ora in baie, sa imi fac un peeling si o hidratare ca lumea si dupa aia la coafor cu mine! diseara am chef sa ma matolesc, hic! -------------------- |
| Pisik |
31-12-2006, 01:29 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Sorina, imi place de tine ca macar iti pastrezi simtul umorului. Lasa ca la anul recuperezi tu! Himere, sa stii ca de revelion e permis sa te imbraci si sa te incalti cu orice, inclusiv cu sandale. Orice combinatie e permisa atat haina de blana cu sandale, cat si maieu cu cizme. Asa ca nu-ti face probleme. Eu, dupa indelungi masuratori, probari de haine, masuratori ochiometrice in oglinda, am decis: ma imbrac altfel! Adica: botine in picioare (bot rotund + toc cui inalt rau - le-am steptelit de la mama, ca eu nu am Acum ma duc sa zac vreo ora in baie, sa imi fac un peeling si o hidratare ca lumea si dupa aia la coafor cu mine! diseara am chef sa ma matolesc, hic! suna beton costumatia Ella! Sa faci poze neaparat!!! Bine ca ai blugi care iti vin bine In ce club ziceai ca te duci? -------------------- |
| Ella79 |
31-12-2006, 01:32 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pisik, blugii sunt exact de anul trecut, inainte sa slabesc.
In club mergem in Fratelli. Poze o sa fac si promit ca macar cateva tot va pun. Nu mai fac album pe yahoo, o sa atasez la mesaje. -------------------- |
| himere2005 |
31-12-2006, 01:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
distractie placuta, intru mai tirziu
-------------------- ![]() |
| Pisik |
31-12-2006, 01:43 PM
|
|
Pisik, blugii sunt exact de anul trecut, inainte sa slabesc. In club mergem in Fratelli. Poze o sa fac si promit ca macar cateva tot va pun. Nu mai fac album pe yahoo, o sa atasez la mesaje. bine ca ti-ai pastrat, eu mi-am stramtat toate hainele Fratelli, oau! neaparat sa ne povestesti cum a fost! eu una nu cred ca m-asa simti bine acum intr-un astfel de loc, am ajuns la concluzia ca am imbatranit si imi plac locurile mai simple dar mai pline de caldura, in astfel de cluburi e super, dar parca stau toti cu lupa pe tine si isi etaleaza toti hainele de frima, chestie care pe mine la un moment dat ma oboseste....clar, m-am babit Cat a fost acolo, de curiozitate? plec la coafor, vb cand ma intorc Acest mesaj a fost editat de Pisik: 31-12-2006, 01:44 PM -------------------- |
| Sexymom |
31-12-2006, 02:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pisik faza cu blugii e de mult depasita la mine, eu cel putin m-am obisnuit cu ideea ca mai sus de genunchi nu mai intra
Michelle esti o scobitura, eu in liceu avem kilele tale. Himere succes cu pisica , de acum o sa ai dublu de muncit fata de bebe , e mai greu de crescut pisica decat bebele, o sa imi dai dreptate. Eu am crescut mereu pisici pana sa ma marit, atunci au luat amandoua calea Manastirei de la Cernica. Fetelor sa aveti un an mai mult decat minunat, sa va bucurati de cei de langa voi, sa fiti fericite si multumite de voi pt. ca asa cum sunteti acum sunteti minunate. Sa ne reintalnim cu bine in noul an, sa luam kilele la tranta impreuna si sa reusim. Va pup si va iubesc pe toate . -------------------- |
| michelle |
31-12-2006, 02:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Nu mai sunt o scobitura, sunt, sa zicem, normala pentru inaltimea mea. Problema mea e ca ma simt balonata, umflata, ursuza etc..
Am pus in sfarsit cateva poze facute de sarbatori. Veti vedea poze din noul apartament al mamei. Mobila e veche, peretii sunt cum erau ai celor dinainte, acum inainte de sarbatori nu a apucat sa faca mare lucru. Cuierul si scaunul de pe hol sunt cadoul nostru de Craciun pt mama. O sa mai vedeti poze cu rudele, bunicile de la tara, prietenii etc. si julfa, pentru cine nu stie cum arata. Un an nou plin de impliniri pe toate planurile. Fie ca la sfarsitul anului sa fie toate dorintele bifate pe lista! Sa fiti mai optimiste, mai increzatoare, mai puternice si mai hotarate! Un an nou excelent! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
31-12-2006, 02:51 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
am intrat si eu putin sa va urez un an mai bun decat asta, cu impliniri, cu bucurii, cu veselie si cu multe dorinte implinite! La Multi Ani! si sa ne vedem cu kilograme in minus!
ella, rochita ta imi place foarte tare, ca si sandalutele de altfel. oricum, costumatia pe care ti-ai ales-o suna foarte bine. distractie placuta tuturor! o sa mai intru sa vad ce mai faceti, dar probabil ca nu voi sta prea mult. miha, am vazut pozele. sunt foarte dragute! m-am indragostit de puloverul tau caramiziu/portocaliu. -------------------- |
| Ella79 |
31-12-2006, 03:00 PM
|
Iubitul meu tocmai mi-a adus un parfum!! Armani code. Il vazusem in Austria si mi-a placut mult!!
Pisik, eu am fost mereu o fana a cluburilor, asa ca nu pot sa ratez un revelion in club niciodata. E adevarat ca acolo toata lumea isi etaleaza hainele de firma si asta e enervant la un moment dat. Din cauza asta am si asa emotii cu tinuta mea. De costat a costat ca si in celelalte cluburi, 100 de euro / persoana, all inclusive (mancare si bautura bufet suedez). -------------------- |
| Pisik |
31-12-2006, 03:16 PM
|
|
am venit si eu de la coafor si imi p[are tare rau de cum m-am coafat, imi vine sa bag capu sub robinet; ca m-am razgandit si nu m-am facut cu placa si ridicat asa, ci m-am facut cel din fata intors in interior si cel din spate in exterior si asta din fata s-a tuflit deja si nu imi place cum imi sta! of, se vede ca am rusii, ca nimeni nu imi intra in voie, cred ca trebuie sa iau ceva la bord sa ma simt bine
ella, super bine, si noi tot atata am dat si oricum in fratelli ma asteptam sa fie mult mai mult; eu nu sunt fana a cluburilor, din pacate pt "sora mea" (prietena mea cea mai buna) care e Miha, prajituta aia arata demential! iar tu esti o draguta dar asta stii deja -------------------- |
| Tulip |
31-12-2006, 03:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Fetele mele preferate,va doresc un an superb,sanatate,fericire si toate cele bune!La multi ani!Ne "vedem" in 2007!
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:37 PM |