![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
03-01-2007, 03:15 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ella, ziceai ceva de nesimtiti? A venit o colega cu un castron de bunataturi sa ne serveasca ca a fost plecata in belgia si s-au strans cateva colege la mine la birou iar eu aveam pe birou deschis sup;limentul cu retete de la Jurnalulu national; la care una din colege zice "ia uite cum arata o adevarata gospodina" la care o alta colega, ciupindu-ma de sunculite (care se vad azi, ca sunt cu o bluiza mulata si stateam si pe scaun si nu mai aveam puloverul ca e cald zice " ia uite cum arata o femeie maritata, acu cateva luni era model, acuma ia uite
Mi8-a pierit pofta, ca vroiam sa iau si eu o bombonica de politete de la fata aia, dar am luat o framitura de susan si mi-a ajuns -------------------- |
| Deea |
03-01-2007, 03:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.659 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Sorana arati super, super!
Ella de ce sa crapi de rusine...nici eu, nici Pisik nu suntem mai breze...pe restul nu va mentionez sa nu va suparati...Pisik stiu ca nu se supara! am uitat sa va spun ca de revelion cand am plecat de acasa am pus sub paturica Alexiei 50 euro...sa inceapa fata anul cu banuti la ea -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
03-01-2007, 03:16 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Dupa cum vedeti mi-am facut curaj si mi-am pus ticker.... Greutatea pe care am luat-o in considerare e cea de sambata, dar o sa ma mai cantaresc si sambata asta sa vad exact cate am. Pe mine ma motiveaza sa am tiker, desi, sincer, crap de rusine.... asa si eu ella..ma motiveaza ticker`ul dar mor de rusine cand vad greutatea -------------------- |
| Deea |
03-01-2007, 03:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.659 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Ella, ziceai ceva de nesimtiti? A venit o colega cu un castron de bunataturi sa ne serveasca ca a fost plecata in belgia si s-au strans cateva colege la mine la birou iar eu aveam pe birou deschis sup;limentul cu retete de la Jurnalulu national; la care una din colege zice "ia uite cum arata o adevarata gospodina" la care o alta colega, ciupindu-ma de sunculite (care se vad azi, ca sunt cu o bluiza mulata si stateam si pe scaun si nu mai aveam puloverul ca e cald zice " ia uite cum arata o femeie maritata, acu cateva luni era model, acuma ia uite Mi8-a pierit pofta, ca vroiam sa iau si eu o bombonica de politete de la fata aia, dar am luat o framitura de susan si mi-a ajuns -------------------- ![]() |
| Pisik |
03-01-2007, 03:19 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ella, ziceai ceva de nesimtiti? A venit o colega cu un castron de bunataturi sa ne serveasca ca a fost plecata in belgia si s-au strans cateva colege la mine la birou iar eu aveam pe birou deschis sup;limentul cu retete de la Jurnalulu national; la care una din colege zice "ia uite cum arata o adevarata gospodina" la care o alta colega, ciupindu-ma de sunculite (care se vad azi, ca sunt cu o bluiza mulata si stateam si pe scaun si nu mai aveam puloverul ca e cald zice " ia uite cum arata o femeie maritata, acu cateva luni era model, acuma ia uite Mi8-a pierit pofta, ca vroiam sa iau si eu o bombonica de politete de la fata aia, dar am luat o framitura de susan si mi-a ajuns iar acuma vine la mine, eu stand la copiator si zice "mai, dar te-ai marit considerabil, te-ai afcut cat mine, ia uite (si dse dadea asa pe langa mine) si asta intr-un timp f scurt, cat, 3 sapt, 1 saptt, cat ti-a luat sa ajungi atata??? -------------------- |
| himere2005 |
03-01-2007, 03:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ce nervi mi-a facut nesimtita aia de la tine de la birou pisik...parca mi-o si imaginez
-------------------- ![]() |
| bubbles |
03-01-2007, 03:23 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
cum pisik si ai putut sta asa fara sa ii zici sau sa ii faci nimic ?
-------------------- |
| Pisik |
03-01-2007, 03:25 PM
|
|
mai, cred ca fata nu a zis cu rautate, e cam taranca saraca si cred ca e genu care zice ce gandeste, ca nu a educat-o maica-sa altfel...lasa, asta sa fie paguba; oglinda am si eu din pacate si stiu adevarul; uite, Ella, am si eu ticker, am luat in considerare greutatea de azi dimineata care cred ca nu era f f reala, sau sper cel putin
-------------------- |
| himere2005 |
03-01-2007, 03:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
si mai zici ca esti rea pisik
-------------------- ![]() |
| bubbles |
03-01-2007, 03:27 PM
|
si eu sper ca pana maine sa imi mai revina greutatea...mai ales ca am fost si constipata si poate nu am chiar 65 kg
-------------------- |
| Tulip |
03-01-2007, 03:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Sorana,jos palaria!
-------------------- |
| Ella79 |
03-01-2007, 03:29 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pisik, no comment.... Mie pana acum nu a indraznit nimeni sa imi spuna in fata ca m-am ingrasat. Nici macar aluzii, apopouri, nimic. Sunt stiuta de nebuna.
Sincer, colega aia a ta intrece orice limita. Tu sa nu care cumva acum sa dai in depresii ca ti-a spus o taranca niste rautati ca ma supar eu pe tine. Fii ambitioasa si o sa le arati tu lor cine arata bine la vara. Hai, ca suntem apropiate la tiker, capul sus si da-i cu numaratul inainte! -------------------- |
| michelle |
03-01-2007, 03:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sorana, esti o papusica!
Am zis eu ca trebuie sa facem un concurs de frumusete aici Pisik, nici eu nu sunt in stare sa comentez la astfel de rautati. De fapt, mie lumea nu mi-a zis niciodata ca sunt grasa, ci doar plinuta.. Si am luat-o ca pe un fapt real. Eu cu numaratul inca nu sunt prietena.. Sa vedem de luni -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ina_ceva |
03-01-2007, 03:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Un ofiter facea dragoste cu nevasta in momentul in care in camera apare fiul lor, care intreaba curios:
- Ce faci tati? - Pompez ulei, raspunse acesta. Dupa ceva vreme ofiterul trebuia sa plece in misiune in Irak si il roaga pe fiul sau sa o supravegheze pe mama sa in acest timp. La intoarcere il cheama pe fiu sa afle daca sotia a fost infidela in lipsa lui. - Tata in lipsa ta a venit de mai multe ori un nene si cred ca avea pompa defecta ca mama sufla mereu in ea. -------------------- |
| michelle |
03-01-2007, 03:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Azi imi fac abonament la sala
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:39 PM |