![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
31-12-2006, 03:32 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
plec la coafor. Tineti-mi pumnii sa imi iasa coafura ca lumea.
-------------------- |
| MagdaC |
31-12-2006, 03:34 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Dragi neuroni,
Am intrat pe fuga sa va urez un an nou minunat, in care sa ne vedem indeplinite aproape toate visurile (nu zic toate, ca trebuie sa mai ramana si pentru anii urmatori Eu o sa ma intorc incepand de pe 8 ianuarie, pt ca plec la munte. Insa o sa incerc sa fiu si eu cuminte incepand de pe 3. Ce am facut pana acum mi-e rusine sa va povestesc Bine ca nu sunt acasa sa ma cantaresc Va pup pe toate, si sa ne "revedem" sanatoase si vesele !! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| maria |
31-12-2006, 03:37 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 70 |
fetelor...eu ar fi trebuit sa-mi schimb ticker-ul, ca nici la mine nu mai e actual..dar nu cu mult...adica am 54...ceea ce zic ca e bine dat fiind ca din august am stopat numaratul, apoi am fost 1 luna aproape in concediu si am mancat ce-am nimerit...apoi am venit si am tot fost racita, otita (de 2 ori:() deci numai de slabit nu mi-a ars...DAR, nu sint un exemplu bun...nu tre sa imi bat joc sa vad cat ma rabda organismul pana se enerveaza si ma ingrash la loc
oricum, sper (dar nu-mi promit) ca de sapt viitoare sa ma apuc si de mers la sala oricum, e clar ca WW e super dieta, daca totusi in 4-5 luni de mancat normal si aiurea am pus doar 1 kg la loc..dar, repet, sint un exemplu negativ -------------------- |
| himere2005 |
31-12-2006, 03:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
sexy, stai asa...ca inca nu m-am hotarit
ma simt odihnita. ma apuc de treaba imediat si sa ma aranjez. am zis ca mai bine ma aranjez mai intiii ca praji pot sa le fac si cu bigudiurile in cap -------------------- ![]() |
| Anna |
31-12-2006, 03:58 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Buna fetelor!
Va doresc un an nou cat se poate de fericit, de plin, de voios si bogat in toate. Sa vi se implineasca toate dorintele, sa deveniti mai bune, mai sigure pe voi, mai increzatoare in fortele proprii, mai "nebune" in sensul bun al cuvantului, sa fiti la fel de vorbarete aici pe forum Dana iti doresc sa nasti usor si sa ai un bebe sanatos si voinic. Dany iti urez un an excelent, sa fii asa vesela si bine dispusa tot anul, cum ai fost pe forum in ultimele zile ale anului Uka iti doresc sa nu te mai certi cu banuinul si sa se rezolve lucrurile incat sa ai o nunta ca in povesti. Miha toate cele bune si sa ramai la fel de draguta ca mereu ne-ai sustinut si ajutat pe toate in lupta cu kilogramele Himere sa fie anul asta exact pe gustul tau si sa vada toti oamenii din jurul tau ca esti o femeie minunata. Si tot anul sa fie ca o luna de miere cu banuinul. si sa te bucuri de Bia. Tulip multa sanatate si tie si Timeei. Pisik sper sa isi gaseasca babuinul tau un job exact pe gustul lui si poate vine anul 2008 cu un bebeu Deea sa ai parte de fericire si sanatate si tu si Alexia Ella iti urez un an bogat si plin de realizari, sa stapanesti sanatoasa masinutza Irinush anul 2007 sa iti aduca multe bucurii si sanatate. Sexymom tie iti doresc sa fii mai rea aaa...si multe intalniri cu dragutza de May ca am avzut ca ati petrecut tare bine impreuna. Va Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 31-12-2006, 04:01 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| himere2005 |
31-12-2006, 04:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
sexy, stai asa...ca inca nu m-am hotarit
ma simt odihnita. ma apuc de treaba imediat si sa ma aranjez. am zis ca mai bine ma aranjez mai intiii ca praji pot sa le fac si cu bigudiurile in cap fetelor, sa faceti poze fiecare la plecare miine intru...nu scapati de mine -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
31-12-2006, 04:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Un ardelean, un moldovean, si un Bucurestean stau la masã, la un restaurant. Chelnerul vine si spune: Ne cerem scuze, dar carnea s-a terminat.
Zice moldoveanul: Ce-i aia carne? Zice ardeleanul: Ce-i aia cã s-a terminat? Zice bucuresteanul: Ce-i aia cã ne cerem scuze? Ion o intreaba pe Maria: - Marie, tie ti-ar placea sa fii barbat? Maria raspunde: -Da, Ioane, dar tie? -------------------- |
| himere2005 |
31-12-2006, 05:01 PM
|
multumim annaiss
ina, un mesaj pentru tine: coafura -------------------- ![]() |
| Pisik |
31-12-2006, 05:17 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
evident ca am incercat sa dorm si nu mi-a fost dat, ca a sunat telul, acuma au venit socrii, niciodata nu am reusit sa dorm pe 31
si acuma sunt asa chiauna de somn, ma doare capu, sper sa imi treaca ce tacute sunteti, sunteti la treaba nu? eu am facut o prajitura rapida, de fapt am dres-o pe cea de la craciun pe care nu am apucat sa o mancam, m-am epilat pe maini si acuma nu stiu ce sa fac, ca treaba nu am, somn nu imi mai e, cred ca ma bananai pe la tv, ca sunt carcotasii -------------------- |
| dany |
31-12-2006, 05:19 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am intrat sa va urez UN AN NOU FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI de la MONIC !!!!
Distractie placuta,fetelor dragi !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Pisik |
31-12-2006, 05:25 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Am intrat sa va urez UN AN NOU FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI de la MONIC !!!! Distractie placuta,fetelor dragi !!! si tie dany, 2007 sa iti aduca tot ce iti doresti tu oare la 1000 de mesaje ma fgac si eu marmota? -------------------- |
| ina_ceva |
31-12-2006, 05:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Un an nou fericit, sanatate multa si realizari nebanuite!!!
-------------------- |
| Ella79 |
31-12-2006, 06:13 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pana la urma nu mi-am mai facut coada. Am parul tapat in partea de sus, prins cu agrafe la spate si restul lasat liber (intins cu placa in prealabil). Nu e nimic special, dar mie imi place cum imi sta.
De unghii nu sunt insa foarte multumita. Am impresia ca arata cam kicios dar le las asa deocamdata. -------------------- |
| Pisik |
31-12-2006, 06:15 PM
|
|
Un an nou fericit, sanatate multa si realizari nebanuite!!! si tie ina! Pana la urma nu mi-am mai facut coada. Am parul tapat in partea de sus, prins cu agrafe la spate si restul lasat liber (intins cu placa in prealabil). Nu e nimic special, dar mie imi place cum imi sta. De unghii nu sunt insa foarte multumita. Am impresia ca arata cam kicios dar le las asa deocamdata. te-ai facut cum vroiam eu ella, macar tu, bravo, sa ne arati poze de unghii sa stii ca si eu am zis la fel la inceput, ca sunt tot scurte si m-am facut cu un fel de gri-mov metalizat si nu imi placeau deloc, dar acuma imi plac si le las asa -------------------- |
| Ella79 |
31-12-2006, 06:20 PM
|
Eu le-am facut un fel de auriu. Scurte. Sunt semi-transparente, usor sclipicioase, sidefate asa. Nu ma prea omor dupa ele dar acum cred ca le las asa, ca nici sa ma duc cu unghiile nefacute nu imi surade.
Sa stii ca mov m-a tentat si pe mine, dar nu se potriveau deloc cu hainele mele. Pisik, ce ai facut pana la urma cu parul? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:57 PM |