left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 5 6 7 8 9 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Ella79
mesaj 31-12-2006, 03:32 PM
Mesaj #91

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.957
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

plec la coafor. Tineti-mi pumnii sa imi iasa coafura ca lumea.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MagdaC
mesaj 31-12-2006, 03:34 PM
Mesaj #92

Soparla

Raspunsuri: 274
Membrul Nr.: 76
Dispozitie: Fighting myself..

Dragi neuroni,
Am intrat pe fuga sa va urez un an nou minunat, in care sa ne vedem indeplinite aproape toate visurile (nu zic toate, ca trebuie sa mai ramana si pentru anii urmatori )).gif ), sa fiti frumoase, iubite si vesele, si sa ne vedem in continuare pe aici, in lupta noastra cu kilogramele.
Eu o sa ma intorc incepand de pe 8 ianuarie, pt ca plec la munte. Insa o sa incerc sa fiu si eu cuminte incepand de pe 3. Ce am facut pana acum mi-e rusine sa va povestesc blushing.gif
Bine ca nu sunt acasa sa ma cantaresc )).gif
Va pup pe toate, si sa ne "revedem" sanatoase si vesele !!

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
Imagine

start: 26 nov 2007
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

maria
mesaj 31-12-2006, 03:37 PM
Mesaj #93

Furnica
*

Raspunsuri: 68
Membrul Nr.: 70

fetelor...eu ar fi trebuit sa-mi schimb ticker-ul, ca nici la mine nu mai e actual..dar nu cu mult...adica am 54...ceea ce zic ca e bine dat fiind ca din august am stopat numaratul, apoi am fost 1 luna aproape in concediu si am mancat ce-am nimerit...apoi am venit si am tot fost racita, otita (de 2 ori:() deci numai de slabit nu mi-a ars...DAR, nu sint un exemplu bun...nu tre sa imi bat joc sa vad cat ma rabda organismul pana se enerveaza si ma ingrash la loc biggrin.gif
oricum, sper (dar nu-mi promit) ca de sapt viitoare sa ma apuc si de mers la sala
oricum, e clar ca WW e super dieta, daca totusi in 4-5 luni de mancat normal si aiurea am pus doar 1 kg la loc..dar, repet, sint un exemplu negativ sad.gif

--------------------
Imagine

start WW: 20 martie 2006
inaltime: 1.64
http://pg.photos.yahoo.com/ph/maria_pascali/my_photos
+Quote Post
himere2005
mesaj 31-12-2006, 03:58 PM
Mesaj #94

Lama

Raspunsuri: 5.884
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

sexy, stai asa...ca inca nu m-am hotarit )).gif....eu as cam vrea sa-i dau papucii, sper sa ma jute si bianca )).gif
ma simt odihnita. ma apuc de treaba imediat si sa ma aranjez. am zis ca mai bine ma aranjez mai intiii ca praji pot sa le fac si cu bigudiurile in cap grin.gif .revin mai pe seara ca nu prea am timp de pierdut salut.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 31-12-2006, 03:58 PM
Mesaj #95

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Buna fetelor!
Va doresc un an nou cat se poate de fericit, de plin, de voios si bogat in toate. Sa vi se implineasca toate dorintele, sa deveniti mai bune, mai sigure pe voi, mai increzatoare in fortele proprii, mai "nebune" in sensul bun al cuvantului, sa fiti la fel de vorbarete aici pe forum blum.gif, sau chiar mai mult, sa pastati sa mentineti si sa creati noi prietenii, sa aveti succes in dragoste, sa va iubiti la fel de mult sotii/iubitii, sa va indragosti si ce e cel mai important muulta sanatate.

Dana iti doresc sa nasti usor si sa ai un bebe sanatos si voinic. yahoo.gif
Dany iti urez un an excelent, sa fii asa vesela si bine dispusa tot anul, cum ai fost pe forum in ultimele zile ale anului blum.gif. Sa nu te mai gansesti la lucruri neplacute si sa iti mearga di plin. pupic.gif
Uka iti doresc sa nu te mai certi cu banuinul si sa se rezolve lucrurile incat sa ai o nunta ca in povesti. give_rose.gif
Miha toate cele bune si sa ramai la fel de draguta ca mereu ne-ai sustinut si ajutat pe toate in lupta cu kilogramele give_rose.gif
Himere sa fie anul asta exact pe gustul tau si sa vada toti oamenii din jurul tau ca esti o femeie minunata. Si tot anul sa fie ca o luna de miere cu banuinul. si sa te bucuri de Bia. blum.gif
Tulip multa sanatate si tie si Timeei. pupic.gif
Pisik sper sa isi gaseasca babuinul tau un job exact pe gustul lui si poate vine anul 2008 cu un bebeu tease.gif
Deea sa ai parte de fericire si sanatate si tu si Alexia pupic.gif
Ella iti urez un an bogat si plin de realizari, sa stapanesti sanatoasa masinutza kiss.gif
Irinush anul 2007 sa iti aduca multe bucurii si sanatate. pupic.gif pupic.gif si pt David
Sexymom tie iti doresc sa fii mai rea laugh.gif ca sa nu te mai necajesti atat cu unii oameni rai.
aaa...si multe intalniri cu dragutza de May ca am avzut ca ati petrecut tare bine impreuna. Va pupic.gif pe aman2 si tot ce va doriti.

pupic.gif hug.gif hug.gif pentru toate fetele de pe forum si LA MULTI ANI!!

Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 31-12-2006, 04:01 PM

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
himere2005
mesaj 31-12-2006, 04:24 PM
Mesaj #96

Lama

sexy, stai asa...ca inca nu m-am hotarit )).gif....eu as cam vrea sa-i dau papucii, sper sa ma jute si bianca )).gif
ma simt odihnita. ma apuc de treaba imediat si sa ma aranjez. am zis ca mai bine ma aranjez mai intiii ca praji pot sa le fac si cu bigudiurile in cap grin.gif .revin mai pe seara ca nu prea am timp de pierdut salut.gif

fetelor, sa faceti poze fiecare la plecare wink1.gif si nu numai....distractie multa....la ora 12.00 ma voi gindi la voi pupic.gif
miine intru...nu scapati de mine blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 31-12-2006, 04:36 PM
Mesaj #97

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Un ardelean, un moldovean, si un Bucurestean stau la masã, la un restaurant. Chelnerul vine si spune: Ne cerem scuze, dar carnea s-a terminat.
Zice moldoveanul: Ce-i aia carne?
Zice ardeleanul: Ce-i aia cã s-a terminat?
Zice bucuresteanul: Ce-i aia cã ne cerem scuze?

Ion o intreaba pe Maria:
- Marie, tie ti-ar placea sa fii barbat?
Maria raspunde:
-Da, Ioane, dar tie?

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 31-12-2006, 05:01 PM
Mesaj #98

Lama

multumim annaiss floare.gif
ina, un mesaj pentru tine: coafura blum.gif eu de cind ma gindesc la ea...ne-ai fentat grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 31-12-2006, 05:17 PM
Mesaj #99

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

evident ca am incercat sa dorm si nu mi-a fost dat, ca a sunat telul, acuma au venit socrii, niciodata nu am reusit sa dorm pe 31
si acuma sunt asa chiauna de somn, ma doare capu, sper sa imi treaca

ce tacute sunteti, sunteti la treaba nu?
eu am facut o prajitura rapida, de fapt am dres-o pe cea de la craciun pe care nu am apucat sa o mancam, m-am epilat pe maini si acuma nu stiu ce sa fac, ca treaba nu am, somn nu imi mai e, cred ca ma bananai pe la tv, ca sunt carcotasii

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
dany
mesaj 31-12-2006, 05:19 PM
Mesaj #100

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

Am intrat sa va urez UN AN NOU FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI de la MONIC !!!! pupic.gif

Distractie placuta,fetelor dragi !!! pupic.gif pupic.gif hug.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 31-12-2006, 05:25 PM
Mesaj #101

Taz

CITAT(danyhoney @ 31-12-2006, 07:19 PM) *

Am intrat sa va urez UN AN NOU FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI de la MONIC !!!! pupic.gif

Distractie placuta,fetelor dragi !!! pupic.gif pupic.gif hug.gif

si tie dany, 2007 sa iti aduca tot ce iti doresti tu hug.gif

oare la 1000 de mesaje ma fgac si eu marmota? dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 31-12-2006, 05:33 PM
Mesaj #102

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Un an nou fericit, sanatate multa si realizari nebanuite!!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 31-12-2006, 06:13 PM
Mesaj #103

Koala

Pana la urma nu mi-am mai facut coada. Am parul tapat in partea de sus, prins cu agrafe la spate si restul lasat liber (intins cu placa in prealabil). Nu e nimic special, dar mie imi place cum imi sta.
De unghii nu sunt insa foarte multumita. Am impresia ca arata cam kicios dar le las asa deocamdata.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 31-12-2006, 06:15 PM
Mesaj #104

Taz

CITAT(ina_ceva @ 31-12-2006, 07:33 PM) *

Un an nou fericit, sanatate multa si realizari nebanuite!!!

si tie ina! pupic.gif petrecere frumoasa

CITAT(Ella79 @ 31-12-2006, 08:13 PM) *

Pana la urma nu mi-am mai facut coada. Am parul tapat in partea de sus, prins cu agrafe la spate si restul lasat liber (intins cu placa in prealabil). Nu e nimic special, dar mie imi place cum imi sta.
De unghii nu sunt insa foarte multumita. Am impresia ca arata cam kicios dar le las asa deocamdata.

te-ai facut cum vroiam eu ella, macar tu, bravo, sa ne arati poze
de unghii sa stii ca si eu am zis la fel la inceput, ca sunt tot scurte si m-am facut cu un fel de gri-mov metalizat si nu imi placeau deloc, dar acuma imi plac si le las asa

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 31-12-2006, 06:20 PM
Mesaj #105

Koala

Eu le-am facut un fel de auriu. Scurte. Sunt semi-transparente, usor sclipicioase, sidefate asa. Nu ma prea omor dupa ele dar acum cred ca le las asa, ca nici sa ma duc cu unghiile nefacute nu imi surade.
Sa stii ca mov m-a tentat si pe mine, dar nu se potriveau deloc cu hainele mele.

Pisik, ce ai facut pana la urma cu parul?

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post

251 Pagini V « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 02:57 PM