![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
03-01-2007, 09:32 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu am gatit o singura data surimi de craciun si mi s-a parut a fi ca un peste slab
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 03-01-2007, 09:35 PM -------------------- ![]() |
| bubbles |
03-01-2007, 09:33 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
da si eu mancat de vreo 22 p
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
03-01-2007, 09:36 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
eu am doua cutiute de fructe de mare cu de toate, o sa le pun la masa de Sf. Ion dar o sa le aproximez ca nu stiu ce si cum....
si o sa mai am icre negre si rosii gen manciuria, parmezan cubulete, somon fumee, o sa mai facem spaghete cu kaizer si parmezan si vreau sa fac un tiramisu. O sa am un meniu de fitze dar fara voia mea, le am de la socrii si mai economisesc sa dau banii pe altceva da si eu mancat de vreo 22 p am mancat cam puitn, dar am o scuza, economisesc pt duminica -------------------- |
| Nessie |
03-01-2007, 09:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
deci pe langa faptul ca nu stiu sa gatesc....da in schimb stiu sa mananc...o sa va cer si io toate datele pentru wewe pentru ca mi-am lasat cd-urile acasa de teama ca astia de la aeroport mi le vor confisca sau imi vor spune sa le pun la bagajul de mana. bagajul de cala vreau sa zic ca a ajuns vraiste la atlanta....geanta nou noutza rupta rau de tot...ma rog, sa nu vorbim de rau...ca de fapt nu ma gandesc ca au cotrobait ci doar le-au aruncat alandala in avion....si toata vopseaua mea de par era pe haine....asa ca io zic ca m-am inspirat bine ca nu am luat nici cd-urile cu pilates de la miha sau cd-urile cu wewe....da o sa va rog sa ma updatati....ca as vrea sa imi cumpar un cantar si sa reincep....deocamdata sunt pe disociat....fructe, legume si lactate degresate....si daca imi dati listele am si io un motiv sa imi pun amicu la cheltuiala de cantare va multumim stimati locatari....si scuze ca scriu asa de rar....da io aici cu celulele mele...care la 3 minute care la 4 juma si uite asa am agenda plina de bacterii -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
03-01-2007, 09:44 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
am uitat sa va spun..imi luasem sticla cu cola lng mine dar m`am ofticat si am hotarat ca mai bine torn un litru de ceai verde decat cola
-------------------- |
| Tulip |
03-01-2007, 09:51 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Bubbles,e nepotica ta?ce draguta e...are niste ochisori fff. frumosi
-------------------- |
| Lacry |
03-01-2007, 09:59 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Am biciclit si io 20 minutele
Pruncul Tulip , multumesc pentru apreciere, asta-mi da curaj si ambitie sa merg mai departe Acest mesaj a fost editat de Lacry: 03-01-2007, 10:00 PM -------------------- |
| Anna |
03-01-2007, 10:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Hello!
Am tinut si eu azi o semi dieta, macar nu m-am mai umflat cu dulciuri, o sa tin asa pana sambata cand ma duc la cumparaturi de cele necesare dietei in rest am avut mult de munca, am o stare aiurea ca sapt viitoare am 3 examene, dintre care doua in aceeasi zi, si nu sunt ele grele, dar nu am apucat deloc sa ma uit peste cursuri. imi lipseste ceva si nu stiu ce, vremea de azi mi-a doborat si mai tare optimismul, macar daca era zapada, dar numai zloata e prin bucuresti. sunt geloasa pe tot , am impresia ca babuinul nu mai ma baga in seama, si rusii vin abia peste 10 zile si eu am starea asta naucitoare e bine insa ca voi va tineti de dieta, asa m-ati facut si pe mine sa ma apuc serios, si va rog cand mai puneti meniuri sa mai treceti si denumirea alimentului care il consumati (daca e de cumparat) sa stiu dupa ce sa ma mai orientez. va pup pe toate -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| bubbles |
03-01-2007, 10:12 PM
|
da tulip e nepotica mea...si mie mi se pare ca are ochii ca doua margeluse..si e grasutza are 7 kg la 4 luni
-------------------- |
| bubbles |
03-01-2007, 10:19 PM
|
sa incerc sa pun si poza cu mine
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 03-01-2007, 10:21 PM -------------------- |
| Pisik |
03-01-2007, 10:26 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
sa incerc sa pun si poza cu mine esti f dragutza cu parul asa, Bubbles! si esti o slabuta, mai! Eu ma uitam si vorbeam si cu babuinul (care e f critic de altfel Sper sa reusesc sa scap de ea, pt ca nu ma plac. DELOC! si de ce imi este cel mai frica: de faptul nu va nu voi reusi sa slabesc, ci ca nu voi reusi sa ma mentin, ca doar sunt patita -------------------- |
| bubbles |
03-01-2007, 10:49 PM
|
multumesc pisik..tu faci cam cum fac si eu...tot il intreb pe babuin ca daca m`am ingrasat si pana la urma se satura si imi zice ca da numai ca sa scape de mine
am uitat sa va zic..maine luam banii de la banca si cred ca mergem sa ne uitam de masina...cam intr`o sapt ne luam si masina... ati vb atat de abdomene incat am facut si eu 20 .. sper ca am iesit bine la raport ella maine imi fac plinul cu fructe si legume si carne slaba ... pisik... si eu duminica sarbatoresc 2 ion...babuinul si taiksau asa ca se va lasa cu gratare chestii dar nu conteaza imi iau lista cu mine si niste carne de pui sau peste si poate supravietuiesc fara prea mare bataie de cap miha multumesc de materiale...mi`am facut si trackerul .. voi scrie acolo in fiecare zi -------------------- |
| Pisik |
03-01-2007, 11:19 PM
|
|
eu am mai papat acuma niste ananas, ca au venit socrii si am stat cu ei si am rontait ananas si pespi light, mi-am facut pofta ca am baut vreo 2 pahare si ceva. maine gata!
-------------------- |
| bubbles |
03-01-2007, 11:30 PM
|
nu stiu ce e cu vointza asta pe capul meu
bolunda de himere oare pe unde umbla? Acest mesaj a fost editat de bubbles: 03-01-2007, 11:34 PM -------------------- |
| Pisik |
03-01-2007, 11:33 PM
|
|
nu stiu ce e cu vointza asta pe capul meu eu am rusii pe cap, deci adio fursecuri! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 12:43 PM |