left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 7, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
bubbles
mesaj 03-01-2007, 11:36 PM
Mesaj #916

Panda

Grup: Membri
Raspunsuri: 8.895
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D
Sex: Feminin

naspa cu rusii astia..sie u sapt viit voi fi invadata lol.gif sper numai sa nu ma simt rau ca luna asta am facut pauza de la anticon si vreau iar sa iau de cand imi vine smile.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 03-01-2007, 11:50 PM
Mesaj #917

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.279
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Buna seara fete frumoase.
Vad ca ati inceput sa numarati puncte si va felicit `pt. asta.
Eu am o perioada naspha, aseara am zis ca voi incepe regimul de azi, si a fost suficient sa vad mutra asteia in casa sa mi se deschida pofta de o bere.Si chiar asta am facut. )).gif
Mananc mult si sunt sigura ca e ceva pe fond nervos, deoarece ma uit in oglinda, nu imi place ce vad si continui sa bag in mine halvitza, nuga,cozonac, ciocalata, fara sa imi dau seama.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

bubbles
mesaj 04-01-2007, 12:02 AM
Mesaj #918

Panda

Raspunsuri: 8.895
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

v`am lasat...ca imi cad ochii in gura )).gif ne "vedem" dimineata..noapte buna va doresc

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Ramo
mesaj 04-01-2007, 12:08 AM
Mesaj #919

Lama

Raspunsuri: 5.945
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Am plecat si eu la nani. Noapte buna..........

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
May
mesaj 04-01-2007, 12:59 AM
Mesaj #920

Jaguar

Raspunsuri: 6.711
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

deea, irinush nu am de ce sa ma supar, stati linistite. Din ce am citit in articol, acolo se refera la zgaltzairea copilului separat.... of ca nu stiu cum sa va explic.... eu nu iau copilul in brate si il zgudui, ci copilul sta lipit de corpul meu si ma zgudui eu cica in pasi de dans si normal ca si el se misca o data cu mine, dar capul ii e fix pe umarul meu ca doar il tin la piept. Oricum nu as face asta niciodata copilului meu si pe asta mica incerc sa o dezvatz miscandu-ma din ce in ce mai incet si ducand-o la culcare numai cand vad ca i se inchid ochii, astfel adoarme mai repede si e mai putin ``traumatizata``. Nu am ce sa le fac, oamenii astia sunt limitati la minte dar cu mari impresii.... cand am incercat sa le explic ca nu mi se pare in ordine una si alta au zis: lasa ca si mie mi-a facut la fel mama si nu am avut nimic.... oricum le respect inca regulile pt ca mai sunt acasa cu un nepot de-al lor care are 15-16 ani si le da raportul.... dar o sa se termine vacantza si se duce la scoala si raman singura. Sper sa reusesc sa ii schimb anumite obiceiuri... desi va fi cam greu pt ca eu incerc sa le schimb iar familia le incurajeaza. Apropo.... mi-a zis ca daca e plangacioasa si vreau sa o fac sa taca sa ii dau un servetzel ca incepe si mananca din el si tace. Deci am ramas tampita... nu as face asta niciodata nici macar de ar fi copilul dusmanului meu... auzi, sa ii dau sa manance servetzele daca vreau sa taca dry.gif Si cireasa de pe tort: ii face baie fetitzei la pranz si seara iese cu ea afara.... bineinteles ca e racita cobza fetitza si de abia respira de infundata ce e.... si eu pur si simplu nu pot face nimic... sunt prinsa la mijloc

irinush fii foarte atenta cu bonele caci cunosc unele care zic cu zambetul pe buze ca lasa copilul in patutz si ele stau pe pc. Bona pe care o avea asta mica inainte o lasa pe jos pe ciment sa se joace si cred ca nici nu ii dadea de mancare ca cica a slabit f mult fetitza, plus ca i-a picat de 2 ori din pat. Naiba mai stie in ziua de azi.....

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 04-01-2007, 07:48 AM
Mesaj #921

Taz

Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

Neata!

Se pare ca azi e randul meu la pregatirea cafelei/ceaiului....asa ca treziti-va repede pana nu beau si portia voastra )).gif )).gif )).gif ca azi la mine e pe portie blum.gif blum.gif blum.gif

Aseara am reusit sa pap 19 puncte din 20,so ma declar multumita cu prima zi WW.......partea nasoala a fost ca am fumat 1 tigara pa la 9 si ceva,cred ca e prea mare socul pt. organismul meu....fara ingrasacioase si mancare non-stop si fara tigari in acelasi timp...... sorry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 04-01-2007, 08:19 AM
Mesaj #922

Koala

Raspunsuri: 2.957
Membrul Nr.: 73

Buna dimineataaaaaaaaaa
Ma scuzati, ca aseara n-am mai dat pe aici. Am fost la sala si dupa aia am desfacut bradul. Era casa plina de ace din alea si de-abia le-am adunat ca aspiratorul meu face figuri.

Ia sa va scot eu pe voi la apel si sa imi spuneti cate abdomene ati facut aseara. biggrin.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
nusarich
mesaj 04-01-2007, 08:42 AM
Mesaj #923

Iepuras

Raspunsuri: 1.962
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

buna dimineata si de la mine!

buna cafeaua, tulip!
aseara am mai mancat si un pic de compot de ananas, ca mi-a facut cu ochiul. mai aveam o jumatate de connserva in frigider, asa ca am atacat-o. mai pun 2p ca avea si zahar. deci ieri am mancat de 16.5p.
ella, eu am zis ca am facut abdomene aseara. si gimnastica/ceva aerobic/ ceva pillates.

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 04-01-2007, 08:56 AM
Mesaj #924

Taz

fetelor,trezirea! tease.gif tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 04-01-2007, 08:59 AM
Mesaj #925

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

Neatza la toata lumea!

Eu sunt cam adormita si parca nu m apot trezi. sorry.gif
Mai citesc pe la mamici,poate-mi sare somnul sau poate mai atipesc putin. grin.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 04-01-2007, 09:03 AM
Mesaj #926

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Neatza fetele!
Si eu am fost cuminte aseara Ella si am facut bicla, abdomene si ridicari de picioare. Parte naspa cu bicla e ca s-a stricat, nu stiu cum naiba, si scoate niste zgomote f ciudate, huruie, mi-e teama sa nu cad cu ea, asa ca nu cred ca mai fac pana o duce sotul la reparat.
Ieri pana la urma am mai pus 1 pct pt ananas deci am papat de 13 puncte, cam putin dar v-am zis, Sf Ion e de vina )).gif Oricum, foame imi e non-stop, azi dimineata am papat tot 2 felii dieta cu 1 cubulet branza fitness, deci am 2,5p.
La mine am salata cu ton - 2,5, masline - 0,5, ulei-1p. Toata salata are 4p + 1 iaurt fructe Zott light - 2p
Si mai am o porto si un mar. Diseara nu stiu ce pap iar maine e post, deci iar nu stiu.
Of, Doamne, sa treaca si azi si maine ca asa imi e greata de sapt asta. Nu stiu ce am, am o sila de serviciu in ultima vreme, dar efectiv nu stiu de ce dry.gif

va pup si va doresc o zi buna!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 04-01-2007, 09:16 AM
Mesaj #927

Taz

Pisik,cum ai facut salata cu ton?Paste cu ton si condimente?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 04-01-2007, 09:20 AM
Mesaj #928

Taz

May, citesc ce scrii de parintii copilasului cu care stai si ma minunez cum pot exista astfel de parinti. auzi tu, servetel, la 4 luni, parca atata ziceai ca are fetita, nu? ce parinti dusi! mad.gif

CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 11:16 AM) *

Pisik,cum ai facut salata cu ton?Paste cu ton si condimente?

Am pus o cutie de ton, o rosie, un pic de ceapa tocata, 5 masline verzi si un pic de salata verde. Si o lingurita ulei de masline. Nu am pus si paste ca mo-a fost lene sa le fierb, probabil ca era mult mai satioasa cu paste dar asta este, sper sa ma tina macar 1-2 ore sa nu mor de foame sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 04-01-2007, 09:30 AM
Mesaj #929

Taz

Astazi vine prietena mea din State, aterizeaza la unu jumate cheer.gif si sta 10 zile, sper sa ne vedem o zi intreaga, sa povestim, sa ii arat dvd-urile de la nunta, pt ca stiu ca sufera mult ca nu a reusit sa ajunga la nunta.
Abia astept sa o vad si imi pare rau ca nu pot sa ma duc sa o astept la aeroport sad.gif

hai mai fetelor, ma lasati sa vorbesc de una singura aicea?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 04-01-2007, 09:33 AM
Mesaj #930

Taz

chiar acum ma gandeam ce slaba miscare e pe aici......

Ce fain,Pisik,ca o sa te intalnesti cu prietena ta!!!!!si eu zilele trecute am aflat ca o prietena de-a mea ffff. buna din canada va veni acasa la vara! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Abia astept....sper sa ajungem si la mare impreuna wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 04:04 PM