![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Eu. |
04-01-2007, 09:42 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neatza
sunt la servici fetelor, stiti cu cat punctez o bomboana chocotoff? -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| peach |
04-01-2007, 09:45 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Neata fetelor
aha Dana a semnat condica ..deci e inca la plural Dorel cred ca se lupta cu bulele de aer inca Tot nu stiu ce-i cu Geo ok ma intorc la lucru -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
04-01-2007, 09:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neazta!
Ce vorbaretze mai suntetzi Aseara am fost la film: Happy Feet. Superb filmul, cred ca am ras tot timpul. Dupa film am fost cu niste prieteni la biliard (si am luat cateva lectii ca sunt varza la sportul asta Ieri am avut mai multe drumuri de facut si numai bine m-a prins o raceala de abia ma tin pe picioare.E a doua in decurs de o luna.Cred ca o sa incep sa iau spirulina, parca la voi am auzit ca ar avea efecte bune in rezistenta organismului. Recuperez din urma si revin -------------------- |
| michelle |
04-01-2007, 09:58 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Eu sunt la fel ca Pisik fara chef de munca la serviciu.. si abia astept week-end-ul. Aseara dupa ce m-am intors suparata de la sala, am stat in pat si am citit "La cumparaturi cu sora mea", mai am cateva pagini pe care sper sa le termin azi. De luni, cand se deschide sala ma duc iar, sa imi fac abonament. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tulip |
04-01-2007, 09:59 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
-------------------- |
| Pisik |
04-01-2007, 10:01 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neata! Eu sunt la fel ca Pisik fara chef de munca la serviciu.. si abia astept week-end-ul. Aseara dupa ce m-am intors suparata de la sala, am stat in pat si am citit "La cumparaturi cu sora mea", mai am cateva pagini pe care sper sa le termin azi. De luni, cand se deschide sala ma duc iar, sa imi fac abonament. Eu i-am afcut-o cadou prietenei mele, cred ca mi-o cumpar si eu votat 'neatza sunt la servici fetelor, stiti cu cat punctez o bomboana chocotoff? 1 punct as zice eu crengu -------------------- |
| nusarich |
04-01-2007, 10:07 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
miha, mai da o data seria de carti in ordine, ca as vrea si eu sa mi le iau, spre marea mea rusine n-am citit nici una din ele...
-------------------- |
| michelle |
04-01-2007, 10:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Mey,prunele nu au puncte!!!!! Asta e mai nou si ne-a spus Dany din toamna deja. Asa ca Tulipule,sa-ti fie de bine.Puncteaza doar zaharul. Asa e, acu' mi-am amintit! Notat -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Sexymom |
04-01-2007, 10:10 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna dimineata iubitele.
Felicitari inca odata pentru vointa cu care ati inceput regimul. Eu il incep de luni, as fi vrut sa tin de ieri dar nu am putut cu atata lume in casa, si nici pana duminica nu cred ca voi putea tine. Dar de luni sigur. Serviciu usor celor care sunt la serviciu si spor celor care sunt acasa. -------------------- |
| Pisik |
04-01-2007, 10:13 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna dimineata iubitele. Felicitari inca odata pentru vointa cu care ati inceput regimul. Eu il incep de luni, as fi vrut sa tin de ieri dar nu am putut cu atata lume in casa, si nici pana duminica nu cred ca voi putea tine. Dar de luni sigur. Serviciu usor celor care sunt la serviciu si spor celor care sunt acasa. Multumim Sexy Si spor la regim de cand vrei tu sa te apuci de el -------------------- |
| Lacry |
04-01-2007, 10:17 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Evident ca da! Si eu sunt la servici. Mi-am lasat puiul cu bona... Cum faceti cu juice-ul de fructe fresh, se puncteaza ori nu? Mi-am facut 0.5 l suc proaspat de portocale. Si mi-am luat in drum spre servici si 2 l de apa plata, moama, ce cuminte sunt!!! -------------------- |
| michelle |
04-01-2007, 10:17 AM
|
miha, mai da o data seria de carti in ordine, ca as vrea si eu sa mi le iau, spre marea mea rusine n-am citit nici una din ele... Eu sunt innebunita dupa personajul asta.. si dupa stilul autoarei Asta e ordinea: ![]() Astea au aceleasi personaje. Mai este o carte din afara seriei: ![]() Si din cate am inteles pe site-ul autoarei in februarie mai lanseaza un nou volum (SHOPAHOLIC & BABY - nu stiu cum va fi tradus, presupun ca "La cumparaturi cu copilul" -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tulip |
04-01-2007, 10:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Evident ca da! Si eu sunt la servici. Mi-am lasat puiul cu bona... Cum faceti cu juice-ul de fructe fresh, se puncteaza ori nu? Mi-am facut 0.5 l suc proaspat de portocale. Si mi-am luat in drum spre servici si 2 l de apa plata, moama, ce cuminte sunt!!! in lista scrie ca se puncteaza...suc proaspat stors....nu stiu exact cate puncte....eu niciodata nu l-am punctat -------------------- |
| ina_ceva |
04-01-2007, 10:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Felicitari fetelor care s-au apucat de numarat si s-au incadrat in puncte
Lacry, spor la numarat! Noi o sa fim alaturi de tine daca ai nevoie de ajutor May, cum sa nu faci copii? Le iei o persoana care sa aiba grija de ei, asa cum faci si tu acum Votat, tulip. De ce nu pui linkul la semnatura, cum a zis may? E mai usor asa si poate o votam mai des -------------------- |
| michelle |
04-01-2007, 10:27 AM
|
Suc de fructe 200ml 1 Points
Suc de mere amestecat cu apa minerala 200ml 0,5 Points -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:02 PM |