![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
04-01-2007, 11:13 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dana, cum te mai simti?
-------------------- |
| himere2005 |
04-01-2007, 11:18 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
lacry, dar o poza cu tine nu ai? macar fata daca intreaga nu vrei sa te arati
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 04-01-2007, 11:18 AM -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
04-01-2007, 11:20 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
lacry, dar o poza cu tine nu ai? macar fata daca intreaga nu vrei sa te arati am, dar sunt prea mari ca sa le incarc aici, sunt facute cu un aparat Sony. Trebuie sa le "micesc", dar nu stiu cu ce, stiu ca exista un programel doar sa va dau mai tarziu, cand ajung acasa, linkul catre albumul meu de pe yahoo De la servici nu pot intra pe yahoo, avem restrictie -------------------- |
| Nessie |
04-01-2007, 11:24 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
lacry, dar o poza cu tine nu ai? macar fata daca intreaga nu vrei sa te arati Trebuie sa le "micesc", dar nu stiu cu ce, stiu ca exista un programel doar sa va dau mai tarziu, cand ajung acasa, linkul catre albumul meu de pe yahoo De la servici nu pot intra pe yahoo, avem restrictie -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Tulip |
04-01-2007, 11:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Lacry,vezi ca trebuie sa-l inscrii luna asta pe Mocut pt. luna viitoare......eu nu o mai inscriu pe Timea,o luna de concurs ne ajunge.......totusi sper sa castigam
-------------------- |
| daconst |
04-01-2007, 11:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Acum m-am trezit a doua oara.Nu stiu ce am de as dormi atat.
Aseara am avut o contractie si apoi m-a luat durerea de spate.Mi-a facut sotul masaj si m-a lasat.Acum e liniste si pace.Cred ca-mi mai caut ceva de lucru prin casa. Tulip,votat bobocelul. Andreea,bafta la banca...arati bine in poze. -------------------- |
| Tulip |
04-01-2007, 11:30 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
ce papati/gatiti azi,fetelor?
eu am facut o ciorbita de vasole verde si am sa mai pap mamaliga cu iaurt si smantana......si mai vad eu.... -------------------- |
| Pisik |
04-01-2007, 11:32 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
ce papati/gatiti azi,fetelor? eu am facut o ciorbita de vasole verde si am sa mai pap mamaliga cu iaurt si smantana......si mai vad eu.... eu pap salata de care v-am zis, dar nu cred ca ma tine pt ca mi-e f f f foame, ma doare capu de foame deja as vrea si eu mamaliga dar pe mine ma deruteaza ca nu stiu sa o punctez; tu cum faci tulip? cred ca diseara imi fierb 2 cartofi si pap cu iaurt si parmezan, dunt topita dupa parmezan si am rezerve mama mama -------------------- |
| himere2005 |
04-01-2007, 11:41 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu sunt mai smechera
- o supita dietica pentru mine - scot o parte din carne si impreuna cu legumele fac salata beuf pentru dan, iar eu in loc de maioneza cred ca o sa bag o lingura de smantana diet ca nu o fi foc - cealalta parte de carne, impreuna cu smintina si citeva ciupercute calite si un pic de faina fac un gulas sau ciulama nu stiu cum se numeste si daca imi iese si mamaliga e super cam tacuta lumea azi. eu vroiam sa o scot la o plimbarica pe bia dupa ce doarme un pic, ca sa am timp sa termin mancarea, ca dupa ce venim de la plimbare cu aerul asta rece ni se face o foame mama mama -------------------- ![]() |
| Pisik |
04-01-2007, 11:53 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Himerus, eu nu te inteleg de ce te mai chinui tu cu numaratul, ca esti f slaba si arati f bine....pe bune, nu te inteleg, dar daca tu asa vrei, vorba Danei, tu stii mai bine.
sa ma lamuriti si pe mine cum punctati voi mamaliga ca este un etern mister pt mine -------------------- |
| daconst |
04-01-2007, 11:54 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
ce papati/gatiti azi,fetelor? eu am facut o ciorbita de vasole verde si am sa mai pap mamaliga cu iaurt si smantana......si mai vad eu.... eu pap salata de care v-am zis, dar nu cred ca ma tine pt ca mi-e f f f foame, ma doare capu de foame deja as vrea si eu mamaliga dar pe mine ma deruteaza ca nu stiu sa o punctez; tu cum faci tulip? cred ca diseara imi fierb 2 cartofi si pap cu iaurt si parmezan, dunt topita dupa parmezan si am rezerve mama mama . Daca o faci la microunde e simplu ca poti cintari faina inainte.Eu fac ori 500ml apa si 100g malai,ori 400ml apa si 80g malai. Depinde cit mi-e de foame. In legatura cu cartofii...de ce mananci doar doi??? Daca tot punctezi 2p,pai mananca mama sa te saturi ca iar te infometezi. Acest mesaj a fost editat de daconst: 04-01-2007, 11:55 AM -------------------- |
| Tulip |
04-01-2007, 11:54 AM
|
Pisik,eu masor faina de malai inainte s-o bag la fiert
-------------------- |
| Lacry |
04-01-2007, 12:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
cam tacuta lumea azi. eu vroiam sa o scot la o plimbarica pe bia dupa ce doarme un pic, ca sa am timp sa termin mancarea, ca dupa ce venim de la plimbare cu aerul asta rece ni se face o foame mama mama si io il scot pe Moaca cand ajung acasa, daca a apucat sa manance. Daca nu, ii dau intai sa manance pranzul. Problema mare, ca lui legumele nu-i plac, ma strofoc sa-i dau macar o lingurita pe zi, combinat cu carnita sau oulet, ca-i destul de mare si are nevoie de fier din alimente -------------------- |
| ina_ceva |
04-01-2007, 12:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Eu puneam de obicei 1p la o lingura de mamaligutza
-------------------- |
| Pisik |
04-01-2007, 12:11 PM
|
|
ce papati/gatiti azi,fetelor? eu am facut o ciorbita de vasole verde si am sa mai pap mamaliga cu iaurt si smantana......si mai vad eu.... eu pap salata de care v-am zis, dar nu cred ca ma tine pt ca mi-e f f f foame, ma doare capu de foame deja as vrea si eu mamaliga dar pe mine ma deruteaza ca nu stiu sa o punctez; tu cum faci tulip? cred ca diseara imi fierb 2 cartofi si pap cu iaurt si parmezan, dunt topita dupa parmezan si am rezerve mama mama . Daca o faci la microunde e simplu ca poti cintari faina inainte.Eu fac ori 500ml apa si 100g malai,ori 400ml apa si 80g malai. Depinde cit mi-e de foame. In legatura cu cartofii...de ce mananci doar doi??? Daca tot punctezi 2p,pai mananca mama sa te saturi ca iar te infometezi. mda, am zis si eu doi asa, orientativ, probabil ca o sa imi fac sa ma satur; auziti, am citi pe idieta un super post (in sensul negativ evident) la un subiect de genu "cat slabim pana la paste" si sunt acolo tot felul de domnite care se infometeaza si una zice "neatza! multe fete s-au adunat p-aici...eu am inceput d azi, desi nu f bine...n-am putut sa refuz micul dejun facut d tata, pt k s supara...ashadar, am mancat la 11:00 putina omleta cu o felie d paine si o bucata d gogosar murat... asta e...am comis-o...sa vedem c mananc mai tarziu va anunt oricum..." fetele astea sunt normale la cap???? Pisik,eu masor faina de malai inainte s-o bag la fiert mercic de raspunsuri fetelor, dar nu stiu, nu iese cu f multe puncte mamaliga? dana, o mamaliga cu 100 gr de malai la microunde cate pcte are? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:29 PM |