![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
04-01-2007, 12:39 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Noni,bine ai revenit!Spor la numarat!diseara iti postezi meniul?
Ella,cum mananci branza diet?Asa goala? -------------------- |
| Pisik |
04-01-2007, 12:39 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
dar poti sa o mananci asa chioara Ella? fara nimic langa? ca eu una nu as putea Ma straduiesc si pot. Azi de exemplu o sa o mananc cu un mar. Alteori o mai amestec cu iaurt 0% sau cu putina verdeata tocata. Bravo tie, eu nu pot, eu mai bine pap niste branzica de casa, are mai multe puncte, pap mai putina dar e mai buuuna -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
04-01-2007, 12:41 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pisik, si eu cand m-am vazut aseara in oglinda de la sala.... mi s-a facut o rusine de nu pot sa-ti zic. Arat ca o obeza, fratilor!!!
Poate din cauza asta am asa o vointa si as manca si scoarta de copac daca as sti ca n-are puncte. -------------------- |
| _noni_ |
04-01-2007, 12:42 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 932 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Tulip, votat ingerasul!
ei bine, ma duc sa fac exercitii si apoi ies in lume! }{ -------------------- |
| Tulip |
04-01-2007, 12:43 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Tulip, votat ingerasul! ei bine, ma duc sa fac exercitii si apoi ies in lume! }{ -------------------- |
| Pisik |
04-01-2007, 12:54 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik, si eu cand m-am vazut aseara in oglinda de la sala.... mi s-a facut o rusine de nu pot sa-ti zic. Arat ca o obeza, fratilor!!! Poate din cauza asta am asa o vointa si as manca si scoarta de copac daca as sti ca n-are puncte. e, nici chiar asa Ella; eu am zis ca o sa tin WW strict, dar o sa ma duc totusi la nutritionist sa vad ce imi spune; oricum, eu vreau dupa ce slabesc substantial sa mananc si mai avriat si mai mult, bine nu mereu, dar incep de pe acuma sa ma gandesc la trucuri sa ma ajute sa nu mai pun totul la loc A disparut Dana -------------------- |
| Tulip |
04-01-2007, 12:57 PM
|
Eu de doua zile,de cand am reinceput sa numar mi-am dat seama cat de aiurea si prost mancam inainte.....in afara ca bagam in mine o gramada de ingrasacioase,mancam cand,cum si ce apucam,mancare gatita prea putin(chit ca gateam zilnic),lactate,legume si fructe pe apucate smd.
-------------------- |
| himere2005 |
04-01-2007, 12:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pisik, trebuie sa gandesti pozitiv
ella, eu amestec mai multa branza diet cu o lingura de smantina diet sau iaurt diet, bag si ceapa, bine tu esti la servici, sare, castravete proaspat dat prin razatoare si verdeata. mie una imi place Acest mesaj a fost editat de himere2005: 04-01-2007, 12:59 PM -------------------- ![]() |
| Lacry |
04-01-2007, 01:02 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Eu de doua zile,de cand am reinceput sa numar mi-am dat seama cat de aiurea si prost mancam inainte.....in afara ca bagam in mine o gramada de ingrasacioase,mancam cand,cum si ce apucam,mancare gatita prea putin(chit ca gateam zilnic),lactate,legume si fructe pe apucate smd. Si eu faceam aceleasi lucruri, caci nu constientizam ce bagam in gura la o felie de tort krantz cred ca se aduna vreo 50 p, really... caramelul, nucile, untul, zaharul, nucile din blat, ouale...Doamne, e dezastru -------------------- |
| Sexymom |
04-01-2007, 01:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Himere aceste poze sunt puse in special pt. tine. Tiu ai scris la un moment data ca se uita lumea la tine daca stai in fund langa copil si te joci, daca te pui la mintea lui, daca te dai in leagan.
Uite ca mie chiar nu imi pasa...de mult am vrut sa postez pozele dar am uitat complet. Aici sunt in competitie cu Bianca, ce face ea pot face si eu. S-a distrat teribil ![]() Aici sunt in competitie cu Miruna, cine ajunge mai sus de bara ![]() iar aici sunt in grajd cu furca in mana, sunt poze mai vechi dar dragute foc. ![]() Cand ma joc cu ele si ma pun la minea lor sunt cele mai fericite fete din lume, sa incerci si tu sa vezi cum o sa fie -------------------- |
| Pisik |
04-01-2007, 01:04 PM
|
|
Eu de doua zile,de cand am reinceput sa numar mi-am dat seama cat de aiurea si prost mancam inainte.....in afara ca bagam in mine o gramada de ingrasacioase,mancam cand,cum si ce apucam,mancare gatita prea putin(chit ca gateam zilnic),lactate,legume si fructe pe apucate smd. eu ce sa mai zic tulip, ca imi incheiam fiecare masa cu fursecuri, prajituri, panetone, ciocolata, nutella (toate odata nu separat, sa nu va ganditi) si seara pe la 11 de preferat dar duminica de Sf Ion pap si eu o feliuta de panetone si un pic de tiramisu, ca doar de aia economisesc acuma A, fetele care numara de ieri, cum facem, scadem 2 zile din pucntajul saptamanii si respectam ce ne ramane? adica eu tre s apap 20/zi, deci total 140/sapt si ma gandeam sa scad 40 deci ar fi 100 pana duminica. e corect? hai ca fug la masa ca sunt lihnita -------------------- |
| Lacry |
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
pisik, trebuie sa gandesti pozitiv ella, eu amestec mai multa branza diet cu o lingura de smantina diet sau iaurt diet, bag si ceapa, bine tu esti la servici, sare, castravete proaspat dat prin razatoare si verdeata. mie una imi place tocmai vroiam sa intreb si io cu ce amesteci branza de veci... se pare ca-ti transmit telepatic cate-un gand -------------------- |
| Pisik |
|
|
Eu de doua zile,de cand am reinceput sa numar mi-am dat seama cat de aiurea si prost mancam inainte.....in afara ca bagam in mine o gramada de ingrasacioase,mancam cand,cum si ce apucam,mancare gatita prea putin(chit ca gateam zilnic),lactate,legume si fructe pe apucate smd. Si eu faceam aceleasi lucruri, caci nu constientizam ce bagam in gura la o felie de tort krantz cred ca se aduna vreo 50 p, really... caramelul, nucile, untul, zaharul, nucile din blat, ouale...Doamne, e dezastru e, nici chiar 50 Lacry, maxim 10 -------------------- |
| michelle |
04-01-2007, 01:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dimpotriva, eu eram foarte constienta cand bagam carnatii si prajiturile la ghiozdan
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Lacry |
04-01-2007, 01:05 PM
|
Incerc si eu sa economisesc ceva, desi mai sunt 2 zile pana in WE, caci sambata fac un tort nemtesc cu branza dulce si bezea
Pot folosi fructoza, ca sa fie mai putin calorii -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 04:03 PM |