![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
19-01-2007, 06:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
tulip...sa-mi spui daca m-ai ghicit...incepe cu l...si se termina cu a Lasagna ????? bingoooooooooooooooooooo -------------------- |
| dany |
19-01-2007, 06:47 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
tulip...sa-mi spui daca m-ai ghicit...incepe cu l...si se termina cu a Lasagna ????? bingoooooooooooooooooooo Ce desteapta sunt Asta e un fel de mancare care mie nu-mi place -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| irinush |
19-01-2007, 06:48 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
pai de ce nu-ti place Dany? nu-ti plac pastele in general, sau doar lasagna?
-------------------- |
| Tulip |
19-01-2007, 06:51 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
nici al meu sot nu e innebunit dupa lasagna
-------------------- |
| dany |
19-01-2007, 06:51 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Doar lasagna ,Irinush,...am mancat si in Venetia ,facuta la mama lor cum se spune,si tot nu mi-au placut. Pastele le mananc cu placere .
-------------------- ![]() |
| irinush |
19-01-2007, 06:52 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
mie imi plac pastele in general, de orice fel ... as manca mereu
-------------------- |
| dany |
19-01-2007, 06:57 PM
|
Se pare ca May ori scrie un roman ori ne trage clapa
-------------------- ![]() |
| May |
19-01-2007, 06:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Da...
Si-a cerut scuze ca m-a judecat inainte sa ma cunoasca si a zis ca imi spune tot ce a imprastiat soacra-mea pe la bloc cu intentia de a ma feri de ea... m-a sfatuit sa ma mut cat mai rapid si mi-a zis ca din cauza lu` soacra-mea am ratat 3 job-uri si era sa il ratez si pe asta pt ca nici ea nu vroia sa ma angajeze dar era disperata ca nu avea cu cine sa lase copilul. Imi gasise cumnata-mea un job la ea la fabrica unde castigam in jur de 1000 € si soacra-mea i-a zis sa nu garanteze pt mine caci nu stiu sa fac nimic ( cumnata-mea a crezut-o caci nu ma cunoastea mai deloc, ma vazuse doar in vizita de 2-3 ori pe vremea aia ). Celelalte 2 job-uri erau de baby sitter pt fetele din blocul nostru, dar le-a aranjat soacra-mea. NU m-am suparat atat de mult pt ceea ce a zis cat mi-a picat fatza de rusine si imi venea sa intru in pamant cand omul care m-a angajat imi spunea fragmente din ce am facut eu asta-vara.... este penibil ca un strain sa stie lucrurile tale intime. Oricum am devenit mai dura de la o vreme si nu o sa las vorbele unei babe nebune sa ma atinga. Azi am ajuns acasa si i-am zambit ca de obicei. Pedeapsa o sa si-o primeasca atunci cand or sa apara nepotii si nu o sa se bucure de ei! -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Pisik |
19-01-2007, 07:02 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.381 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Am revenit, am basculat ca vaca tot ce mi-a picat in mana, adica 2 felii de grau, vreo 3 cani mari (de 400ml) cu paste, deci de 3 ori portia de 2p
Eu, bravo tie pt job! Good girl, te asteptam cu detalii! May, ce sa mai zic, NO COMMENT! Himere, sa ne zici cum faci lasagna ca mie mi se pare cea mai complicata mancare ever si nici nu ma omor, vorba lui Dany. Dany, figura asta a ta cred ca o sa o fac eu duminica, care e ultima mea zi din sapt WW, ca duminica plec si am papa pe avion, un light lunch la aia cand ajungem pe la 12,30 si o cina seara tarziu; si nu stiu cum voi aproxima. Aceeasi probl o am si luni si marti, dar sper sa ma descurc. Oricum am ceva pcte stranse, mai consum maine cateva si restu pt duminica Azi vroiam sa pun 8 dar nu mi-a resuit, am pus vreo 3-4, scriu imediat meniul -------------------- |
| May |
19-01-2007, 07:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumesc fetelor pt sustinere, stiam ca pot conta pe voi si sunteti mereu alaturi de mine
Am luat hotararea sa nu ii mai povestesc lui Remy chiar tot despre parintii lui caci azi cand i-am spus toate astea.... i-au dat lacrimile... s-a simtit ca ultimul om ca tocmai parintii lui ne fac pe amandoi sa suferim Oare cum s-o fi descurcat ella azi? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Pisik |
19-01-2007, 07:07 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.381 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Meniul meu de astazi:
felii grau (6 buc.) 3,5 gem diet si normal, miere 1,5 paine 2 felii toast 2 pastai 0 ciuperci cu sos de rosii 0 banana 1 2 mere, 2 mandarine, multe fructe de padure extra fructe si legume 1 baton fitness 1,5 biscuiti miere (4 buc.) 1,5 paste saturatie 4 Total 16p, dar ma simt parca am mancat de 30 -------------------- |
| irinush |
19-01-2007, 07:07 PM
|
va doresc o seara buna si week end placut!
-------------------- |
| Pisik |
19-01-2007, 07:08 PM
|
|
Multumesc fetelor pt sustinere, stiam ca pot conta pe voi si sunteti mereu alaturi de mine Am luat hotararea sa nu ii mai povestesc lui Remy chiar tot despre parintii lui caci azi cand i-am spus toate astea.... i-au dat lacrimile... s-a simtit ca ultimul om ca tocmai parintii lui ne fac pe amandoi sa suferim Oare cum s-o fi descurcat ella azi? apare ea in curand, o fi la sala... In privinta lui Remy, sunt de acord cu tine, mai ales ca el saracu se amaraste mai tare ca tine, gandeste-te ca totusi este mama lui...mama este mama orice ar fi, iar atunci cand vezi ce fel de om e suferi ca un caine va doresc o seara buna si week end placut! si noi tie Irinush Acest mesaj a fost editat de Pisik: 19-01-2007, 07:08 PM -------------------- |
| May |
19-01-2007, 07:11 PM
|
Vai pisik a dat Dumnezeu sa mananci si tu ceva mai consistent azi si sa aud din guritza ta cuvantul : saturatie
Eu azi nu am mancat decat o ciorbitza de 4 puncte si 2 felii de paine 2 puncte si inca nu mi-e foame -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Pisik |
19-01-2007, 07:14 PM
|
|
Vai pisik a dat Dumnezeu sa mananci si tu ceva mai consistent azi si sa aud din guritza ta cuvantul : saturatie Eu azi nu am mancat decat o ciorbitza de 4 puncte si 2 felii de paine 2 puncte si inca nu mi-e foame tu zici de mine, dar tu papi ca o vrabiuta... si nu e prima oara, am mai papat paste la saturatie sapt asta -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:39 PM |