left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

249 Pagini V « < 70 71 72 73 74 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 8 seperator Optiuni V right
May
mesaj 19-01-2007, 07:25 PM
Mesaj #1066

Jaguar

Grup: Membri
Raspunsuri: 6.711
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)
Sex: Feminin

Apropo de vrabiutza.... asa imi zice remy mereu, ca mananc ca o vrabiutza )).gif

Diseara cred ca fac o omleta mare mare pt amandoi cu ardei si cu salata langa blum.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 19-01-2007, 07:28 PM
Mesaj #1067

Lama

Raspunsuri: 5.884
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu am vazut in meniurile tale pisik ca tu chiar simti nevoia de dulce, adica multe fructe dulci, baton, gem, biscuiti...ce ti-a spus medicul? analizele au iesit ok?

o fi sau nu o fi buna l..a asta...dar trebuie sa-mi satisfc curiozitatea, ca tot am amanat-o ...macar de alta data sa nu mai mananc....stati linistite, chiar daca nu iese cum imi inchipui, dreg eu busuiocul...cine stie ce reteta mai inventez )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 19-01-2007, 07:30 PM
Mesaj #1068

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

May,tu stii ca aici ,la noi ,te poti descarca mereu ,nu ? lasa-l pe Remy sa mearga linistit la job ,chiar daca ,poate,iti vine sa-i povestesti totul. E greu tare si pentru el !! Vino aici si descarca-te !!! pupic.gif

Eu m-am razgandit :nu mai fac pireu . Fac cartofi natur cu putina vegeta peste si patrunjel Si cu 1 lingura de Remoulade 5 % grasime ...mamaaa ,ce merge la peste ,yummyyyy

O seara placuta,Irinuh !

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 19-01-2007, 07:31 PM
Mesaj #1069

Lama

ha ha dany...virusul munca lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 19-01-2007, 07:33 PM
Mesaj #1070

Yeti

CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 06:31 PM) *

ha ha dany...virusul munca lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif L-am primit si eu si daca zicea sa-l dau mai departe ,l-am dat lol.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
himere2005
mesaj 19-01-2007, 07:36 PM
Mesaj #1071

Lama

sa vezi ce serioasa stateam eu la inceput...ma gandeam sa-l anunt pe dan de virus lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 19-01-2007, 07:37 PM
Mesaj #1072

Jaguar

Multumesc dany pupic.gif

Soacra-mea ``mi-a facut program`` : sambata cica sa facem curatenie . Dupa ce am venit azi de la munca m-am apucat si am facut in baie, hol, salon ... se uita ea urat dar sa nu creada vreodata ca imi face ea mie program. M-a intrebat dc nu astept pana maine ca ea nu are chef sa faca azi si i-am zis ca maine nu mai am eu chef devil.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 19-01-2007, 07:40 PM
Mesaj #1073

Yeti

CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 06:36 PM) *

sa vezi ce serioasa stateam eu la inceput...ma gandeam sa-l anunt pe dan de virus lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Da un copy_paste aici daca il mai ai ...eu l-am sters doh.gif .Dai fara partea cu "trimite ...bla bla ".Nu l-am trimis la toate fetele ca nu am adresa de mess a tuturor.
Si mie mi s-a parut tare lol.gif

CITAT(Maybeline @ 19-01-2007, 06:37 PM) *

Multumesc dany pupic.gif

Soacra-mea ``mi-a facut program`` : sambata cica sa facem curatenie . Dupa ce am venit azi de la munca m-am apucat si am facut in baie, hol, salon ... se uita ea urat dar sa nu creada vreodata ca imi face ea mie program. M-a intrebat dc nu astept pana maine ca ea nu are chef sa faca azi si i-am zis ca maine nu mai am eu chef devil.gif

Trebuia sa-i spui ca tu faci azi ca maine oricum vine ea in urma ta si zice ca nu ai facut nimic...cum face de obicei )).gif )).gif

Nu ai pentru ce sa-mi multumesti !! Toate fetele gandesc asa !! Oare unde ne plangem noi cand avem necazuri ??? AICI !!!! Asa ca ...intri ,te descarci,injuri,scrii 5 pagini ...nu te deranjam !! pupic.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
anca veselie
mesaj 19-01-2007, 07:41 PM
Mesaj #1074

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

himere, mie-mi place mult lasagna! pofta buna!
may, mi se pare foarte frumos din partea ta ca nu vrei sa-l ranesti pe remy spunandu-i despre mama lui. dar urat... foarte urat...
pisik, satula in sfarsit! smile.gif bravoo!
dany, stiu ca nu-i bine sa consumi alcool in timpul curelor... problema este ca eu ies in cluburi unde toata lumea bea si este putin cam ciudat sa apar cu apa plata blum.gif oricum, cand consum alcool consum din punctele stranse din sport si mai si dansez in seara respectiva naughty.gif

am ajuns acasa si mi-am pregatit o tava cu legume si cu peste s-o pun la cuptor. pestele este macrou, iar cand am vazut ca 90 g au 4 pct am lesinat sad.gif sad.gif de ce o fi asa de scump pestele asta???

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
May
mesaj 19-01-2007, 07:45 PM
Mesaj #1075

Jaguar

anca give_rose.gif

dany esti o doamna hug.gif . I-am lasat ei bucataria sa frece mai mult devil.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 19-01-2007, 07:45 PM
Mesaj #1076

Yeti

Anca...acum mi-am dat seama ca nu stiu cum se spune pe germana la "macrou" doh.gif doh.gif .M-am uitat in dictionar si ...nu e .Vroiam sa vad ce punctaj am eu pentru el.

Cine stie germana ??????????????????????? )).gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 19-01-2007, 07:46 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
himere2005
mesaj 19-01-2007, 07:46 PM
Mesaj #1077

Lama

anca...asa e in liste, dar eu sper ex. am cumparat un peste macrou de 250g inghetetat, l-am bagat pe gratar si am zis ca este comestibil cam 150g, restul fiind apa, coada, capul, oasele. am calculat dupa o lista cu calorii si lipide data de miha si mi-a dat la 100g 4p...deci la 150 6p. pofta buna floare.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 19-01-2007, 07:46 PM
Mesaj #1078

Jaguar

macranbitz ii zice lol.gif e din categoria furculision si lingurision lol.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 19-01-2007, 07:48 PM
Mesaj #1079

Yeti

CITAT(Maybeline @ 19-01-2007, 06:45 PM) *

anca give_rose.gif

dany esti o doamna hug.gif . I-am lasat ei bucataria sa frece mai mult devil.gif

Bueyyyyyyyyyyyyyy (platesc ,platesc drepturi de autor ) ...iar ma iei cu "doamna " ???? M-ati omorat !!! lol.gif

Later edit : am uitat un L ...azi cam mananc litere ...dar e bine ca nu au puncte lol.gif

CITAT(Maybeline @ 19-01-2007, 06:46 PM) *

macranbitz ii zice lol.gif e din categoria furculision si lingurision lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ai uitat cutzitision lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 19-01-2007, 07:49 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Monic
mesaj 19-01-2007, 07:53 PM
Mesaj #1080

Iepuras

Raspunsuri: 1.653
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

Pisik, ce ai pus pe paste?

--------------------

Imagine
+Quote Post

249 Pagini V « < 70 71 72 73 74 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 03:54 PM