![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
19-01-2007, 07:25 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Apropo de vrabiutza.... asa imi zice remy mereu, ca mananc ca o vrabiutza
Diseara cred ca fac o omleta mare mare pt amandoi cu ardei si cu salata langa -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| himere2005 |
19-01-2007, 07:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu am vazut in meniurile tale pisik ca tu chiar simti nevoia de dulce, adica multe fructe dulci, baton, gem, biscuiti...ce ti-a spus medicul? analizele au iesit ok?
o fi sau nu o fi buna l..a asta...dar trebuie sa-mi satisfc curiozitatea, ca tot am amanat-o ...macar de alta data sa nu mai mananc....stati linistite, chiar daca nu iese cum imi inchipui, dreg eu busuiocul...cine stie ce reteta mai inventez -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
19-01-2007, 07:30 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
May,tu stii ca aici ,la noi ,te poti descarca mereu ,nu ? lasa-l pe Remy sa mearga linistit la job ,chiar daca ,poate,iti vine sa-i povestesti totul. E greu tare si pentru el !! Vino aici si descarca-te !!!
Eu m-am razgandit :nu mai fac pireu . Fac cartofi natur cu putina vegeta peste si patrunjel Si cu 1 lingura de Remoulade 5 % grasime ...mamaaa ,ce merge la peste ,yummyyyy O seara placuta,Irinuh ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| himere2005 |
19-01-2007, 07:31 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ha ha dany...virusul munca
-------------------- ![]() |
| dany |
19-01-2007, 07:33 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
ha ha dany...virusul munca -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| himere2005 |
19-01-2007, 07:36 PM
|
sa vezi ce serioasa stateam eu la inceput...ma gandeam sa-l anunt pe dan de virus
| May |
19-01-2007, 07:37 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumesc dany
Soacra-mea ``mi-a facut program`` : sambata cica sa facem curatenie . Dupa ce am venit azi de la munca m-am apucat si am facut in baie, hol, salon ... se uita ea urat dar sa nu creada vreodata ca imi face ea mie program. M-a intrebat dc nu astept pana maine ca ea nu are chef sa faca azi si i-am zis ca maine nu mai am eu chef -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
19-01-2007, 07:40 PM
|
sa vezi ce serioasa stateam eu la inceput...ma gandeam sa-l anunt pe dan de virus Da un copy_paste aici daca il mai ai ...eu l-am sters Si mie mi s-a parut tare Multumesc dany Soacra-mea ``mi-a facut program`` : sambata cica sa facem curatenie . Dupa ce am venit azi de la munca m-am apucat si am facut in baie, hol, salon ... se uita ea urat dar sa nu creada vreodata ca imi face ea mie program. M-a intrebat dc nu astept pana maine ca ea nu are chef sa faca azi si i-am zis ca maine nu mai am eu chef Trebuia sa-i spui ca tu faci azi ca maine oricum vine ea in urma ta si zice ca nu ai facut nimic...cum face de obicei Nu ai pentru ce sa-mi multumesti !! Toate fetele gandesc asa !! Oare unde ne plangem noi cand avem necazuri ??? AICI !!!! Asa ca ...intri ,te descarci,injuri,scrii 5 pagini ...nu te deranjam !! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| anca veselie |
19-01-2007, 07:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
himere, mie-mi place mult lasagna! pofta buna!
may, mi se pare foarte frumos din partea ta ca nu vrei sa-l ranesti pe remy spunandu-i despre mama lui. dar urat... foarte urat... pisik, satula in sfarsit! dany, stiu ca nu-i bine sa consumi alcool in timpul curelor... problema este ca eu ies in cluburi unde toata lumea bea si este putin cam ciudat sa apar cu apa plata am ajuns acasa si mi-am pregatit o tava cu legume si cu peste s-o pun la cuptor. pestele este macrou, iar cand am vazut ca 90 g au 4 pct am lesinat -------------------- |
| May |
19-01-2007, 07:45 PM
|
|
anca
dany esti o doamna -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
19-01-2007, 07:45 PM
|
Anca...acum mi-am dat seama ca nu stiu cum se spune pe germana la "macrou"
Cine stie germana ??????????????????????? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 19-01-2007, 07:46 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| himere2005 |
19-01-2007, 07:46 PM
|
anca...asa e in liste, dar eu sper ex. am cumparat un peste macrou de 250g inghetetat, l-am bagat pe gratar si am zis ca este comestibil cam 150g, restul fiind apa, coada, capul, oasele. am calculat dupa o lista cu calorii si lipide data de miha si mi-a dat la 100g 4p...deci la 150 6p. pofta buna
| May |
19-01-2007, 07:46 PM
|
|
macranbitz ii zice
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
19-01-2007, 07:48 PM
|
anca dany esti o doamna Bueyyyyyyyyyyyyyy (platesc ,platesc drepturi de autor ) ...iar ma iei cu "doamna " ???? M-ati omorat !!! Later edit : am uitat un L ...azi cam mananc litere ...dar e bine ca nu au puncte macranbitz ii zice Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 19-01-2007, 07:49 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Monic |
19-01-2007, 07:53 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Pisik, ce ai pus pe paste?
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:54 PM |