left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

249 Pagini V « < 73 74 75 76 77 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 8 seperator Optiuni V right
Ella79
mesaj 20-01-2007, 09:26 AM
Mesaj #1111

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.570
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

Neata fetelor!!! cheer.gif cheer.gif Mi-ati lipsit ieri!!
Ieri nu am avut timp absolut deloc sa trec pe la voi. Am avut o zi ingrozitoare, nu va puteti imagina in ce haos am trait. Am alergat din intalnire in intalnire, la ora 14:30 nu mancasem nimic si ma uitam la un nene de la prezidiu si mi-l imaginam pui fript cu staniol pe aripioare, la 15:00 nu apucasem sa ma duc la toaleta si mai aveam putin si faceam pe mine. La 8 seara m-am dus la aerobic sa ma descarc de enrgie ca altfel explodam, nu alta.
Ce sa va zic... asa o sa fie multe din zilele mele anul asta. E abia inceputul....
Din fericire a fost o zi productiva. Intalnirea cu nemtii a decurs bine, am batut palma, pe 29 ianuarie plec la Wiesbaden sa facem contractul. Poate reusesc sa ma vad si cu vreuna din nemtoaicele noastre pe acolo....
Sedinta de la Finante a fost amuzant de trista. Noi am intrat in UE si Min Finantelor nu stie inca ce reguli vom aplica pe Phare. Eu am contracte in derulare si nimeni nu stie sa imi spuna cum fac returnarea de TVA, cine plateste comisioanele bancare, ce trebuie sa contina noul caiet de sarcini pe Ordonanta 68... Va spun, cine lucreaza in proiecte anul asta ori ajunge la Balamuc, ori o tine din proces in proces, ori e foarte foarte destept.

Azi m-am cantarit si nu am constatat nici o schimbare pozitiva. Ba chiar am mai mult cu cateva sute de grame fata de saptamana trecuta. O sa ma mai cantaresc si maine dimineata pentru ca ieri am mancat tarziu seara. Eu sunt optimista. smile.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-01-2007, 09:46 AM
Mesaj #1112

Koala

TREZIREAAAAAA!!!!!!!!
Haideti mai fetelor, am si eu acum 2 ore sa stau pe net si nu e nimeni prin preajma? sad.gif O sa ma salbaticesc naibii de tot )).gif

Eu am baut deja 2 cafele si intrucat e week-end sunt atat de fericitaaaaaa. Casa mea e foarte luminoasa si chestia asta ma umple de energie dimineata.

Ma apuc sa fac putina ordine prin casa, am pus masina sa spele si la 12 ma duc cu tata la facultate ca are examen cu 100 de studenti si el nu-i poate supraveghea singur. Dar o sa fiu fata buna si ii las sa mai miste, ca am fost si eu studenta si stiu cum e )).gif

PS. Ca tot azi vorbit ieri de zodii, eu sunt berbec cu ascendent in sagetator. Prietenul meu si mama sunt tauri, frate-miu si tata berbeci. Culmea e ca ne intelegem bie.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

himere2005
mesaj 20-01-2007, 10:09 AM
Mesaj #1113

Lama

Raspunsuri: 5.845
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

ella, cred ca tu intri in ultima categorie grin.gif :ff desteapta
ramona, de abia astept sa vad pozele care le vei face in seara asta, sunt sigura ca vei arata super...distractie placuta si astept ziua de luni sa-ti zic La multi ani!
tulip, cam cat timp va tinut masina de spalat? am impresia ca tu o folosesti zilnic? unsure.gif eu o data la 2 zile laugh.gif asa ca sper sa tina mai mult

annaiss, meniul tau seama na foarte mult cu a lui pisik, nu cumva l-ai copiat? lol.gif
uka, sorry...lasa ca il iei tu...dar pune mana si invata

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 10:15 AM
Mesaj #1114

Lama

asta ma enerveaza si pe mine in contabilitate, ca de fapt si in alte domenii tot schimba legile astea...eu nu stiu...chiar cei dinainte nu au testat tot felul de variante pana acum? sa adoptam si noi legislatia unei tari prospere, poate ne merge mai bine...imi inchipui cum este pentru tine ella...ca tu lucrezi cu sume foarte mari si la nivel inalt...asa-i ca suntem penibili noi romanii ca nu stim pe ce lume traim?...eu sigur n-as putea sa rezist psihic si cred ca as face parte din categoria cu balamucul, sunt genul de persoana care se streseaza prea mult, care vrea sa iasa treaba bine si daca vede ca altii nu se implica trage ea mai mult...ufff...stai sa vezi cand ajung la servici iar nu o sa dorm k lumea noptile grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ramonavlas
mesaj 20-01-2007, 10:17 AM
Mesaj #1115

Lama

Raspunsuri: 5.129
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Buna dimineata!!!!!!
M-am trezit la 9, dar macar m-am trezit frumos de tot ca a dormit Potentialul la mine. Acum ma duc sa imi pun nuantatorul in par si mai intru apoi pe la voi.
Pupici............

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 10:22 AM
Mesaj #1116

Lama

ramona, sa vezi ce problema am eu lol.gif ce scrie pe tricoul tau cu negru din albumul de la craciun? ca vroiam sa incerc sa-mi fac machiajul tau si m-am mai uitat un pic la poze grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-01-2007, 10:30 AM
Mesaj #1117

Koala

Himere, sa stii ca eu in categoria cu balamucul cred ca ma inscriu. O sa ajung sa tirasc un soson de siret si sa visez returnari de TVA. lol.gif Ca si tine, si eu ma stresez foarte foarte mult pentru ca treaba sa iasa bine.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
May
mesaj 20-01-2007, 10:30 AM
Mesaj #1118

Lama

Raspunsuri: 5.484
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Neatza va spun si eu biggrin.gif

ella ma bucur ca ai scapat de ziua de ieri, bravo! cheer.gif

Eu ce sa spun..... am inceput dimineatza f frumos trezindu-ma, aranjandu-ma si ducandu-ma la munca unde am trezit toata casa ca toti dormeau pt ca eu azi de fapt nu trebuia sa ma duc. S-a intalnit aseara mama fetitzei cu soacra-mea intr-un supermarket si i-a zis sa imi spuna ca nu mai trebuie sa vin si sambata. Bineinteles ca soacra-mea nu mi-a spus desi azi dimineatza am trecut pe langa ea.... probabil o sa-mi zica: am uitat dry.gif . In fine, am baut o cafea cu fetele ( mama si matusa copilului ) si am mai stat la taclale, si-au cerut din nou mii de scuze... asta e. Sper ca sunteti prin preajma ca am chef de vorba )).gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 10:37 AM
Mesaj #1119

Lama

la noi nu mai vin musafirii we asta, ci viitor..mi-au venit mie in schimb alti musafiri doh.gif eu in general in perioada asta slabesc, nu iau in greutate....mai tarziu mergem la metro sa ne aprovizionam si azi sau maine trebuie sa gatesc ceva bun naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 20-01-2007, 10:46 AM
Mesaj #1120

Lama

Raspunsuri: 5.484
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

himere eu am mancat lasagna si sa stii ca mi-a placut... cred ca o sa iti placa si tie

MI-am cumparat ieri vopsea.... luni ma tund si ma fac blonda cum am mai fost acum 2 ani... sper sa imi iasa culoarea mierii cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Mi-am mai cumparat un fard de ochi crema de la Rimmel culoarea argintiu metalizat si e super dar mi se cam strange la jumatatea pleoapei.. asta e grin.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 10:48 AM
Mesaj #1121

Lama

dany...eu dupa un an de zile si tot nu imi vine sa cred ca sunt mama )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 20-01-2007, 10:50 AM
Mesaj #1122

Elefant

Raspunsuri: 9.431
Membrul Nr.: 87

Neataaaa si de la mine !!

Ce-i debandada asta aici ? Nimeni n-a facut cafeaua azi ??? Hmmmmm..... )).gif

Ella,bine ca a trecut ziua de ieri !!! Vor mai veni si altele cum spuneai si tu dar macar ai timp sa iti mai revii pana atunci .In legatura cu legislatia din Ro si restul...eu am mai scris mai demult ca sunt tare curioasa cum se va descurca RO la cererile UE ,eram pregatita ca veti da cu nasul de probleme care va vor depasi .DAR ,greseala a fost ca ,se pare,nimeni nu s-a documentat exact ce si cum inainte de a intra in UE si ,uite asa,va loviti acum de probleme de genul celor de care spuneai tu. Mai nasol e ca RO are 2 ani timp sa demonstreze ca e capabila sa ramana in UE.
Eu sunt la mama-naibii fata de Wiesbaden lol.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 10:52 AM
Mesaj #1123

Lama

ella, eu ma gandeam cat de usor este sa faci mancare (bine obisnuita, nu arta culinar) in comparatie cu ce faci tu si ma gandeam de ce ti se pare dificil...eu inca mai testez mancaruri, dar o fac de placere...sa vedeti ce idei am in creieras...cand va creste fata mai mare, vom face in fiecare we o masa cu profil: o seara in stil italian de ex...si tot asa: asta include masa, muzica si documentare pe calculator. voi cauta imagini sa o atrag cumva sa citeasca...sa se documenteze grin.gif poate invatam si cateva cuvinte....o sa caut jocuri educative, ceva de genul limba x pentru copii...asa ca poate invat si eu cateva cuvinte in fiecare limba...dar nu stiu unde sa gasesc asa ceva rolleyes.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 20-01-2007, 10:57 AM
Mesaj #1124

Elefant

Raspunsuri: 9.431
Membrul Nr.: 87

Deea...eu va dau doar cateva vesti ,Dana va avea mult de povestit.Nu ma bag sa spun totul pentru ca e povestea ei deci trebuie sa o spuna ea.Corect ,nu ? hug.gif

Uka...sper sa rezolvi totusi ceva saptamana viitoare .

Ramo...de abia astept pozele !!! Distractie mai mult decat placuta sa ai diseara !! Care mai e treaba cu Potentialul ?

Himere...sa stii ca aseara cand am vorbit cu Dana am simtit in vocea ei ca e schimbata putin ...mi-a sunat a ...femeie serioasa( nu ca nu ar fii fost si pana acum ) ,daca pot spune asa )).gif ,se simtea in vocea ei ca acum are o responsabilitate .Nu cred ca m-am exprimat corect,nu prea imi gasesc cuvintele la ora asta )).gif .Dar ,cumva, am sentimentul ca va fii o mamica gen sexy ...asa simt eu .

May...macar ti-ai baut azi cafeaua cu niste persoane care te plac )).gif .De soacra-ta nu mai zic nimic ca...sunt mereu fara cuvinte .

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 11:00 AM
Mesaj #1125

Lama

cred ca va fi la fel de responsabila ca sexy, dar paca nu mi-o pot inchipui atat de traznita...eu inca ma gandesc la capricornii din jurul meu care tin cont de gura lumii

eu vroiam sa le intreb pe fetele din romania care sunt plecate in strainatate de ce este greu sa-ti faci prieteni in strainatate...cunostinte cu care sa te simti bine, ca prieteni mai greu...eu as aavea sincer la cine sa ma duc in vizita in tara, dar nu-mi convine sa ma duc fara dan smile.gif voi aveti unde?

--------------------
Imagine
+Quote Post

249 Pagini V « < 73 74 75 76 77 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 10:59 AM