left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

249 Pagini V « < 74 75 76 77 78 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 8 seperator Optiuni V right
dany
mesaj 20-01-2007, 11:03 AM
Mesaj #1126

Elefant

Grup: Membri
Raspunsuri: 9.465
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

CITAT(himere2005 @ 20-01-2007, 09:57 AM) *

cred ca va fi la fel de responsabila ca sexy, dar paca nu mi-o pot inchipui atat de traznita...eu inca ma gandesc la capricornii din jurul meu care tin cont de gura lumii

Eu mi-o pot inchipui...nu stiu de ce . Pai daca ea la 7 luni era calare pe bicicleta ......crezi ca va sta linistita acasa cu Lucas ??? Va iesi mult si ,atunci cand bb va fii mai marisor se va da la mintea lui ( la joaca ma refer ).Asa o vad eu )).gif

CITAT(himere2005 @ 20-01-2007, 10:00 AM) *

eu vroiam sa le intreb pe fetele din romania care sunt plecate in strainatate de ce este greu sa-ti faci prieteni in strainatate...cunostinte cu care sa te simti bine, ca prieteni mai greu...eu as aavea sincer la cine sa ma duc in vizita in tara, dar nu-mi convine sa ma duc fara dan smile.gif voi aveti unde?

La capitolul asta eu stau fff bine . Am prieteni o gramada !!! Si toti sunt nemti.Mie imi lipseste cineva care sa vorbeasca limba mea ...in rest sunt foarte multumita. Oamenii de aici sunt nemaipomenit de draguti,veseli,capabili de nebunii ( poate nu asa ca romanii ) ,chiar daca se spune ca nemtii sunt ff reci.

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 20-01-2007, 11:06 AM
Mesaj #1127

Lama

Raspunsuri: 5.503
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Eu ma abtin sa comentez subiectul asta himere caci sunt un om ghinionist la capitolul asta din cauza ca nu am intalnit pe cine trebuie smile.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 20-01-2007, 11:10 AM
Mesaj #1128

Taz

Raspunsuri: 3.437
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Neatza si de la mine pupic.gif
Am luat si eu un mic dejun copios, asa ca de sambata, de 7 pcte si cu ceva bip-uri prin el grin.gif
Ella, ma bucur ca ai scapat cu viata ieri si, ca si Himere, sunt convinsa ca tu intri in categoria f desteptilor biggrin.gif
eu ma duc sa fac un dus si plec la mami, la masaj, apoi la coafor; poate ma vad un pic pe fuga si cu Irinush, desi nu stiu, ca suntem cam stransi cu timpul; diseara trebuie sa imi fac bagajul si poate mergem pe la nasi; chiar daca ma scol cu gainile, nu am chef sa ma culc tarziu, e etotusi week-end grin.gif
Va pupic pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 11:11 AM
Mesaj #1129

Lama

Raspunsuri: 5.845
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu aici cred ca as ceda psihic in strainatate (sau in alt oras), sa nu am cui sa las copilul daca vreau sa mai ies si eu din cand in cand, nu stiu cum se va descura dana dupa plecarea mamei ei blink.gif , sa nu prea am unde sa ma duc in vizita ca am inteles ca alte natii te invita la restaurant la o "maslina" si gata, deci nu ca noi, in casa...trebuie sa te cunoasca f.bine inainte de a te invita in casa, chestii de genul asta

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
otilici
mesaj 20-01-2007, 11:16 AM
Mesaj #1130

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Buna dimineata! floare.gif
Ce veselie aici si e si WE smile.gif .
Eu pana acum am papat cuminte un sandwich,dar nu stiu ce sa gatesc bun ca de WE si sa nu contina nici bip-uri lol.gif .Poate vine careva cu un PM grin.gif lol.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 20-01-2007, 11:21 AM
Mesaj #1131

Elefant

Raspunsuri: 9.465
Membrul Nr.: 87

Depinde de natii ,Himere !!! Noi primim cu drag musafiri si suntem si invitati la altii acasa !!! In grupul nostru chefurile se fac ,de obicei , acasa si tin pana pleaca ultimul musafir ( de multe ori se ia micul dejun de dupa chef si de abia apoi pleaca fiecare la casa lui ).

Am iesit ,fetelor .Trebuie sa trag o tura pana in oras ,sper sa nu ma ia vantul )).gif .

Vorbim mai tarziu.

P.S. Mi-am schimbat ticker-ul cheer.gif cheer.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 11:22 AM
Mesaj #1132

Lama

SUPER CRED CA AI NIMERIT DANY, CA EU AM auzit ca altii se plang la faza asta..ma bucur pupic.gif poate conteaza si faptul ca babuinul e mai placut din fire, ca la noi cam aici e problema, ca la el depinde de pase

ooo, dany, ce progres cheer.gif
la fel si la ramona pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 20-01-2007, 11:21 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 11:28 AM
Mesaj #1133

Lama

oti, ma uitam la tine in album si la bb si la tine si ma gandeam cat esti de frumoasa fata...ar fi pacat sa nu dai kg jos...ai putea concura cu succes la miss give_rose.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ramonavlas
mesaj 20-01-2007, 11:31 AM
Mesaj #1134

Lama

Raspunsuri: 5.139
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Himere, pe tricou scrie "vrei ceva pe gustul tau?", inscriptia fiind in dreptul sanilor )).gif
May, pune fond de ten pe pleoapa inainte de a aplica fardul..........
Dany, cu Potentialul e tot asa. Se comporta super cu mine, eu mai fac figuri si tot asa...........da, e si cu ea...... mad.gif

Ma duc sa imi spal nuantatorul din par....

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 11:35 AM
Mesaj #1135

Lama

nebunatico )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
irinaforeign
mesaj 20-01-2007, 11:42 AM
Mesaj #1136

Amiba

Raspunsuri: 35
Inscris: 17-01-2007
Membrul Nr.: 212

"Neata din Canada... e ora 4.36 si nu am somn...Ce se pregatesc fetele sa faca de sambata dimineata?
Noi alergatura....azi cumparam legume cu Fier )).gif si mai vedm, mergem la o ferma sa cautam niscaiva carne organica mai ieftina. In rest strans lipita de WW. Aseara am facut ficat de pui invelit asa cum era in staniol si copt la cuptor 200gr l-am taxat 6 puncte dar avea fier blum.gif , cam innnecacios dar a mers pai asa fac doua lucruri imi cresc Fe si tin WW. Pastile de Fe sigur ca voi lua ...din USA! )).gif . Diseara un film, spuneti-mi o comedie faina si sa vedem cate puncte imi mai raman pentru un popcorn si bere! AAA si mi-am luat lapte 1%...cam pisoarca asa de subtire ce e... dar oricum 2 puncte si nu 3.5 ca celalalt. Pup fetele cochetele! pupic.gif
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 11:47 AM
Mesaj #1137

Lama

o comedie draguta, usurica , cu adolescenti American Pie-Naked Mile...m-am distrat...insa preferatele mele sunt cele mai cu substrat...nu am mai vazut una f.buna de mult

--------------------
Imagine
+Quote Post
irinaforeign
mesaj 20-01-2007, 11:54 AM
Mesaj #1138

Amiba

Raspunsuri: 35
Inscris: 17-01-2007
Membrul Nr.: 212

Prferatele mel... cred ca le-am vazut de 4 ori pe fiecare: Meet the Parents (2000) si Meet the Fockers (2004) lol.gif lol.gif , rad numai cand imi aduc aminte!
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 11:56 AM
Mesaj #1139

Lama

ramona, la ce ora incepe petrecerea? cati invitati ai? poate reusesti sa faci o fotografie la masa blushing.gif ...eu sunt inebunita dupa ornamente )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Lacry
mesaj 20-01-2007, 12:14 PM
Mesaj #1140

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

Salut, fetelor baby.gif

Mami a schimbat tickerul, nu s-a putut abtine si s-a cantarit si azi. Din pacate n-a scapat decat de 500gr. saptamana asta. Buni e de vina, ca i-a facut ingrasacioase. A trebuit sa economiseasca la greu de marti incoace )).gif

Noi plecam la Valcea, asa ca, va pupam dulce si va zicem "la revedere" pupic.gif

Alec, pui mic si razacios tare

--------------------
+Quote Post

249 Pagini V « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 01:18 PM