left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

249 Pagini V « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 8 seperator Optiuni V right
himere2005
mesaj 20-01-2007, 01:10 PM
Mesaj #1156

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.884
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara
Sex: Feminin

eu cand mai intra alandana intr-un timp, si vedeam eu ca slabeste, asteptam sa vad ce mananca ea si-mi faceam si eu cam acelasi meniu lol.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 01:16 PM
Mesaj #1157

Lama

ramona, dar cine orneaza masa? tu sau stufful? ca uite...eu as face intr-o zi, poate la ziua biancai in decembrie o masa "imparateasca" lol.gif in loc de porc cu portocala sa bag un curcan sau ceva grandios pe masa, la cuptor, cum era cel din poza lui dany, dar mai mare, mai bag un platou asa...cu fructe exotice, sa fie frumos ornata )).gif ...si la copilasi sa le fac coronite pentru regine si regi din carton grin.gif ...zic si eu grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 20-01-2007, 01:17 PM
Mesaj #1158

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

Himere...trezireaaaaaaaa. Mai sunt 11 luni pana la ziua Biei lol.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 01:22 PM
Mesaj #1159

Lama

stiu lol.gif lol.gif

dany, la berlin sau hamburg ai fost? ce ar fi de vizitat in germania din ce ai vazut tu pana acum? sper sa nu te superi ca pun o suta de intrebari, raspunzi canad ai timp, eu imi fac planuri, ca de obicei, dar nu stiu cate se realizeaza grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 20-01-2007, 01:37 PM
Mesaj #1160

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

Da,Himere,am fost.
In Hamburg am fost cel mai des . Am fost in Berlin,Köln ( mi-a placut enorm de mult ),München, am vazut Rin-ul ( super frumoase peisajele de acolo ).Cum am mai spus ,pe insule....si ar mai fii multe locuri dar sunt orasele mici de care sigur nu ai auzit pana acum smile.gif .Noi am facut in 2001 un concediu in care am vazut jumatate din Germania si am fost cate o zi in Olanda,Franta,Belgia si Elvetia. Sunt multe locuri frumoase in Germania care merita vazute.

Am mai fost in Rostock,Hannover,Bremen.....incet -incet imi mai aduc aminte pe unde am umblat )).gif

Plecam la mare cheer.gif cheer.gif
Paaaa

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 01:47 PM
Mesaj #1161

Lama

si eu am vizitat romania cam pana in timpul facultatii dupa aia s-a stricat treaba ca am vrut sa fiu independenta grin.gif si n-am reusit decat sa vad sovata si de vreo 2 ori costinestiul blum.gif
dar am fost cam peste tot in romania...(sudul, vestul, nordul, si estul nu le-am vazut lol.gif lol.gif) ma refer la orasele care delimiteaza tara noastra de celelalte...as vrea sa vad si iasul, timisoara, arad, craiova, sa ajung la portile de fier, la baia mare...in fine...cel mai des am fost in zona ramnicu valcea, valea prahovei, la mare, in zona piatra neamt si o singura data in apuseni...mi-au placut mult pesterile din apuseni, recomand tuturor zona asta...apusenii...chiar ai ce vizita...ar mai fi manastirile din moldova...dar nu ma impresioneaza atat de mult ca pesterile de ex....imi place aventura grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 20-01-2007, 02:19 PM
Mesaj #1162

Jaguar

Raspunsuri: 6.711
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Am revenit... am fost la o tura de cumparaturi ca Remy dormea ca un purcel cracanat )).gif. Mi-am luat o fusta din raiat, o pereche de chiloti care tin soldurile stranse, un rimel de la l`oreal ca mi-am luat unul de la Maybelline si era atat de uscat incat nu am putut sa il folosesc mad.gif aruncasem bonul ca le faceam scandal, mi-am mai luat un dres negru si cam atat smile.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 02:23 PM
Mesaj #1163

Lama

am citit in jurnal la sexy ca are probleme cu Miruna, tu stii mai multe?

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 20-01-2007, 02:33 PM
Mesaj #1164

Jaguar

Eu de abia acum aflu... am intrat si ieri sa citesc dar nu am mai apucat blink.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 02:53 PM
Mesaj #1165

Lama

eu ii astept pe al mau barbat (si pe al meu tata, sa o ia pe bia) si sa mergem la cumparaturi. asa nu-mi place ca n-m masina, n-am bilete deocamdata de autobuz, sper sa mai gasesc, n-am card de metro, trebuie sa imprumut...daca nu as face o reducere considerabila la pampersii si laptele praf al fetei nici nu m-as mai complica

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 20-01-2007, 02:53 PM
Mesaj #1166

Jaguar

Am vb cu ea acum si Miruna se simte mai bine azi, nu a mai facut febra dar a luat-o pe Doina sad.gif oricum e bine ca nu mai are grija copilului si ea se pune mai repede pe picioare. A venit si mama ei si poate saptamana viitoare iefim in 4 la o cafea cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-01-2007, 03:00 PM
Mesaj #1167

Lama

ma bucur sa aud asta...adevarul ca mie pentru bia mi-e tare frica sa nu faca febra, ca mie parca imi trece mai repede si suport mai usor

ma bucur ca ai adus vesti bune, sanatate sexy pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 20-01-2007, 03:04 PM
Mesaj #1168

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Hello!
Ce putina lume pe la noi prin casa blum.gif se vede ca we.
Eu m-am trezit de dim, m-am epilat, am facut o baie lunga, mi-am dat cu nus cate creme )).gif, si m-am facut gigea.
din pacate m-a sunat babuinul ca tb sa mearga sa stabileasca ceva la firma ( al 2 -lea job) si desi sunt f happy ca au inceput activitatile acolo, ca stiu ca lui ii place mult, logic ca m-am enervat un pic ca e posibil sa stea destul de mult si o sa ajunga obosit acasa ...deci e posibil sa nvdm abia maine sad.gif
nus ce e cu mine, de sunt asa neintelegatoare uuffff

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
irinaforeign
mesaj 20-01-2007, 03:09 PM
Mesaj #1169

Amiba

Raspunsuri: 35
Inscris: 17-01-2007
Membrul Nr.: 212

Dragele mele cate calorii sunt considerate pe 1 punct al WW? Sunt alimente care nu sunt date in lista ca puncte iar aici spre exemplu am preparate unde pe eticheta imi sunt puse caloriile asa ca daca as stii cat valoreaza 1 punct as sti cat sa mananc din ele.

Aveti vreo sugestie? hug.gif
+Quote Post
Anna
mesaj 20-01-2007, 03:14 PM
Mesaj #1170

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(irinaforeign @ 20-01-2007, 05:09 PM) *

Dragele mele cate calorii sunt considerate pe 1 punct al WW? Sunt alimente care nu sunt date in lista ca puncte iar aici spre exemplu am preparate unde pe eticheta imi sunt puse caloriile asa ca daca as stii cat valoreaza 1 punct as sti cat sa mananc din ele.

Aveti vreo sugestie? hug.gif

pai e formula
caloriile pt 100 gr produs/60+ lipidele/grasime pt 100 gr de produs/9= nr de puncte al unui produs 100 gr
si mai e si calculatorul de puncte

aici gasesti materiale printre care si calc

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post

249 Pagini V « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 02:47 PM