![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
20-01-2007, 01:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu cand mai intra alandana intr-un timp, si vedeam eu ca slabeste, asteptam sa vad ce mananca ea si-mi faceam si eu cam acelasi meniu
-------------------- ![]() |
| himere2005 |
20-01-2007, 01:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ramona, dar cine orneaza masa? tu sau stufful? ca uite...eu as face intr-o zi, poate la ziua biancai in decembrie o masa "imparateasca"
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
20-01-2007, 01:17 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Himere...trezireaaaaaaaa. Mai sunt 11 luni pana la ziua Biei
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| himere2005 |
20-01-2007, 01:22 PM
|
stiu
dany, la berlin sau hamburg ai fost? ce ar fi de vizitat in germania din ce ai vazut tu pana acum? sper sa nu te superi ca pun o suta de intrebari, raspunzi canad ai timp, eu imi fac planuri, ca de obicei, dar nu stiu cate se realizeaza -------------------- ![]() |
| dany |
20-01-2007, 01:37 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Da,Himere,am fost.
In Hamburg am fost cel mai des . Am fost in Berlin,Köln ( mi-a placut enorm de mult ),München, am vazut Rin-ul ( super frumoase peisajele de acolo ).Cum am mai spus ,pe insule....si ar mai fii multe locuri dar sunt orasele mici de care sigur nu ai auzit pana acum Am mai fost in Rostock,Hannover,Bremen.....incet -incet imi mai aduc aminte pe unde am umblat Plecam la mare Paaaa -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| himere2005 |
20-01-2007, 01:47 PM
|
si eu am vizitat romania cam pana in timpul facultatii dupa aia s-a stricat treaba ca am vrut sa fiu independenta
dar am fost cam peste tot in romania...(sudul, vestul, nordul, si estul nu le-am vazut -------------------- ![]() |
| May |
20-01-2007, 02:19 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Am revenit... am fost la o tura de cumparaturi ca Remy dormea ca un purcel cracanat
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| himere2005 |
20-01-2007, 02:23 PM
|
am citit in jurnal la sexy ca are probleme cu Miruna, tu stii mai multe?
| May |
20-01-2007, 02:33 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu de abia acum aflu... am intrat si ieri sa citesc dar nu am mai apucat
| himere2005 |
20-01-2007, 02:53 PM
|
eu ii astept pe al mau barbat (si pe al meu tata, sa o ia pe bia) si sa mergem la cumparaturi. asa nu-mi place ca n-m masina, n-am bilete deocamdata de autobuz, sper sa mai gasesc, n-am card de metro, trebuie sa imprumut...daca nu as face o reducere considerabila la pampersii si laptele praf al fetei nici nu m-as mai complica
| May |
20-01-2007, 02:53 PM
|
|
Am vb cu ea acum si Miruna se simte mai bine azi, nu a mai facut febra dar a luat-o pe Doina
| himere2005 |
20-01-2007, 03:00 PM
|
ma bucur sa aud asta...adevarul ca mie pentru bia mi-e tare frica sa nu faca febra, ca mie parca imi trece mai repede si suport mai usor
ma bucur ca ai adus vesti bune, sanatate sexy -------------------- ![]() |
| Anna |
20-01-2007, 03:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Hello!
Ce putina lume pe la noi prin casa Eu m-am trezit de dim, m-am epilat, am facut o baie lunga, mi-am dat cu nus cate creme din pacate m-a sunat babuinul ca tb sa mearga sa stabileasca ceva la firma ( al 2 -lea job) si desi sunt f happy ca au inceput activitatile acolo, ca stiu ca lui ii place mult, logic ca m-am enervat un pic ca e posibil sa stea destul de mult si o sa ajunga obosit acasa ...deci e posibil sa nvdm abia maine nus ce e cu mine, de sunt asa neintelegatoare uuffff -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| irinaforeign |
20-01-2007, 03:09 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 35 Inscris: 17-01-2007 Membrul Nr.: 212 Sex: Feminin |
Dragele mele cate calorii sunt considerate pe 1 punct al WW? Sunt alimente care nu sunt date in lista ca puncte iar aici spre exemplu am preparate unde pe eticheta imi sunt puse caloriile asa ca daca as stii cat valoreaza 1 punct as sti cat sa mananc din ele.
Aveti vreo sugestie? |
| Anna |
20-01-2007, 03:14 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Dragele mele cate calorii sunt considerate pe 1 punct al WW? Sunt alimente care nu sunt date in lista ca puncte iar aici spre exemplu am preparate unde pe eticheta imi sunt puse caloriile asa ca daca as stii cat valoreaza 1 punct as sti cat sa mananc din ele. Aveti vreo sugestie? pai e formula caloriile pt 100 gr produs/60+ lipidele/grasime pt 100 gr de produs/9= nr de puncte al unui produs 100 gr si mai e si calculatorul de puncte aici gasesti materiale printre care si calc -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:47 PM |