![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
20-01-2007, 07:11 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.590 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ma duc prin Plaza poate imi cumpar ceva haine. Sper sa nu fie full de lume.
-------------------- |
| nusarich |
20-01-2007, 07:13 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.915 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ma duc prin Plaza poate imi cumpar ceva haine. Sper sa nu fie full de lume. bafta, sa gasesti ceva gragut! ne-am propus si noi (sefa mea si cu noi fetele) sa mergem in we viitor sa-si ia cadoul de ziua ei (in we asta e plecata la parinti) -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
20-01-2007, 07:20 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dany,refuz sa cred ca ai 40 de ani....esti minunata!
Sorana,felicitari,esti de admirat ca faci si voluntariat Ramo,la multi ani si distractie placuta! Mi-am luat masina de spalat,Indesit,dar numai luni o sa ajunga acasa......pana acum am uvut una AEG,dar nu era noua cand am cumparat-o.hehe,si ne-am luat si un gratar electric,sau ceva de genul lui....incerc sa pun o poza...... ![]() Acest mesaj a fost editat de Tulip: 20-01-2007, 07:21 PM -------------------- |
| otilici |
20-01-2007, 07:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Wow Tulip,super gratarul!NUmai bun pt. WW
Felicitari pt.masina de spalat,Indesit sunt tare bune,asta te va tine mult si bine,ai sa vezi -------------------- |
| peach |
20-01-2007, 07:49 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
uite aici continuarea http://www.youtube.com/watch?v=en3CUhhEwOU...ted&search= asteptati pina la sfirsit -------------------- |
| peach |
20-01-2007, 07:58 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
pai si costumul de baie unde e? -------------------- |
| Deea |
20-01-2007, 07:58 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.505 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Buna seara fetelor!
Dany...unde ai ascuns 15 ani din cei 40? Ella sa ne spui daca mai e ceva prin magazine, eu am fost azi prin galeriile feeria si nimic de calitate, au cam ramas numai ciurucuri. Am gasit niste maieuri de vara care merg f. bine la jeansi. -------------------- ![]() |
| Pisik |
20-01-2007, 10:33 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.439 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Hello!
Eu azi m-am incadrat la fix in cele 20 pcte zilnice, ceea ce inseamna ca maine am cele 20 pcte si economie 15 pcte, sper sa ma descurc; mai rau va fi luni si marti, dar iarasi sper sa ma descurc. Ne auzim abia marti seara, sa fiti cuminti! Pupicei! -------------------- |
| Anna |
21-01-2007, 12:10 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Hello Dany,ce faci nu ai somn?
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
21-01-2007, 12:10 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Offff ,mai ,fetelor !!! Sunteti niste dragute toate !!!!! DAR chiar am aproape 41 de ani ...offfff.Asta e !!!! ma bucur ca mai am inca mintea de la 20 de ani ( ma refer la nebunii) si ca Dirk e la fel ca si mine !!!! Sper sa ramanem asa in continuare !!! scriu de pe laptop si...nu am smileys si nici macar sa ingros numele nu pot ...naiba stie de ce !!!!
Anna...tare piesa pusa de tine !!!! Ma innebunesc piesele "al capela" !!!!!! Sunt superbe !!!!!! Miha...si ce ai pus tu e fain !!! Ajungi pe langa Hamburg ????? Suna-ma neaparat inainte si spune-mi ce si cum ...sau pe mess !!!!!! Fac pe "ala" in 10 si ne vedem !!!!!! Daca Dirk munceste vin cu trenul !!!!!!!Dirk se simte oricum cam penibil ( sau e cam rusinos ) cand intalneste oameni pe care nu ii cunoaste si care nu vorbesc germana sau engleza ....dar asta nu dureaza mult - el se face placut imediat tuturor ).Dar eu vin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poate asa reusesc si eu sa ma vad cu una din fetele WW !!!!!!!!! Inca o data imi cer scuze ca nu pot scrie ingrosat numele voastre dar...e vina laptop-ului !!!! Habar nu am ce are !! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 21-01-2007, 12:23 AM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Anna |
21-01-2007, 12:13 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
eu azi am si economisit
si e sambata ca am papat doar atat Aliment Nr puncte lapte 2,4 musli 3 1 fel dulce 3 salata 1 ou 2 paine 0,5 branza 1 ciorba fasole uscata 3 paine 0,5 total 16,4 Ma asteptam sa pap ceva in oras, dar din fericire am fost sa jucam biliard Da, e suuper piesa aia, e asa bien realizata, oamenii aia canta fara instrumente fara nimic, ma mir cum nu se incurca, as asculta-o non stop acum -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| dany |
21-01-2007, 12:15 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pisik....distractie placuta in barcelona si sa vii cu poze !!!!! lasa ca te descurci tu cu punctele ,daca vrei !!!! Gandeste-te ca esti in deplasare DAR vrei sa si slabesti !!!!! Poate te ajuta sa numeri cat de cat ....macar cu aproximatie...sa nu depasesti prea mult !
Anna....am intrat sa vad ce mai e pe aici .Auuuuuuuu,cred ca trebuie sa ma mut pe calculator ca laptop-ul cam face fitze ...o fii totusi din cauza furtunii !!!! Aaaa,tatal meu ne-a sunat azi sa vada daca e totul in ordine la noi ! A vazut la stiri ce ravagii a facut furtuna in Germania si si-a facut griji !!! Dragut din partea lui , nu ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Anna |
21-01-2007, 12:19 AM
|
Heyy..unde ati fugit?
Atunci va zic noapte buna si somn usor! Sau sa va zic buna dimineata -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| dany |
21-01-2007, 12:25 AM
|
Dany...unde ai ascuns 15 ani din cei 40? Of,mai ,Deea !!!! Care 15 ani ascunsi ????? As vrea eu !!!Asta e varsta mea si asta o arat ...mai mult nu pot face !!! Pot spune ca ...sunt multumita cum arat..cateodata.In orice caz NU voi apela la fonduri de ten & Co pentru a-mi acoperi varsta !!! Nu am folosit niciodata fond de ten ...deci nu voi incepe acum .Ma deranjeaza tare mult cele 2 riduri dintre sprancene dar...asta e rezulatatul vietii din Ro. Am avut o viata nu chiar frumoasa si placuta asa ca ...se vad rezultatele.Asa sunt si asa voi ramane !!! Ma mai prostesc eu si incerc sa ma machiez la cate o ocazie dar ..in rest...nema machiaj !!! Imi dau INTOTDEAUNA cu ruj pe buze ...mai mult nu . pai si costumul de baie unde e? Ce costum de baie ??? Esti nebuna ??? Pe o vreme ca asta ??????HAHAHAHA -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
21-01-2007, 12:37 AM
|
uite aici continuarea http://www.youtube.com/watch?v=en3CUhhEwOU...ted&search= asteptati pina la sfirsit SUPEERRRRRR !!!!!! Pe langa ca au fost tare haiosi tipii...eu su nt fan "al capella " !!!! SUPERB !! Dany,refuz sa cred ca ai 40 de ani....esti minunata! Mi-am luat masina de spalat,Indesit,dar numai luni o sa ajunga acasa......pana acum am uvut una AEG,dar nu era noua cand am cumparat-o.hehe,si ne-am luat si un gratar electric,sau ceva de genul lui....incerc sa pun o poza...... ![]() Tulip ...multumesc mult !!! Dar CHIAR am 40 de ani ( peste 2 luni fac 41 hehe ). Sa te folosesti sanatoasa de masina de spalat !! Acel gratar se numeste aici "raclette"...e tare bun...pui ce vrei tu pe "lingura" aceea si ...e si sanatos ...nu ai nevoie de grasime !!!! Pofta buna !!!! Avem si noi si suntem chiar incantati de el. Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 21-01-2007, 12:38 AM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 01:45 PM |