![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Monic |
22-01-2007, 11:13 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.611 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
IHHHHHHHHHHHHHHHHH nu de la fursecurile de sambata? mi-am cumparat si eu deo rexona ca multe dintre voi folosesc si sunt foarte multimita, eu mi-am luat citrus welcome to the club -------------------- ![]() |
| himere2005 |
22-01-2007, 11:29 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ce fursecuri? cred ca de miercuri incolo fursecuri, acum nu prea se poate
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
22-01-2007, 11:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
ce fursecuri? cred ca de miercuri incolo fursecuri, acum nu prea se poate Sunt cu portia fursecurile? -------------------- |
| himere2005 |
22-01-2007, 11:35 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
acum nu prea merge ca sambata dimineata mi-au venit rusii, dan murea de ciuda, imi era si mila de el saracul, dupa ce asteptase atat
| ina_ceva |
22-01-2007, 11:36 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
acum nu prea merge ca sambata dimineata mi-au venit rusii, dan murea de ciuda, imi era si mila de el saracul, dupa ce asteptase atat -------------------- |
| himere2005 |
22-01-2007, 11:42 AM
|
cred ca numara zilele si ma pandeste la colt
| ina_ceva |
22-01-2007, 11:48 AM
|
Doi politisti stau de vorba:
--Dom' sergent, nu cumparati o juma' de porc? --Pentru ce? Sa se rastoarne în cotet? --Ce reprezinta codul de bare de pe ambalajul unui produs somalez? --Poza cu muncitorii din fabrica. -------------------- |
| ALICE |
22-01-2007, 11:49 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.215 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
|
| Anna |
22-01-2007, 11:50 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Neata fetelor!
Ramona La multi ani! Sa fii fericita, iubita si sanatoasa ! Si eu am avut un we frumos, duminica m-am cam prostit cu dieta, dar cantarul a aratat frumos azi Azi implinesc 1 an cu babuinul si diseara la 19 30 am examen -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Deea |
22-01-2007, 11:53 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.459 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Ramona sa fii santoasa, fericita si iubita!
Anna la multi ani frumosi alaturi de babuin! si la mine cantarul arata foarte dragut azi...am si modificat tcker-ul...sper sa fie la fel de prietenos si miercuri la cantarirea oficiala. -------------------- ![]() |
| Anna |
22-01-2007, 11:56 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Ramona sa fii santoasa, fericita si iubita! Anna la multi ani frumosi alaturi de babuin! thx Deea Apropo sa vedeti ce fatza de asta: " -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| ina_ceva |
22-01-2007, 11:56 AM
|
cred ca numara zilele si ma pandeste la colt Mai stiu eu unul.Cred ca la ei e din nastere. Sigur e din nastere; prea seamana intre ei Anna, la cat mai multi ani alaturi de babuin!! Bafta diseara! Felicitari pentri tiker, deea!! -------------------- |
| Anna |
22-01-2007, 11:59 AM
|
Un barbat intra intr-un magazin. vanzatoarea il intreaba:
- Ce doriti? - Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti. - Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema. Plateste omul, isi primeste vopseaua, apoi spune: - Nu va suparati, as vrea si pensula pentru vopsit, cea mai fina pe care o aveti. - Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema. Plateste omul, isi primeste pensula, apoi: - Nu va suparati, as vrea sa-mi vopsiti p**a in verde. - Cum sa ma supar? platiti si va vopsesc, nici o problema. Plateste omul, vanzatoarea i-o vopseste in verde, apoi da sa plece; vanzatoarea striga dupa el: - Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc p**a in verde? - Pai... deseara am nunta si viitoarea mea sotie spune ca n-a vazut p**a in viata ei. Sa vedeti ce-i fac daca ma-ntreaba de ce-i verde!!! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| ina_ceva |
22-01-2007, 12:00 PM
|
O blonda isi suna iubitul si spune:
- Te rog, vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa incep! Tipul intreaba: - Si ce-ar trebui sa iasa? Blonda: - Dupa poza de pe cutie, un tigru. Tipul se hotaraste sa dea o fuga. Blonda ii arata masa unde stateau toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie, si zice: - In primul rind, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa arate ca tigrul de pe cutie. Apoi ii ia miinile si-i spune: - In al doilea rind, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai, si apoi... - ofteaza - apoi ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie... -------------------- |
| Anna |
22-01-2007, 12:01 PM
|
Companiile producatoare de bunuri de larg consum dau uneori dovada de multa .... sensibilitate literara .
Iata citeva instructiuni REALE de pe ambalajele unor produse aflate actualmente pe piata. Enjoy : Pe brosura unui uscator de par Rowenta: A nu se utiliza in timp ce dormiti.(La naiba, da' numa atunci am timp sa ma ocup de parul meu !) Pe o punga de chipsuri Fritos: Puteti fi un castigator ! Nu e necesar sa cumparati. Detalii in interior. (asta probabil e o invitatie sa ciordesti pachetul) Pe un sapun Dial: Mod de folosire - A se utiliza ca un sapun obisnuit. (Zaaaau? ..... adica cum ?) Pe unele produse congelate Swanson: Sugestii de preparare - Decongelati. (Dar e doar o sugestie) Pe punga unei casti de par pentru baie, dintr-un hotel de 4 stele: Se pune pe cap. (Awwww, shiiiit !) Pe fundul unei cutiii de Tiramisu marca ItalGelato: Nu rasturnati cutia. (Prea tarziu, ati pierdut !) Pe o budinca semipreparat Dr Oetker: Acest produs va fi cald o data reincalzit. (Sunteti sigur ???) Pe cutia unui fier de calcat (Rowenta loveste din nou): Nu calcati hainele direct pe corp ! (Da, dar as economisi o groaza de timp...) Pe o sticla de sirop contra tusei pentru copii marca GlaxoWelcome: Nu conduceti automobilul ! Nu operati masini grele ! (ar trebui sa le mai interzica copiilor si sa aiba menopauza, si s-a acoperit cam tot) Pe o sticla de Nytol (somnifer): Atentie: Poate produce somnolenta. (Pa buneeee ?!?) Pe cutia unui set de beculete de pom chinezesti: A se utiliza numai in interior sau exterior. (deci, sa fie clar, cine le utilizeaza sub apa sau in cosmos pierde garantia !) Pe manualul unui robot de bucatarie japonez: A nu se folosi in alte scopuri. (Hmmmm, asta ma face tare curios...) Pe o cutie de arahide Sainsbury: Atentie - contine arahide. (da de fapt exista un numar mare de oameni care au alergie la arahide .......) Pe o punga de arahide de la o cursa American Airlines: Instructiuni: deschideti punga, mancati arahidele. (Si daca ma opun ?) Pe manualul unei drujbe Husqvarna: Nu incercati sa opriti lantul cu mana sau alte organe. (aaaaa, asta o fi fost modelul Lorena Bobbit !) Pe un costum de Superman pentru copii: Acest costum nu va permite sa zburati. (Da' ce, altele iti permit ? Si nu poti sa te intelegi cu el, poate totusi iti permite ?) Pe o periuta de dinti oferita gratuit la un cabinet stomatologic: Utilizati partea cu peri de plastic. (Pe bune !!!) -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 11:55 PM |