![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
22-01-2007, 10:20 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Plec si eu langa puiul mic. E obosit rau, saracutul, caci n-a dormit toata ziua...sper sa doarma la noapte!
noni, l-am pus pe babu la avatar. Cu puiul in brate, evident! -------------------- |
| michelle |
22-01-2007, 10:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Wow Ramo
Ne-ai tinut atat pe jar dar a meritat! Arati senzational Am intrat sa vad daca a scris ceva Dana sau daca ai postat poze de la chef Pupici tuturor, o noapte frumoasa! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| _noni_ |
22-01-2007, 11:04 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 932 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Plec si eu langa puiul mic. E obosit rau, saracutul, caci n-a dormit toata ziua...sper sa doarma la noapte! noni, l-am pus pe babu la avatar. Cu puiul in brate, evident! Lacry, am vazut, dar e poza asa de mica ca nu-mi dau seama daca il cunosc. el e chiar din rm. valcea? cam la ce varsta e? eu am 27. te intreb doar din curiozitate, poate ne stim. sa nu crezi ca am ceva cu babuinul tau ca din poza nici macar nu-mi dau bine seama cum arata! Ramo, ai fost superba! }{ -------------------- |
| daconst |
22-01-2007, 11:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Bine v-am regasit dragi neuroni si imi pare rau ca ne-am lasat atat de mult asteptati,dar asa a fost sa fie.
De azi suntem acasa si sper sa intram in normal cu programul. Va multumesc la toate ca ati fost alaturi de mine si meritati o mie de Sunt inca obosita ca bb e activ noaptea...dar sper sa ne obisnuim unul cu altul. Am pus citeva poze si o sa revin sa citesc din urma cind o sa am timp. Cite un pupic la fiecare si de la bb Lucas Paul. http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...?change_count=1 -------------------- |
| ina_ceva |
22-01-2007, 11:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bine v-am regasit dragi neuroni si imi pare rau ca ne-am lasat atat de mult asteptati,dar asa a fost sa fie. De azi suntem acasa si sper sa intram in normal cu programul. Va multumesc la toate ca ati fost alaturi de mine si meritati o mie de Sunt inca obosita ca bb e activ noaptea...dar sper sa ne obisnuim unul cu altul. Am pus citeva poze si o sa revin sa citesc din urma cind o sa am timp. Cite un pupic la fiecare si de la bb Lucas Paul. http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...?change_count=1 -------------------- |
| nusarich |
22-01-2007, 11:15 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
bine ati venit acasa! ce dulce e bebitza... cred ca il pupaciti non-stop!
sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos si sa va aduca multe bucurii! -------------------- |
| Lacry |
22-01-2007, 11:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Se pare ca dana ne pregateste un mesaj
Noni, babu implineste anul asta 40 de ani, dar nu-i arata deloc De unde sa cred ca ai ceva cu el, hihihi, stai linistita. N-am probleme de genul asta Te inteleg ca ti-e dor de orasul natal, are si de ce sa-ti fie, caci e un oras tare frumos O sa pun poze si cu el in albumul meu de pe yahoo si va dau linkul -------------------- |
| ina_ceva |
22-01-2007, 11:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
O sa va povestesc cum o sa ma descurc pe mai departe. Multa spor in continuare, magda!! Nu te da batuta! Deea, bine ca te tii de miscare. Nu mai stiu de miha ce a facut; si ea voia sa inceapa sa mearga la sala Dana, sa-ti creasca odorul mare si sa fie sanatos! -------------------- |
| Anna |
22-01-2007, 11:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Bine ai revenit Dana si bine ai venit printre noi
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Ramo |
22-01-2007, 11:17 PM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Daconst, bine ati venit acasa. Aveti o dulceata de bebelas...........sa va traiasca si sa fie sanatos.
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Lacry |
22-01-2007, 11:18 PM
|
Bine v-am regasit dragi neuroni si imi pare rau ca ne-am lasat atat de mult asteptati,dar asa a fost sa fie. De azi suntem acasa si sper sa intram in normal cu programul. Va multumesc la toate ca ati fost alaturi de mine si meritati o mie de Sunt inca obosita ca bb e activ noaptea...dar sper sa ne obisnuim unul cu altul. Am pus citeva poze si o sa revin sa citesc din urma cind o sa am timp. Cite un pupic la fiecare si de la bb Lucas Paul. http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...?change_count=1 Dana, sa-ti traiasca voinicelul! -------------------- |
| Anna |
22-01-2007, 11:20 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Eu ma culc fetelor ca moor pe aici, sunt asa epuizata, mi-a ajuns pe ziua de azi si job si exam
Va pup pe toate si noapte buna! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| daconst |
22-01-2007, 11:26 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Multumesc mult fetele,plec la culcare ca poate azi sa am mai mult noroc.
-------------------- |
| _noni_ |
22-01-2007, 11:31 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 932 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Bine v-am regasit dragi neuroni si imi pare rau ca ne-am lasat atat de mult asteptati,dar asa a fost sa fie. De azi suntem acasa si sper sa intram in normal cu programul. Va multumesc la toate ca ati fost alaturi de mine si meritati o mie de Sunt inca obosita ca bb e activ noaptea...dar sper sa ne obisnuim unul cu altul. Am pus citeva poze si o sa revin sa citesc din urma cind o sa am timp. Cite un pupic la fiecare si de la bb Lucas Paul. http://new.photos.yahoo.com/blondahd/album...?change_count=1 Dana, ce bine ca ai revenit si ca sunteti amandoi acasa, sanatosi! Gata, ma bag la poze cu voi! Lacry, probabil ca nu ne stim, ca e diferenta mare de varsta! credeam ca am fost colegi de liceu, sau ceva, stii cum e in orasele mici! Dana, ce BB frumos! de obicei astia micii nu prea sunt frumusei in primele zile, dar Lucas e tare scump si mai ales imi place ce haios e cand doarme cu gurita un pic deschisa Acest mesaj a fost editat de _noni_: 22-01-2007, 11:35 PM -------------------- |
| ina_ceva |
22-01-2007, 11:33 PM
|
Cand e urmatorul examen, annaiss?
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:13 PM |