![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
16-01-2007, 10:58 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
salutare la toata lumeaaaaa!
pisik, bucura-te pt acest kg care s-a dus! nu te mai demoraliza dana suna foarte faina camera ta de travaliu, parca pleci in vacanta! nastere usoara~ uka, ti-am votat pisica, e foarte haioasa! intrebare: margarina vegetala e considerata grasime buna? ieri m-am mentinut in pct, chiar am economisit 0.5pct meniu partial de azi: md: paine 2 ou 2 sunca 0.5 margarina 0.5 total 5p pranz: 120 g merluciu 2.5 salata boeuf 3.5 total: 6p o sa mai fie sigur un iaurt, cred ca activia cu musli si piersici de 2.5p, mai trebuie grasimile bune si sa mai vad ce. azi am zi de sala, sa am si economii pt evenimente neprevazute. o zi frumoasa la toate! -------------------- |
| ALICE |
16-01-2007, 11:01 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Punctele economisite pot sa le las si sa nu le consum?
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| uka |
16-01-2007, 11:03 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Uka,de cate ori o putem vota pe zi pe Dee-Dee? contrar numelui e un el... castrat ce-i drept... dar e un el... din pacate o singura data dela un calculator...cel putin p mine nu ma mai lasa sa-l votez sa-l votez d la calcu d la serv, a fost votat aseara de colega mea... sau poate o data la 24 ore... nu stiu... -------------------- |
| himere2005 |
16-01-2007, 11:03 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
anca...ce super avatar ai, e pe bune sau trucat?
-------------------- ![]() |
| anca veselie |
16-01-2007, 11:08 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
himere merci! m-am tot chinui sa-l schimb si vad ca am reusit
este real, poza este facuta in capri. trebuie sa fac si albumul, dar pana acum nu am reusit, sa-mi fie rusine. revin cu intrebarea pls help: margarina vegetala e grasime buna? -------------------- |
| himere2005 |
16-01-2007, 11:09 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
uka, ce aiurea e scrisul la astia ...cu hasuurile alea si mai scrie si indescifrabil...am reusit dupa a doua incercare...si baga-l si tu direct pe dee-dee in link sa mearga mai repede
nu stiu ce sa zic, dany spunea ca margarina mai grasa e grasime buna, nu stiu ce inseamna asta ai fost in capri? cand? toarna tot -------------------- ![]() |
| ALICE |
16-01-2007, 11:14 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Luna viitoare o pun si eu pe Sasha la catelul lunii
|
| Pisik |
16-01-2007, 11:19 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Am o stare de r...t, nu stiu sa va explic de ce, dar parca nimic nu imi intra in voie
nu ma mai simt multumita de mine, pe nici un plan, profesional, cum arat, etc. Self-esteem-ul meu e cam la pamant -------------------- |
| anca veselie |
16-01-2007, 11:21 AM
|
nu stiu ce sa zic, dany spunea ca margarina mai grasa e grasime buna, nu stiu ce inseamna asta ai fost in capri? cand? toarna tot e margarina slaba, cu 20 % grasime. in cazul asta nu o punctez ca si grasime buna. am fost in noiembrie 4 zile in italia, am stat intr-un orasel langa napoli si am vizitat napoli, capri pompei si roma, cate o zi din fiecare. iti dai seama ca o zi la roma am apucat doar sa vad cateva piete si biserica vaticanului, mai mult mi-a facut pofta si m-a facut sa-mi doresc sa ma reintorc. este foarte frumos orasul ala. din pacate nu stiu cand o sa mai ajung, dar in mod sigur o sa ma reintorc! m-a impresioonat teribil fata aceea. cata vointa si ambitie! -------------------- |
| Nessie |
16-01-2007, 11:24 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
revin cu intrebarea pls help: margarina vegetala e grasime buna? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
16-01-2007, 11:26 AM
|
in noiembrie nu e mai ieftin de mers in strainatate? cam cat te-au costat biletele de avion? a fost doar cazare sau ti-ai luat all inclusive?
| uka |
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
uka, ce aiurea e scrisul la astia ...cu hasuurile alea si mai scrie si indescifrabil...am reusit dupa a doua incercare...si baga-l si tu direct pe dee-dee in link sa mearga mai repede am incercat sa-l bag direct dar nu merge exista si pentru catle un astfel de concurs!?!? daca da vreau sa stiu si eu... -------------------- |
| anca veselie |
|
merci nessie. oricum mananc destul de rar margarina.
-------------------- |
| daconst |
16-01-2007, 11:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
himere merci! m-am tot chinui sa-l schimb si vad ca am reusit este real, poza este facuta in capri. trebuie sa fac si albumul, dar pana acum nu am reusit, sa-mi fie rusine. revin cu intrebarea pls help: margarina vegetala e grasime buna? Normal margarina vegetala e grasime buna,dar cica trebuie sa aibe continutul mai mare de grasime.Eu mananc foarte des margarina vegetala si o consider la grasimi bune. -------------------- |
| himere2005 |
16-01-2007, 11:28 AM
|
asa zic si eu nessie ca nu e sanatoasa margarina...eu o folosesc...desi cred ca e mai sanatos un pic de unt, dar asta e gras
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:33 PM |