![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
16-01-2007, 09:18 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Deea, multumesc! Pisik, am 1,66. Dar de ce zici ca saptamana viitoare nu numeri? Eu daca zic "saptamana asta nu numar" sunt tentata sa mananc aiurea rau de tot. Ca mi se pare ca daca tot nu numar... nu se pune. Si nu e asa deloc. Hai mai Pisik, orice pas, oricat de mic, e un pas inainte. Pisik, o lingurita miere eu stiu ca e gratis. De ce ai punctat gemulo 0,2? Daca era o lingurita, stiu ca tot gratis e... Pai am zis ca nu numar pt ca luni, marti sunt plecata, cine f tarzii, chestii f greu de aproximat, putina papa sanatoasa (doar la micul dejun poti alege). Apoi sambata avem 2 invitatii: la pranz la matusa mea: papa la greu, cu stat la masa, una bucata mamica si una bucata bunica cu gura pe subsemnata "hai mananca, ce te ingrasa o bucatica?" "hai sa vezi ce bun e"; una bucata matusa: "vai, cum, nu mananci? pai eu de ce m-am chinuit sa fac pt voi atatea bunatati?" Poate totusi voi aproxima macar, ca sa nu scap fraiele Cu mierea si gemul e o intreaga istorie: dimineata am papat asa: o lingurita miere - gratis, 5 de gem diet din care 2 gratis (ups, nu am punctat una, da vorba lui Himere, ce mai conteaza zecime); seara am mai papat o lingurita de miere si am punctat mai mult, pt ca felia de grau cu care am papat-o era 0,6, si amandoua le-am pus 1p ma duc sa fac piure pt maine si sa ii tin companie lui babu la masa si pe urma poate fac pillates ca de bicla nema chef; ma doare capuuuu si tre sa imi fac si baie pe cap si nu am chef deloc deloc -------------------- |
| Lacry |
16-01-2007, 09:37 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Vroiam sa-i urez Danei nastere usoara... dar vad ca nu mai este pe aici
Maine dimineata incepem galeria Bilant final pe ziua de azi: 17p - 2p pedalat = 15p Am economisit 4p pentru a compensa destrabalarea alimentara de ieri Si-asa trebuie sa o tin toata saptamana -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
16-01-2007, 09:43 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.824 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Votat Timea! Sarcina usoara Danei! Chiar daca nu sunt neuron, suntem Oneden-isti, nu?
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Monic |
16-01-2007, 09:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.616 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
eu azi am papat asaaaa:
cafea 0p cafea 0p salata de paste cu ton 7p(era mai uleioasa) salata de cartofi cu oua cascaval si smantana 7p varza cu orez 2p gref 0p cafea 0p -------------------- ![]() |
| Tulip |
16-01-2007, 09:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Votat Timea! Sarcina usoara Danei! Chiar daca nu sunt neuron, suntem Oneden-isti, nu? -------------------- |
| irinush |
16-01-2007, 09:56 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
si eu votat Timeea!
meniul meu de azi: Aliment Nr puncte fructe 0 1 banana 1 cafea cu 2 lte miere 0.5 125g piept pui 2.5 paste cu sos 3 cafea cu 2 lte miere 0.5 35g paine 1.5 20g jambon curcan 0.5 10g philadelphia light 0.5 2 lingurite nutela 1 4 linguri pilaf 3 150g crap la gratar 3 total: 17p din 20 dar posibil sa mai pap un iaurt de fructe, ceva de 2 p maxim, sau poate ma rezum la 2 lingurite de gem, caci si eu ca si Pisik, nu pot fara dulce, desi parca nu mai simt nevoia chiar asa de tare ... o fi bun si cromul asta pe care il iau ... -------------------- |
| irinush |
16-01-2007, 10:19 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
cum nu mai spuneti nimic, va doresc noapte buna si ne auzim maine!
-------------------- |
| Pisik |
16-01-2007, 10:31 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
cum nu mai spuneti nimic, va doresc noapte buna si ne auzim maine! Noapte buna irinush Am facut si eu 20 minute pillates (nu simt mare branza) si 200 abdomene; acum ma duc la baita, si pe cap ne citim maine Pupici! aoleu! maine eziua oficiala de cantar! sper sa fie dragut cu mine si sa imi arate si mie ceva decent -------------------- |
| Eu. |
16-01-2007, 10:38 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
buna seara,
fac si eu pauza de la invatat sa trec la raport meniu md lapte 0.8 saratele 4 1 mandarina 0 pranz banana 1.5 piure 1.5 piept pui 3 2 mandarine 0 cina am facut o salata uriasa, de 900g din care am mancat 300g: -muguri de soia - 0,5p -ton 125g - 2.5p -fasole verde - 1p pt depasire total salata: 4p salata mancata: 300g - 1.5p + 1.5p 20g sos de iaurt Spak + 1.5p 100g porumb = 4.5p Total azi : 15.3p/19 ina, felicitari pentru kg pierdut dana, tinem pumnii sa ai o nastere usoara ella, iti admir ambitia si, trebuie sa recunosc, ma inspir din hotararea ta. si mai sunt bucuroasa tare fiindca am 90% sanse sa imi schimb job-ul si sa ma mut la o firma maaare. am aut deja 3 interviuri la ei: resurse umane(interviu in engleza), sefii directi (2 ore de discutii) si, astazi, testul psihologic , de aptitudini si inteligenta,care a durat mai bine de 3 ore maine am zi de cantar Acest mesaj a fost editat de Eu.: 16-01-2007, 10:39 PM -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| daconst |
16-01-2007, 10:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Multumesc la toate fetele de urari,dar intru si maine dimineata sa va spun cind plec la spital.Sper sa nu mai intervina nimic...ca deja nu mai am nervi.
Ina,felicitari pentru kg! Pisik,imi place meniul tau...bravo pentru pastele mancate pina la saturatie.In sfarsit sunt eu satula pentru tine,parca. Gigelu,ce piure a fost 1,5p? Bravo tie,esti o baftoasa la job-uri...sincer eu te invidiez deja. Trebuie sa nu uit sa felicit toate fetele pentru ca se tin de treaba si se incadreaza in puncte. -------------------- |
| Eu. |
16-01-2007, 10:51 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Gigelu,ce piure a fost 1,5p? Bravo tie,esti o baftoasa la job-uri...sincer eu te invidiez deja. merci, dana, dar sa stii ca nu's chiar asa baftoasa. incerc din septembrie sa gasesc un job potrivit si sau nu-mi convenea salariul, sau era cumplit de departe de casa, sau, pur si simplu, ajungeam pana in finala si acolo preferau pe altcineva a fost o lingura umflata de piure, nu avea sens sa il pun 2-2.5p, nu? somn usor tuturor! am tulit-o in pat ca atipesc deja cu nasul pe tastatura -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Lacry |
16-01-2007, 10:52 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Gigelu,ce piure a fost 1,5p? Bravo tie,esti o baftoasa la job-uri...sincer eu te invidiez deja. merci, dana, dar sa stii ca nu's chiar asa baftoasa. incerc din septembrie sa gasesc un job potrivit si sau nu-mi convenea salariul, sau era cumplit de departe de casa, sau, pur si simplu, ajungeam pana in finala si acolo preferau pe altcineva a fost o lingura umflata de piure, nu avea sens sa il pun 2-2.5p, nu? somn usor tuturor! am tulit-o in pat ca atipesc deja cu nasul pe tastatura bafta pana la final si sa fie jobul e care ti-l doresti! -------------------- |
| Pisik |
16-01-2007, 11:02 PM
|
|
Pisik,imi place meniul tau...bravo pentru pastele mancate pina la saturatie.In sfarsit sunt eu satula pentru tine,parca. Gigelu,ce piure a fost 1,5p? Mercic mult Danuta Gigelu, chiar esti norocoasa sa stii, ai avut parte de job-uri super, fara sa fi avut prea multa experienta sau studii de specialitate (din cate povestei tu), mai rar asa ceva...in privinta cautatului, sa stii ca din sept nu e o per asa mare, vorbesc din experienta; ce job este acesta pt care ai ajuns in etapa asta? ca firma inca nu te intreb Si eu cred ca voi incepe sa caut...mi s-a cam luat...nu disper, nu ma agit, dar mai arunc un ochi in ziar, altul la bestjobs, cine stie de unde sare iepurashul... -------------------- |
| Ella79 |
17-01-2007, 07:49 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.436 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neataaaaaaaaa
Am aparut aici prima pe sarma sa ii fac galeriei Danutei noasatre. Daconst, iti tin pumnii stransi, stransi sa ai o nastere usoara si sa iti tii bebelusul in brate cat mai repede. Azi am sa fiu toata ziua cu gandul la tine sa-ti dau toata puterea necesara de a trece peste momentele putin mai dificile. |
| nusarich |
17-01-2007, 08:34 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
neata si de la mine!
danuta, sa ai o nastere usurica si cat mai rapida, sa vina bebe repede si sa fie sanatos! abia astept sa ne spui ca sunteti bine amandoi. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 05:11 AM |