![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
17-01-2007, 12:15 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am ajuns hiena
-------------------- ![]() |
| ALICE |
17-01-2007, 12:17 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.254 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Foarte racita Sex: Feminin |
Azi m-au prins colegii cu cantarul la serviciu.Pe toti i-am cantarit.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| irinush |
17-01-2007, 12:17 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Azi m-au prins colegii cu cantarul la serviciu.Pe toti i-am cantarit. si? cu cati-ai taxat? ca doar nu degeaba ... -------------------- |
| ALICE |
17-01-2007, 12:21 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.254 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Foarte racita Sex: Feminin |
Ce degeaba?M-am ales cu chestii de genul
1.Ce m-am ingrasat!!!! 2.Trebuie sa ma ingras 2 kg si sunt ideal 3.Ataaaaaat?Nu merge bine |
| anca veselie |
17-01-2007, 12:23 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
am venit si eu. azi a fost zi de cantar
anyway, voiam sa va spun ca de azi pana vineri cica e nu stiu ce tranzit in anul chinezesc al porcului, asa ca zilele astea nu ar trebui sa mancam porc, numai bine ca eu imi facusem salata de cruditati cu porcusor dana, nastere usoara!!!!!!!! eu, bafta cu jobul! diplomele nu inseamna intotdeauna f mult! noni, bafta multa! eu am implinit 9 luni de cand m-am lasat de fumat. ai mare grija cat mananci, ca se depune... -------------------- |
| _noni_ |
17-01-2007, 12:32 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
noni, bafta multa! eu am implinit 9 luni de cand m-am lasat de fumat. ai mare grija cat mananci, ca se depune... Bravo, Anca! o sa am grija, deocamdata m-am dotat cu fructe uscate sa am de rontait, sa n-o dau pe dulciuri sau snacksuri!! }{ -------------------- |
| anca veselie |
17-01-2007, 12:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
in primele zile poti incerca sa renunti la cafea si la carne, ca cica produc pofta de tigari mai mult ca celelalte alimente
-------------------- |
| Pisik |
17-01-2007, 12:53 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.437 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Fetele, diseara ma duc in Plaza la film si parca vad ca o sa am o foame de lup. Oare ce sa pap si eu sa nu aiba mii de puncte? Cred ca salata aia mediteraneeana de la Mc e tot cea mai buna solutie, ea are 3,5p si eu nu pap maslinele care sunt vreo 3-4 si atunci o sa o pun 3; si mai iau si o frigaruie de pui langa sau ceva painica (desi astia de la mall de paine neagra nu au auzit) si gata! Ar mai fi un rest libanez, habar nu am....ce ziceti?
-------------------- |
| Nessie |
17-01-2007, 01:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.038 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Fetele, diseara ma duc in Plaza la film si parca vad ca o sa am o foame de lup. Oare ce sa pap si eu sa nu aiba mii de puncte? Cred ca salata aia mediteraneeana de la Mc e tot cea mai buna solutie, ea are 3,5p si eu nu pap maslinele care sunt vreo 3-4 si atunci o sa o pun 3; si mai iau si o frigaruie de pui langa sau ceva painica (desi astia de la mall de paine neagra nu au auzit) si gata! Ar mai fi un rest libanez, habar nu am....ce ziceti? E chiar cum cobori din lift, in stanga pe colt un fast food cu cartofi copti uriati! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Pisik |
17-01-2007, 01:04 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.437 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Fetele, diseara ma duc in Plaza la film si parca vad ca o sa am o foame de lup. Oare ce sa pap si eu sa nu aiba mii de puncte? Cred ca salata aia mediteraneeana de la Mc e tot cea mai buna solutie, ea are 3,5p si eu nu pap maslinele care sunt vreo 3-4 si atunci o sa o pun 3; si mai iau si o frigaruie de pui langa sau ceva painica (desi astia de la mall de paine neagra nu au auzit) si gata! Ar mai fi un rest libanez, habar nu am....ce ziceti? E chiar cum cobori din lift, in stanga pe colt un fast food cu cartofi copti uriati! stiu, dar din cate stiu eu ala nu e si in plaza, ci doar in titan...sau e si in plaza??? ar fi suuuuuper!!! un cartof din ala copt avand in vedere ca e mare ar fi 2p, nu? hm, mi-am adus aminte ca acuma tot cartofi pap, oare e bine?hmmmm -------------------- |
| Nessie |
17-01-2007, 01:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.038 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
stiu, dar din cate stiu eu ala nu e si in plaza, ci doar in titan...sau e si in plaza??? ar fi suuuuuper!!! un cartof din ala copt avand in vedere ca e mare ar fi 2p, nu? Eu de Plaza vorbeam, ca in Titan nu am mai fost de mai bine de 1 an. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Pisik |
17-01-2007, 01:10 PM
|
|
stiu, dar din cate stiu eu ala nu e si in plaza, ci doar in titan...sau e si in plaza??? ar fi suuuuuper!!! un cartof din ala copt avand in vedere ca e mare ar fi 2p, nu? Eu de Plaza vorbeam, ca in Titan nu am mai fost de mai bine de 1 an. super astept totusi sa imi spuna fetele daca e ok sa pap cartofi de 2 ori/zi, adica 2 portii, punctand evident de 2 ori -------------------- |
| anaoi |
17-01-2007, 01:18 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Fetele, diseara ma duc in Plaza la film si parca vad ca o sa am o foame de lup. Oare ce sa pap si eu sa nu aiba mii de puncte? Cred ca salata aia mediteraneeana de la Mc e tot cea mai buna solutie, ea are 3,5p si eu nu pap maslinele care sunt vreo 3-4 si atunci o sa o pun 3; si mai iau si o frigaruie de pui langa sau ceva painica (desi astia de la mall de paine neagra nu au auzit) si gata! Ar mai fi un rest libanez, habar nu am....ce ziceti? nush daca in plaza e si spring...daca nu oriund eund eau salata bulgareasca sau greceasca |
| Pisik |
17-01-2007, 01:36 PM
|
|
Fetele, diseara ma duc in Plaza la film si parca vad ca o sa am o foame de lup. Oare ce sa pap si eu sa nu aiba mii de puncte? Cred ca salata aia mediteraneeana de la Mc e tot cea mai buna solutie, ea are 3,5p si eu nu pap maslinele care sunt vreo 3-4 si atunci o sa o pun 3; si mai iau si o frigaruie de pui langa sau ceva painica (desi astia de la mall de paine neagra nu au auzit) si gata! Ar mai fi un rest libanez, habar nu am....ce ziceti? nush daca in plaza e si spring...daca nu oriund eund eau salata bulgareasca sau greceasca este, dar ultima data mi s-au parut tare "punctoase" salatele de la spring: multa fasole, orez, maioneze toate pluteau in ulei, nu stiu, poate acum gasesc ceva mai ok -------------------- |
| anaoi |
17-01-2007, 01:43 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
aha. eu mai iau d ela spring din victoriei, daca lucrez aici si sunt mai ok ca in alte parti....adica nu asa uleioase
Acest mesaj a fost editat de anaoi: 17-01-2007, 01:43 PM |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 12:17 PM |