left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

249 Pagini V « < 245 246 247 248 249 >  
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 8 seperator Optiuni V right
Tulip
mesaj 03-02-2007, 04:26 PM
Mesaj #3691

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72
Sex: Feminin

: Acum mi-am facut manichiura,ne pregatim deseara la un bal naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Timea si tati se dau cu sania,acum am facut cateva poze din balcon,imediat le descarc,sunt curioasa cum au iesit.... )).gif )).gif )).gif
Trebuie sa ma apuc sa calc o camasa pt. babuin,eu inca habar nu am in ce o sa imbrac,nu prea am chef de bal,cred ca batranetea-i de vina doh.gif doh.gif doh.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 03-02-2007, 04:36 PM
Mesaj #3692

Lama

Raspunsuri: 5.884
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

ce fel de bal este tulip? parca vad ca dupa ce ma uit la pozele voastre cu sania fac si eu ca tine: in fiecare zi ma uit pe geam sa vad daca a nins au ba )).gif ...distractie placuta
annaiss, eu te cred, noi femeile suntem mai sufletiste decat ei si simtim in general nevoia sa-i vedem mai des hug.gif am impresia ca in general babuinii sunt un pic cam egoisti de felul lor..iti urez multa rabdare si distractie placuta
uka, ai putea incerca cu bigudiuri prima data sa vezi daca te avantajeaza ...programele astea pe calculator nu cred ca redau asa de bine lookul, ca au peruci predefinite rolleyes.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Anna
mesaj 03-02-2007, 04:38 PM
Mesaj #3693

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

blushing.gif grin.gif Asa Himere, muuulta rabdare sa imi urati si sa mai imi dati si de la voi, ca nus eu o fire prea ingaduitaore si mai sunt si un pic ( un pic mai mult) egoista de felul meu.

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
uka
mesaj 03-02-2007, 04:43 PM
Mesaj #3694

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:38 PM) *

blushing.gif grin.gif Asa Himere, muuulta rabdare sa imi urati si sa mai imi dati si de la voi, ca nus eu o fire prea ingaduitaore si mai sunt si un pic ( un pic mai mult) egoista de felul meu.

hug.gif noi femeile oricum suntem rabdatoare, dar iti doresc sa ai grija de tine si sa fie bine, eventual dk crezi k e cazul sa vb cu el hug.gif

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 03-02-2007, 04:43 PM
Mesaj #3695

Lama

nusa, azi ai fost cam tacuta, esti in regula? ce retete bune mai incerci fara stirea noastra? smile.gif
ella, mie tare mult imi lipseste serviciul, sa am o activitate intelectuala ma refer...ma simt ca o casnica, de fapt sunt casnica...nici nu pot k lumea sa invat legile, ma oboseste copilul, asa cu voi ce reusesc sa mai discut printre picaturi, dar ca sa citesc ceva de specialitate imi vine destul de greu...ca fetita ma tot intrerupe...cred si sper sa ma simt mai utila dupa ce ajung la servici, simt ca ma limitez...nu-mi propun sa ajung in varf cum ai ajuns tu, pentru ca nu mi-ar mai ramane timp si pentru noi, dar vreau sa mai iau contact cu lumea...ma simt rupta de realitate cumva...

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 03-02-2007, 04:45 PM
Mesaj #3696

Iepuras

CITAT(uka @ 03-02-2007, 06:43 PM) *

hug.gif noi femeile oricum suntem rabdatoare, dar iti doresc sa ai grija de tine si sa fie bine, eventual dk crezi k e cazul sa vb cu el hug.gif

pai nu prea am ce sa vb cu el, ca daca as face-o as fi f f f nesi, nu de alta dar saracu ajunge la 11 12 noaptea acasa, se trez la 7 si munceste all day, logic ca atunci cand vine vede numai patu, nu mai are el chef de stat cu mine la vorba pe mess sau la tel....dar deh....io ma gandesc numai la mine blushing.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
himere2005
mesaj 03-02-2007, 04:49 PM
Mesaj #3697

Lama

annaiss, lasa ca el munceste sa va fie si voua bine, bine ca e doar un job trecator, dupa aia recuperati voi...aveti degand sa va mutati impreuna in viitorul apropiat?

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 03-02-2007, 04:49 PM
Mesaj #3698

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:45 PM) *

pai nu prea am ce sa vb cu el, ca daca as face-o as fi f f f nesi, nu de alta dar saracu ajunge la 11 12 noaptea acasa, se trez la 7 si munceste all day, logic ca atunci cand vine vede numai patu, nu mai are el chef de stat cu mine la vorba pe mess sau la tel....dar deh....io ma gandesc numai la mine blushing.gif

aham acum am intzeles mai bine...
uuffffffff...greutz..
eu ma stiu p mine...nu as rezista, m-as urca p peretzi.. sa nu vb macar in timpul zilei la telef....eu sunt mai ciudata asa... si nu sunt egoista dar sunt cam posesiva si... blink.gif

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 03-02-2007, 04:52 PM
Mesaj #3699

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Bafta maine, annaiss , si distractie placuta!
Distractie placuta si tie, tulip! Sa vii cu poze wink1.gif

Nici eu nu as suporta sa nu vb cu el la telefon in timpul zilei; cred ca totusi depinde si de cat de serioasa e relatia. Se poate ca el sa uite din cauza oboselii rolleyes.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 03-02-2007, 04:53 PM
Mesaj #3700

Iepuras

CITAT(himere2005 @ 03-02-2007, 06:49 PM) *

annaiss, lasa ca el munceste sa va fie si voua bine, bine ca e doar un job trecator, dupa aia recuperati voi...aveti degand sa va mutati impreuna in viitorul apropiat?

aaa....nu e chiar asa serios precum scrii tu aici himere, adica e, dar nu s-a gandit nimeni la mutat si alte cele, cine stie ce o sa fie pe viitor.
si da e o perioada de max 2 luni sa zic asa biggrin.gif

--------------------

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 03-02-2007, 04:54 PM
Mesaj #3701

Hiena

Mi-am luat doua sticle de 2 l de pepsi light, o cutie cu cafea si in noaptea asta invatat scrie pe mine grin.gif . Vine o prietena pe la mine sa invatam impreuna si nu cred ca mai dormim; ne ducem direct la examen. Cred ca voi fi maine dimineata wacko.gif wacko.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 03-02-2007, 04:55 PM
Mesaj #3702

Iepuras

CITAT(uka @ 03-02-2007, 06:49 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:45 PM) *

aham acum am intzeles mai bine...
uuffffffff...greutz..
eu ma stiu p mine...nu as rezista, m-as urca p peretzi.. sa nu vb macar in timpul zilei la telef....eu sunt mai ciudata asa... si nu sunt egoista dar sunt cam posesiva si... blink.gif

nici mie nu imi prea place, dar incerc sa imi ocup timpul cu altceva si sa sper ca lucrurile o sa revina la normal in curand.

CITAT(ina_ceva @ 03-02-2007, 06:52 PM) *

Bafta maine, annaiss , si distractie placuta!
Distractie placuta si tie, tulip! Sa vii cu poze wink1.gif

Nici eu nu as suporta sa nu vb cu el la telefon in timpul zilei; cred ca totusi depinde si de cat de serioasa e relatia. Se poate ca el sa uite din cauza oboselii rolleyes.gif

pai vorbim, stai asa ca nu ati inteles, vorbim, dar cum avem 2000 de min de la cosmo, inainte vb cu orele, si acu doar vreo juma de ora pe zi, plus mailuri si mess
dar nu sunt eu obisnuita sa nu il vad atatea zile sad.gif

Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 03-02-2007, 04:57 PM

--------------------

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 03-02-2007, 05:00 PM
Mesaj #3703

Hiena

CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:55 PM) *

pai vorbim, stai asa ca nu ati inteles, vorbim, dar cum avem 2000 de min de la cosmo, inainte vb cu orele, si acu doar vreo juma de ora pe zi, plus mailuri.

Incearca o noua discutie cu el in care sa-i explici ca esti supi ca nu-l vezi asa de des pe cat vrei; ca acest lucru te supara f tare. Ar trebui sa incerci si tu sa-l intelegi si sa incerce si el sa te inteleaga(ca poate nu te mai baga in seama-adica nu se cearta cu tine- atunci cand esti suparata)

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 03-02-2007, 05:11 PM
Mesaj #3704

Lama

lacry si sotul meu era intr-un timp suparat ca cica stau prea mult pe net, dar a inteles pana la urma ca am si eu cumva nevoie de comunicare ca sa nu-mi lancezeasca mintea, in plus sunt mult mai bine dispusa cand vine el. si nici treburile casei sau copilul zic eu ca nu le neglijez

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 03-02-2007, 05:14 PM
Mesaj #3705

Iepuras

CITAT(ina_ceva @ 03-02-2007, 07:00 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 03-02-2007, 04:55 PM) *

pai vorbim, stai asa ca nu ati inteles, vorbim, dar cum avem 2000 de min de la cosmo, inainte vb cu orele, si acu doar vreo juma de ora pe zi, plus mailuri.

Incearca o noua discutie cu el in care sa-i explici ca esti supi ca nu-l vezi asa de des pe cat vrei; ca acest lucru te supara f tare. Ar trebui sa incerci si tu sa-l intelegi si sa incerce si el sa te inteleaga(ca poate nu te mai baga in seama-adica nu se cearta cu tine- atunci cand esti suparata)

pupic.gif Ina well asa sper, pana una alta ..ma bag la invatat, ca e 5 deja si s-au cam redus la 0 sansele de-a ne vedea, daca se trezeste el in timp util ok, daca nu....nu-l sun ca nu vreau sa il trezesc eu. biggrin.gif

CITAT(Tulip @ 03-02-2007, 07:12 PM) *

incerc sa pun o poza....nu se vede prea bine dry.gif http://img142.imageshack.us/img142/4690/dsc01240mc7.jpg

ce frumos e tulip yahoo.gif , cata zapada!!!
vreau si eu biggrin.gif

--------------------

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post

249 Pagini V « < 245 246 247 248 249 >
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 12:40 PM