![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
17-01-2007, 10:08 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.922 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
irinush, sanatate multa lui David!
ella, bafta maine sa termini devreme, macar recuperezi ce-ai stat azi peste program. -------------------- |
| Lacry |
17-01-2007, 10:17 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Fetelor, uitati-va ce mesaj am primit azi de la o prietena pe e-mail:
"este vorba despre 87 copii de la un centru de plasament din sectorul 5. Sunt 26 fetite si 61 baietei intre 3 si 14 ani care nu au ce imbraca sau incalta. E cumplit sa vezi copii desculti pe gresie in toiul iernii. Nu vreau sa va dau prea multe detalii, nu vreau sa va plictisiti citind mail-ul meu. Oricum peisajul este socant. Deci va rog din suflet nu aruncati ce aveti de prisos prin casa, fie ca este vorba de un tricou, fie ca este o jucarie sau o carte. Orice voi sau micutii vostri nu mai folositi. Acesti copii nu au NIMIC. " Da, aud tot timpul de cazuri de genul asta, ma cutremur cand citesc asa ceva si mi se face scarba de tzara asta Centre de plasament sinistre, spitale sinistre... mizerie si hotie peste tot... imi vine sa emigrez Stiti cum arata spitalul pentru copii Gr. ALexandrescu? Bine ca n-am avut nici o problema cu Alec, nici o urgenta... La sectia de boli infectioase a ajuns alta mamica cu bebelusul, in luna decembrie si erau cate doi copii in pat... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
17-01-2007, 10:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
ceva ingrasacios 4p
o felie br.topita fitness 1p chifla soia, 54gr 2p 2ogr.paine 1p sardine in sos tomat 4p 40 gr. sunca curcan 1p mere 200gr. 0p cafea 0p ciumperci cu sos ceapa 1p de la ulei extrafructe 1p vinete cu ceapa 1p de la ulei Total 16p Si nu mai pedalez ca-s obosita si fara chef. Noapte buna! Sa-i tinem pumnii Danei! Hai Dana! -------------------- |
| peach |
17-01-2007, 10:26 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
inca nimice de la Dana.
Deea tu ai nascut cu epidurala? -------------------- |
| irinush |
17-01-2007, 10:34 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Fetelor, uitati-va ce mesaj am primit azi de la o prietena pe e-mail: "este vorba despre 87 copii de la un centru de plasament din sectorul 5. Sunt 26 fetite si 61 baietei intre 3 si 14 ani care nu au ce imbraca sau incalta. E cumplit sa vezi copii desculti pe gresie in toiul iernii. Nu vreau sa va dau prea multe detalii, nu vreau sa va plictisiti citind mail-ul meu. Oricum peisajul este socant. Deci va rog din suflet nu aruncati ce aveti de prisos prin casa, fie ca este vorba de un tricou, fie ca este o jucarie sau o carte. Orice voi sau micutii vostri nu mai folositi. Acesti copii nu au NIMIC. " Da, aud tot timpul de cazuri de genul asta, ma cutremur cand citesc asa ceva si mi se face scarba de tzara asta Centre de plasament sinistre, spitale sinistre... mizerie si hotie peste tot... imi vine sa emigrez Stiti cum arata spitalul pentru copii Gr. ALexandrescu? Bine ca n-am avut nici o problema cu Alec, nici o urgenta... La sectia de boli infectioase a ajuns alta mamica cu bebelusul, in luna decembrie si erau cate doi copii in pat... la budimex cica mizeria e si mai mare ... dar pe mine nu ma mai mira nimic ... eu oricum nu arunc ce ne prisoseste, ii dau mamei, care le da mai departe .... -------------------- |
| irinush |
17-01-2007, 10:44 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
multumesc pt urarile de bine, va pup pe toate si va doresc noapte buna!
Dana, iti tin pumnii in continuare! -------------------- |
| Deea |
17-01-2007, 10:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
inca nimice de la Dana. Deea tu ai nascut cu epidurala? cu peridurala...ma rog, tot anestezic. De ce? Lacry, eu am ajuns din pacte la gr. Alexandrescu, e adevart ca se stau 2 in pat dar conditiile...aici ma refer la cum arata spitalul si cum e dotat sunt excelente (cel putin in aripa in care am fost eu)...oricum nu mai vreau sa ajung acolo si sper sa nu aveti nici voi nevoie niciodata. -------------------- ![]() |
| peach |
17-01-2007, 10:50 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
am citit daca ceri epidurala, travaliul poate sa dureze si pina la 24 ore..e adevarat?
Acest mesaj a fost editat de peach: 17-01-2007, 10:51 PM -------------------- |
| Deea |
17-01-2007, 10:54 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
am citit daca ceri epidurala poate sa dureze si pina la 24 ore..e adevarat? eu nu stiu asta; chiar azi am auzit un dr. ginecolog spunand ca peri/epidurala ajuta la inmuiera colului si deci la o nastere mai rapida. din ce am citit pe forumuri si din ce stiu de la prietenele mele care au nascut in 90% din cazuri travaliul nu dureaza mai mult de maxim-maxim 10 ore. -------------------- ![]() |
| Lacry |
17-01-2007, 10:55 PM
|
Irinush, foarte bine ca dai lucrurile pentru nevoiasi.. tot respectul meu
Deea, si eu sper sa n-ajung vreodata la spital cu pruncul. Eu sunt o mama paranoica, nu ies cu Alec in locuri aglomerate, numai in parc il plimb, sunt cu gura toata ziua pe bona sau pe mama, ca sa-l feresc de raceli, boli infectioase, dar stii cum e cu copii mici, baga orice in gura, anticorpii abia si-i fac... se poate intampla orice...sper sa fim si norocosi, nu numai paranoici -------------------- |
| peach |
17-01-2007, 11:32 PM
|
am citit daca ceri epidurala poate sa dureze si pina la 24 ore..e adevarat? eu nu stiu asta; chiar azi am auzit un dr. ginecolog spunand ca peri/epidurala ajuta la inmuiera colului si deci la o nastere mai rapida. din ce am citit pe forumuri si din ce stiu de la prietenele mele care au nascut in 90% din cazuri travaliul nu dureaza mai mult de maxim-maxim 10 ore. merci Deea ..e bine de stiut -------------------- |
| Pisik |
17-01-2007, 11:39 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
pai cred ca toata lumea se gandeste la dana azi ce dulce esti himere hai ca citesc din urma si revin cu meniu; sunt franta de oboseala -------------------- |
| Anna |
17-01-2007, 11:40 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Noapte buna fetelor!!
Somn usor si vise placute si cat mai putine puncte maine -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Pisik |
17-01-2007, 11:44 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Meniul meu de azi:
iaurt 0,5 fulgi porumb 20 gr 1 branzica la dorna 75 gr 1 fulgi grau fara zahar 25gr 1,5 cartofi 2 lapte 0,5 iaurt fructe light 2 banana 1 stixuri 2 bobo fara zahar 0,5 dulce 0,5 salata Spring (ceva maioneza, un pic de orez, cateva boabe fasole, un pic de ulei) 3 floricele o mana 0,5 Va pup si maine sper sa citesc vesti de Dana! Noapte buna! -------------------- |
| emu |
18-01-2007, 01:13 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 06:15 AM |