![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
18-01-2007, 10:18 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
tu cine crezi ca facea aseara medi cu gandul la dana si telefonul in mana? si azi noapte a visat-o pe dana? aha deci nu sunt singura care a visat-o pe Dana azi noapte! Lyra, intrebi ce contine sosul, sau ii spui sa-ti recomande felurile dietetice. da astia sunt secretosi nevoie mare. te banuiesc repede de spionaj industrial si nu vor sa zica. lasa ca vad eu cum fac. dylly e alergic la ciuperci, deci intreaba mereu ce contine o anumita mancare ca s anu de apeste ciuperci...eventual zici ca nu poti manca ceva anume....si intrebi |
| danyhoney |
18-01-2007, 10:22 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Vad ca v-a spus Sorina vestea cea buna !! Suntem matusi -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
18-01-2007, 10:22 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
fetelor, unde sunteti? de abia astept informatii noi despre proaspata mamica...poate cand intra dany
-------------------- ![]() |
| anaoi |
18-01-2007, 10:34 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
rox mi-a zis d eun praf fix let-s dip d ela fuchs....
cik il amesteci cu iaurt sau smantana si il poti pune peste cartofi sau ton..ei ii place, eu incerc azi... |
| otilici |
18-01-2007, 10:34 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
'Neata!
Felicitari Dana!!! Am intrat si eu dimineata la 7 si ceva,dar inca nu erau vesti...Abia astept noutati,poze etc... -------------------- |
| Monic |
18-01-2007, 10:37 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.611 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Felicitari Dana si Lucas!!!!! Dylly, faci urat cand mananci ciuperci? Te intreb pt ca eu daca mananc peste cateva ore incepe sa mi se faca rau, sa ma doara capul, si cateodata zac intre 2-5 zile la pat extenuata fizic -------------------- ![]() |
| danyhoney |
18-01-2007, 10:38 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Himere...nu am vesti mai multe decat ne-a spus Sorina
si ca Lucas si Dana sunt bine !!!Si ca o bleaga ce sunt am uitat : Sa-ti traiasca brotacelul grasun ,Dana , sa fie sanatos si mancacios !!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 18-01-2007, 10:38 AM -------------------- ![]() |
| lyra |
18-01-2007, 10:38 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 348 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
tu cine crezi ca facea aseara medi cu gandul la dana si telefonul in mana? si azi noapte a visat-o pe dana? aha deci nu sunt singura care a visat-o pe Dana azi noapte! Lyra, intrebi ce contine sosul, sau ii spui sa-ti recomande felurile dietetice. da astia sunt secretosi nevoie mare. te banuiesc repede de spionaj industrial si nu vor sa zica. lasa ca vad eu cum fac. dylly e alergic la ciuperci, deci intreaba mereu ce contine o anumita mancare ca s anu de apeste ciuperci...eventual zici ca nu poti manca ceva anume....si intrebi sa stii ca asa o sa fac. atat il innebunesc pana zice tot. pacat ca nu poti papa ciuperci. nici eu nu mancam cand eram mica. acum as manca zilnic si in cantitati industriale. doar babuinul mai intreaba cateodata: iar ciuperci? saracu, nici el nu se omoara dupa ele. da nu ma supar cand nu mananca. mai mult pentru mine. ah ce rea sunt. Pisik mersi mult de sfaturi. o sa incerc puiul cu lamaie sau ananas ca l-am vazut vineri cand am fost in meniu. ma simt incurajata ca m-am cantarit azi si am slabit saptamana asta 300gr. si babuinul la fel. desi el mananca de 28 puncte. ufff ce norocosi sunt unii. Acest mesaj a fost editat de lyra: 18-01-2007, 10:41 AM -------------------- ![]() [/url] |
| anaoi |
18-01-2007, 10:40 AM
|
|
Felicitari Dana si Lucas!!!!! Dylly, faci urat cand mananci ciuperci? Te intreb pt ca eu daca mananc peste cateva ore incepe sa mi se faca rau, sa ma doara capul, si cateodata zac intre 2-5 zile la pat extenuata fizic si versi si tremuri si ai impresia ca te rupi in doua...da .... suntem alergice la ciuperci.. cel mai "distractiv" e cand nu te asculta chelnerii cand comanzi si esti cu ditamai delegatia de nemti si tu trimiti mancarea inapoi. asta e. |
| lyra |
18-01-2007, 10:44 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 348 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
eu patesc la fel cu ceapa cruda. sa vezi cata tevatura cand explic sa nu vreau ceapa din pizza, salata etc.sunt unii care se ambitioneaza sa ti-o aduca. si dup-aia se enerveaza cand dai mancarea inapoi.
mie mi-e rau o saptamana daca pap ceapa cruda. ma arde stomacul de vreau sa mor. -------------------- ![]() [/url] |
| anaoi |
18-01-2007, 10:45 AM
|
|
incearca un tratament cu omeran...iei o pastila pe zi inainte de masa principala
|
| irinush |
18-01-2007, 10:50 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Felicitari Dana! sa fiti sanatosi toti trei si sa va bucurati cat mai mult de bebe al vostru! te asteptam sa ne povestesti chiar tu cum a decurs totul!
Neata fetelor, o zi buna va doresc! -------------------- |
| himere2005 |
18-01-2007, 10:55 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
irinush, cum se mai simte david? si eu aseara m-am trezit de cateva ori cu bia ca-i iese un dintisor si ma doare azi capul si nu ma simt prea bine....cred ca de la vinul de aseara, ca nu-mi explic, sper sa nu ma pasca vreo raceala...mancata sunt. acum mi-am facut iaurt diet cu miere si scortisoara sa nu fie din cauza glicemiei
| irinush |
18-01-2007, 10:56 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
irinush, cum se mai simte david? si eu aseara m-am trezit de cateva ori cu bia ca-i iese un dintisor si ma doare azi capul si nu ma simt prea bine....cred ca de la vinul de aseara, ca nu-mi explic, sper sa nu ma pasca vreo raceala...mancata sunt. acum mi-am facut iaurt diet cu miere si scortisoara sa nu fie din cauza glicemiei e bine Himere, merci, nu a mai facut deloc febra ... cine stie ce o fi avut ... doctorita a zis ca bantuie o viroaza cu un singur simptom: febra ... -------------------- |
| himere2005 |
18-01-2007, 10:59 AM
|
pe noi ne-a programat pe 25 ianuarie la vaccin ca in decembrie erau sarbatorile, sper sa nu faca febra mare din nou
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 02:11 AM |