![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| soranutza |
16-01-2007, 01:48 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Ce atmosfera incendiara pe aici
Eu sunt cuminte, ma tin de dieta, ma lupt cu mine ca sa fiu cuminte si sa nu calc pe alaturi. Am o perioada destul de agitata acum si din pacate nu reusesc sa-mi gatesc, lucru care pe intristeaza. Mi se pare foarte greu si plictisitor sa mananc mancare rece, e greu de tinut o dieta asa. Sper insa ca in curand voi avea si eu mai mult timp la dispozitie si atunci o sa imi si gatesc. Pana atunci mananc echilibrat si respect principiile WW. Ieri citeam ca a aparut un DVD cu exercitii fizice scos de WW. E o oferta speciala acum, cele care se inscriu la reuniuni primesc DVD-ul gratuit. In afara de asta, punctajul a ramas cam la fel. Oricum, si daca se schimba ceva, parerea mea e ca schimbarile sunt nesemnificative. Sa aveti spor la dieta, nu va mai necajiti pentru prostii, considerati ca daca mancati dupa WW mancati sanatos si nu va mai ganditi tot timpul la kilograme. |
| Ella79 |
16-01-2007, 01:49 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.439 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Himere, eu iti multumesc ca ne dai idei de mancare cu putine puncte. Eu as vrea sa mananc mai multa mancare gatita si de cele mai multe ori nu stiu ce sa imi fac sa aiba si putine puncte (ca nici mare bucatareasa nu sunt). Eu am incercat aseara oul fiert la microunde si sunt foarte incantata ca de acum incolo n-o sa-mi mai murdaresc aragazul fierband oua (eu mereu dadeam apa pe afara si era jale
In seara asta imi fac niste ciuperci la cuptor, dar maine cred ca incerc cartofii de care ziceai aseara. Pisik, nici eu nu gatesc. Chiar deloc aproape. Stiu cum e sa vii de la munca franta si sa n-ai chef sa fierbi paste sau cartofi. Dar eu acum fac urmatoarea smecherie: cand ajung acasa, primul lucru pe care il fac e sa pun apa cu cartofii la fiert, sau apa pentru paste / orez. Intre timp ma schimb si fac un dus si exact cand termin cu dusul cartofii mei sunt gata fierti. In felul asta nu mi se mai pare ca astept o vesnicie pana se fac. Mai incearca orezul pre-fiert de la Uncle Ben's. Pui apa la fiert si un piculet din ala. Dureaza 10 sau 20 de minute, in functie de cantitatea de orez (scrie pe cutii). Eu mananc destul de des orez din ala cu sos Dolmio (1p 100/de gr). |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ALICE |
16-01-2007, 01:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Eu am posibilitatea sa-mi gatesc ,dar sa stii ca tot la mancare rece raman.Ca fac pt babuin,si ar trebui sa mai fac o data aceeasi mancare dar cu ingrediente light.Asa ca......nu prea merge.
Acest mesaj a fost editat de ALICE: 16-01-2007, 01:51 PM |
| irinush |
16-01-2007, 02:01 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
eu am inceput sa reusesc performanta de a manca toti aceeasi mancare ... adica david si cu mine oricum mancam mancare sanatoasa, iar pe sot l-am convins, pt ca nu are de ales, mai ales ca e vorba doar de masa de seara, ca el in rest papa sendvisuri la servici ... insa eu gatesc aproape zilnic si asa mi se ia cateodata!
-------------------- |
| Pisik |
16-01-2007, 02:04 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.381 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Himere, eu iti multumesc ca ne dai idei de mancare cu putine puncte. Eu as vrea sa mananc mai multa mancare gatita si de cele mai multe ori nu stiu ce sa imi fac sa aiba si putine puncte (ca nici mare bucatareasa nu sunt). Eu am incercat aseara oul fiert la microunde si sunt foarte incantata ca de acum incolo n-o sa-mi mai murdaresc aragazul fierband oua (eu mereu dadeam apa pe afara si era jale In seara asta imi fac niste ciuperci la cuptor, dar maine cred ca incerc cartofii de care ziceai aseara. Pisik, nici eu nu gatesc. Chiar deloc aproape. Stiu cum e sa vii de la munca franta si sa n-ai chef sa fierbi paste sau cartofi. Dar eu acum fac urmatoarea smecherie: cand ajung acasa, primul lucru pe care il fac e sa pun apa cu cartofii la fiert, sau apa pentru paste / orez. Intre timp ma schimb si fac un dus si exact cand termin cu dusul cartofii mei sunt gata fierti. In felul asta nu mi se mai pare ca astept o vesnicie pana se fac. Mai incearca orezul pre-fiert de la Uncle Ben's. Pui apa la fiert si un piculet din ala. Dureaza 10 sau 20 de minute, in functie de cantitatea de orez (scrie pe cutii). Eu mananc destul de des orez din ala cu sos Dolmio (1p 100/de gr). Mercic mult Ella -------------------- |
| Tulip |
16-01-2007, 02:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
eu am inceput sa reusesc performanta de a manca toti aceeasi mancare ... adica david si cu mine oricum mancam mancare sanatoasa, iar pe sot l-am convins, pt ca nu are de ales, mai ales ca e vorba doar de masa de seara, ca el in rest papa sendvisuri la servici ... insa eu gatesc aproape zilnic si asa mi se ia cateodata! subscriu... -------------------- |
| alina obsy |
16-01-2007, 02:33 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 40 Inscris: 1-09-2006 Membrul Nr.: 124 |
Buna, fetelor! Ma ajutati si pe mine, spunandu-mi cate puncte au crochetele (din faina) ??
-------------------- |
| peach |
16-01-2007, 02:49 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Dana o schimbare ceva?
-------------------- |
| Pisik |
16-01-2007, 02:51 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.381 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dana o schimbare ceva? pai cred ca nu ar mai fi aici cu noi, sau cine stie, poate il face pe Lucas WW-ist de mic -------------------- |
| ALICE |
16-01-2007, 02:54 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Dana,daca nu erai pe forum,ne agitam.Acum daca esti,tot asa ne agitam.Asa ca zi ceva!
|
| Monic |
16-01-2007, 03:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.616 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Dana,daca nu erai pe forum,ne agitam.Acum daca esti,tot asa ne agitam.Asa ca zi ceva! Ati speriat-o -------------------- ![]() |
| daconst |
16-01-2007, 03:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Mey,nici daca v-am spus ca nasc maine nu ma mai credeti?
As vrea eu sa fie azi ceva,dar nicio sansa. Nu am net tot timpul,asa ca mai iau o pauza. Ma gindeam sa ies la plimbare,dar e cam ceata la noi.Sa vad daca ma urnesc totusi. -------------------- |
| Eu. |
16-01-2007, 03:10 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
salutari pe fuga
am venit sa iau pulsul 2in1 eu sunt la fel: muncesc de cad in cap, seara acasa invat, si, intre timp, mai merg si la interviuri si am grija de babuin bolnav si tin cura meniul meu de ieri, nu foarte inspirat, dar n-am avut timp de altceva: lapte cafea 0.8 saratele 3 mar 0 piure 2.5 pui 3 ciuperci 0.5 mandarine 0 cartofi 2 parizer 5 iaurt 0.5 TOTAL: 17.3P/19P pupici tuturor -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Tulip |
16-01-2007, 03:10 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dana,in curand iti schimbi poza de la avatar
-------------------- |
| Pisik |
16-01-2007, 03:11 PM
|
|
Mey,nici daca v-am spus ca nasc maine nu ma mai credeti? As vrea eu sa fie azi ceva,dar nicio sansa. Nu am net tot timpul,asa ca mai iau o pauza. Ma gindeam sa ies la plimbare,dar e cam ceata la noi.Sa vad daca ma urnesc totusi. la cat pleci spre spital? dis de dimineata? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:48 PM |