![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
18-01-2007, 03:16 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Gata,imi fac pofta de chimen deseara dany oricat de mult mi-ar place chimenul. supa de chimen nu aluneaca, deloc Tulip, e super ciudat la dylly, pt ca ii plac ciupercile de moare ...escalop zingara sau bureti murati...o nebunie...numai daca ar ajunge ciupercile in alta parte decat in stomac himere, daca pui si branza ras ape deasupra....delicioase frigaruile Tulip, asa scrie in lista: tortelini 100g fierti = 2p si pe punga mea de paste integrale imi ieseau alte valori decat cele 3p pt paste mancate pana la saturatie ... Deci....nu uitati : tortellini nu se incadreaza in regula cu 3 sau 4 p pana la saturatie ,da ? dylly nu uita nici ca nu-i plac tortellini |
| peach |
18-01-2007, 03:16 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Uka nu pot sa-ti votez pisicaca ..nu stiu la ce pagina este si sunt 35 pagini
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anaoi |
18-01-2007, 03:17 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
|
| anca veselie |
18-01-2007, 03:17 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
Irinush,la tortellini nu ai luat in socoteala valorile de pe ambalaj?Vreau sa-mi cumper si eu,daca-s asa ieftini la puncte si eu am mancat intr-o perioada tortellini de 3-4 ori/saptanama, ca sunt tare buni. Dar dupa valorile de pe ambalaj e ff scumpa in puncye. Nu inteleg voua cum v-a iesit la 2p suta de grame eu mi-am luat raviolli cu branza si am calculat dupa valorile de pe ambalaj si mi-au iesit 100 g la 5 pct. parerea mea este ca sunt trecute valorile la ele uscate, iar dupa ce le fierbi se umfla si ies mai multe. am fost coerenta? -------------------- |
| Tulip |
18-01-2007, 03:19 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Voi ce fel de cereale/musli mancati?Mi-am luat azi cereale integrale fitness de la nestle,ca mi s-a acrit de cele de la sano-vita.....nu alunecau pur si simplu
-------------------- |
| dany |
18-01-2007, 03:19 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.611 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dylly,cum e supa de chimen ?? N-am mancat niciodata,nici macar nu am avut ocazia sa o incerc.
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Tulip |
18-01-2007, 03:20 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dylly,cum e supa de chimen ?? N-am mancat niciodata,nici macar nu am avut ocazia sa o incerc. e o nebunie...bunica facea mai demult,nu stiu din pacate cum se face -------------------- |
| irinush |
18-01-2007, 03:22 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
in 100 g paste uscate intra mult mai multe paste decat intra in 100 g paste fierte, asta v-o zic garantat ... eu am mancat azi 125g tortelini si nu pot sa zic ca au fost fff multi, cred ca vreo 4-5 linguri (iar intr-o lingura cred ca incapeau cateva inele din alea) ... deci, probabil ca asta e explicatia
Dany, nu am uitat, am punctat 125g cu 2.5p eu am ramas la musli excelent de la sano-vita, pt ca nu au deloc zahar, in schimb la cerealele de la nestle am vazut zahar inclusiv la cele fitness -------------------- |
| anaoi |
18-01-2007, 03:22 PM
|
|
ok, tac referitor la supa d echimen ...nush cum se face.... sorry
|
| Monic |
18-01-2007, 03:23 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
pai Pisik, probabil ca au multe grasimi Ce de-a retete interesante invat de la voi .. o sa incerc si eu pastaile lui Himere si salata de sfecla a lui Dylly postati-le va rog si la retete cand aveti timp, ca altfel o sa caut pe aici de o sa ma satur ho...ca salata lui dylly se compune din sfecla fiarta in oala cu presiune sau coapta in cuptor, curatata, apoi taiata cuburi, ase amesteca cu otet, hrean ras, chimen, sare piper...asa o abservat dylly pe mama lui ca face. exact asa am si eu acasa. Eff buna, fara chimen nu ar avea nici un farmec. Dylly, ai uitat sa bagi putin zahar -------------------- ![]() |
| dany |
18-01-2007, 03:23 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.611 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Se incinge uleiul, se adauga faina, se lasa sa se rumeneasca putin si se adaunga chimenul pisat. Se stinge cu zeama de zarzavat, se sareaza si se lasa sa fiarba 10 minute.
Asta am gasit pe culinar. Asa se face ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Monic |
18-01-2007, 03:24 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Gata,imi fac pofta de chimen deseara sa vezi ce vanturi vin dupa -------------------- ![]() |
| anaoi |
18-01-2007, 03:26 PM
|
|
pai Pisik, probabil ca au multe grasimi Ce de-a retete interesante invat de la voi .. o sa incerc si eu pastaile lui Himere si salata de sfecla a lui Dylly postati-le va rog si la retete cand aveti timp, ca altfel o sa caut pe aici de o sa ma satur ho...ca salata lui dylly se compune din sfecla fiarta in oala cu presiune sau coapta in cuptor, curatata, apoi taiata cuburi, ase amesteca cu otet, hrean ras, chimen, sare piper...asa o abservat dylly pe mama lui ca face. exact asa am si eu acasa. Eff buna, fara chimen nu ar avea nici un farmec. Dylly, ai uitat sa bagi putin zahar a da...corect |
| Lacry |
18-01-2007, 03:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
mananc acum o salata de sfecla cu o lingura de smantana, dar cam in sila eu am eliminat sfecla din meniu, ca nu-i Monti Meniul de azi, Monti+WW: MD: baton de slabit ( paine numai din cereale integrale)... 2p cafea fara cofeina cu lapte....1p P: 80g sunca curcan....2.5p amestec legume asiatic ( muguri bambus, varza creata, ciumperci chinezesti, cateva boabe mazare)... 0.5p pentru mazare ompleta 2 oua...4p spanac cu o lingura iaurt....0.5p Total: 10,5 p Acest mesaj a fost editat de Lacry: 18-01-2007, 03:29 PM -------------------- |
| himere2005 |
18-01-2007, 03:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
mai....eu zic sa nu stam in preajma lui dany dupa ce mananca atata varza cu chimen
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 11:14 PM |