![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
18-01-2007, 04:03 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
deschideti subiectul acela....si eu intentionez sa ma las.....
-------------------- |
| anaoi |
18-01-2007, 04:04 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
18-01-2007, 04:06 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Multumesc! Nusha...falcutele le are de la mine...n-or sa-i dispara, mie nici pana la 26 de ani nu mi-au disparut Oti, are aproape 8 kg, la 5 luni avea 67.5 cm (aporximativ, ca la Alexia nu exista notiunile de "a sta linistit", "a sta intins") Vai,asa va fi si al meu,parca vad,inca nu are 3luni si are 5 kile jumate.Ma gandesc cu groaza cum o sa-l mai car in brate mai incolo... -------------------- |
| dany |
18-01-2007, 04:09 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
acum i se urca lui dylly la cap -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| irinush |
18-01-2007, 04:15 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Multumesc! Nusha...falcutele le are de la mine...n-or sa-i dispara, mie nici pana la 26 de ani nu mi-au disparut Oti, are aproape 8 kg, la 5 luni avea 67.5 cm (aporximativ, ca la Alexia nu exista notiunile de "a sta linistit", "a sta intins") Vai,asa va fi si al meu,parca vad,inca nu are 3luni si are 5 kile jumate.Ma gandesc cu groaza cum o sa-l mai car in brate mai incolo... iti povestesc eu Otilici, ca David are acum 15 kg -------------------- |
| anaoi |
18-01-2007, 04:17 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
acum i se urca lui dylly la cap Acest mesaj a fost editat de anaoi: 18-01-2007, 04:17 PM |
| otilici |
18-01-2007, 04:20 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Esti tare,Dilly
Irinush si Deea ,asta cu caratul nu se pune la punctele din sport? -------------------- |
| dany |
18-01-2007, 04:20 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
acum i se urca lui dylly la cap Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 18-01-2007, 04:22 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| _noni_ |
18-01-2007, 04:25 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 932 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Gigelu, azi e a 2-a zi fara tigari! bravo!! eu mai simt nevoia, dar muuult mai putin fata de cum ma asteptam. inafara de ceva dureri de cap (care pot fi si de la raceala) am avut doar ceva bufeuri ce zici, deschidem un jurnal separat pentru cei care vor sa se lase de fumat? si mie mi se intampla sa-mi mai fie rau sau sa ma doara capul. insa am citit ca sunt reactii normale si se rezolva cu o gura de aer proaspat, cateva exercitii si multe lichide!!!care ajuta si la detoxifiere!! uite, poate te ajuta sa citesti aici e deschis un subiect la "cabinetul medical" - DESPRE RENUNTAREA LA FUMAT!!!! AICI! o sa reusim, o sa vezi! Dany, Ghici ce-am papat eu?! Tortellini cu sos de branza! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 18-01-2007, 04:31 PM -------------------- |
| irinush |
18-01-2007, 04:27 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Otilici nu stiu daca se pune, la fel ca si cu alergatul dupa bebe prin parc
Noni, ti-au placut tortelini? ca mie mi-au placut mult ... ce fel de sos de branza ai avut? Acest mesaj a fost editat de irinush: 18-01-2007, 04:28 PM -------------------- |
| May |
18-01-2007, 04:29 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Probabil ca sunt ultima care afla dar
irina bine ai venit si multa bafta gigelus felicitari sincere danydulce buueeiiii vezi ca imediat cer si de la tine drepturi de autor Apropo de paste, diferentza dintre ambalaj si lista WW in privintza punctelor este din cauza ca 40 gr paste nefierte sunt echivalentul a 120 gr paste fierte deea e mortala Alexia Daca se pun si punctele prin sportul cu bebele in bratze sa imi ziceti si mie ca am plimbat-o ieri pe Sonia o ora in brate si cand am dat-o jos si mi-am intins mainile am crezut ca mi se rup din cot Aseara am visat ca m-a dat soacra-mea afara din casa si i-am tras un pumn in gura -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
18-01-2007, 04:30 PM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| irinush |
18-01-2007, 04:31 PM
|
May, mi-a placut faza cu zoacra-ta ... macar te-ai trezit bine dispusa, nu?
-------------------- |
| anaoi |
18-01-2007, 04:32 PM
|
|
exact...dar unde l-ai lasat pe socru? sau pe el il aranjasesi inainte?
|
| dany |
18-01-2007, 04:32 PM
|
Tare faza cu visul,May !
Va bat daca ma mai "domniti" atat !!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:06 PM |