![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
18-01-2007, 05:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Stiti ce imi lipseste mie de pe forum ? Discutiile pe care le aveam inainte despre viata de zi cu zi... parca nimeni nu mai povesteste ce a facut azi sau ce face maine sau ce a patit ieri si tot asa.... parca vorbim numai despre mancare, stres si deprimare....
Himere mai zi-ne despre bia... cati pasi reuseste sa faca fara sa pice.... tulip ce-ti face mandretzea? deea ce a mai invatat nou Alexia? alice ce cizme ai mai achizitionat? monic cum te mai intelegi cu ciokolom people? danyhoney cum e cu piciorul? Si celelalte fete caci mi-e imposibil sa va iau pe rand: ce se mai intampla in viata voastra? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
18-01-2007, 05:53 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Deci ...va iau pe rand...
Himere ,inca nu am mancat varza ,mey !!! Monic, ce as trage o fuga pana la tine May...piciorul e mai bine ,sper sa treaca cat mai repede .Deci eu m-am scos cu povestitul -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
18-01-2007, 05:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
may, ai mare dreptate....de maine va povestesc mai mult...sa vad ce
-------------------- ![]() |
| dany |
18-01-2007, 05:59 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Adevarul e ca eu nici nu am ce povesti....aceleasi lucruri se intampla in fiecare zi la noi in casa ....asta e.Erau alte vremuri cand aveam job ,aveam cate ceva de povestit...acum pauza.
| May |
18-01-2007, 06:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nici la mine nu se intampla lucruri diferite de la o zi la alta dar povestindu-va gandurile si aspiratiile mele, tampeniile pe care le fac... parca ma ajuta f mult, simt ca ma descarc si gasesc mai usor solutii
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| himere2005 |
18-01-2007, 06:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
mie imi placea cand faceati multe poze cu ce va cumparati...acum rareori mai pune cineva cate o poza...eu as pune, dar nu mi-am mai luat nimic
| Deea |
18-01-2007, 06:07 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.470 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
May, Alexia in fiecare zi face cate ceva. cum ar fi:
- ne mangaie...mai mult ciupeste...dar ce conteaza - ii jumuleste florile lu socara-mea - si-a bagat manutele in gura si nasul cainelui... Donna a luat-o la fuga de manca pamantul - danseaza ... ii pun muzica si daca ma vede ca dansez da si ea din manute si picioruse - face gesturi distincte in functie de ce vrea: e nervoasa, vrea sa-i dau sa manance etc. - stie cand o cert si ii arat degetul, plange daca de ex. ii dau de mancare si ma vede serioasa si nu vorbesc cu ea. - vrea numai in picioare...nu in fund, in picioare - in rest...ai vazut din poze...se hlizeste cu gura pana la urechi si e deliciul nostru! Diseara mergem la film!!!! E un eveniment, noi avem toate filmele noi pe calc. .... ce-o fi cu al meu!.Ptiu...sa nu-l deochi! Adevarul e ca eu nici nu am ce povesti....aceleasi lucruri se intampla in fiecare zi la noi in casa ....asta e.Erau alte vremuri cand aveam job ,aveam cate ceva de povestit...acum pauza. eu daca stau 90% din timp cu Alexia mi se pare ca va plictisesc cu: Alexia face, zice.... si restul de 10% din timp inseamna cumparaturi, cosmetica, o iesire la o cafea, un restaurant, ...chestii obisnuite. -------------------- ![]() |
| _noni_ |
18-01-2007, 06:09 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Adevarul e ca eu nici nu am ce povesti....aceleasi lucruri se intampla in fiecare zi la noi in casa ....asta e.Erau alte vremuri cand aveam job ,aveam cate ceva de povestit...acum pauza. si eu ma simt cam la fel...al meu pleaca la 8 dimineata si vine la 5.30. mancam ceva, sta juma' de ora la pc si se culca, ca a -2 a zi o ia de la capat... mi s-a luat, si in februarie facem un an de cand avem programul asta...eu stau in casa toata ziua...am vizitat tot ce era de vizitat pe-aici. nu cunosc decat o cehoaica cu bb mic si pe Monic aici. deci cam o data pe luna pot sa ies la o cafea. in ret, ioc! in afara de voi nici macar nu am cu cine vorbi, sunt pustie rau! uneori mi-e chiar teama sa ies din casa, sa umblu pe niste strazi pe care nu le cunosc si sa ajud in jurul meu doar oameni vorbind intr-o limba total bizara. plus ca sunt si ciudati - Monic poate sa confirme! mi-e sa nu ma salbaticesc naiba in ritmul asta!!! -------------------- |
| himere2005 |
18-01-2007, 06:13 PM
|
am intrat intr-o rutina care pe mine una ma termina psihic....ma apuc in we sa mai invat la conta...dar in rest imi vine sa racnesc...singurele lucruri frumoase ar fi plimbarile in aer liber cu bia si faptul ca imi place sa gatesc si sa testez noi lucruri
si galatiul asta e un kkt de oras. nu este decat 1 singur cinematograf si ala functioneaza partial, l-au combinat cu discoteca seara, de iesit in oras nu iesim prea des (eu si babuinul, desi mi-a promis ca asta se va schimba...sa vedem),si nici nu ai unde. la voi in bucuresti sau in alte parti mai exista modalitati de distractie ma duc la cumparaturi si cam atat, de iesit la restaurant nu am iesit de ani de zile, la pizzerie de vreo jumatate de an, la terase ce am mai iesit sporadic. nu stiu, deci chiar nu vreau sa amarasc pe nimeni cu problemele mele...simt si eu nevoia sa se schimbe ceva in viata mea, dar prietenii nu vor sa iasa din cuibusor, al meu sot zice sa merg sa ma distrez fara el ca nu are chef de iesit...si atunci ce dumnezeu sa povestesc? -------------------- ![]() |
| dany |
18-01-2007, 06:20 PM
|
Si ,uite asa,ne-a redus May la tacere
| himere2005 |
18-01-2007, 06:20 PM
|
am auzit ca s-a deschis bowling in galati de curand. 8 lei parca 20 de aruncari...eu as merge, sa vad daca vrea si dan
as vrea sa mai mergem cu fata la gradina botanica ...sambata asta o sa treaca cineva pe la noi si iar fac ceva ingrasacios -------------------- ![]() |
| May |
18-01-2007, 06:24 PM
|
Uite himere special pt tine poze facute la comanda cu bluze noi, scuze ca unele nu sunt calcate dar inca nu le-am purtat ( in afara de ultima, pe toate mi le-a trimis mama )
P.S.: cu ocazia asta vad ca nu e reglata bine data de la camera deea cred ca la toate ne place sa ne povestesti despre Alexia si nazbatiile ei Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 18-01-2007, 06:23 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| himere2005 |
18-01-2007, 06:25 PM
|
bluzele 2,5 si 6 imi plac mult mie
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 18-01-2007, 06:25 PM -------------------- ![]() |
| dany |
18-01-2007, 06:28 PM
|
Toate sunt frumoase,May ,sa le porti cu placere !! Personal imi place ultima cel mai mult
Beyyy, azi s-au scris 20 de pagini !!! -------------------- ![]() |
| May |
18-01-2007, 06:28 PM
|
Le vrei?
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 11:58 PM |