left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

249 Pagini V « < 49 50 51 52 53 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 8 seperator Optiuni V right
May
mesaj 18-01-2007, 07:15 PM
Mesaj #751

Jaguar

Grup: Membri
Raspunsuri: 6.711
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)
Sex: Feminin

Parca vad ca himere planuieste sa apara la usa numai cu lenjeria intima de la Craciunitzele WW devil.gif

irinush multumesc frumos, sper ca puiutzul tau sa nu iti mai dea emotii cu febra hug.gif

Ati facut vreodata iritatii la sub bratz de la deodorant? unsure.gif Eu folosesc de aproape un an Nivea deodorant cu pudra si de o luna mi-a aparut o iritatie urata si ma mananca rau. Am schimbat deodorantul dar iritatia persista la unul dintre brate, la celalalt s-a trecut. Cred ca o sa aplic deodorant de acum doar la un bratz pana imi trece ca altceva nu imi trece prin cap

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 18-01-2007, 07:18 PM
Mesaj #752

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

Furtuna asta mi-a zburat un ghiveci cu pamant de pe balcon angry2.gif angry2.gif .Le-am dus pe celelalte in garaj ca vad ca se tot inteteste vantul , e din ce in ce mai rau. Bine ca avem case solide pe aici )).gif

CITAT(Maybeline @ 18-01-2007, 06:15 PM) *

Parca vad ca himere planuieste sa apara la usa numai cu lenjeria intima de la Craciunitzele WW devil.gif

irinush multumesc frumos, sper ca puiutzul tau sa nu iti mai dea emotii cu febra hug.gif

Ati facut vreodata iritatii la sub bratz de la deodorant? unsure.gif Eu folosesc de aproape un an Nivea deodorant cu pudra si de o luna mi-a aparut o iritatie urata si ma mananca rau. Am schimbat deodorantul dar iritatia persista la unul dintre brate, la celalalt s-a trecut. Cred ca o sa aplic deodorant de acum doar la un bratz pana imi trece ca altceva nu imi trece prin cap

Si eu am patit asa ,May. Am fost la medic ,mi-a dat o crema dupa care in 2 zile nu mai aveam nimic si acum am voie sa folosesc doar deodorant solid .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

May
mesaj 18-01-2007, 07:21 PM
Mesaj #753

Jaguar

La mine nu e eficient deodorantul solid... nu stiu de ce sorry.gif doar spray cu pudra sau lichid ... o sa incerc sa nu mai folosesc pana nu imi trece ca la bratzul stang s-a vindecat complet in 3--4 zile desi foloseam nivea lichid.

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Deea
mesaj 18-01-2007, 07:24 PM
Mesaj #754

Iepuras

Raspunsuri: 1.659
Membrul Nr.: 79

CITAT(Maybeline @ 18-01-2007, 09:21 PM) *

La mine nu e eficient deodorantul solid... nu stiu de ce sorry.gif doar spray cu pudra sau lichid ... o sa incerc sa nu mai folosesc pana nu imi trece ca la bratzul stang s-a vindecat complet in 3--4 zile desi foloseam nivea lichid.

incearca cu pudra de talc, ca la bebei.

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
May
mesaj 18-01-2007, 07:26 PM
Mesaj #755

Jaguar

O sa incerc, mersi deea hug.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-01-2007, 07:31 PM
Mesaj #756

Taz

Raspunsuri: 3.504
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Pupici!
Hai ca m-ati distrat la culme cu comentariile voastre cu vanturile grin.gif
Maysi mie tot ultima bluza imi place, am cautat si eu, dar cea mai ieftina gasita la mango la reduceri e peste 1 mil si parca nu m-am indurat. Dar cred ca ma duc sa cercetez mai bine magazinele, daca oi avea timp.
Eu azi m-am cam labartat cu papatul avand in veder ca am de gand sa economisesc puncte pt duminica, dar am avut o foame de numa
Meniu
paine toast 2 felii 2
perle la dorna 75 gr 1
sunca curcan 40gr 1
fulgi 0,5
bobo fara zahar 1
pui 100 gr 2
masline verzi 5buc 0,5
porumb 2 linguri 0,5
smantana 12% 2 linguri 1
iaurt fructe light 2
extra fructe 1
baton fitness 1
stix 1
iaurt prodlacta 1
fulgi 3
Total: 18,5, economie 1,5 doh.gif
Si ma simt si umflata ca naiba, balonata, maine nu ma cantaresc ca sigur as avea un soc

Fetelor care ziceti ca va ingorapa rutina, sa stiti ca si eu simt asta de multe ori, chiar daca uneori am activitati mai variate, in sensul ca mai ies la un film, mai la un bowling, rarut ce-i drept dar nu ma plang. Ideea e ca rutina ne ajunge pe toti, indiferent daca stam in casa, mergem la serviciu, iesim sau nu iesim; eu de exemplu m-am saturat de acelasi scenariu de seara: ma grabesc sa prind microbuzul, merg cu el pana la metru, la metrou urca si coboara scari, ia metroul o statie, iar urca si coboara; la statia urmatoare ma asteapta sotul, am facut asta ca sa evitam cozile interminabile din Pipera. Asta seara urcand scarile la metrou bombaneam ca m-am saturat de metrou si de scari. O sa ziceti ca sunt fitoasa, ca dupa ce ca ma asteapta sotul la metrou....asa e, ma ajuta mult, dar vroiam sa punctez ca rutina apare in orice situatie pt ca fie ca vrem fie ca nu facem lucruri repetabile, unele intr-un univers mai mic, altele intr-unul mai mare, dar tot repetabile sunt, credeti-ma
Sa va mai uitati si pe la meniul meu va rog
Pupici, bantui pe aici, revin

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 18-01-2007, 07:35 PM
Mesaj #757

Jaguar

Pisik eu am dat 6 € pe ea, era la juma` de pretz grin.gif . Un sfat pt inima ta: nu te mai cantari zilnic wink1.gif . Cat despre meniu, eu zic ca ai acoperit toate categoriile de elemente dar din nou nu vad lucruri care sa tina cu adevarat de foame la tine in meniu... nu stiu cum rezisti unsure.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
irinush
mesaj 18-01-2007, 07:38 PM
Mesaj #758

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

Pisik, subscriu la ce a zis May in legatura cu meniul tau; pai cum sa nu iti fie foame cu ce mananci tu! stiu ca ti-e greu seara sa iti gatesti, dar eu zic ca ar trebui sa incerci, mai ales ca esti ca mine, daca nu mananci mult oricum nu te saturi ... stiu cum e, e greu, insa altfel o sa faci foamea ... sau nu ai cum sa iti comanzi de mancare la serviciu? macar asa ...

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post
emu
mesaj 18-01-2007, 07:39 PM
Mesaj #759

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

CITAT(peach @ 18-01-2007, 01:46 AM) *

neata fetelor vincu vestea cea mare:
"AM NASCUT AZI NOAPTE UN BROTACEL DE BAIAT 3.600 KG, NATURAL CU EPIDURALA!
A FOST GREU DAR A MERITAT! MAMI SI TATI AU UITAT DEJA PRIN CE AU TRECUT. PUPICI!"

Ce veste buna!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif In sfarsit smile.gif Dana sa va bucurati de bebe, sa creasca frumos si destept (asa ca voi) si tu sa fii o mamica super(ba) party.gif party.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 18-01-2007, 07:43 PM
Mesaj #760

Yeti

Incearca altceva ,Pisik : sa mananci un mic dejun care sa te sature intr-adevar si sa fie si sanatos!!! Se stie ca micul dejun e cea mai importanta masa a zilei. Si ,poate asa nu te mai roade stomacul de foame toata ziua .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
irinush
mesaj 18-01-2007, 07:44 PM
Mesaj #761

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

eu ma retrag cateva ore, o sa intru sa imi trec meniul de azi s o sa va urez atunci noapte buna pupic.gif

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post
dany
mesaj 18-01-2007, 07:46 PM
Mesaj #762

Yeti

Si eu ies...poate intru mai tarziu dar nu e sigur .

O seara frumoasa ,neuroni !! Acum putem dormi toate mai bine ca Dana a nascut )).gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
May
mesaj 18-01-2007, 08:07 PM
Mesaj #763

Jaguar

Ella traieste cheer.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
michelle
mesaj 18-01-2007, 08:14 PM
Mesaj #764

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Seara buna, fetele mele dragi pupic.gif

Io-te am ajuns si eu acasa.. Am fost la scoala ca am avut de predat niste laboratoare (proiecte) si era ultima zi grin.gif
Deea, tzuc obrajorii Alexiei, ca tare dulce e pupic.gif
May, faine ploverele. Cum e ultimul, am probat eu din mall iainte de Rev si era croita cam aiurea, ca se aseza naspa la subrat si nu am luat-o. Apoi am primit pe portocaliu de la mosu' (sor'mea) una super!

Maine e vineri! yahoo.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-01-2007, 08:20 PM
Mesaj #765

Taz

Raspunsuri: 3.504
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Fetele,
Deobicei am chestii consistente in meniu, cum a fost ieri, alaltaieri. Micul dejun pe mine mereu ma satura, dar oricat de mult/consistent as manca, la 10 mi-e foame, trag de stomac pana la 11 cand mananc fructe si apoi bag ceai si apa la greu pana la unu; la fel la pranz, oricat as manca, cam pe la 15:00 deja sunte lesinata. ieri am papat de exemplu piure mult, cu sos, tot debgeaba. Pe mine seara ma satura f bine fulgii aia de grazu de la rommac, fara zahar, imi plac f mult si daca ii amestesc cu iaurt si cu fructe de padure congelate ca asta seara ma umflu imediat.
Maine incerc sa recuperez economia mica de azi; pastaile le-am amestecat pana la urma cu mancarica de ciuperci cu rosii, de ieri, o sa vad eu ce a iesit. Maine e zi de post, deci fara lactate si carnita.

Mi-am depus un CV undeva, sa vedem ce o iesi dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

249 Pagini V « < 49 50 51 52 53 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 04:05 PM