left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

249 Pagini V « < 50 51 52 53 54 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 8 seperator Optiuni V right
Ella79
mesaj 18-01-2007, 08:23 PM
Mesaj #766

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.650
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

Eu am deja emotii pentru intalnirile de maine... sad.gif N-am mai dorimit de 2 nopti din cauza stresului. Azi noapte la 3:30 ma uitam pe pereti si ma rugam sa treaca timpul mai repede si sa se faca dimineata daca tot nu pot sa dorm. Daca nici in noaptea asta nu ma odihnesc... va fi jale maine.

Sunt fericita ca mi-am gatit o salata orientala cu cartofi, macrou afumat, ou fiert, castravete murat, masline verzi, ierburi aromate. Am mancat o portie zdravana si am punctat 7p (cartof - 2 p, pestele 3,5p, ou- 1p, masline 0,5p) dar m-am saturat! Mai am o portie si pentru maine. Daca o pun intr-un castron din ala de plastic cu capac ermetic si o dau la frigider e bine? Sta pana maine? Sau sa o las in bucatarie la temperatura camerei? Mi-am dat seama ca m-am concerntrat atat de tare pe facut salata asta ca pentru o vreme am uitat de serviciu. )).gif Pentru mine a fost o activitate foarte benefica. Gatind am iesit din rutina mea, am mancat si ceva sanatos si mi-a crescut putin si increderea in mine. Acum imi imaginez ca nu sunt chiar asa de cretina cum credeam. Doar am fost in stare sa fac ditamai salatoaia, nu? )).gif

Pe de alta parte m-am intristat cand am incercat sa probez niste haine pentru maine. Multe dintre ele nu ma mai incap (bine, ma incap, dar tipa rau pe mine). doh.gif Mi se pare nedrept ca m-am ingrasat atat de tare si atat de repede. Sper sa reusesc totusi sa slabesc. Ma tin in puncte si fac sport cum n-am facut in viata mea (cate 3 ore de aerobic si 2 de dans latino pe saptamana), transpir la sala, ma dor toti muschii, imi doresc sa slabesc.

Eu v-as povesti ce fac eu toata ziua, dar o sa vi se para plictisitor. Ma invart intre oameni de tot felul, scriu proiecte, negociez si gestionez. Nu e o lume asa de glamour cum pare la prima vedere. E un razboi surd si feroce intre cei de pe piata. Ori ii mananci tu pe ei, ori te mananca ei pe tine, e foarte simplu!

Dar gata, ca v-am plictisit destul. Ma duc sa citesc cosmopolitan in cada, sa imi pun miere pe fata, sa imi fac unghiile, sa imi pun bigudiurile si sa ma cinstesc cu un ceai de tei. smile.gif

CITAT(Maybeline @ 18-01-2007, 10:07 PM) *

Ella traieste cheer.gif

Iti multumesc May! pupic.gif Am uitat sa iti spun ca mi-a fost dor de umorul tau cand ai lipsit de pe forum! floare.gif
Iar bluzitele tale sunt foarte frumoase. Mie mi-a placut ultima si aia cu grena in degradeuri.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
michelle
mesaj 18-01-2007, 08:24 PM
Mesaj #767

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.172
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Ella, poti pune salata in frigider, dar sa o acoperi ca prinde miros.
Baie placuta! pupic.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 18-01-2007, 08:27 PM
Mesaj #768

Elefant

Raspunsuri: 9.557
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Offfff, m-am chinuit sa trimit un mesaj de pe laptop de 3 ori ...o fii tot de la furtuna ???

Deci....revin cu vesti de la DANA !!!

" BB E CUMINTZEL SI E CU MAMI IN CAMERA .E MANCACIOS SI FITZOS CA MAMI ,ASA ZICE TATI .IN REST M-AM REFACUT BINE ."

Ce nepotel cuminte avem cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 18-01-2007, 08:32 PM
Mesaj #769

Iepuras

Raspunsuri: 1.915
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

pisik, bafta cu cv-ul!

ella, bafta si tie maine! si sa te odihnesti bine la noapte!

si eu am mancat asta-seara tortellini cu sos de branza si smantana facut de mine. foarte bun! mai am o punguta cu tortellini cu carne, o sa vad cand ii fac si pe astia.

sunt tare obosita, si eu sper sa dorm mai bine la noapte, ca maine imi pica ochii in gura...

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-01-2007, 08:38 PM
Mesaj #770

Taz

Raspunsuri: 3.442
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

M-ati terminat cu tortelinii astia, maine imi iau si eu

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 18-01-2007, 08:39 PM
Mesaj #771

Taz

Raspunsuri: 3.412
Membrul Nr.: 72

Eu cred ca stiu ce surpriza ne pregateste Himere grin.gif grin.gif grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 18-01-2007, 08:40 PM
Mesaj #772

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Buna seara!
CE faceti fete vorbarete?
Azi a fost zi de Tortellini asta e clar, am cumparat si eu si tocmai am papat 125 gr erau umpluti cu ciuperci si mi-am mai facut si eu pe deasupra sos dolmio cu ciuperci, mai am o portie si pt maine cheer.gif
May sunt f frumoase bluzele
Eu ce sa va zic, cred ca luna sau planetele sunt de vina, simt ca ma omoara monotonia, acum astept sa se trezeasca babuinul.
Simt ca trece viata pe langa mine, cam asa am impresia, de aia am decis sa fac niste cursuri de germana, sa fac ceva...am impresia ca e mereu la fel, trezit, pregatit papa, plecat la munca, venit acasa, stat pe mess, sau mers la scoala, venit acasa, in we ma vad cu babuniul, mai ne uitam la un film, mai iesim cu niste prieteni....nici eu nu stiu ce as vrea defapt ca sa fiu foooarte fericita ..cred ca rusii sunt de vina acum la mine.
parca nu sunt deloc multumita de mine, ma stresez pt orice, ma cert cu babuinul, saracu are dreptate cand zice ca orice ar face nu sunt multumita, adevaru asta e....nu stiu, dar e ceva ce nu ma lasa sa fiu si eu multumita si linistita, ma cuprinde cateodata suspiciunea si gelozia de ma dau de ceasu mortii.
sper sa fie doar o faza si sa fie bine blum.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
michelle
mesaj 18-01-2007, 08:43 PM
Mesaj #773

Hiena

CITAT(danyhoney @ 18-01-2007, 08:27 PM) *

" BB E CUMINTZEL SI E CU MAMI IN CAMERA .E MANCACIOS SI FITZOS CA MAMI ,ASA ZICE TATI .IN REST M-AM REFACUT BINE ."

Iupiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif pupic.gif
Oare cand iese din spital? Abia astept povestile ei w00t.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-01-2007, 08:43 PM
Mesaj #774

Taz

Raspunsuri: 3.442
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Eu pot sa ma iau de mana cu Anna la sentimentele legate de monotonie, disperarea babuinului ca orice ar face eu sunt nemultumita, nestiinta a ceea ce m-ar face fericita. Si cu Ella pot sa ma iau de mana la disperarea de a slabi, la faptul ca nu ma mai incape nimic la modul decent, adica sa nu crape la propriu sad.gif
se pare ca ma aseman numai la chestii rele cu voi

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 18-01-2007, 08:50 PM
Mesaj #775

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(Pisik @ 18-01-2007, 10:43 PM) *

Eu pot sa ma iau de mana cu Anna la sentimentele legate de monotonie, disperarea babuinului ca orice ar face eu sunt nemultumita, nestiinta a ceea ce m-ar face fericita. Si cu Ella pot sa ma iau de mana la disperarea de a slabi, la faptul ca nu ma mai incape nimic la modul decent, adica sa nu crape la propriu sad.gif
se pare ca ma aseman numai la chestii rele cu voi

Pisik cu mine stiu si de ce te asemeni, ca esti balanta biggrin.gif, de multe ori m-am regasit in ce ziceai tu cu babuinul cu certurile cu modul de a reactiona cu pofta de bipuri....ti-am zis ca planetele sunt de vina biggrin.gif
babuninul tau ce zodie e? al meu e leu grin.gif

Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 18-01-2007, 08:50 PM

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
MagdaC
mesaj 18-01-2007, 09:02 PM
Mesaj #776

Soparla

Raspunsuri: 274
Membrul Nr.: 76
Dispozitie: Fighting myself..

Va pup dragutzele pupic.gif

Inainte de orice: SA NE TRAIASCA NEPOTELUL !!! Sa ii dea Dumnezeu numai bine !! Ura!!

Acuma, mai fetelor, ziceti voi ca stelele-s de vina? Ca si eu tot balanta sunt )).gif Si parca mi-a facut cineva lobotomie, am uitat de ratiune si de bunele obiceiuri. In fine....saptamana asta nici n-am avut conditii, ca am fost la un curs si nu am avut unde sa mananc decat la spring (bleah). Dar de luni ma potolesc, jur pe toate stelele cazatoare salut.gif Si VA ROG sa ma trageti de urechi cu toata hotararea. Nu o sa pot intra decat pe seara, dar e bine si atunci. )).gif

Nu am apucat sa citesc nimic in urma, si nici n-o sa apuc. Dar mai inttru si eu in diagonala, si va pupicesc pe toate!

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
Imagine

start: 26 nov 2007
+Quote Post
michelle
mesaj 18-01-2007, 09:06 PM
Mesaj #777

Hiena

Bine ai revenit, Magda! pupic.gif
Sigur, de ce suntem aici, daca nu sa ne urechim? grin.gif Tinem pumnii si facem galerie cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 18-01-2007, 09:18 PM
Mesaj #778

Hiena

Raspunsuri: 4.923
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

A nascut Dana????un baietel???sa ii traiasca sa se bucure de el, sa o salutati si din partea mea , va rog mult. pupic.gif
Danyhoney ai vazut pozele de la mine? iti pusesem un link cu 3 albume, si am gasit azi si Barcelona si inca cateva orase minunate .

May, cand mai iesim si noi ca fetele? de maine snt libera ca vine mami la mine. cheer.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
MagdaC
mesaj 18-01-2007, 09:20 PM
Mesaj #779

Soparla

Raspunsuri: 274
Membrul Nr.: 76
Dispozitie: Fighting myself..

Sarumana, Miha.
Nu stiu daca ati apucat sa vedeti, e o emisiune la 20.30 pe BBC Prime....fac o comparatie intre 4 diete, si WW e una din ele.
E interesant, au nu cateva sute de participanti, si le evaluaza rezultatele comparativ. Destul de interesant...

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
Imagine

start: 26 nov 2007
+Quote Post
Lacry
mesaj 18-01-2007, 09:24 PM
Mesaj #780

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

Meniu final:

MD: baton cereale integrale....2p (avea cam 50gr.)
doua cafele mici fara cofeina ( deci Monti) cu lapte.... 1p
P: sunca curcan 80g... 2,5p
amestec asiatic legume ( am indepartat morcovul)....1,5p ( 0,5p pentru cateva boabe de mazare si 1p pentru ca avea in continut margarina, asa scria pe plic, desi nu s-a simtit nimic uleios la gust)
omleta doua oua fara ulei....4p
2 linguri spanac cu o lingura iaurt...0,5p
un triunghi fitness...1p

C: o portie budinca vanilie ( 1/4 dintr-un pachetel Dr. Oetker)...4p
20gr. carne vita conserva....1p
extrafructe si legume...1p

Total: 17,5p

Daca am mancat si fructe si legume peste cantitatea minima adaug un punct, sau 2, unul pentru legume, unul pentru fructe? dry.gif

Si eu am cumparat tortellini dar nu am mai avut puncte sa si gatesc asa ceva )).gif

--------------------
+Quote Post

249 Pagini V « < 50 51 52 53 54 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 13-10-2008 - 05:37 AM