left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

249 Pagini V « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 8 seperator Optiuni V right
uka
mesaj 18-01-2007, 11:18 PM
Mesaj #811

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.818
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...
Sex: Feminin

eu ce sa va mai povestesc... weekendul trecut am fost la munte.. a fost super fain....am avut un 3 exam pana acum, stiu ca am luat unul la celelalte 2 inca nu stiu...unul a fost azi, mai am o lucrare maine si stau aucm la serviciu si scriu ca bezmetica niste lucrari aplicative... urm apoi il am luni, dar sambata dim plec iar l apredeal, k e ziua cumnatei mele si ma intorc duminica seara k altfel stateam si luni.
am vb cu tata referitor la mutarea lui teo aici si nu a fost de acord din varii motive, si am stabilit cu teo sa ma mut eu la el, pe la inceputul lui martie, am sa incep sa-mi caut de pe acum serviciu, si apoi sa vin in buc la facultate cam o data pe sapt. am decis asa ptr k, chiar stand in buc nu ajung la facultate decat amixm odata pe luna, asa k ce rost are sa mai stam separatzi... k tot banii aia ar fi cheltuiti, ce mi-e ca merg bucuresti-brasov ce mi-e invers...
avem de cautat un job ptr mine si o garsoniera cu chirie...sper sa fie totul bine, el a fost f incantat cand i-am spus varianta asta...acum ramane sa vb cu tata AGAIN!!! dar de data asta nu mai depinde de el... smile.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-01-2007, 11:18 PM
Mesaj #812

Taz

Raspunsuri: 3.437
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(Lacry @ 19-01-2007, 01:16 AM) *

Sotul e balanta. Complicata treaba. Sta cu anii sa ia o decizie. Eu decid intr-o clipita.

Mocutzica este geaman. Si cireasa )).gif , ca-i nascut pe 31 mai, taman cand apare puzderia de cirese.

Ei doi se inteleg bine. Eu ar trebui sa ma inteleg minunat cu leii si sagetatorii. smile.gif

BTW, femeile balanta sunt diferite de barbatii balanta, iar eu ma inteleg bine cu ele naughty.gif

eu ma inteleg bine in general cu toate zodiile, minus taurii si oarecum sagetatorii (doar cu aceste doua zodii am avut conflicte mari, dar cred ca depinde de om aici, nu neaparat de zodie)

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

uka
mesaj 18-01-2007, 11:19 PM
Mesaj #813

Iepuras

CITAT(Pisik @ 18-01-2007, 11:17 PM) *

CITAT(Lacry @ 19-01-2007, 01:14 AM) *

Sotul e balanta. Complicata treaba. Sta cu anii sa ia o decizie. Eu decid intr-o clipita.

Mocutzica este geaman. Si cireasa )).gif , ca-i nascut pe 31 mai, taman cand apare puzderia de cirese.

Ei doi se inteleg bine. Eu ar trebui sa ma inteleg minunat cu leii si sagetatorii. smile.gif

Hmm, berbec-balanta...cam ies scantei; eu am avut parte de un taur (muuult mai rai ca berbecii) un an jumate si...mi-a ajuns!
Raman la gemanul meu dual, care se plictiseste repede, mereu vrea sa exploreze cate ceva, sa faca nspe mii de chestii (pe mine ma oboseste), se uita cu orele la documentare sa afle el totul, e f calculat in tot ce face, e f prapastios, isi ia zeci de masuri de precautie...dar, e al meu si pt cat e de tandru si intelegator cu hachitele mele pot sa fiu si eu cu el, nu? blum.gif

eu cu teo suntem taur (eu) si balanta ( el)... e cam indecis... si la fel ia hotararile greu... mi-a zis el k eu sunt aia cu capul p umeri din rel noastra...si treb sa-i mai dau cate una din cand in cand, iar eu nu sunt asa capoasa cum s epresupune ca ar trebui... cred k depinde si de ascendent care nu il stiu, iar in zodiacul chinezesc sunt bou de lemn..

Acest mesaj a fost editat de uka: 18-01-2007, 11:21 PM

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-01-2007, 11:20 PM
Mesaj #814

Taz

Raspunsuri: 3.437
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(uka @ 19-01-2007, 01:18 AM) *

eu ce sa va mai povestesc... weekendul trecut am fost la munte.. a fost super fain....am avut un 3 exam pana acum, stiu ca am luat unul la celelalte 2 inca nu stiu...unul a fost azi, mai am o lucrare maine si stau aucm la serviciu si scriu ca bezmetica niste lucrari aplicative... urm apoi il am luni, dar sambata dim plec iar l apredeal, k e ziua cumnatei mele si ma intorc duminica seara k altfel stateam si luni.
am vb cu tata referitor la mutarea lui teo aici si nu a fost de acord din varii motive, si am stabilit cu teo sa ma mut eu la el, pe la inceputul lui martie, am sa incep sa-mi caut de pe acum serviciu, si apoi sa vin in buc la facultate cam o data pe sapt. am decis asa ptr k, chiar stand in buc nu ajung la facultate decat amixm odata pe luna, asa k ce rost are sa mai stam separatzi... k tot banii aia ar fi cheltuiti, ce mi-e ca merg bucuresti-brasov ce mi-e invers...
avem de cautat un job ptr mine si o garsoniera cu chirie...sper sa fie totul bine, el a fost f incantat cand i-am spus varianta asta...acum ramane sa vb cu tata AGAIN!!! dar de data asta nu mai depinde de el... smile.gif

Uka, ma bucur din suflet pt voi ca in sfarsit ati gasit o solutie si ati luat o decizie, sper sa va tineti de ea!
Ma duc si eu ca a venit babuinul de la bazin si aikido, fug sa stau putin cu el; mi-e fomica, cred ca bag o fructa si un ceai
Noptica buna fetele! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Lacry
mesaj 18-01-2007, 11:23 PM
Mesaj #815

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

Si eu fug la somn langa puiul cel mic si rasfatat... care, ca si geamanul lui Pisik, se plictiseste foarte repede... va dati seama ca-i trebuie mereu alte si alte jucarii? )).gif

Noapte buna! hug.gif

--------------------
+Quote Post
uka
mesaj 18-01-2007, 11:25 PM
Mesaj #816

Iepuras

Multumim, si eu sper sa ne tzina.. k altfel simt k ma urc pe peretzi... nu mai suport.. cand suntem impreuna totul e super bine si cand suntem departe zici ca's turbata

--------------------
+Quote Post
Anna
mesaj 18-01-2007, 11:29 PM
Mesaj #817

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(uka @ 19-01-2007, 01:25 AM) *

Multumim, si eu sper sa ne tzina.. k altfel simt k ma urc pe peretzi... nu mai suport.. cand suntem impreuna totul e super bine si cand suntem departe zici ca's turbata

F bine ca ti-ai luat inima in dinti si ai vorbit cu tatal tau, acum spunei si de deciza pe care ati luat-o si sper sa fie totul ok pupic.gif

btw, ce inaltime ai?

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
uka
mesaj 18-01-2007, 11:39 PM
Mesaj #818

Iepuras

1.64 am, dar nu arat d ekg care le arata "prietenul" meu canatrul... majoritatea imi dau 65-67 kg... si nu au spus-o ca sa fie ei dragutzi..

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 18-01-2007, 11:41 PM
Mesaj #819

Lama

Raspunsuri: 5.503
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

ella sunt sigura ca ai sa te descuri, multa bafta cheer.gif

lacry chiar daca consumi doar fructe peste cantitatea permisa sau doar legume sau pe amandoua odata, tot 1 punct peste se pune

uka sper sa iti realizezi toate planurile floare.gif

Remy cand a intrat pe usa m-a intrebat fix daca a nascut dana )).gif

Noapte buna pupic.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 18-01-2007, 11:48 PM
Mesaj #820

Iepuras

CITAT(uka @ 19-01-2007, 01:39 AM) *

1.64 am, dar nu arat d ekg care le arata "prietenul" meu canatrul... majoritatea imi dau 65-67 kg... si nu au spus-o ca sa fie ei dragutzi..

pai de aia am intreabt si eu, ca si mie imi pari de 65 de kg si credea ca esti si tu din categoria "capra" vb lu Pisik

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
uka
mesaj 18-01-2007, 11:56 PM
Mesaj #821

Iepuras

CITAT(annaiss_derrian @ 18-01-2007, 11:48 PM) *

pai de aia am intreabt si eu, ca si mie imi pari de 65 de kg si credea ca esti si tu din categoria "capra" vb lu Pisik

nope... eu sunt alintata drept " gogoasa" ptr k sunt mare in talie... adik nu am fundul mare desi cateodata as fipreferat sa ma fundul mare si sa nu am sunculitze sad.gif dar ata ete.. cu un pic de sport s-ar rezolva dra nu are cine sa afca si ptr mine

--------------------
+Quote Post
Anna
mesaj 19-01-2007, 12:01 AM
Mesaj #822

Iepuras

CITAT(uka @ 19-01-2007, 01:56 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 18-01-2007, 11:48 PM) *

nope... eu sunt alintata drept " gogoasa" ptr k sunt mare in talie... adik nu am fundul mare desi cateodata as fipreferat sa ma fundul mare si sa nu am sunculitze sad.gif dar ata ete.. cu un pic de sport s-ar rezolva dra nu are cine sa afca si ptr mine

si eu tb sa ma reapuc de sala, dar oare cand dumnezeule sa le fac pe toate )).gif

--------------------

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
nusarich
mesaj 19-01-2007, 08:05 AM
Mesaj #823

Iepuras

Raspunsuri: 1.914
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

CITAT(Pisik @ 19-01-2007, 01:17 AM) *

CITAT(Lacry @ 19-01-2007, 01:14 AM) *

Hmm, berbec-balanta...cam ies scantei; eu am avut parte de un taur (muuult mai rai ca berbecii) un an jumate si...mi-a ajuns!
Raman la gemanul meu dual, care se plictiseste repede, mereu vrea sa exploreze cate ceva, sa faca nspe mii de chestii (pe mine ma oboseste), se uita cu orele la documentare sa afle el totul, e f calculat in tot ce face, e f prapastios, isi ia zeci de masuri de precautie...dar, e al meu si pt cat e de tandru si intelegator cu hachitele mele pot sa fiu si eu cu el, nu? blum.gif

neata!
in descrierea gemenilor mi l-am recunoscut si eu pe al meu, chestia cu documentarele, imprastierea in nspe mii de chestii pe care le incepe si apoi le cam uita si plictisul rapid sunt pe primul plan. eu sunt leu, iubi e geaman, dar din ala dual de dual. cand e super zambitor, cand se intuneca de nu mai scoti o vorba de la el... dar mie mi-e drag asa ca mai inchid ochii...

--------------------
+Quote Post
ALICE
mesaj 19-01-2007, 08:40 AM
Mesaj #824

Koala

Raspunsuri: 2.254
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Foarte racita

May n-am mai achizitionat nici o cizma.Ca am stoc deja.Nu ca mi-ar ajunge.Dar daca sunt reduceri in oras s-ar putea sa-mi faca ceva cu ochiul

Acest mesaj a fost editat de ALICE: 19-01-2007, 08:44 AM
+Quote Post
ALICE
mesaj 19-01-2007, 08:48 AM
Mesaj #825

Koala

Raspunsuri: 2.254
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Foarte racita

Pisik ,hai sa-ti zic eu cum fac de-mi ajung punctele.Seara imi fac 2 feluri de mancare.
Adica unul neaparat (spaghetti,cartofi,orez,etc), consistent si inca un sandwich cu sunca si branza.Dimineata nu prea mananc.Poate sa beau niste lapte.Si ajung la serviciu,pe la 10 mananc sandwichul si pe la 1 mancarea.Intre ele un iaurt,si e ok.
La mine fuctioneaza.Si ma incadrez in 12 puncte pana la 6 cand ajung acasa

Acest mesaj a fost editat de ALICE: 19-01-2007, 08:48 AM
+Quote Post

249 Pagini V « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 01:22 PM