![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
19-01-2007, 10:57 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu cred dilly ca in viata reala esti beton...nu ai tu timp sa intri de la servici si nu prea iti inteleg uneori glumele de pe forum, dar am impresia ca te asemeni cu fratele lui dan si tu, si tulip cu care eu ma impac foarte bine, este un om destul de deschis, care iti gusta glumele la orice ora...bine, cand e bine dispus si nu e stresat..si nu-mi fac probleme ca se supara daca ii zic de ex cand mergem la ziua lui "am venit sa-ti facem paguba
-------------------- ![]() |
| anaoi |
19-01-2007, 11:02 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
mersi mult pt aprecieri....corecte d elatfel...daca sunt stresata si suparata pot interpreta aiure anaumite chetsii si nu dureaza mult si imi spun oful....pt ca dylly nu poa s a taca. e incapabil
iaurt prodlacta am gasit si la nic in piata amzei, ieri |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
19-01-2007, 11:03 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata ,neuroni !
Nu am citit ce ati scris pana acum...inca ,dar recuperez imediat. I-am transmis Danei urarile voastre si am si un raspuns : " MULTUMESC MULT ,ESTI O SCUMPA .PUP SI EU FETELE . DIN PACATE STAU PANA LUNI IN SPITAL PENTRU CONTROL LA BB. DIN CAUZA DE WE.MAINE MERG LA CURS DE GIMNASTICA. BB VREA DOAR TITI. E BINE ." Sorina ,ai vazut PM-ul de la mine ?? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 19-01-2007, 11:05 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| himere2005 |
19-01-2007, 11:05 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
mie mi se pare mai bine sa-ti zici oful si sa treci mai departe decat sa tii in tine, sa te comporti ciudat cu cei din jur, artagos, sa strici buna dispozitie fiind stresat ...pentru ce, pentru niste nimucuri, care ar putea fi corectate daca lumea ar sti despre ce este vorba...conteaza mult si cum iti zici oful, nu ca un turbat
| irinush |
19-01-2007, 11:06 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
wow, super! inseamna ca Dana are lapte, iar bebe e mancacios! ceea ce e ff bine! multumim pt vesti Dany!
-------------------- |
| himere2005 |
19-01-2007, 11:10 AM
|
ce ma bucur ca e bine si ca e mancacios...eu cred ca am cel mai mofturos copchil...asa mi-e frica sa o vad in cadita asa slaba...parca mi-e teama sa nu pateasca ceva...bine...nu sunt de acord nici sa-i dau calorii multe cum ar fi dulciuri sau prajeli numai ca sa o vad grasa...incerc sa-i gatesc sanatos si gustos...preferatele ei sunt pastele cu branza, smantana, carne, dar si astea le mananca maxim jumatate de castronas
| anaoi |
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
excelente vesti Dany...evident gimnastica....
|
| himere2005 |
|
irinush, o sa fie baiat sufletist david, ai sa vezi
| nusarich |
19-01-2007, 11:12 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Buna dimineata ,neuroni ! Nu am citit ce ati scris pana acum...inca ,dar recuperez imediat. I-am transmis Danei urarile voastre si am si un raspuns : " MULTUMESC MULT ,ESTI O SCUMPA .PUP SI EU FETELE . DIN PACATE STAU PANA LUNI IN SPITAL PENTRU CONTROL LA BB. DIN CAUZA DE WE.MAINE MERG LA CURS DE GIMNASTICA. BB VREA DOAR TITI. E BINE ." Sorina ,ai vazut PM-ul de la mine ?? multumim, dany dana s-a apucat deja de gimnastica? pai inseamna ca e bine, incepe deja sa se antreneze pentru jorditele de pe spatele nostru... -------------------- |
| Pisik |
19-01-2007, 11:12 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
irinush, o sa fie baiat sufletist david, ai sa vezi dintr-un punct de vedere e mai bine sa nu fie sufletist, ca gaseste vreo c...a care isi bate joc de el -------------------- |
| himere2005 |
19-01-2007, 11:13 AM
|
da...dar poate nimereste o fata buna
| Monic |
19-01-2007, 11:14 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Miha, multumim pt articol
Himere, ai ce ai cu capricornii mei -------------------- ![]() |
| himere2005 |
19-01-2007, 11:16 AM
|
PISIK, am capatat si eu vorba ta "e cam panarama fata"
monic, nu am spus si partea buna a capricornilor: sunt oameni de foarte mare incredere, inteligenti si saritori -------------------- ![]() |
| peach |
19-01-2007, 11:17 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Buna dimineata ,neuroni ! Nu am citit ce ati scris pana acum...inca ,dar recuperez imediat. I-am transmis Danei urarile voastre si am si un raspuns : " MULTUMESC MULT ,ESTI O SCUMPA .PUP SI EU FETELE . DIN PACATE STAU PANA LUNI IN SPITAL PENTRU CONTROL LA BB. DIN CAUZA DE WE.MAINE MERG LA CURS DE GIMNASTICA. BB VREA DOAR TITI. E BINE ." Sorina ,ai vazut PM-ul de la mine ?? Pun pariu ca in juma de luna danseaza din buric la greu Ti-am raspuns Danny -------------------- |
| Monic |
19-01-2007, 11:18 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
monic, nu am spus si partea buna a capricornilor: sunt oameni de foarte mare incredere, inteligenti si saritori tu ce mananci/gatesti bun azi? -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:00 PM |