left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

249 Pagini V « < 58 59 60 61 62 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 8 seperator Optiuni V right
irinaforeign
mesaj 19-01-2007, 11:54 AM
Mesaj #886

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 35
Inscris: 17-01-2007
Membrul Nr.: 212
Sex: Feminin

Salut fetele ! Neata de la mine! Cu regimul WW fain necaul e ca mi-au venit analizele, feritina din sange e 10 si ar trebui sa fie MINIM 50. Adica pe intels ANEMIE, si ca urmare trebuie sa iau fier. Acum eu nu prea stiu (azi merg la doctor) mai pot continua cu regimul si eventual sa trec pe alimente cu FE????A avut cineva asa experien ta?hug.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 19-01-2007, 11:56 AM
Mesaj #887

Lama

Raspunsuri: 5.839
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

pai fier contin carnea, oul, ficatul

cred ca o sa-ti trebuiasca supliment de fier la dieta

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 19-01-2007, 11:58 AM
Mesaj #888

Taz

Raspunsuri: 3.380
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(irinaforeign @ 19-01-2007, 01:54 PM) *

Salut fetele ! Neata de la mine! Cu regimul WW fain necaul e ca mi-au venit analizele, feritina din sange e 10 si ar trebui sa fie MINIM 50. Adica pe intels ANEMIE, si ca urmare trebuie sa iau fier. Acum eu nu prea stiu (azi merg la doctor) mai pot continua cu regimul si eventual sa trec pe alimente cu FE????A avut cineva asa experien ta?hug.gif

Parerea mea estesa consulti si medicul, el iti poate spune cel mai bine ce alimente este bine sa consumi acum. Nu stiu daca e ok sa te apuci de dieta acum, sau macar ia suplimente, vitamine. pt anemie. Sa zica si fetele ca eu nu ma prea pricep la medicina.... dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 19-01-2007, 12:02 PM
Mesaj #889

Iepuras

Raspunsuri: 1.616
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 12:46 PM) *

CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 01:42 PM) *

da mai dilly, ca sa iti mai tai din pofta iti zic ca au iesit cam dulcegi fara branza sarata doh.gif

nu pt ca "defectul" se reglementeaza cu niste sare pe deasupra

eu acum fac tocanita de fasole cu stiti voi ce, ca nu mai pot fara )).gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 19-01-2007, 12:03 PM
Mesaj #890

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

CITAT(Monic @ 19-01-2007, 02:02 PM) *

CITAT(anaoi @ 19-01-2007, 12:46 PM) *

CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 01:42 PM) *

da mai dilly, ca sa iti mai tai din pofta iti zic ca au iesit cam dulcegi fara branza sarata doh.gif

nu pt ca "defectul" se reglementeaza cu niste sare pe deasupra

eu acum fac tocanita de fasole cu stiti voi ce, ca nu mai pot fara )).gif

nu ma tentezi
+Quote Post
irinush
mesaj 19-01-2007, 12:06 PM
Mesaj #891

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

Himere, David mananca cam un castron aproape plin cu ciorba sau supa, iar ca mancare, cum ar fi piure sau pilaf, cam tot la fel, doar ca nu ii mai dau in castron
alt exemplu: la micul dejun mananca o felie de paine toast (cam 50g paine) cu almete cu verdeata si cu sunca de curcan
dar el a fost dintotdeauna un mancacios ... si sa stii ca difera de la copil la copil.. mie mi-e teama ca mai tarziu voi fi nevoita sa ascund mancare de el, la cum pofteste si ar manca orice

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post
himere2005
mesaj 19-01-2007, 12:11 PM
Mesaj #892

Lama

)).gif irinush, cum o dai tot nu-i bine...mama spunea ca nici noi nu erama mancaciosi, eu si fratele si ca i-am cam facut zile fripte...in plus anemie la greu, cel putin eu...in timpul sarcinii au iesit ok analizele, dar mancam dublu, triplu fata de acum )).gif ...anul asta inca nu mi-am facut...sa vad ce-mi iese

--------------------
Imagine
+Quote Post
irinush
mesaj 19-01-2007, 12:12 PM
Mesaj #893

Veverita

CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 02:11 PM) *

)).gif irinush, cum o dai tot nu-i bine...mama spunea ca nici noi nu erama mancaciosi, eu si fratele si ca i-am cam facut zile fripte...in plus anemie la greu, cel putin eu...in timpul sarcinii au iesit ok analizele, dar mancam dublu, triplu fata de acum )).gif ...anul asta inca nu mi-am facut...sa vad ce-mi iese

eu am avut anemie in timpul sarcinii ... si mancam si eu destul de mult ... eu ma bucur ca david mananca orice, iar eu oricum nu ii dau porcarii sa pape, dar mai tarziu ... nu stiu ce vom face

--------------------

Imagine

David la mare
+Quote Post
Deea
mesaj 19-01-2007, 12:14 PM
Mesaj #894

Marmota

Raspunsuri: 1.470
Membrul Nr.: 79

Himere lasa copilul sa manance cat vrea, nu o forta, de asta ne chinuim noi acum sa slabim ca in copilarie ne indopau parintii si bunici; "hai ma ia o lingurita" "hai sa vezi ce bun e" etc...Copii sunt tot oameni, mananca cat au nevoie, dorm cat au nevoie, etc.....sper sa nu te superi dar vad mult prea des parinti/bunici care trateaza copii de parca ar fi alta specie si ar avea alte nevoi decat noi, adultii.

--------------------
Imagine

+Quote Post
nusarich
mesaj 19-01-2007, 12:14 PM
Mesaj #895

Iepuras

Raspunsuri: 1.852
Membrul Nr.: 80

CITAT(irinaforeign @ 19-01-2007, 01:54 PM) *

eu stiu ca si spanacul si urzicile contin fier, dar mai bine intrebi medicul, probabil o sa-ti dea si ceva suplimente alimentare si apoi vezi daca te poti apuca de dieta, ar fi pacat sa-ti dai organismul peste cap numai pentru ca vrei sa slabesti. mai bine sanatoasa si mai "impanata" decat slaba si bolnava.

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 19-01-2007, 12:19 PM
Mesaj #896

Lama

deea, dar mi-e frica sa nu fie prea slaba...i se vad coastele la baita ...eu stiu ca-i dau multe alimente de calitate, naturale, dar oricum...daca nu-i ajunge cantitatea? noi i-am facut hemograma si i-a iesit ok, nu are anemie, dar analize complete nu i-am facut, nu-mi dau seama daca aportul necesar de vitamine si minerale este acoperit

--------------------
Imagine
+Quote Post
irinush
mesaj 19-01-2007, 12:20 PM
Mesaj #897

Veverita

si eu subscriu la ce zice Deea, Himere! si david mai are momente cand nu mananca dar il las in pace
si stai linistita ca si lui David i se vad coastele, asta e carenta de vit d si se pare ca se vede la toti copiii mici, mai tarziu se va corecta ...

Acest mesaj a fost editat de irinush: 19-01-2007, 12:21 PM

--------------------

Imagine

David la mare
+Quote Post
himere2005
mesaj 19-01-2007, 12:25 PM
Mesaj #898

Lama

irinush, stai ca mi-am amintit de vitamina D...tu i-ai mai facut si injectii cu vitD sau doar vigantol? iarasi tulip? deea?cat de des le dati calciu lactic?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 19-01-2007, 12:29 PM
Mesaj #899

Marmota

Raspunsuri: 1.470
Membrul Nr.: 79

CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 02:19 PM) *

deea, dar mi-e frica sa nu fie prea slaba...i se vad coastele la baita ...eu stiu ca-i dau multe alimente de calitate, naturale, dar oricum...daca nu-i ajunge cantitatea? noi i-am facut hemograma si i-a iesit ok, nu are anemie, dar analize complete nu i-am facut, nu-mi dau seama daca aportul necesar de vitamine si minerale este acoperit

In principiu daca tu prin alimentatie ii acoperi toate grupele de vitamine n-ar avea de ce sa aiba probleme, doar in cazul in care nu asimileaza anumite vitamine. Eu de ex. nu asimilam calciu cu toate ca manancam multe lactate, aveam calcemia la limita inferioara...dar eu ma simteam bine, nu aveam probleme; si nu eram deloc un copil slab.
Un set de analize complet o sa te lamureasca. Daca e slabuta nu inseamna neaparat ca are ceva.
Eu acum ii dau Alexiei gluconat de calciu, pentru alta probema...dar parca mananca si mai mult de cand ia calciu. Ii dau la sfatul medicului!

CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 02:25 PM) *

irinush, stai ca mi-am amintit de vitamina D...tu i-ai mai facut si injectii cu vitD sau doar vigantol? iarasi tulip? deea?cat de des le dati calciu lactic?

am raspuns despre calciu pana sa vad postul tau...am uitat sa mentionez ca ii voi da doar 10 zile gluconat de calciu.

Eu nu-i dau decat Vigantol...am inteles ca s-a recurs la Vigantol tocmai pentru a nu se mai face injectiile cu vitamina D. (asta spunea un medic pediatru, sef de sectie)

--------------------
Imagine

+Quote Post
Pisik
mesaj 19-01-2007, 12:31 PM
Mesaj #900

Taz

Raspunsuri: 3.380
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

am mancat 3 biscuitei cu miere de la rostar, e un pachet galben portocaliu si au o albina desenata pe ei; daca ii pun 1p 3 biscuiteti e ok? sunt ovali si nu sunt f mari

--------------------
Imagine
+Quote Post

249 Pagini V « < 58 59 60 61 62 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 11:59 PM