![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| irinaforeign |
19-01-2007, 11:54 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 35 Inscris: 17-01-2007 Membrul Nr.: 212 Sex: Feminin |
Salut fetele ! Neata de la mine! Cu regimul WW fain necaul e ca mi-au venit analizele, feritina din sange e 10 si ar trebui sa fie MINIM 50. Adica pe intels ANEMIE, si ca urmare trebuie sa iau fier. Acum eu nu prea stiu (azi merg la doctor) mai pot continua cu regimul si eventual sa trec pe alimente cu FE????A avut cineva asa experien ta?
|
| himere2005 |
19-01-2007, 11:56 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pai fier contin carnea, oul, ficatul
cred ca o sa-ti trebuiasca supliment de fier la dieta -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
19-01-2007, 11:58 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Salut fetele ! Neata de la mine! Cu regimul WW fain necaul e ca mi-au venit analizele, feritina din sange e 10 si ar trebui sa fie MINIM 50. Adica pe intels ANEMIE, si ca urmare trebuie sa iau fier. Acum eu nu prea stiu (azi merg la doctor) mai pot continua cu regimul si eventual sa trec pe alimente cu FE????A avut cineva asa experien ta? Parerea mea estesa consulti si medicul, el iti poate spune cel mai bine ce alimente este bine sa consumi acum. Nu stiu daca e ok sa te apuci de dieta acum, sau macar ia suplimente, vitamine. pt anemie. Sa zica si fetele ca eu nu ma prea pricep la medicina.... -------------------- |
| Monic |
19-01-2007, 12:02 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.616 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
da mai dilly, ca sa iti mai tai din pofta iti zic ca au iesit cam dulcegi fara branza sarata nu pt ca "defectul" se reglementeaza cu niste sare pe deasupra eu acum fac tocanita de fasole cu stiti voi ce, ca nu mai pot fara -------------------- ![]() |
| anaoi |
19-01-2007, 12:03 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
da mai dilly, ca sa iti mai tai din pofta iti zic ca au iesit cam dulcegi fara branza sarata nu pt ca "defectul" se reglementeaza cu niste sare pe deasupra eu acum fac tocanita de fasole cu stiti voi ce, ca nu mai pot fara nu ma tentezi |
| irinush |
19-01-2007, 12:06 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Himere, David mananca cam un castron aproape plin cu ciorba sau supa, iar ca mancare, cum ar fi piure sau pilaf, cam tot la fel, doar ca nu ii mai dau in castron
alt exemplu: la micul dejun mananca o felie de paine toast (cam 50g paine) cu almete cu verdeata si cu sunca de curcan dar el a fost dintotdeauna un mancacios ... si sa stii ca difera de la copil la copil.. mie mi-e teama ca mai tarziu voi fi nevoita sa ascund mancare de el, la cum pofteste si ar manca orice -------------------- |
| himere2005 |
19-01-2007, 12:11 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| irinush |
19-01-2007, 12:12 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
eu am avut anemie in timpul sarcinii ... si mancam si eu destul de mult ... eu ma bucur ca david mananca orice, iar eu oricum nu ii dau porcarii sa pape, dar mai tarziu ... nu stiu ce vom face -------------------- |
| Deea |
19-01-2007, 12:14 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.470 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Himere lasa copilul sa manance cat vrea, nu o forta, de asta ne chinuim noi acum sa slabim ca in copilarie ne indopau parintii si bunici; "hai ma ia o lingurita" "hai sa vezi ce bun e" etc...Copii sunt tot oameni, mananca cat au nevoie, dorm cat au nevoie, etc.....sper sa nu te superi dar vad mult prea des parinti/bunici care trateaza copii de parca ar fi alta specie si ar avea alte nevoi decat noi, adultii.
| nusarich |
19-01-2007, 12:14 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.852 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Salut fetele ! Neata de la mine! Cu regimul WW fain necaul e ca mi-au venit analizele, feritina din sange e 10 si ar trebui sa fie MINIM 50. Adica pe intels ANEMIE, si ca urmare trebuie sa iau fier. Acum eu nu prea stiu (azi merg la doctor) mai pot continua cu regimul si eventual sa trec pe alimente cu FE????A avut cineva asa experien ta? eu stiu ca si spanacul si urzicile contin fier, dar mai bine intrebi medicul, probabil o sa-ti dea si ceva suplimente alimentare si apoi vezi daca te poti apuca de dieta, ar fi pacat sa-ti dai organismul peste cap numai pentru ca vrei sa slabesti. mai bine sanatoasa si mai "impanata" decat slaba si bolnava. -------------------- |
| himere2005 |
19-01-2007, 12:19 PM
|
deea, dar mi-e frica sa nu fie prea slaba...i se vad coastele la baita ...eu stiu ca-i dau multe alimente de calitate, naturale, dar oricum...daca nu-i ajunge cantitatea? noi i-am facut hemograma si i-a iesit ok, nu are anemie, dar analize complete nu i-am facut, nu-mi dau seama daca aportul necesar de vitamine si minerale este acoperit
| irinush |
19-01-2007, 12:20 PM
|
si eu subscriu la ce zice Deea, Himere! si david mai are momente cand nu mananca dar il las in pace
si stai linistita ca si lui David i se vad coastele, asta e carenta de vit d si se pare ca se vede la toti copiii mici, mai tarziu se va corecta ... Acest mesaj a fost editat de irinush: 19-01-2007, 12:21 PM -------------------- |
| himere2005 |
19-01-2007, 12:25 PM
|
irinush, stai ca mi-am amintit de vitamina D...tu i-ai mai facut si injectii cu vitD sau doar vigantol? iarasi tulip? deea?cat de des le dati calciu lactic?
| Deea |
19-01-2007, 12:29 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.470 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
deea, dar mi-e frica sa nu fie prea slaba...i se vad coastele la baita ...eu stiu ca-i dau multe alimente de calitate, naturale, dar oricum...daca nu-i ajunge cantitatea? noi i-am facut hemograma si i-a iesit ok, nu are anemie, dar analize complete nu i-am facut, nu-mi dau seama daca aportul necesar de vitamine si minerale este acoperit In principiu daca tu prin alimentatie ii acoperi toate grupele de vitamine n-ar avea de ce sa aiba probleme, doar in cazul in care nu asimileaza anumite vitamine. Eu de ex. nu asimilam calciu cu toate ca manancam multe lactate, aveam calcemia la limita inferioara...dar eu ma simteam bine, nu aveam probleme; si nu eram deloc un copil slab. Un set de analize complet o sa te lamureasca. Daca e slabuta nu inseamna neaparat ca are ceva. Eu acum ii dau Alexiei gluconat de calciu, pentru alta probema...dar parca mananca si mai mult de cand ia calciu. Ii dau la sfatul medicului! irinush, stai ca mi-am amintit de vitamina D...tu i-ai mai facut si injectii cu vitD sau doar vigantol? iarasi tulip? deea?cat de des le dati calciu lactic? am raspuns despre calciu pana sa vad postul tau...am uitat sa mentionez ca ii voi da doar 10 zile gluconat de calciu. Eu nu-i dau decat Vigantol...am inteles ca s-a recurs la Vigantol tocmai pentru a nu se mai face injectiile cu vitamina D. (asta spunea un medic pediatru, sef de sectie) -------------------- ![]() |
| Pisik |
19-01-2007, 12:31 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
am mancat 3 biscuitei cu miere de la rostar, e un pachet galben portocaliu si au o albina desenata pe ei; daca ii pun 1p 3 biscuiteti e ok? sunt ovali si nu sunt f mari
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 11:59 PM |