![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
19-01-2007, 12:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.943 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Irinush, Himere nu va mai faceti probleme ca sunt copiii slabi, Miruna mea s-a nascut cu 4 kg si la un an avea 8 kg, iar azi la 6 ani are 18 kg. Dar e sanatoasa, puternica ,energica o prefer asa decat grasa, pastoasa si bolnava.
Numai acum ce imi face febra, dar ii dau echinaceea si ibuprofen. Eu le-am dat fetelor Vigantol picaturi , iar vara le-am dus la mare an de an , de cand aveau 4 luni si pana in ziua de azi. Adaug inca ceva. Eu le-am dat calciu gluconic de la 6 luni, cate 10 zile pe luna , 2,5 ml.Iar la sfarsitul perioadei cate o fiola de vita D. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Deea |
19-01-2007, 12:40 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Irinush, Himere nu va mai faceti probleme ca sunt copiii slabi, Miruna mea s-a nascut cu 4 kg si la un an avea 8 kg, iar azi la 6 ani are 18 kg. Dar e sanatoasa, puternica ,energica o prefer asa decat grasa, pastoasa si bolnava. Numai acum ce imi face febra, dar ii dau echinaceea si ibuprofen. Eu le-am dat fetelor Vigantol picaturi , iar vara le-am dus la mare an de an , de cand aveau 4 luni si pana in ziua de azi. -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
19-01-2007, 12:44 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am fost la cumparaturi intre timp asa ca de abia acum am citit ce s-a mai scris pe aici.
Pisik....bafta cu CV-ul ! Ella...bafta multa azi ! Anna,Gigelu...bafta la examene ! Uka...ma bucur ca s-a rezolvat cumva situatia ta cu Theo .Mult succes la gasirea unui loc de munca si a unei garsoniere. Alice...felicitari ! Dylly...si ce daca vin nemtii ???? Papi niste varza si ...le faci vant Sorina...citit si trimis inca unul Himere...daca m-ai fii vazut pe mine cum aratam cand eram de vreo 5 ani te-ai fii speriat,ai fii jurat ca am aterizat direct de la Auschwitz Vorbeati de zodii ...eu sunt peste peach, si nu numai ea....si bebe. oare in cat timp va fi pe bicicleta? cu bebe in cos? dany, ai mancat varza aseara...a venit azi noapte un vajgarau pe la galati Da,mey ,am mancat -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ALICE |
19-01-2007, 12:45 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.268 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Nu e nimeni fecioara?Numai eu?
Acest mesaj a fost editat de ALICE: 19-01-2007, 12:45 PM |
| dany |
19-01-2007, 12:46 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nu e nimeni fecioara?Numai eu? hehehe ti-ar place tie sa mai fii fecioara -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Pisik |
19-01-2007, 12:47 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Multumesc Dany,
am zis ca nu o sa fiu f disperata, adica nu e prioritatea mea nr unu sa imi schimb job-ul, dar daca poate aparea ceva mai bun, de ce nu? ca doar nu m-am maritat cu ei si si asa ma seaca ca sunt misogini, ma trateaza amandoi ca pe o secretara proasta (ma refer la bousi mai nou si sefu vad ca ii calca pe urme) Ma ajutati si pe mine cu biscuiteii aia? Sarumana Nu e nimeni fecioara?Numai eu? tata e fecioara -------------------- |
| dany |
19-01-2007, 12:48 PM
|
Am uitat sa va spun ca azi m-am cantarit si ...arata tareeee bine cantarul. Nu spun nimic pana maine ,poate se razgandeste
Pisik...eu nu te pot ajuta ...scuze -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| anaoi |
19-01-2007, 12:49 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
buna atitudine pisik...
ha....dany, buna idee....dylly e cam atrofiat nu gandeste limpede sorry. |
| Sexymom |
19-01-2007, 12:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.943 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu sunt berbec de asta am asa un optimism si o rezistenta uimitoare.Iar sotul meu e rac, combinatia perfecta.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| dany |
19-01-2007, 12:51 PM
|
buna atitudine pisik... ha....dany, buna idee....dylly e cam atrofiat nu gandeste limpede sorry. -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Eu. |
19-01-2007, 12:51 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
eu sunt leu, al meu balanta
-------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Pisik |
19-01-2007, 12:52 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Am uitat sa va spun ca azi m-am cantarit si ...arata tareeee bine cantarul. Nu spun nimic pana maine ,poate se razgandeste Pisik...eu nu te pot ajuta ...scuze Bravoooo Dany! Asteptam sa ne spui maine ce si cum. La mine deobicei la ziua oficiala se razgandeste, sper ca la tine nu e cazul Cu biscuitii pana la urma asa fac, ii asimilez la piscoturi si gata, ii pun 3 la un punct -------------------- |
| anaoi |
19-01-2007, 12:54 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
|
| irinush |
19-01-2007, 12:56 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Himere, eu ii dau pastile vigantolette de 1000 si osteocynesine parca asa se scrie, care e un medicament homeopat, dar tot calciu este, ambele la recomandarea medicului ... david nici nu bea lapte
eu tot timpul am fost cu calcemia la limita inferioara si am avut si inca mai am stari nasoale, de lesin, ameteli etc ... iar eu mananc lactate destule, zic eu ... eh .. noi sa fim sanatosi! -------------------- |
| dany |
19-01-2007, 12:58 PM
|
Sper sa nu se razgandeasca,Pisik,ca il iau la bataie
buna atitudine pisik... ha....dany, buna idee....dylly e cam atrofiat nu gandeste limpede sorry. corect.... buf..am scapat de o grija Ma bucur ca te-am putut ajuta -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 06:09 AM |