![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
19-01-2007, 12:58 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.384 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Sper sa nu se razgandeasca,Pisik,ca il iau la bataie puiul la rotisor e prajit? ca eu il asimilam mai degraba cu pui la gratar -------------------- |
| Deea |
19-01-2007, 01:00 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.474 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Sper sa nu se razgandeasca,Pisik,ca il iau la bataie puiul la rotisor e prajit? ca eu il asimilam mai degraba cu pui la gratar si eu la fel...acum mi-am dat seama ca e uleios... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
19-01-2007, 01:01 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Iese exact ca puiul la sticla facut in cuptor.....grasimea curge dar tot e gras,mai ales pielea.
-------------------- ![]() |
| Tulip |
19-01-2007, 01:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
salutare,salutare!
ce surpriza placuta am avut dimineata:a ramas jumatate din oras fara energie electrica Si eu ii dau fetei Vigantol,2 picaturi/zi......si mai ia un complex de vitamine,Sanasol,mai avem un pic in sticluta,dr i-a prescris dupa pneumonie Himere,iti trimit imediat PM -------------------- |
| dany |
19-01-2007, 01:03 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Tulip...au ajuns vanturile de la mine si pe la tine prin oras ca ati ramas fara curent ?
-------------------- ![]() |
| Tulip |
19-01-2007, 01:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Tulip...au ajuns vanturile de la mine si pe la tine prin oras ca ati ramas fara curent ? mei,Dany,nu stiam cune e vinovat ca am ramas fara curent...acum imi dau seama -------------------- |
| ALICE |
19-01-2007, 01:06 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
|
| himere2005 |
19-01-2007, 01:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
daca va spun ce mirosuri sunt la mine in bucatarie de cateva ori pe saptamana...dan isi face ce isi face Monic...dar nu sunt deloc de papagal
sexy, fiola pe gat sau injectabiala? si pana la ce varsta? a iesit soarele pisik, sa mai zici din cand in cand vinerea de post, ca poate tin si eu macar de carne de acum...eu nu am avut o educatie de genul asta in familie, dar de cand s-a nascut fata si in vara cand picase vestea aceea ca din senin am zis sa incerc sa mai respect din sarbatorile religioase, ca poate o sa ma ajute DD sa ne pazeasca, de fapt sa o pazeasca pe fata de boli...am facut frigariu fara carne am pus intr-o tava la cuptor cartofi dany (2 cartofiori) , 2 frigarui cu ciupercute, rosii, ceapa, ingrediente si o felie de paine cu margarina si rosie la cuptor ca mi se facuse dor din copilarie de asa ceva si sa nu ramana tava goala -------------------- ![]() |
| michelle |
19-01-2007, 01:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dany, measagerul nostru, multumim pentru mesaj
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
19-01-2007, 01:10 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.384 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
daca va spun ce mirosuri sunt la mine in bucatarie de cateva ori pe saptamana...dan isi face ce isi face Monic...dar nu sunt deloc de papagal sexy, fiola pe gat sau injectabiala? si pana la ce varsta? a iesit soarele pisik, sa mai zici din cand in cand vinerea de post, ca poate tin si eu macar de carne de acum...eu nu am avut o educatie de genul asta in familie, dar de cand s-a nascut fata si in vara cand picase vestea aceea ca din senin am zis sa incerc sa mai respect din sarbatorile religioase, ca poate o sa ma ajute DD sa ne pazeasca, de fapt sa o pazeasca pe fata de boli...am facut frigariu fara carne am pus intr-o tava la cuptor cartofi dany (2 cartofiori) , 2 frigarui cu ciupercute, rosii, ceapa, ingrediente si o felie de paine cu margarina si rosie la cuptor ca mi se facuse dor din copilarie de asa ceva si sa nu ramana tava goala Bine Himere, de acuma o sa incerc ca joia seara sa iti dau "alerta de post". Eu tin inca din liceu, uneori seara mai scap la branzeturi, iaurturi, fara carne... Si miercurea tot fara carne incerc sa tin -------------------- |
| dany |
19-01-2007, 01:10 PM
|
Dany, measagerul nostru, multumim pentru mesaj Pai ne-a promis ca se pune pe treaba ,nu ? -------------------- ![]() |
| Anna |
19-01-2007, 01:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
eu sunt leu, al meu balanta si dupa ce am citi eu aici, va merge bine la noi e invers , eu balanta si el leu -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Eu. |
19-01-2007, 01:18 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
eu sunt leu, al meu balanta si dupa ce am citi eu aici, va merge bine la noi e invers , eu balanta si el leu suntem fff diferiti, de asta mai avem probleme. dar, in ciuda a toate, eu admir barbatii balanta; toti pe care i-am intalnit pareau de treaba -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Anna |
19-01-2007, 01:19 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Tulip...au ajuns vanturile de la mine si pe la tine prin oras ca ati ramas fara curent ? Sa vezi Dany e a fost de dim prin Bucuresti, am ajuns la munca muuult mai devreme, m-a dus vantu una doua pana acolo. pe bune. imi facusem si eu coafura cu paru desfacut, am ajuns cu el incurcat nevoie mare -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
19-01-2007, 01:22 PM
|
Tulip...au ajuns vanturile de la mine si pe la tine prin oras ca ati ramas fara curent ? Sa vezi Dany e a fost de dim prin Bucuresti, am ajuns la munca muuult mai devreme, m-a dus vantu una doua pana acolo. pe bune. imi facusem si eu coafura cu paru desfacut, am ajuns cu el incurcat nevoie mare -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 04:37 PM |