![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
19-01-2007, 03:33 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
pe pariu anca, ca depasesc imaginatia ta? fusta mea e in colturi si franjurata....bej, cu maro, cu alb si un pic de roz... Acuma ,pe bune ...cand am facut parasutism ,prima parasuta cu care am sarit era bej cu maro si cu alb...lipsea roz-ul -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
19-01-2007, 03:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Monik,deci nicicum nu-i bine
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
19-01-2007, 03:36 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Monik,deci nicicum nu-i bine -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| anaoi |
19-01-2007, 03:38 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
am ramas singura la sevrici si rad cu lacrimi.....fac poze si luni le pun pe yahoo...
acum plec la masaj. pa STIM CA SUNTEM DUSE !!!!!!! MULTUMIM DE CONFIRMARE !!!!! |
| anca veselie |
19-01-2007, 03:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
sunt convinsa ca este foarte frumoasa fusta lui dylly! am uitat sa spun bafta la toate fetele care-s in sesiune, eu am retinut: Ina, Anna si am uitat anna, am sunat azi la sala de care ai zis tu si sunt dezamagita ca au aerobit doar marti si joi si acum ora de ras: Consul : What is your name? Arab: Abdul Aziz Consul: Sex? Arab : Six to ten times a week Consul: I mean, male or female? Arab : Both male and female and sometimes even camels. Consul: Holy cow! Arab : Yes, cows and dogs too!!!! Consul: Man,........isn't it hostile Arab : Horse style, dog style, any style Consul: Oh..........dear! Arab : Deer? No deer, they run too fast !...... -------------------- |
| dany |
19-01-2007, 03:39 PM
|
Distractie placuta la masaj,Dylly si un WE super !!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ALICE |
19-01-2007, 03:42 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Azi a facut cineva cinste cu 20 eclere!!!!!!!!
|
| dany |
19-01-2007, 03:43 PM
|
si acum ora de ras: Consul : What is your name? Arab: Abdul Aziz Consul: Sex? Arab : Six to ten times a week Consul: I mean, male or female? Arab : Both male and female and sometimes even camels. Consul: Holy cow! Arab : Yes, cows and dogs too!!!! Consul: Man,........isn't it hostile Arab : Horse style, dog style, any style Consul: Oh..........dear! Arab : Deer? No deer, they run too fast !...... Azi a facut cineva cinste cu 20 eclere!!!!!!!! SUPER !!!!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Pisik |
19-01-2007, 03:44 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Azi a facut cineva cinste cu 20 eclere!!!!!!!! Bravo Alice -------------------- |
| Tulip |
19-01-2007, 03:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Alice,bravooooooooooooooooooooo
Acest mesaj a fost editat de Tulip: 19-01-2007, 03:44 PM -------------------- |
| dany |
19-01-2007, 03:47 PM
|
Azi a facut cineva cinste cu 20 eclere!!!!!!!! Bravo Alice Dupa fiecare pahar de cola ,bei un pahar de apa si e ok !!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Monic |
19-01-2007, 03:48 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
sincer, eu as fi preferat un ecler decat o bautura plina de nspe mii de chimicale
nu dati tare -------------------- ![]() |
| Anna |
19-01-2007, 03:51 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
sunt convinsa ca este foarte frumoasa fusta lui dylly! am uitat sa spun bafta la toate fetele care-s in sesiune, eu am retinut: Ina, Anna si am uitat anna, am sunat azi la sala de care ai zis tu si sunt dezamagita ca au aerobit doar marti si joi si acum ora de ras: Consul : What is your name? Arab: Abdul Aziz Consul: Sex? Arab : Six to ten times a week Consul: I mean, male or female? Arab : Both male and female and sometimes even camels. Consul: Holy cow! Arab : Yes, cows and dogs too!!!! Consul: Man,........isn't it hostile Arab : Horse style, dog style, any style Consul: Oh..........dear! Arab : Deer? No deer, they run too fast !...... aaa...imi pare rau, nu stiam exact de aerobic, stiam ca au si in we eu la fitness mergeam ... -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| ALICE |
19-01-2007, 03:52 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Hai nu fi pufi,avea prea multe puncte.Am ales varianta economica nu cea sanatoasa!
|
| Anna |
19-01-2007, 03:53 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:50 PM |