![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
09-02-2007, 09:26 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
AZI E vineri, AZI e VINERI, AZI E VINERI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
| ghemotoc |
09-02-2007, 09:33 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ALICE |
09-02-2007, 09:36 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.268 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
si ce a zis? La inceput m-a luat in ras.Dar dupa 10 min, i-a cam pierit zambetul de pe buze 1.Ultima declaratie de dragoste El:pai eu nu stiu sa fac Ea:inveti 2.Ultima floare El:de ziua ta. Ea:aha,numai la ocazii 3.Ultimul cadou El:de Craciun Ea:aha,numai la ocazii 4.Ultima cina romantica El:n-am avut unde si n-am avut cand Ea:ce scuze patetice. |
| ghemotoc |
09-02-2007, 09:36 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
![]() |
| Sexymom |
09-02-2007, 09:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.943 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna dimineata fetelor.Am o lene in mine ca casa,ce bine ca e vineri.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| anaoi |
09-02-2007, 09:39 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
ghemotoc...copile...nu asa se procedeaza ....
te imbraci vreo 3 zile in haine laaaaaaaargi. preferabil in we, ca s ate vada toata ziua si sa observe ca ai slabit. practic s avada cum atarna hainele pe tine. pe urma...singur, singurel va spune ca iti da bani pe haine, ca nu ii va place cum arati in cele largi. Acest mesaj a fost editat de anaoi: 09-02-2007, 09:39 AM |
| ghemotoc |
09-02-2007, 09:43 AM
|
ghemotoc...copile...nu asa se procedeaza .... te imbraci vreo 3 zile in haine laaaaaaaargi. preferabil in we, ca s ate vada toata ziua si sa observe ca ai slabit. practic s avada cum atarna hainele pe tine. pe urma...singur, singurel va spune ca iti da bani pe haine, ca nu ii va place cum arati in cele largi. cunosc... asa si fac de obicei... si vine cu mine la cumparaturi ![]() |
| anaoi |
09-02-2007, 09:44 AM
|
|
te faci ca nu auzi.....si iti vezi de treaba....
|
| ghemotoc |
09-02-2007, 09:49 AM
|
|
| Pisik |
09-02-2007, 10:30 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ftele, voi aveti idee daca la noi se gaseste iaurtul Vitalinea de la Danone? Eu mereu afara cand merg, la hotel la micul dejun au iaurt vitalinea dietetic de fructe si are f putin comparativ cu orice iaurt de fructe diet de la noi, adica 1p/borcanelul de 125 de grame si e f gustos. Doar ca la noi eram ferm convinsa ca nu se gaseste pana am vazut pe un site dat de nessie - cauti.ro, la produse alimentare/lactate mentionat acest produs, in mai multe avriante. Nu zice daca este dietetic si nu ii arata nici poza, dar are pret si toate cele, ceea ce ma face sa cred ca se gaseste undeva in Rom. Ati vazut pe undeva vreuna?
-------------------- |
| anaoi |
09-02-2007, 10:34 AM
|
|
nu ....stiu ca a fost la un moment dat un iaurt dietetic d ela dananoe, dra nu mai stiu daca vitalinea. si acum nu am vazut.
|
| ghemotoc |
09-02-2007, 10:36 AM
|
Ftele, voi aveti idee daca la noi se gaseste iaurtul Vitalinea de la Danone? Eu mereu afara cand merg, la hotel la micul dejun au iaurt vitalinea dietetic de fructe si are f putin comparativ cu orice iaurt de fructe diet de la noi, adica 1p/borcanelul de 125 de grame si e f gustos. Doar ca la noi eram ferm convinsa ca nu se gaseste pana am vazut pe un site dat de nessie - cauti.ro, la produse alimentare/lactate mentionat acest produs, in mai multe avriante. Nu zice daca este dietetic si nu ii arata nici poza, dar are pret si toate cele, ceea ce ma face sa cred ca se gaseste undeva in Rom. Ati vazut pe undeva vreuna? si eu mi.l cumparam in franta dar aici in romania nu se gaseste decat pe site.uri de cumparaturi |
| Pisik |
09-02-2007, 10:38 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ftele, voi aveti idee daca la noi se gaseste iaurtul Vitalinea de la Danone? Eu mereu afara cand merg, la hotel la micul dejun au iaurt vitalinea dietetic de fructe si are f putin comparativ cu orice iaurt de fructe diet de la noi, adica 1p/borcanelul de 125 de grame si e f gustos. Doar ca la noi eram ferm convinsa ca nu se gaseste pana am vazut pe un site dat de nessie - cauti.ro, la produse alimentare/lactate mentionat acest produs, in mai multe avriante. Nu zice daca este dietetic si nu ii arata nici poza, dar are pret si toate cele, ceea ce ma face sa cred ca se gaseste undeva in Rom. Ati vazut pe undeva vreuna? si eu mi.l cumparam in franta dar aici in romania nu se gaseste decat pe site.uri de cumparaturi si oare e bine sa riscam sa il luam de acolo? ati cumparat vreodata alimente on-line? mie mi se pare riscant -------------------- |
| ghemotoc |
09-02-2007, 10:43 AM
|
Ftele, voi aveti idee daca la noi se gaseste iaurtul Vitalinea de la Danone? Eu mereu afara cand merg, la hotel la micul dejun au iaurt vitalinea dietetic de fructe si are f putin comparativ cu orice iaurt de fructe diet de la noi, adica 1p/borcanelul de 125 de grame si e f gustos. Doar ca la noi eram ferm convinsa ca nu se gaseste pana am vazut pe un site dat de nessie - cauti.ro, la produse alimentare/lactate mentionat acest produs, in mai multe avriante. Nu zice daca este dietetic si nu ii arata nici poza, dar are pret si toate cele, ceea ce ma face sa cred ca se gaseste undeva in Rom. Ati vazut pe undeva vreuna? si eu mi.l cumparam in franta dar aici in romania nu se gaseste decat pe site.uri de cumparaturi si oare e bine sa riscam sa il luam de acolo? ati cumparat vreodata alimente on-line? mie mi se pare riscant pai in primul rand trebuie sa cumperi de minim o anumita suma de bani; in al doilea rand au niste adaosuri de mai bine mergi tu la magazin si mai arzi si niste calorii pe drum |
| anaoi |
09-02-2007, 10:46 AM
|
|
si dupa o mie si unul d enevri, iti spun, nu am gasit asta sau asta. as aca degeaba apare pe site, daca nu gasesc ei in magazine
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 03:04 AM |