![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
10-02-2007, 06:30 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| antonia05 |
10-02-2007, 06:33 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
antonia Am citit undeva de asta si am vazut si n filme chestia asta.Unii sunt sadici. La multi ani Himere pt tatal tau!!! Multa sanatate si numai bine!!! Acest mesaj a fost editat de antonia05: 10-02-2007, 06:35 PM -------------------- ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
10-02-2007, 07:04 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bueyyyy , May , pai tu ne pui poza doar cu spatele ??? Fata unde e ? Later edit . Pusesem 2 virgule in loc de una si ... cum trebuie sa avem grija la greselile de ortografie ... Terminat si eu cu infrumusetatul Asa ca : cine vrea ceva de baut ,pun barul la dispozitie .Serviti-va cu incredere Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 10-02-2007, 07:01 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| lliliana |
10-02-2007, 07:41 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut fetele. S-auzim numai de bine.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| dany |
10-02-2007, 09:40 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Fetelor,imi astept musafirii si in loc sa am "chef de chef" ... pe mine m-a apucat tristetea
VREAU IN RO !!!!!!!! De mult n-am mai avut asa o stare . Mi-e un dor nebun de Ro , de Brasov , de mers intr-o discoteca romaneasca , de prietenii care mai sunt in tara , de colindat prin oras .....mi-e dor de tot ce inseamna Ro !! Nu stiu ce m-a apucat dar imi vine sa plang . Halal gazda voi fii in seara asta Of , ce bine e sa va am pe voi aici , sa ma pot plange !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Sexymom |
10-02-2007, 09:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Himere la multi ani tatalui tau, sa fie sanatos.
Danyhoney si pe mine ma apuca inainte un dor de casa...de imi venea sa ma urc in primul avion, dar mi-a trecut repede dupa experientele care le-am avut in tara in ultimii 2 ani cand am plecat in vacanta cu fetele. Mai bine iesi pe undeva si distreaza-te cu prieteni care ii ai acolo si nu te mai gandi la Romania. -------------------- |
| dany |
10-02-2007, 10:07 PM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tulip |
10-02-2007, 10:13 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
off,Dany
hai ca suntem langa tine te-a apucat asa,dintr-o data?cand ai fost ultima oara in Ro?si cand mai vreti sa veniti? -------------------- |
| irinush |
10-02-2007, 10:19 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
buna seara fetelor!
Dany, un pupic dulce de la mine si de la David eu sunt obosita, am muncit toata dupa amiaza la bucatarie si ma omoara spatele ... dar, gata, nu mai am nimic de facut, maine mai am cate ceva si dupa aia .. ne distram! Himere, la multi ani pt tatal tau! -------------------- |
| May |
10-02-2007, 10:23 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Poze cu fata nu am pus ca sa nu va sperii
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
10-02-2007, 10:31 PM
|
Irinush...
Tulip...da , m-a luat dintr-o data Lasa ca imi innec amarul in sticla de tequila Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 10-02-2007, 10:31 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| irinush |
10-02-2007, 10:33 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Distractie placuta Dany!
-------------------- |
| dany |
10-02-2007, 10:39 PM
|
Multumesc ,Irinush !
Cum spuneam ...va dau si voua de baut ...virtual...serviti-va cu ce va doreste inimioara !! Si..nu uitati : beti sa ma tina buletinul nemtesc N-am uitat : Miha vroia sampanie si Dylly un Blue Hawaiian urias ! Pregatite deja ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
10-02-2007, 11:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Eu tocmai am vazut finala la Eurovision pe TVR.. Aceasta e melodia castigatoare
Dany, sper sa te mai binedispui... uite un pupic de la mine ![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Monic |
10-02-2007, 11:06 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
M-a binedispus -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:22 PM |