left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 78 79 80 81 82 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 9, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Tulip
mesaj 10-02-2007, 11:09 PM
Mesaj #1186

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.412
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72
Sex: Feminin

cheer.gif imi place si mie....e mai...iesita din tipar wink1.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 10-02-2007, 11:12 PM
Mesaj #1187

Elefant

Raspunsuri: 9.557
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Miha , si tie un pupic.gif de la mine si ...cocktailuri dau eu in seara asta smile.gif .oare ce ai vrut sa-mi arati ???? Nu pot deschide .... sad.gif

Ok...se pare ca incepe sa-mi treaca starea asta sictirita( vorba Ellei ) .
Mai sunt cam 20 minute pana apare gasca . Peste 10 minute vine trenul.
Deci ....apa rece pe fata , parfum , un zambet afisat pe fata ( un pic cam fals la inceput , chiar daca ma bucur tare ca ii vad si ca se bucura cu mine de bucuria mea ) si...sa inceapa distractia .

Va multumesc ,neuroni dragi , ca sunteti ( din nou ) alaturi de mine !!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif Sper din tot sufletul sa va intalnesc intr-o buna zi ! pupic.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

otilici
mesaj 10-02-2007, 11:14 PM
Mesaj #1188

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Ce-mi place melodia asta ! cheer.gif cow.gif

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 10-02-2007, 11:14 PM
Mesaj #1189

Lama

Raspunsuri: 5.680
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Super melodia si ti-o dedic tie danydulce, cineva acolo te iubeste wink1.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagineImagine

Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 10-02-2007, 11:17 PM
Mesaj #1190

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.172
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Si mie mi-a placut! E vesela
Dany, ai pm

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
dany
mesaj 10-02-2007, 11:32 PM
Mesaj #1191

Elefant

Am reusit sa o ascult . Distractiva , funny ! Multumesc ,May si Miha . V-ati castigat sampania si cocktail-urile )).gif

gata, au venit musafirii !!

pup fetele dragute si dulci ! pupic.gif pupic.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
michelle
mesaj 10-02-2007, 11:52 PM
Mesaj #1192

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.172
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Distractie faina, Dany!

Mie parca mai mult mi-a placut Andra.. Pacat ca au fost acuzati de plagiat si au fost descalificati

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
lyra
mesaj 10-02-2007, 11:59 PM
Mesaj #1193

Ciocanitoare

Raspunsuri: 351
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

CITAT(annaiss_derrian @ 10-02-2007, 03:15 PM) *

CITAT(lyra @ 10-02-2007, 12:11 PM) *

buna dimineata si de la Cluj

sunt tare fericita azi. ma duc cu babuinul la Alba Iulia. dupa ce termina el cu intalnirea de acolo o sa vizitam orasul si o sa cautam un restaurant dragut sa mancam. abia astept. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

sper sa fie ok cu mancarea astazi unsure.gif

ella ce frumos ca mergi pe la brasov. eu n-am mai ajuns de cativa ani. si mi-e tare dor.

va doresc o zi frumoasa si sa va incadrati in puncte. floare.gif pupic.gif

esti din cluj? hihih..nu stiam hug.gif
si bunicii meu sunt din margau, un sat langa huiedin..ador ardealul si toti ardelenii, sunt altfel de oameni blushing.gif give_rose.gif floare.gif

multumesc. esti tare draguta. hug.gif give_rose.gif
si eu ma bucur ca mai e cineva din cluj pe forum.eu ma numesc mihaela. floare.gif tare m-am distrat cat te-ai entuziasmat ca sunt din cluj. lol.gif . babu a trecut per langa mine si ma intreaba: tu si vb cu fetele? rolleyes.gif
azi am fost la alba iulia. ne-am plimbat prin cetate , a fost foarte frumos. am fost si la muzeu sa vedem bratarile dacice. foarte faine sunt, dar si foarte mari. nush cine le purta pe vremea aia ca sunt f mari, eu nu mi le-as putea pune decat la picioare. tease.gif

in seara asta am fost in oras cu ceva prietene si s-a distrat chelnerita de cata apa plata cu lamaie am comandat.
azi mi-am depasit punctajul, dar aveam ceva puncte puse deoparte asa ca e ok.

merg sa va citesc

Miha sunt de acord cu tine. si mi-e imi placea melodia si avea ceva sanse sa castige, zic eu.

Acest mesaj a fost editat de lyra: 11-02-2007, 12:07 AM

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 11-02-2007, 12:33 AM
Mesaj #1194

Elefant

Mda.....ca sa se termine ziua in aceeasi "dispozitie" ca cea pe care o aveam eu deja ....musafirii au fost doar 3 si erau deja "tare bine dispusi " )).gif .Doar vin de la fotbal si echipa noastra a castigat . De aici si explicatia de ce nu au venit toti care s-au anuntat : au baut prea mult si acum vor doar la nani ( ca si Dirk lol.gif ). Ceilalti 2 au baut un pahar cu mine ( dragut din partea lor ,totusi) si au promis ca vom petrece sambata viitoare )).gif .

Asa ca ...sunt doar eu si sticla de tequila lol.gif lol.gif Noroc ca am luat tequila "gold" care se bea cu portocala si nu e asa de tare .

Deci: cine imi tine companie ?? lol.gif Glumesc ! Mai bantui un pic pe net si plec si eu la nani .

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 11-02-2007, 12:34 AM

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 11-02-2007, 01:11 AM
Mesaj #1195

Nevastuica

Raspunsuri: 928
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

Dany, eu sunt cu tine! pupic.gif

si noi ne-am intors de la niste prieteni (un roman stabilit in suedia si o cehoaica), care acum locuiesc in ungaria lol.gif lol.gif .

a fost ok, am baut un pic de porto si am mai auzit si cateva cuvinte in romaneste.

si mie mi-e un dor cumplit de tara! blushing.gif de fapt cred ca o sa innebunesc daca nu plecam de-aici mai repede...noi tocmai luasem o hotarare de dimineata sa plecam in martie acasa, dar tipul asta cred ca l-a convins deja pe bob sa mai ramanem pana in iulie cry.gif ... uff, mi-a zis ca vorbim maine mai multe, acum s-a dus la nani, o fi avand prea mult la bord lol.gif

asa ca, Dany, chiar te inteleg! hug.gif eu ma duc sa-mi mai torn niste porto si hai noroc! macar asa virtual! biggrin.gif

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 11-02-2007, 01:12 AM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 11-02-2007, 01:30 AM
Mesaj #1196

Elefant

Hai , noroc , Noni !!!!!!Imagine

Bina macar ca nu sunt singura care se betiveste in noaptea asta .daca se supara fetele ca nu am tinut WW .....imi iau cateva dupa ceafa dar si noni lol.gif lol.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 11-02-2007, 01:32 AM
Mesaj #1197

Nevastuica

Raspunsuri: 928
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

macar ne oblojim maine ranile impreuna!

dany, ai chef de un messenger? unsure.gif iti trimit id-ul pe privat? naughty.gif

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 11-02-2007, 01:53 AM
Mesaj #1198

Elefant

Sigur , noni ! macar atata timp cat mai am mintea limpede lol.gif lol.gif

Sper sa intelegeti ca eu fac glume...nu sunt chiar atat de manga lol.gif

"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face.
Vei avea inima franta cel putin o data si de fiecare data va fi din ce in ce mai rau. Vei frange si tu inimi, asa ca adu-ti aminte cum te-ai simtit cand tu sufereai.
Te vei certa cu cel mai bun prieten. Iti vei invinui noul iubit/noua iubita pentru ce a facut cel/cea dinainte.
Vei plange pentru ca timpul trece prea repede, si, poate, vei pierde pe cineva drag.
Asa ca, fa prea multe poze, razi mult, iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit din dragoste. Pentru ca, pentru fiecare saizeci de secunde in care stai suparat, pierzi un minut din viata."

Am primit pe mess.

Miha...tocmai am vazut pe ProtvInternational , la "stilul Oana Cuzino " o coafura care ti s-ar potrivi tie la nunta !!!! Tipa chiar semana putin cu tine . habar nu am cand e emisiunea pe Protv normal....

Noni...astept PM cu ID-ul tau . Si inca ceva : de ce nu pui tu poza care o ai la profil la avatar ???? Arati superb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A aparut si May !!! Sa inceapa distractiaaaaaaa !! lol.gif

Oare cum fac cand incep sa beau tequila ??? Sticla e inca virgina lol.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
May
mesaj 11-02-2007, 01:58 AM
Mesaj #1199

Lama

Raspunsuri: 5.680
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Imi pare rau ca sparg petrecerea dar eu nu beau mai deloc lol.gif asa ca bea tu dany si pt mine huucccc pardon lol.gif hug.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagineImagine

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 11-02-2007, 02:05 AM
Mesaj #1200

Elefant

CITAT(Maybeline @ 11-02-2007, 12:58 AM) *

Imi pare rau ca sparg petrecerea dar eu nu beau mai deloc lol.gif asa ca bea tu dany si pt mine huucccc pardon lol.gif hug.gif

lol.gif Bueyyyyy, am si apa plata !!! naughty.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post

250 Pagini V « < 78 79 80 81 82 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 13-10-2008 - 06:08 AM