![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
10-02-2007, 11:09 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
-------------------- |
| dany |
10-02-2007, 11:12 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.557 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Miha , si tie un
Ok...se pare ca incepe sa-mi treaca starea asta sictirita( vorba Ellei ) . Mai sunt cam 20 minute pana apare gasca . Peste 10 minute vine trenul. Deci ....apa rece pe fata , parfum , un zambet afisat pe fata ( un pic cam fals la inceput , chiar daca ma bucur tare ca ii vad si ca se bucura cu mine de bucuria mea ) si...sa inceapa distractia . Va multumesc ,neuroni dragi , ca sunteti ( din nou ) alaturi de mine !!!! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
10-02-2007, 11:14 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Ce-mi place melodia asta !
-------------------- |
| May |
10-02-2007, 11:14 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.680 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Super melodia si ti-o dedic tie danydulce, cineva acolo te iubeste
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| michelle |
10-02-2007, 11:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.172 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Si mie mi-a placut! E vesela
Dany, ai pm -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
10-02-2007, 11:32 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.557 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am reusit sa o ascult . Distractiva , funny ! Multumesc ,May si Miha . V-ati castigat sampania si cocktail-urile
gata, au venit musafirii !! pup fetele dragute si dulci ! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| michelle |
10-02-2007, 11:52 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.172 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Distractie faina, Dany!
Mie parca mai mult mi-a placut Andra.. Pacat ca au fost acuzati de plagiat si au fost descalificati -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| lyra |
10-02-2007, 11:59 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
buna dimineata si de la Cluj sunt tare fericita azi. ma duc cu babuinul la Alba Iulia. dupa ce termina el cu intalnirea de acolo o sa vizitam orasul si o sa cautam un restaurant dragut sa mancam. abia astept. sper sa fie ok cu mancarea astazi ella ce frumos ca mergi pe la brasov. eu n-am mai ajuns de cativa ani. si mi-e tare dor. va doresc o zi frumoasa si sa va incadrati in puncte. esti din cluj? hihih..nu stiam si bunicii meu sunt din margau, un sat langa huiedin..ador ardealul si toti ardelenii, sunt altfel de oameni multumesc. esti tare draguta. si eu ma bucur ca mai e cineva din cluj pe forum.eu ma numesc mihaela. azi am fost la alba iulia. ne-am plimbat prin cetate , a fost foarte frumos. am fost si la muzeu sa vedem bratarile dacice. foarte faine sunt, dar si foarte mari. nush cine le purta pe vremea aia ca sunt f mari, eu nu mi le-as putea pune decat la picioare. in seara asta am fost in oras cu ceva prietene si s-a distrat chelnerita de cata apa plata cu lamaie am comandat. azi mi-am depasit punctajul, dar aveam ceva puncte puse deoparte asa ca e ok. merg sa va citesc Miha sunt de acord cu tine. si mi-e imi placea melodia si avea ceva sanse sa castige, zic eu. Acest mesaj a fost editat de lyra: 11-02-2007, 12:07 AM -------------------- ![]() [/url] |
| dany |
11-02-2007, 12:33 AM
|
Mda.....ca sa se termine ziua in aceeasi "dispozitie" ca cea pe care o aveam eu deja ....musafirii au fost doar 3 si erau deja "tare bine dispusi "
Asa ca ...sunt doar eu si sticla de tequila Deci: cine imi tine companie ?? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 11-02-2007, 12:34 AM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| _noni_ |
11-02-2007, 01:11 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Dany, eu sunt cu tine!
si noi ne-am intors de la niste prieteni (un roman stabilit in suedia si o cehoaica), care acum locuiesc in ungaria a fost ok, am baut un pic de porto si am mai auzit si cateva cuvinte in romaneste. si mie mi-e un dor cumplit de tara! asa ca, Dany, chiar te inteleg! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 11-02-2007, 01:12 AM -------------------- |
| dany |
11-02-2007, 01:30 AM
|
Hai , noroc , Noni !!!!!!
![]() Bina macar ca nu sunt singura care se betiveste in noaptea asta .daca se supara fetele ca nu am tinut WW .....imi iau cateva dupa ceafa dar si noni -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| _noni_ |
11-02-2007, 01:32 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
macar ne oblojim maine ranile impreuna!
dany, ai chef de un messenger? }{ -------------------- |
| dany |
11-02-2007, 01:53 AM
|
Sigur , noni ! macar atata timp cat mai am mintea limpede
Sper sa intelegeti ca eu fac glume...nu sunt chiar atat de manga "Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face. Vei avea inima franta cel putin o data si de fiecare data va fi din ce in ce mai rau. Vei frange si tu inimi, asa ca adu-ti aminte cum te-ai simtit cand tu sufereai. Te vei certa cu cel mai bun prieten. Iti vei invinui noul iubit/noua iubita pentru ce a facut cel/cea dinainte. Vei plange pentru ca timpul trece prea repede, si, poate, vei pierde pe cineva drag. Asa ca, fa prea multe poze, razi mult, iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit din dragoste. Pentru ca, pentru fiecare saizeci de secunde in care stai suparat, pierzi un minut din viata." Am primit pe mess. Miha...tocmai am vazut pe ProtvInternational , la "stilul Oana Cuzino " o coafura care ti s-ar potrivi tie la nunta !!!! Tipa chiar semana putin cu tine . habar nu am cand e emisiunea pe Protv normal.... Noni...astept PM cu ID-ul tau . Si inca ceva : de ce nu pui tu poza care o ai la profil la avatar ???? Arati superb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A aparut si May !!! Sa inceapa distractiaaaaaaa !! Oare cum fac cand incep sa beau tequila ??? Sticla e inca virgina -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
11-02-2007, 01:58 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.680 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Imi pare rau ca sparg petrecerea dar eu nu beau mai deloc
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
11-02-2007, 02:05 AM
|
Imi pare rau ca sparg petrecerea dar eu nu beau mai deloc -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 06:08 AM |