![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
11-02-2007, 02:15 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Yupppiiiii mereu am vrut sa fac parte din grupul manechinelor care beau apa plata cu lamaie
Noapte buna -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Tulip |
11-02-2007, 08:20 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata!
Haideti la cafea! La noi ploua,e intuneric si urat -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
11-02-2007, 09:59 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
'neata si de la mine
nu stau prea mult ca la pranz mergem la tata la masa, ii pregatesc ceva bun care sunt sigura ca n-a mai gustat in 50 de ani de "cariera" Acest mesaj a fost editat de himere2005: 11-02-2007, 10:00 AM -------------------- ![]() |
| Tulip |
11-02-2007, 10:17 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
ce,Himere?
-------------------- |
| Ella79 |
11-02-2007, 11:28 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata! Tulip, merci de cafea! Himere, la multi ani tatalui tau!
Eu la subiectul Diabolicei nu o sa mai scriu pentru ca nu merita fata aia atata atentie. Mai intai sa creasca mare si dupa aia mai discutam. Azi ma duc la ai mei ca e vreme frumoasa si nu mi-am mai condus de mult masina. Sa aveti o duminica frumoasa!! -------------------- |
| cecilia |
11-02-2007, 01:31 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 47 Inscris: 3-12-2006 Din: medias.jud.sibiu Membrul Nr.: 187 Dispozitie: SUPER Sex: Feminin |
SALUTARI DE LA MEDIAS ! VA FELICIT PE TOATE CA ATI LUAT HOTARAREA SA NU MAI DATI IMPORTANTA RASCOALEI ISCATA DE DIABOLICA.
VORBA PROVERBULUI : '' CEI DESTEPTI CEDEAZA ! '' VA DORESC O DUMINICA PLACUTA. |
| ALICE |
11-02-2007, 02:05 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Neata!La mine acum ca am venit cam tarziu de la nunta.A fost binisor sa zicem.Daca nu era Dj-ul al bolovan care sa intrerupa melodiile cand se simtea lumea mai bine si sa zica:"Ne scuzati pentru intrerupere,eliberati ringul,ca se serveste supa".Parca ce era daca astepta sfarsitul melodiei.Mare ti-e gradina.
|
| michelle |
11-02-2007, 03:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha...tocmai am vazut pe ProtvInternational , la "stilul Oana Cuzino " o coafura care ti s-ar potrivi tie la nunta !!!! Tipa chiar semana putin cu tine . habar nu am cand e emisiunea pe Protv normal.... Dany, despre asta e vorba? Alice, intr-adevar e lipsa de bun simt din partea dj-ului.. Noi o sa avem clasicii lautari. Zi repede, ai trisat mult? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
11-02-2007, 04:20 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Da,Miha.Am cam trisat.Dar am incercat sa aleg.De ex:carnea doar,fara cartofi prajiti,de la tort un pic de frisca,suc deloc,numai apa minerala,peste.Aveam ceva economisit,dar trebuie sa mai trag azi si maine,si marti,ca sa economisesc macar in fiecare zi cate 2 p si sunt la limita.
|
| ALICE |
11-02-2007, 04:20 PM
|
Si noi am avut lautari.Foarte bine a iesit.Au facut o atmosfera frumoasa.
Eu dispar o saptamana de pe net.Am un curs de auditor calitate,si e unul maraton.De dimineata pana seara. Acest mesaj a fost editat de ALICE: 11-02-2007, 04:22 PM |
| michelle |
11-02-2007, 04:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Bafta multa, Alice!
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
11-02-2007, 05:47 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`seara
vineri am tinut WW si am mancat de 15 p ieri am mancat niste bazaconii cu pizza..cateva prajiturele si la restaurant numai aperitivul si carnea la gratar cu cartofi natur..oricum nu cred ca am depasit 30-35 p maxim... asa...si sa va povestesc... vineri am primit si niste creme de la l`oreal..una de corp si una anticelulitica de la bolero dar nu imi aduc aminte sa fi trimis ceva la ei fiind buni prieteni cumirele si mireasa..ne`a rugat pe noi sa ii ducem cu masina .. la biserica i s`a facut rau ei de abia a stat si pe scaun...emotiile, neamnacatul si gravida in luna a4a - a5a . si neam pseriat de moarte dar pana la urma a fost bine va pun niste poze cu mine si cu mireasa...sa nu aveti cosmaruri -------------------- |
| antonia05 |
11-02-2007, 10:32 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Salutare fetele!!!
O seara buna va doresc!! IRINUSH ai mesaj privat. PUPICI!!! -------------------- ![]() ![]() |
| uka |
11-02-2007, 11:01 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Seara buna, am venit si eu de la munte, acum sunt la serviciu...sunt obosita... si vreau acasaaaa in pat la mine.. a fost fain.. m-am plimbat, vreme buna, am fost si la predeal la sora lui teo sa imi recuperez lucrurile.. am mai vb cu ea una alta...
din pacate oricat de tare incerc eu sa stau p pozitii ideea e ca il iubesc chiar infricosator de mult.. va pup si sa avetzi o saptamana cat mai buna.. de maine numar si eu.. nu am apucat sa citesc.. si nici nu am strea necesara sa o fac.. poate maine...sper ca nu am pierdut nimic important... am avuzt si eu postarile DIabolicei dar nu are rost sa fac vreun comentariu.. ma abtzin... -------------------- |
| antonia05 |
11-02-2007, 11:18 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Seara buna, am venit si eu de la munte, acum sunt la serviciu...sunt obosita... si vreau acasaaaa in pat la mine.. a fost fain.. m-am plimbat, vreme buna, am fost si la predeal la sora lui teo sa imi recuperez lucrurile.. am mai vb cu ea una alta... din pacate oricat de tare incerc eu sa stau p pozitii ideea e ca il iubesc chiar infricosator de mult.. va pup si sa avetzi o saptamana cat mai buna.. de maine numar si eu.. nu am apucat sa citesc.. si nici nu am strea necesara sa o fac.. poate maine...sper ca nu am pierdut nimic important... am avuzt si eu postarile DIabolicei dar nu are rost sa fac vreun comentariu.. ma abtzin... UKA, am si eu o curiozitate, dar sa nu te superi pe mine ca te intreb.Poate ai mai fost intrebata si nu am citit eu.Ce iubesti la acest baiat>??De ce l iubesti atat de mult?te trateaza cum te trateaza, si tu tot il iubesti.Poate ca indiferentza lui te face sa l doresti si mai mult?Mie una nu mi ar placea situatia si n locul tau mi as trai viata ca si asa e ea cum e, sa ne mai facem noi atatea griji si probleme in plus.Fii optimista ca subconstientul tau lucreaza acum si ia partea rea a lucrurilor.Pupici si multa intelepciune iti doresc!!! Si m am uitat in profilul tau si vad ca esti foarte tanara.Esti si frumoasa.Barbatii nu s au terminat aici .La varsta aceasta asa credeam si eu , ca va cadea cerul pe mine dar dupa un timp mi am dat seama ca pot sa ma indragostesc din nou si gasesc un barbat mai bun decat cel de dinainte.Numai bine!! Acest mesaj a fost editat de antonia05: 11-02-2007, 11:23 PM -------------------- ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 04:07 PM |