left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 80 81 82 83 84 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 9, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Ella79
mesaj 11-02-2007, 11:30 PM
Mesaj #1216

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.429
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

Azi vad ca ati fost foarte tacute toate. Au am fost la ai mei si m-a apucat gradinaritul. Am plantat bulbi de lalele, niste pomisori ornamentali si gard viu. E prima data in viata mea cand fac asa ceva si mi s-a parut teribil de relaxant. chiar am uitat de toate grijile si m-am incarcat cu energie pozitiva.

Bubbles, sper sa nu spun prostii, dar am impresia ca nu tii foarte corect WW. Vineri spui ca ai mancat de 15 p si sambata de 30 - 35. Dupa parerea mea nu e bine sa ai asa variantii mari. pupic.gif
Uka, Antonia zice bine. Capul sus si mergi mai departe! Iti faci singura mai mult rau decat bine.

Voi aveti vreuna gastrita primavara / toamna. Eu sunt disperata, nu mai pot de durere si arsuri de stomac. Daca vreuna dintre voi pateste asa ceva, va rog mult, spuneti-mi si mie cu leacuri folositi, ca eu una simt ca innebunesc. In afara de paine, orez, paste, aproape orice mancare imi provoaca arsuri. sad.gif

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
antonia05
mesaj 11-02-2007, 11:34 PM
Mesaj #1217

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Inscris: 1-08-2006
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

CITAT(Ella79 @ 12-02-2007, 01:30 AM) *

Azi vad ca ati fost foarte tacute toate. Au am fost la ai mei si m-a apucat gradinaritul. Am plantat bulbi de lalele, niste pomisori ornamentali si gard viu. E prima data in viata mea cand fac asa ceva si mi s-a parut teribil de relaxant. chiar am uitat de toate grijile si m-am incarcat cu energie pozitiva.

Bubbles, sper sa nu spun prostii, dar am impresia ca nu tii foarte corect WW. Vineri spui ca ai mancat de 15 p si sambata de 30 - 35. Dupa parerea mea nu e bine sa ai asa variantii mari. pupic.gif
Uka, Antonia zice bine. Capul sus si mergi mai departe! Iti faci singura mai mult rau decat bine.

Voi aveti vreuna gastrita primavara / toamna. Eu sunt disperata, nu mai pot de durere si arsuri de stomac. Daca vreuna dintre voi pateste asa ceva, va rog mult, spuneti-mi si mie cu leacuri folositi, ca eu una simt ca innebunesc. In afara de paine, orez, paste, aproape orice mancare imi provoaca arsuri. sad.gif

Eu folosesc OMEZ.Mi se pare bun.La mine functioneaza. hug.gif floare.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

honey79
mesaj 11-02-2007, 11:40 PM
Mesaj #1218

Marmota

Raspunsuri: 1.087
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

CITAT(Ella79 @ 11-02-2007, 10:30 PM) *

Maalox-ul, Malucol-ul merg foarte bine la gastrita; lucreaza ca un pansament gastric.Nu se inghit, ci se tin in gura pana se topesc.

Daca ai si dureri, ia Ranitidina.

--------------------
+Quote Post
antonia05
mesaj 12-02-2007, 12:00 AM
Mesaj #1219

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

Honey79, tu parca anul acesta plecai in America.Mai stati in Germania sau chiar plecati anul acesta? Pupici si viziteaza ne mai des!!! floare.gif hug.gif

Fetele, eu am tickerul pus dar nu pot sa l fac sa se si arate si tin la asta ff mult.Daca vreti sa vedeti dati clic pe link , ca vad ca nu merge altfel si ma oftic rau de tot!!! mad.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 12-02-2007, 12:04 AM
Mesaj #1220

Koala

Raspunsuri: 2.429
Membrul Nr.: 73

Antonia, vezi ca a explicat Nessie aici http://forum.oneden.com/Cum-sa-imi-pun-ticker-t679.html cum sa iti pui ticker.

+Quote Post
Monic
mesaj 12-02-2007, 12:14 AM
Mesaj #1221

Iepuras

Raspunsuri: 1.609
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

Ella, eu beau ceai de ghimbir si imi trece cheer.gif
Fac o cura de cate trei zile de ceai si nu ma mai doare/nu apar arsurile timp saptamani bune!!!

--------------------

Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 12-02-2007, 12:21 AM
Mesaj #1222

Crocodil

Raspunsuri: 7.392
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

ella am mancat atat de putin vineri tocmai ca nu stiam sigur cat voi rezista sambata..oricum am exagerat acolo ca apoi mi`am dat seama si nu am mai putut modifica..tb sa pun 20-25p nu 30-35 p doh.gif scz de greseala..oricum mi`am acoperit toate p care tb sa le consum sapt asta hug.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
honey79
mesaj 12-02-2007, 12:42 AM
Mesaj #1223

Marmota

Raspunsuri: 1.087
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Antonia...da, anul acesta sigur plecam. Poate fi Aprilie, poate fi Septembrie...cel mai tarziu.
De vizitat...hmmm... va citesc mereu. wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de honey79: 12-02-2007, 12:42 AM

--------------------
+Quote Post
uka
mesaj 12-02-2007, 12:55 AM
Mesaj #1224

Iepuras

Raspunsuri: 1.816
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

Deci ac sa va explic, sau ca sa ma explic... eu iubesc la teo multeeeeeee, si nu nu cred k indiferentza si felul cum ma trateaza ma atrage si mai tare... de acnd m-am despartzit de el nu stau cuminte sa imi plang de mila, incerc din topate puterile sa fiu tare si sa merg inainte... dar asta nu inseamna k nu ma doare...
Maine e posibil sa am o intalnire...nu stiu sigur..

Trebuie sa fac ceva sa mi-l scot din cap.. desi e greu...

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 12-02-2007, 09:50 AM
Mesaj #1225

Taz

Raspunsuri: 3.349
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Neatza si de la mine!

Am tras ciulul week-end-ul asta, si de forum si de la dieta. De astazi am reluat, nu stiu daca numar, am descoperit ca ma furstreaza, o sa incerc sa imi fac un meniu echilibrat si sa vad daca il si contoriez la final (poate ma ajutati si voi), dar nu mai vreau sa fiu obesdata de numarat, de cantarit, pt ca asta am devenit: obsedata si din ce sunt mai obsedata din asta calc mai stramb.
Dar sa va spun de la ce am starea ata bizara: am fost sambata cu mama la un medic care citeste in iris si vreau sa va zic ca mi-a zis absolut tot ceea ce am: dureri de cap in timpul zilei, nervozitate excesiva, nemultumire permanenta, functii ovariene si hormonale f scazute, alergii inexplicabile (eu o data la o perioada variabila de timp, ma umplu de bube pe corp, fara sa fi mancat ceva anume ce mi-ar fi putut face rau; am cateva zile mancarimi, ditamai buboaiele si apoi dispar) si multe altele....I-am zis ca nu mai slabesc deloc, ca anul trecut am slabit si acum nimic si mi-a zis ca pot sa ma shinui cat m-oi chinui pana nu mai pot, pana nu se regleaza cat de cat functiile astea date peste cap acuma pot sa nu mananc o sapt ca daca beau o cana de apa o pun pe mine....mi-a zis ca mancatul nebun de dulce tot de la asta este, ca este refugiul pe care organismul crede ca il are ca sa se regleze, dar ca evident e doar o aparenta si mi-a zis sa incerc sa reduc dulciurile, sa incerc sa ma lupt cu mine. Cauza tuturor acestora este hipofiza care funtioneaza f lent. Eu stiam asta, la 16 ani am fost diagnosticata total aiurea cu adenom de hipofiza la Parhon, stiam ca am ceva la hipofiza, tot un doctor din asta neconventional mi-a descoperit asta. Se pare ca m-am nascut greu (am fost candidata la forceps) si din cauza efortului, lichid nu mai era, deci va dati seama,. S-a creat o presiune f mare pe zona capului si de aici hipofiza strangulata....
Tipul mi-a sumarizat starea mea spunand ca "lumea merge cu 90 la ora, iar eu merg cu 140", ca sunt mult prea agitata si nervoasa si de aici toate. Si disfunctiile mele de ciclu care m-au chinuit toata viata (mie mi-a venit ciclul dupa 14 ani, la 16 ani nu am avut un an de zile, daca opresc pastilele imi vine odata la 4-5 luni, etc.)tot de la asta sunt, nu este nimic local nicaieri, totul pleaca de la nenorocita asta de hipofiza. Pt moment doctorul asta mi-a dat un tratament naturist, practic nu sunt niste medicamente f speciale din cate m-am prins eu, sunt diferite medicamente din plante, fiecare pt cate o afectiune pe care o am, adica iau niste pastile pt slabit, niste pastile pt digestie, unele pt fertilitate, unele de calmare, etc. Si iau doza f mica, adica mai mica decat scrie pe cutie; practic sunt suplimente alimentare, nu sunt medicamente f puternice; pe data de 10 martie ma duc iarasi la control....incerc asa cu naturistul sa vedem ce si daca se intampla ceva...Am dat 1 mil jumate pe ele, m-am imprumutat de la buni ca pana joi cand iau banii sunt pe zero rau de tot, dar asta este...sper macar sa fie ok. Mi-a zis sa fac sport ca prin sport imi mai descarc din energii. Eu oricum fac cam de 4 ori pe saptamana (adica in general, lunea, martea, joia si vinerea si daca am timp si o zi de week-end) bicicleta 30 de minute, abdoneme, cand am timp si chef fac si pilates, etc.)

Cam asta este....asa ca trebuie sa incerc sa ma calmez, eu cu mine intai, sa ma echilibrez, sa un mai fiu obsedata de greutate, sa incerc sa imi gasesc preocupari, sa incerc sa ma ajut eu pe mine...

Sper ca nu v-am obosit cu povestea mea

Va pup si va doresc o zi frumoasa! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 12-02-2007, 09:56 AM
Mesaj #1226

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

Neata....

dylly si-a cumparat dulap sambata, deci sambata si duminica lucrat, smotruit, mai tre sa vina azi cineva sa termined emontat, si sa imi aranjez toalele in dulap. Gott, cate haine am pe care nu le mai port.

pun cenusa in cap si marturisesc ca in we nu prea am stat in puncte, adik 300 gr ciocolata de casa sambata si un pahar de bere aseara. muream dupa un cocktail Dany.
dar fost copil cuminte si mers pe jos vreo 45 deminute si bicla 30 minute, plus masaj. la sala la pilates cik s-au rupt 2 trepte de pe scara de accces si e inchisa sala. doof

dar in ciuda abaterilor, am slabit inca un kilogram.

Ella, dylly ia cu succes un omeran pe zi, inainte de masa principala cu o jumatate de ora. la nevoie iau si maalox. adik, knd doare tare
+Quote Post
himere2005
mesaj 12-02-2007, 10:06 AM
Mesaj #1227

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

bravo dilly, tu si fara ticker si tot slabesti wink1.gif
pisik, eram sigura ca-ti va citi tot ce ai doctorul in iris, toti care au fost sa le citeasca au fost multumiti, la noi vine cineva de la braila in galati. eu nu m-am dus ca mi-e frica sa nu ma demoralizeze prea tare )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 12-02-2007, 10:12 AM
Mesaj #1228

Taz

Raspunsuri: 3.349
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(himere2005 @ 12-02-2007, 12:06 PM) *

bravo dilly, tu si fara ticker si tot slabesti wink1.gif
pisik, eram sigura ca-ti va citi tot ce ai doctorul in iris, toti care au fost sa le citeasca au fost multumiti, la noi vine cineva de la braila in galati. eu nu m-am dus ca mi-e frica sa nu ma demoralizeze prea tare )).gif

Sa stii ca nu e obligatoriu sa iti zica ca ai ceva: de ex. unei colege de a mamei nu i-a zis nimic radical, decat niste disfunctii usoare, de moment, si i-a dat niste pastile pt echilibrat doar, de mentinere. Si desteapta respectiva a fost f dezamagita ca cica stie ea ca e bolnava si cum adica nu e bolnava, a fost f dezamagita ca a gasit-o sanatoasa blink.gif
Eu l-am urmarit f atent, ca am fost si cu mama si cu buni si am ascultat la fiecare sa vad ce zice, ca le zice f repede si trebuie sa fi f atent; si la amandoua le-a zis ca beau f putine lichide, ca au deficienta de lichide. va dati seama ca daca imi zicea si mie chestie asta ma ridicam, ii strangeam mana si dusa eram )).gif Dar tipul chiar le zice pe bune.

Dylly, felicitari pt slabire, bravo! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lyra
mesaj 12-02-2007, 10:19 AM
Mesaj #1229

Ciocanitoare

Raspunsuri: 348
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

dilly felicitari pentru cantar , dar mai ales pentru dulap. laugh.gif mi-ar trebui si mie unul. of of.

saptamana trecuta a fost una f buna pentru mine. am slabit 1.5 kg. sper sa ma tina puterile si saptamana asta. dar mai ales sper sa ma ambitionez si sa ma apuc iar de eliptica. doh.gif

Pisik foarte interesant medicul asta, dar mai ales cititul in iris-n-am mai auzit. m-as duce si eu, de curiozitate.

va scriu meniul de azi:

paine prajita 2
unt 1
dulceata 0.5
ciuperci 0
piept pui-120 2
orez-60gr 1.5
ulei 1
morcovi 0
ou 2
salata 0
mozzarela-20gr 1.2
lapte-250 2.5
cereale-32gr 2
zahar 1
mar razalit 0
scortisoara 0

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
anaoi
mesaj 12-02-2007, 10:21 AM
Mesaj #1230

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

mersi fetele. dulap luat unul mic d ela praktiker, cu 5 milioane
+Quote Post

250 Pagini V « < 80 81 82 83 84 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 28-08-2008 - 03:20 AM