![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
12-02-2007, 11:07 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
A, hai ca uitasem. Pt ca am primit feedback-uri pozitive si chiar si mie mi-a placut de mine, pot sa va spun unde am fost ieri: am fost la emisiunea Automobile de pe NationalTV, unde am prezentat ultima masina lansata de noi.
Nu ma bateti, nu ma omorati, niciodata nu am spus cand am fost (am mai fost, dar a fost prima data singura, fara un coleg care sa ma ajute cu partea tehnica), nici prietenilor, asa sunt eu, mai truli, pt ca nu am incredere in mine. Astazi au zis ca pun emisiunea pe site, inca nu au pus-o, e inca cea din 4 febr, asa ca cine vrea sa ma vaza, poa sa acceseze www.automobiletv.ro, dar mai incolo, nu acuma ca inca nu au pus emisiunea... Gata, m-am spovedit, sper sa nu va speriati de mine, cine are curajul sa se uite Acest mesaj a fost editat de Pisik: 12-02-2007, 11:08 AM -------------------- |
| ancadragoman |
12-02-2007, 11:09 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 49 Inscris: 6-02-2007 Membrul Nr.: 228 Sex: Feminin |
Hello
Revin si eu dupa ce am facut HSG si sunt cu forte proaspete. Meniul zilei -2 cafele -o gutuie -1/2 portocale salata-cartof,ardei,peste afumat- Pana acum am 4,5 puncte si cred ca diseara fac o salata cu paste ca trebuie sa acopar punctele. Pupicei -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
12-02-2007, 11:11 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
normal ca ne uitam
pisik, felicitari pentru curaj, nu e usor sa prezinti intr-o emisiune...inceputul a fost mai greu...cine stie ce vedeta mai devii Acest mesaj a fost editat de himere2005: 12-02-2007, 11:11 AM -------------------- ![]() |
| michelle |
12-02-2007, 11:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ella, vrem si noi poza!!
Pisik, bravo pt emisiune. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
12-02-2007, 11:17 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
normal ca ne uitam pisik, felicitari pentru curaj, nu e usor sa prezinti intr-o emisiune...inceputul a fost mai greu...cine stie ce vedeta mai devii nu stiu daca se da in reluare si la tv, daca ai un program tv poti sa te uiti; dar o vor pune pe net -------------------- |
| lyra |
12-02-2007, 11:17 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
A, hai ca uitasem. Pt ca am primit feedback-uri pozitive si chiar si mie mi-a placut de mine, pot sa va spun unde am fost ieri: am fost la emisiunea Automobile de pe NationalTV, unde am prezentat ultima masina lansata de noi. Nu ma bateti, nu ma omorati, niciodata nu am spus cand am fost (am mai fost, dar a fost prima data singura, fara un coleg care sa ma ajute cu partea tehnica), nici prietenilor, asa sunt eu, mai truli, pt ca nu am incredere in mine. Astazi au zis ca pun emisiunea pe site, inca nu au pus-o, e inca cea din 4 febr, asa ca cine vrea sa ma vaza, poa sa acceseze www.automobiletv.ro, dar mai incolo, nu acuma ca inca nu au pus emisiunea... Gata, m-am spovedit, sper sa nu va speriati de mine, cine are curajul sa se uite uau. ce frumos. felicitari. -------------------- ![]() [/url] |
| himere2005 |
12-02-2007, 11:18 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pisik, daca ajungi vedeta sa nu ne uiti
-------------------- ![]() |
| dannette |
12-02-2007, 11:20 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 235 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
A, hai ca uitasem. Pt ca am primit feedback-uri pozitive si chiar si mie mi-a placut de mine, pot sa va spun unde am fost ieri: am fost la emisiunea Automobile de pe NationalTV, unde am prezentat ultima masina lansata de noi. Nu ma bateti, nu ma omorati, niciodata nu am spus cand am fost (am mai fost, dar a fost prima data singura, fara un coleg care sa ma ajute cu partea tehnica), nici prietenilor, asa sunt eu, mai truli, pt ca nu am incredere in mine. Astazi au zis ca pun emisiunea pe site, inca nu au pus-o, e inca cea din 4 febr, asa ca cine vrea sa ma vaza, poa sa acceseze www.automobiletv.ro, dar mai incolo, nu acuma ca inca nu au pus emisiunea... Gata, m-am spovedit, sper sa nu va speriati de mine, cine are curajul sa se uite Te-am vazut in direct si te-am recunoscut imediat Te-ai descurcat foarte bine Acest mesaj a fost editat de dannette: 12-02-2007, 11:20 AM |
| Pisik |
12-02-2007, 11:23 AM
|
|
pisik, daca ajungi vedeta sa nu ne uiti asa mi-a zis si sotul Danette, multumesc pt aprecieri Lyra, nu e chiar asa palpitant jobul, in ultima vreme este chiar foarte plat tot ce fac eu, noroc cu chestiile astea care ma mai scot din rutina si chiar imi plac A, dr. mi-a zis si ca mi-am ales f prost meseria, ca eu trebuie sa fac psihologie, limbi straine sau arte si ca stresul de la munca datorat "nepotrivirii" dintre mine si job numai bine nu imi face -------------------- |
| himere2005 |
12-02-2007, 11:30 AM
|
pai eu cred ca tot ceva artistic sau umanitar mi s-ar fi potrivit, asistenta sociala, psihoterapeut sau ceva legat de decoratiuni, dar pana una alta m-am facut contabil, macar sa stiu ca am ce pune pe masa...ca dintodeauana contabilitatea s-a cerut pe piata, asa ca ziu eu ca fara servici nu raman...acum depinde daca am sa am 5 milione sau mai mult
sunt o groaza de psihologi si asa zisi artisti care sunt someri sau se reprofileaza -------------------- ![]() |
| ancadragoman |
12-02-2007, 12:08 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 49 Inscris: 6-02-2007 Membrul Nr.: 228 Sex: Feminin |
Nu mai este nimeni aici????????
Au pus emisiunea pe site? -------------------- |
| Pisik |
12-02-2007, 12:10 PM
|
|
Nu mai este nimeni aici???????? Au pus emisiunea pe site? nu, inca nu, probabil dupa pranz. -------------------- |
| himere2005 |
12-02-2007, 12:10 PM
|
Nu mai este nimeni aici???????? Au pus emisiunea pe site? PISIK, SA NE ANUNTI CAND INCEPE EMISIUNEA anca, ce ai facut la medic sau unde ai fost, ce ti-a spus? a fost dureroasa experienta? -------------------- ![]() |
| Pisik |
12-02-2007, 12:12 PM
|
|
Nu mai este nimeni aici???????? Au pus emisiunea pe site? PISIK, SA NE ANUNTI CAND INCEPE EMISIUNEA anca, ce ai facut la medic sau unde ai fost, ce ti-a spus? a fost dureroasa experienta? va anunt cand o pun pe site astia...dupa aia, puteti sa va uitati la ea oricand.... -------------------- |
| ancadragoman |
12-02-2007, 12:15 PM
|
A fost cam dureros si asa am descoperit ca aveam trompele infundate ,insa in urma substantei de contrast dreapta s-a desfundat si stanga este pa.
Acum astept sa termin analizele hormonale,sotul spermograma si mergem la medic sa vedem ce avem de facut. Dr Niculescu mi-a spus ca pot sa raman fff bine si doar cu dreapta care este ffffff bine. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:36 PM |