![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
12-02-2007, 05:37 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.442 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik,nu pot sa ma abtin Nu, eu cam asa am fost mereu, in afara de per cand am slabit anul trecut si eram bat; cateva kg mi-as dori sa dau jos, sa ajung ca la nunta, macar la 67, sa ma incapa hainele care nu imi mai vin Cuvintele voastre ma ajuta sa nu mai fiu obsedata si sa continui cu metoda sport+mancat sanatos, fara sa vreau rezultate spectaculoase Am fugit sa prind microbuzul de fara 20 mai fetelor, dar toate sunteti asa destepte? ca de ella, pisik, miha m-am convins...de fapt de multe dintre voi...dar nu stiu parca prea atingeti perfectiunea O sa iti explic eu imediat ce perfectiune am atins eu mai devreme. Dsigur, m-a apucat gatitul. Scopul final: niste sos pentru paste. Pun o tigaie pe foc, putin ulei, niste piept de pui afumat taiat cubulete, niste ciuperci feliute si mirodenii. Brusc ma loveste inspiratia si torn si jumatate de borcan de sos Dolmio. In inteligenta mea, nu mi-am dat seama ca ala e prea cremos ca sa poata fi turnat intr-o tigaie incinsa. Asa ca sosul meu s-a lipit efectiv de tigaie. Eu... nu ma las, dau sa-l razui. Si in razuiala mea, coada de la tigaie (care era din ebonita) ajunge pe flacara. Si sa vezi fumaraie la mine in casa, sa vezi miros de ars. Disperata, arunc tigaia in chiuveta in apa rece si iese un abur.... Ce sa fac, ce sa fac, ma apuc sa deschid geamurile. TOATE. Dar se face curent, se tranteste usa de la living si din trintitura se sparge geamul. Ei, sunt talentata si perfecta, nu? -------------------- |
| otilici |
12-02-2007, 05:37 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
mai fetelor, dar toate sunteti asa destepte? ca de ella, pisik, miha m-am convins...de fapt de multe dintre voi...dar nu stiu parca prea atingeti perfectiunea O sa iti explic eu imediat ce perfectiune am atins eu mai devreme. Dsigur, m-a apucat gatitul. Scopul final: niste sos pentru paste. Pun o tigaie pe foc, putin ulei, niste piept de pui afumat taiat cubulete, niste ciuperci feliute si mirodenii. Brusc ma loveste inspiratia si torn si jumatate de borcan de sos Dolmio. In inteligenta mea, nu mi-am dat seama ca ala e prea cremos ca sa poata fi turnat intr-o tigaie incinsa. Asa ca sosul meu s-a lipit efectiv de tigaie. Eu... nu ma las, dau sa-l razui. Si in razuiala mea, coada de la tigaie (care era din ebonita) ajunge pe flacara. Si sa vezi fumaraie la mine in casa, sa vezi miros de ars. Disperata, arunc tigaia in chiuveta in apa rece si iese un abur.... Ce sa fac, ce sa fac, ma apuc sa deschid geamurile. TOATE. Dar se face curent, se tranteste usa de la living si din trintitura se sparge geamul. Ei, sunt talentata si perfecta, nu? Lasa Ela,ca trebuie si cate-o boacana,sa aiba viata asta sare si piper -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
12-02-2007, 05:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ELLA, dar cum de s-a spart geamul, parca aveai termopan si astea sunt rezistente...oricum...macar un defect mic sa ai si tu
otti, lasa ca eu sunt ca si tine, normala, mai scot eu niste perle din cand in cand -------------------- ![]() |
| michelle |
12-02-2007, 05:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.172 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ella, si eu m-am amuzat, scuze
Hai, capul sus, nu te lasa batuta -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
12-02-2007, 05:42 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.650 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
ELLA, dar cum de s-a spart geamul, parca aveai termopan si astea sunt rezistente...oricum...macar un defect mic sa ai si tu S-a spart geamul de la usa de la living, nu fereastra. S-a traintit usa de la curent si... hop! Ditamai geamul de 1m s-a imprastiat prin toata casa. -------------------- |
| michelle |
12-02-2007, 05:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.172 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ha, Pisik, te-am prins: nu stiai daca se poate decupla
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| himere2005 |
12-02-2007, 05:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
miha, tu nu apari inca la nici o emisiune?
-------------------- ![]() |
| lilianab |
12-02-2007, 05:51 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 927 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
mai fetelor, dar toate sunteti asa destepte? ca de ella, pisik, miha m-am convins...de fapt de multe dintre voi...dar nu stiu parca prea atingeti perfectiunea Stai tu Himere linistita:daca eram destepte toate odata,nu mai stiam catre cine sa ne indreptam mai repede atentia...asa,noi venim in seria a doua:sa se faca Bia un pic mai mare,sa ma fac si eu oleaca mai desteapta si toate fetele care mai sunt pe aici pt seria a doua,si atunci sa te tii:nu vom mai dovedi sa raspundem la felicitari -------------------- |
| _noni_ |
12-02-2007, 05:51 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Pisik. eu iti spun felicitari !
ai facut bine ca i ne-ai aratat si noua emisiunea! acum inteleg ca pe strada ta e chiar soare, numai ca tu nu ridici capul sa-l vezi. zambeste, esti minunata! nu te mai lasa coplesita de ganduri negre, ele sunt doar in imaginatia ta! ella, mare figura esti! eu rad, dar parca ma recunosc pe mine! miha , bravo!bravo!bravo! fetelor, noi suntem fiecare minunate in felul nostru! himere, otilici, cred ca si voi sunteti capabile de lucruri extraordinare, numai ca nu constientizati uneori! sunt sigura ca daca fiecare cautam in suflet, vom gasi ceva unic si nemaipomenit acolo! Acest mesaj a fost editat de _noni_: 12-02-2007, 05:52 PM -------------------- |
| lilianab |
12-02-2007, 05:53 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 927 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
miha, tu nu apari inca la nici o emisiune? Hai ca si eu am aparut la Cantarea Romaniei,la faza pe tara-grupuri corale:eram in prima linie,in partea stanga cum priveai la TV...ma pot numi si eu macar "stelutza de TV" -------------------- |
| himere2005 |
12-02-2007, 05:55 PM
|
miha, tu nu apari inca la nici o emisiune? Hai ca si eu am aparut la Cantarea Romaniei,la faza pe tara-grupuri corale:eram in prima linie,in partea stanga cum priveai la TV...ma pot numi si eu macar "stelutza de TV" liliana, care da autograf prima cand ne intalnim, tu sau eu? -------------------- ![]() |
| anca veselie |
12-02-2007, 05:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu am aparut o data la atomic tv, la o emisiune despre festivalul de la sighisoara si la pro tv intr-un reportaj despre un tip care facea suvite din ata
-------------------- |
| himere2005 |
12-02-2007, 06:01 PM
|
mi se pare ca suntem care mai de care mai vedete
ramona, eu zic sa ne programezi -------------------- ![]() |
| lilianab |
12-02-2007, 06:02 PM
|
liliana, care da autograf prima cand ne intalnim, tu sau eu? Hai bine,fie:dai tu prima ca ai avut "cariera solo" -------------------- |
| himere2005 |
12-02-2007, 06:04 PM
|
ce imi place cel mai mult este relatia speciala care s-a creat intre noi toate
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 06:02 AM |