![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
12-02-2007, 06:06 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
buyyyy himere, ce razi?!
eu am facut emisiuni prin 2000 la o tv locala din vl. si ma oprea lumea pe strada si-mi spunea ca m-a vazut la televizor! Acest mesaj a fost editat de _noni_: 12-02-2007, 06:07 PM -------------------- |
| himere2005 |
12-02-2007, 06:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
si cum este sa te cunoasca toata lumea? cam incomod, nu? ce emisiune faceai,pe ce tema?
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| _noni_ |
12-02-2007, 06:12 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
si cum este sa te cunoasca toata lumea? cam incomod, nu? ce emisiune faceai,pe ce tema? era aiurea, ca ma opreau in general mamaitze si tataitzi a, si alta despre o organizatie, politica parca, care a plantat brazi in statiunea Voineasa. acolo am plantat si eu un brad dar n-am ajuns sa verific in ce stare o fi }{ -------------------- |
| himere2005 |
12-02-2007, 06:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
erau rusinosi mititeii...se uitau dupa tine
| May |
12-02-2007, 06:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna ziua
felicitari tuturor pt reusitele voastre Pisik de cine m-am gasit si eu sa ma iau ca nu mananca cum trebuie -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Sexymom |
12-02-2007, 06:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pup si eu fetele astea dragute si vorbarete.
M-m laudat ca am dat 3 kg jos? si azi m-am cantarit ca sa fiu sigura ca nu am visat Merg in continuare la sala cate 2 ore si jumatate. Acum am inventat o salata pe care vreau sa v-o recomand si voua e delicioasa si ciudata. Nu va mirati de ingrediente , gustati. -Juma de salata verde -50 g cascaval ras -1 castravete murat -50 g sunca slaba taiata cubulete -o ceapa mica -un rond de ananas din conserva -ulei de masline , otet de mere si sare Este delicioasa. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| _noni_ |
12-02-2007, 06:25 PM
|
fetelor, eu ma intreb ce-o fi cu ina si cu crengu, ca de mult n-am mai auzit de ele...oare crengutzei inca nu-i merge forumul?
ina trebuie sa apara cu vesti despre venirea ei in budapesta, si ...nimic }{ -------------------- |
| himere2005 |
12-02-2007, 06:27 PM
|
de ina parca stiam ca este in sesiune si vine la voi pe 4-5 martie, iar de crengu, sper ca nu s-a suparat pe noi, adevarul este ca mai exista si alte calculatoare daca vrei sa intri
| Nessie |
12-02-2007, 06:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
de ina parca stiam ca este in sesiune si vine la voi pe 4-5 martie, iar de crengu, sper ca nu s-a suparat pe noi, adevarul este ca mai exista si alte calculatoare daca vrei sa intri Vorbesc cu ea apropae zilnic si incercam sa rezolvam problema, dar sunt multe parti implicate si nimeni nu isi da interesul. Ma intreaba mereu ce faceti si ii este dor de voi. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
12-02-2007, 06:35 PM
|
mie imi pare bine ca nu s-a suparat pe noi, credeam ca are ceva pe suflet...cum se descurca la noul job? ca si ea e wonder women
| _noni_ |
12-02-2007, 06:43 PM
|
de ina parca stiam ca este in sesiune si vine la voi pe 4-5 martie, iar de crengu, sper ca nu s-a suparat pe noi, adevarul este ca mai exista si alte calculatoare daca vrei sa intri Vorbesc cu ea apropae zilnic si incercam sa rezolvam problema, dar sunt multe parti implicate si nimeni nu isi da interesul. Ma intreaba mereu ce faceti si ii este dor de voi. nessie, multumim, tu esti prompta ca intotdeauna! -------------------- |
| honey79 |
12-02-2007, 06:46 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.087 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Am urmarit emisiunea, special ca sa te vad...si...drept urmare, te pupic dulcic si te imbratisez strans strans. Esti exact persoana pe care mi-am imaginat-o. Te-ai gandit la o cariera in televiziune??? De ce nu...o emisiune a ta... cu si despre masini. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| nusarich |
12-02-2007, 06:57 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
felicitari pisik pentru emisiune! mi-a placut tare mult de tine. ce mi-a placut iarasi e ca ai reusit sa-l scoti pe nenea prezentatorul din starea de "prezint o emisiune, sunt platit pentru asta,... si gata!". eu am mai urmarit emisiunile dumnealui si asta chiar mi-a placut, pentru ca ai reusit sa-l cooptezi si sa faci prezentarea foarte interesanta. bravo!
chiar, te-ai gandit la o emisiune din asta, vorba lui honey? -------------------- |
| himere2005 |
12-02-2007, 07:02 PM
|
mai bine prezenta pisik ca omul era chiar crispat, parca nu e profesionist
| Pisik |
12-02-2007, 07:17 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ha, Pisik, te-am prins: nu stiai daca se poate decupla Am urmarit emisiunea, special ca sa te vad...si...drept urmare, te pupic dulcic si te imbratisez strans strans. Esti exact persoana pe care mi-am imaginat-o. Te-ai gandit la o cariera in televiziune??? De ce nu...o emisiune a ta... cu si despre masini. Ehe, Honey, tare mi-ar fi placut. V-am zis cred ca eu am facut 3 ani de radil, si acum am nostalgia acelor vremuri; dar la radio nu puteam ramane sa ma angajez, reau probl mari cu angajarile, iar ca sa razbati intr-o Televiziune la noi iti trebuie "multe", nu toate curate, daca intelegeti ce vreau sa zic. Eu am o prietena care a avut noroc, a ajuns acum la realitatea, si i s-a propus onoua emisiune la un post nou, de bucatarie (Himere, fii pe faza), tot al realitatii; va fi producator; dar este cam tarziu sa ma apuc de altceva, nu am experienta, etc. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:08 PM |