![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Monic |
12-02-2007, 07:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
mai fetelor, dar toate sunteti asa destepte? ca de ella, pisik, miha m-am convins...de fapt de multe dintre voi...dar nu stiu parca prea atingeti perfectiunea O sa iti explic eu imediat ce perfectiune am atins eu mai devreme. Dsigur, m-a apucat gatitul. Scopul final: niste sos pentru paste. Pun o tigaie pe foc, putin ulei, niste piept de pui afumat taiat cubulete, niste ciuperci feliute si mirodenii. Brusc ma loveste inspiratia si torn si jumatate de borcan de sos Dolmio. In inteligenta mea, nu mi-am dat seama ca ala e prea cremos ca sa poata fi turnat intr-o tigaie incinsa. Asa ca sosul meu s-a lipit efectiv de tigaie. Eu... nu ma las, dau sa-l razui. Si in razuiala mea, coada de la tigaie (care era din ebonita) ajunge pe flacara. Si sa vezi fumaraie la mine in casa, sa vezi miros de ars. Disperata, arunc tigaia in chiuveta in apa rece si iese un abur.... Ce sa fac, ce sa fac, ma apuc sa deschid geamurile. TOATE. Dar se face curent, se tranteste usa de la living si din trintitura se sparge geamul. Ei, sunt talentata si perfecta, nu? Ella, -------------------- ![]() |
| Pisik |
12-02-2007, 07:18 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
felicitari pisik pentru emisiune! mi-a placut tare mult de tine. ce mi-a placut iarasi e ca ai reusit sa-l scoti pe nenea prezentatorul din starea de "prezint o emisiune, sunt platit pentru asta,... si gata!". eu am mai urmarit emisiunile dumnealui si asta chiar mi-a placut, pentru ca ai reusit sa-l cooptezi si sa faci prezentarea foarte interesanta. bravo! chiar, te-ai gandit la o emisiune din asta, vorba lui honey? Saracul, el este bine intentionat dar nu prea are talent; si mi-a zis admirativ ca am vorbit f mult si bine, ca nu mai stia cum sa ma opreasca; a zis ca cu invitati ca mine isi face treaba mult mai usor -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
12-02-2007, 07:28 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.916 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
felicitari pisik pentru emisiune! mi-a placut tare mult de tine. ce mi-a placut iarasi e ca ai reusit sa-l scoti pe nenea prezentatorul din starea de "prezint o emisiune, sunt platit pentru asta,... si gata!". eu am mai urmarit emisiunile dumnealui si asta chiar mi-a placut, pentru ca ai reusit sa-l cooptezi si sa faci prezentarea foarte interesanta. bravo! chiar, te-ai gandit la o emisiune din asta, vorba lui honey? Saracul, el este bine intentionat dar nu prea are talent; si mi-a zis admirativ ca am vorbit f mult si bine, ca nu mai stia cum sa ma opreasca; a zis ca cu invitati ca mine isi face treaba mult mai usor parerea mea e ca in televiziune, ca si prezentator, "bine intentionat" nu e de ajuns. trebuie sa ai acel ceva cu care sa ii tii pe telespectatori lipiti de ecran, altfel iti ia concurenta din public. poate isi deschid si altii ochii la chestia asta, ca n-ar fi rau... de-aia te si intrebam... -------------------- |
| Pisik |
12-02-2007, 07:35 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
felicitari pisik pentru emisiune! mi-a placut tare mult de tine. ce mi-a placut iarasi e ca ai reusit sa-l scoti pe nenea prezentatorul din starea de "prezint o emisiune, sunt platit pentru asta,... si gata!". eu am mai urmarit emisiunile dumnealui si asta chiar mi-a placut, pentru ca ai reusit sa-l cooptezi si sa faci prezentarea foarte interesanta. bravo! chiar, te-ai gandit la o emisiune din asta, vorba lui honey? Saracul, el este bine intentionat dar nu prea are talent; si mi-a zis admirativ ca am vorbit f mult si bine, ca nu mai stia cum sa ma opreasca; a zis ca cu invitati ca mine isi face treaba mult mai usor parerea mea e ca in televiziune, ca si prezentator, "bine intentionat" nu e de ajuns. trebuie sa ai acel ceva cu care sa ii tii pe telespectatori lipiti de ecran, altfel iti ia concurenta din public. poate isi deschid si altii ochii la chestia asta, ca n-ar fi rau... de-aia te si intrebam... Perfect de acord cu tine; zic ca e bine intentionat in sensul ca el om rau nu e; el e si realizatorul emisiunii dar nu consitnetizeaza saracul sa lase pe altcineva sa prezinte ca nu are har...in fine.. Azi sunt mandra de mine, sa vedem cat ma tine. Ce am reusit: - sa nu rontai intre mese decat gustarile de fructe - sa nu pap dulce - sa nu pap excesiv seara (desi am papat destul) Meniul de azi: MD- - kiwi - 0p - 75 gr fulgi porumb - 4,5p -200 ml lapte 0,1% - 1p P salata ton - 6p (aprox., a fost facuta de mami, avea destul porumb in ea, tonul era mare parte in apa, a avut si o conserva in ulei dar nu stiu cat a mai ramas in amalgam din ala in ulei) banana - 1p C -1 cutie perle la dorna (150 gr) - 2p -25 gr fulgi porumb - 1,5p -1 pahar iaurt prodlacta - 0,5p -1 cescuta frucxte de padure - 1p pt depasire -indulcitor pudra - 0p Total: 17,5p. Azi am numarat, nu a fost prioritatea mea nr unu dar am reusit; cand nu voi reusi nu o sa fie un capat de univers. Azi m-am simtit mai bine la serviciu, nu am mai avut asa dureri de cap, nu m-am mai simtit asa terminata; nu stiu cat e autosugestie si cat realitate Ma duc sa biciclesc, sa alung nervii din calea fericirii mele -------------------- |
| Anna |
12-02-2007, 07:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Pisik felicitari, am vazut si eu emisiunea si te-ai descurcat f bine, ai carisma, nus, dar ai captivat, plus ca nu s-a vazut nici un kg in plus. Miha bravo pt avansare si pt marirea de salariu bubbles am vazut pozele si mi-a placut mult hainuta ta, nici la tine nu vad kg-le. Si bravo celor care au mai dat jos. eu fac bine, am petrecut un we super cu babuinul, am vazut si va recomand filmul Blood Diamond. In rest nicio noutate. Va pup Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 12-02-2007, 07:40 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| daconst |
12-02-2007, 08:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Pup si eu neuronii ca nu am mai intrat de multa vreme.
De azi intru zilnic ca nu se mai poate Am citit ce ati scris si vad ca e plin de vesti bune. Pisik,m-ai lasat cu gura cascata. Bravo tie,esti super tare.Ce mai profesionista in toata regula.Sunt si eu mandra de tine,vorba fetelor. Miha,felicitari pentru avansare si marirea de salariu...o meriti pe deplin.Te asteptam sa faci cinste. Uka,bravo pentru cintar,dar mie nu-mi suna bine scaderea asta brusca in greutate,mai ales ca vine de la supararea ta.Vorba Antoniei,mai sunt barbati pe lumea asta...pacat de tine sa suferi atat. Irinush,tare bine arati dupa coafor...ti-ai facut permanent? Dylly,felicitari pentru cintar! Dany,imi pare rau ca nu ai avut cu cine bea aseara...data viitoare da un bip,si vin si eu pe sarma. Eu am avut o perioada incarcata cu musafiri...mi-au venit vecinele sa-l vada pe bb si a trebuit sa ma agit cu pregatirile.Am gatit ceva bip-uri romanesti si vreau sa va spun ca au fost tare incintate.Au plecat fiecare cu pachetele acasa sa nu raman eu cu tentatiile pe cap. In rest suntem bine si bb e un mancacios de numa.Nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca e tare lacom.Mananca ca un purcelus si parca ma gindesc ca de fapt mananca cum mancam eu in perioada sarcinii. Noroc ca acum abia imi mai amintesc sa mananc si sper sa scap mai repede de kg. Va pupicesc pe toate si ma bucur ca sunteti inca cuminti si numarati in continuare. Am uitat sa va spun ca avem poze noi cu Lucas. -------------------- |
| Ella79 |
12-02-2007, 08:45 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Daconst, m-am uitat si eu la pozele lui Lucas. E atat de dragalas!! Vreau si eu unul asa de frumos!!! Mie mi se pare ca seamana cu tine. Costumasul ala cu ursulet parca ni l-ai aratat cand l-ai cumparat anul trecut asa-i ? sau am visat eu?
Mi se pare incredibil cum trece timpul... Parca ieri ne spuneai ca esti insarcinata, parca ieri iti crestea burtica si acum.. bebe e deja maricel. -------------------- |
| Pisik |
12-02-2007, 08:49 PM
|
|
Danutza, super dulcic baiatelul tau. Iar tu pune mana si papa ca lumea, ca oricum slabesti la cat papa bebe si la cat alergi in jurul lui. Vezi sa nu faci vreo carenta de ceva, Doamne fereste!
Ce parere aveti de meniul meu care se vrea a fi sanatos si indestulator, nu neapart un meniu de cura ci unul de viata sanatoasa -------------------- |
| Ella79 |
12-02-2007, 08:55 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Haideti sa pun si eu meniul de azi:
- 2 felii toast = 2p - 1 ou fiert = 2p - castravete = 0p - 100 gr perle branza = 2p - pulpa de pui la gratar = 5.5 p - salata rosii cu busuioc = 0p - paste 4p - ulei 1p - ciuperci = 0p - piept de pui afumat = 2,5p - 1 portocala, 1 mar, 1 kiwi = 0p TOTAL: 19 p din 20. Azi am facut si 1 ora aerobic si am mers pe jos 45 de minute (de la Romana pana la Camera de Comert). Maine am rugat-o pe mama sa vina pe la mine sa ma invete sa gatesc cate ceva, ca nu se mai poate asa. Nu mai vreau nici sa mananc numai uscatele, nici sa dau foc la casa la cea mai mica tentativa de a tine tigaia de coada. Pisik, mie meniul tau mi se pare OK. Acum tu stii daca te simti satula. Eu zic ca ai mancat corect, ai si fructe, si lactate, si proteine. Poate niste legume sa mai bagi, dar ma rog... eu vorbesc... Eu trebuie sa ma chinui mult sa mananc legume. -------------------- |
| Pisik |
12-02-2007, 09:03 PM
|
|
Pisik, mie meniul tau mi se pare OK. Acum tu stii daca te simti satula. Eu zic ca ai mancat corect, ai si fructe, si lactate, si proteine. Poate niste legume sa mai bagi, dar ma rog... eu vorbesc... Eu trebuie sa ma chinui mult sa mananc legume. Mercic Ella, am avut rosii si salata verde in salata de ton, am uitat sa mentionez; a, si a avut si un pic de ulei, desi la grasimi bune sunt deficitara. Spor la lectia de gatit! Acest mesaj a fost editat de Pisik: 12-02-2007, 09:28 PM -------------------- |
| MagdaC |
12-02-2007, 09:25 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Pup fetele,
Am intrat si eu pe fuga, ca sa stiti ca mai traiesc. Cu dieta ma straduiesc sa fiu cat mai cuminte. O mai scap eu si pe alaturi, dar in limite rezonabile. Va pupicesc pe toate -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| nusarich |
12-02-2007, 09:32 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.916 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
dana, ai un superbebe! e asa de dragutz... pe cand poze si cu tine?
-------------------- |
| Ramo |
12-02-2007, 09:39 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.226 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Mama ce de vedete pe aici............... Am "lucrat" si eu la radio o perioada destul de indelungata. In televiziune, inca nu am ajuns (adica pe sticla, ca in sediu am ajuns).
Am fost si eu la sala dupa o saptamana de pauza ( a fost plecata cumnatica, antrenoarea adica). Ma simt f bine. Si cu dieta stau bine, si cu dragostea.......... Ma gandesc tot mai serios sa ii fac o surpriza babuinului, sa ma urc in avion si sa ma duc in vizita. Acum sa vedem ce au sa zica ai mei........ -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| daconst |
12-02-2007, 10:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Recunosc ca nu mananc prea sanatos...din lipsa de timp,dar mananc zilnic de cite puncte trebuie...macar atat.
Prima luna a fost mai greu,zic eu,dar o sa incep sa fiu mai atenta la legume,ca pe astea le neglijez mereu. Poze cu mine...hmm,nu va promit,ca e cam dureros sa am vad. Poate sa fac poze pina la jumate,sau cumva sa maschez kg in plus. Mi-e ciuda ca nu am poze deloc cu kg de acum macar sa pot spune cum aratam inainte si dupa.Pentru ca asta ar motiva multe fete care ar incepe WW. Ma gindeam sa fac poze,dar sa ma uit la ele doar dupa ce slabesc...ca atunci imi va fi mai simplu,poate. Pisik,de meniul tau ce sa zic...daca tie ti-e bine,e ok,dar stii ca eu daca nu vad paine,paste sau cartofi intr-un meniu atunci nu prea imi place. Acest mesaj a fost editat de daconst: 12-02-2007, 10:41 PM -------------------- |
| Tzutzi80 |
12-02-2007, 11:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Buna seara fetelor! Ma alatur si eu la WW. Nu reuseam sa ma mai tin de Monti. Urati-mi succes la numarat! Am voie 20p.
Papat azi: 2 felii paine graham - 1.46p 2 oua - 4p 3 lingurite ulei masline - 3.6p 2 mandarine - 0p 2 1/2 covrigi - 3p 2 rosii - 0p 1/3 ardei gras - 0p 140 g antricot de vita - 4.5p desert fitline exquisa 0,2% - 2p expresso lung - 0.5p 1 lapte condensat - 0.5p 1 zahar - 0p (din alimentele permise zilnic) ------------------------------------------------- TOTAL : 19.56p Acum sa imi ziceti daca am calculat bine -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 11:40 PM |