![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
13-02-2007, 01:55 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
In legatura cu painea , eu am asa :
- paine ,50 gr = 2 p - toast brot ( paine pentru prajit , nu neaparat deja prajita , cea feliata deja , Dana ) , 20 gr = 1 p -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ghemotoc |
13-02-2007, 02:02 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
ok, mersi, de.acum inainte o s.o punctez 1, prajita sau neprajita... am inceput sa.mi pun intrebari pentru ca am vazut in lista si paine uscata, iar aia uscata din comert are la puncte si de.aia am punctat.o cu 0.5...
si uitati niste bancuri faine vrabiuta zbura cu viteza la nivelul solului . Din fata ei vine un BMW...Vrabiuta cu viteza spre BMW.............se izbeste de masina... cade ametita toata.Soferul opreste, o ridica, o ia acasa , o pune in colivie, ii pune niste paine,ii pune niste apa...Se trezeste vrabiuta la un moment dat si se uita buimacita in jurul ei:Vede gratii, vede apa, vede painea... - Hai sa-mi bag p***!....! L-am omorat pe ala cu bmw-ul )) Zicala: Daca īntr-o zi te simti inutil si deprimat,consoleaza-te cu gāndul ca odata ai fost spermatozoidul cel mai rapid dintre toti. La un concurs de parasutisti intr-o unitate militara, Bula trebuia sa faca saltul cu parasuta, la aterizare sa ia bicicleta, dupa care cros de 15Km. Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare, sare si trage de comanda.... nu se deschide. Mai trage o data... nimic (f....)... trage comanda de la parasuta de siguranta... tot nimic (bag...)... mai trage o data... nimic... dupa care zice: - Parca vad ca si bicicleta e stricata... Doi prieteni, Mihai si Cristi se intilnesc pe strada. Mihai il vede pe Cristi ca e cam abatut si-l intreaba: -De ce esti asa suparat? C: Uite ma eu brunet , nevasta-mea bruneta, copilul roscat. M: Pai de cite ori faceti dragoste pe saptamina? C: Niciodata. M: Pe luna? C: Da din cap negativ. M: Pe an? C: Iar da din cap negativ. M: Pai vezi, rugina. Fraza zilei: " Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu." Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul. La un moment dat, la radio, crainica anunta: - Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens. Tipul foarte enervat:- Nu unul, sute, sute ! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
13-02-2007, 02:22 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Himere si Tulip, poze cu mine, ca nu prea m-ati cunoscut
Asta nu-i al meu, e al nasei... -------------------- |
| ghemotoc |
13-02-2007, 02:25 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
faine poze lacry si bbul e super simpatic
|
| himere2005 |
13-02-2007, 02:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
lacry, esti o slabatura ...eu am impresia ca esti mai slaba decat mine ca esti mai inalta
-------------------- ![]() |
| daconst |
13-02-2007, 02:32 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
In legatura cu painea , eu am asa : - paine ,50 gr = 2 p - toast brot ( paine pentru prajit , nu neaparat deja prajita , cea feliata deja , Dana ) , 20 gr = 1 p Corect,asa ziceam si eu...parca la noi era 40g,dar tu stii mai bine,oricum. Problema era ca Miha spunea ca painea prajita se puncteaza mai putin...si de aici neintelegerea. Irinush,asa e...trece timpul de numa.Acum cu bb ma gindesc de ce am amanat atat momentul,ca e o prioada tare faina.De asta le-as sfatui si pe fetele care se tot gindesc daca sa faca bb sa nu mai stea pe ginduri. Lacry,esti tare slabanoaga fato. Ce vrei sa mai slabesti? Cine cinta la voi la chitara? -------------------- |
| dany |
13-02-2007, 02:43 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ce ma faci sa rad , Dana
Cu painea a fost 40 gr , acum e 50 gr la 2 p . La Vollkornbrot sunt 60 gr . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| daconst |
13-02-2007, 02:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ce ma faci sa rad , Dana Cu painea a fost 40 gr , acum e 50 gr la 2 p . La Vollkornbrot sunt 60 gr . Ca sa vezi ce sucita sunt. Wow ce veste buna cu painea Vollkornbrot.Mersi mult. Pai atunci trecem pe ea ca e si mai sanatoasa. -------------------- |
| ghemotoc |
13-02-2007, 02:46 PM
|
p.s. eu inca stau in romania Acest mesaj a fost editat de ghemotoc: 13-02-2007, 02:47 PM |
| dany |
13-02-2007, 02:48 PM
|
E si mai sanatoasa si mai satioasa . Eu imi fac la masina de paine .Iau amestec de la Aldi.Imi tai felii mai subtiri si de multe ori am 4 felii la 3 P
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| daconst |
13-02-2007, 02:51 PM
|
p.s. eu inca stau in romania Pai nu s-a schimbat nimic din ce ti-am zis mai sus decit ca 50g paine-2p.Deci o felie ca e prajita sau nu punctezi 1p. E si mai sanatoasa si mai satioasa . Eu imi fac la masina de paine .Iau amestec de la Aldi.Imi tai felii mai subtiri si de multe ori am 4 felii la 3 P Mersi de idee,n-am mai facut paine de un car de ani.Acum as avea ocazia...s-o impresionez si pe mami. -------------------- |
| dany |
13-02-2007, 02:53 PM
|
Vezi ca pe pachet scrie Mehrkornbrot . Acum o impresionezi si tu cand pleaca ?
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Ella79 |
13-02-2007, 03:13 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.590 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu cred ca mi-am gresit cariera. Mai bine ma fac bucatareasa. Pe langa ca mi se pare extrem de relaxant, azi mi-a iesit si mancarea super buna la gust. Prima mea mancare de mazare
Vai, fetelor, pai cred ca daca as sta acasa, as slabi mult mai usor. Eu mananc toata ziua sandwich-uri si prostii, cand o farfurie de mancare are 2 - 3p si te satura, nu gluma. Pisik, vezi ca biscuitii aia moldovenesti au foarte multe puncte. Am calculat eu si au 36,4p toata punga si inauntru sunt 20 de biscuiti. Adica 1,8p un biscuite -------------------- |
| uka |
13-02-2007, 03:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
sunt si eu ca de obicei off-topic.. dar vreau sa va propun ptr azi
Ricky Martin- Tu recuerdo -------------------- |
| Pisik |
13-02-2007, 03:17 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.439 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Eu cred ca mi-am gresit cariera. Mai bine ma fac bucatareasa. Pe langa ca mi se pare extrem de relaxant, azi mi-a iesit si mancarea super buna la gust. Prima mea mancare de mazare Vai, fetelor, pai cred ca daca as sta acasa, as slabi mult mai usor. Eu mananc toata ziua sandwich-uri si prostii, cand o farfurie de mancare are 2 - 3p si te satura, nu gluma. Pisik, vezi ca biscuitii aia moldovenesti au foarte multe puncte. Am calculat eu si au 36,4p toata punga si inauntru sunt 20 de biscuiti. Adica 1,8p un biscuite Opa, nasol in cazul asta. Dar chiar asa putini biscuiti are o punga? Of, parca sunt mai multi. Eu mai am cam trei sferturi de punga acasa, o sa incerc sa o ocolesc Bravo pt talentele de gospodina! Eu mananc mult si acasa si la serviciu Nu cred ca iti face bine melodia asta acum Uka. Incearca sa nu mai fii nostalgica, sa incerci sa uiti, sa te detasezi, nu sa te adancesti si mai tare in melancolie. Parerea mea! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 01:26 PM |