![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
05-02-2007, 04:54 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
va recomand filmul "the lost room", are 3 parti, a cate 80-90 de minute fiecare, dar eu zic ca se merita
-------------------- ![]() |
| danyhoney |
05-02-2007, 04:54 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
dany, felicitari pentru cetatenie Si noi luam calamari congelati...ii lasam la dezghetat si apoi ii facem in tigaie,fara sa mai adaugam altceva. Important e sa ai un sos de usturoi langa ei ,altfel nu prea au gust. Si au doar 1,5 p la 125 gr Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-02-2007, 04:56 PM -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lyra |
05-02-2007, 04:55 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 348 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
danyhoney mersi pentru puncte. m-am mai linistit. atunci nu e scumpa deloc la puncte mozzarela.
mi-e mi se parea cam putin. da lasa ca e foaaarte bine asa. Acest mesaj a fost editat de lyra: 05-02-2007, 04:55 PM -------------------- ![]() [/url] |
| himere2005 |
05-02-2007, 04:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
da, si noi i-am servit cu sos tzatichi, care l-am facut pentru pulpe
| uka |
05-02-2007, 04:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
da, si noi i-am servit cu sos tzatichi, care l-am facut pentru pulpe yummmiiiiiii -------------------- |
| anaoi |
05-02-2007, 05:00 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
|
| ghemotoc |
05-02-2007, 05:01 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
tzatziki 1 lingurita 1 pct?
|
| himere2005 |
05-02-2007, 05:03 PM
|
uka, ai putea sa mananci cand ai pofta si gol cu putina mamaliga sau paine
sosul in sine eu l-am mai facut alta data si cu iaurt diet ca sa salvez puncte...iaurt, castraveti 0, usturoi 0 am luat si un sos de prune Uncle Ben's -------------------- ![]() |
| uka |
05-02-2007, 05:05 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
uka, ai putea sa mananci cand ai pofta si gol cu putina mamaliga sau paine sosul in sine eu l-am mai facut alta data si cu iaurt diet ca sa salvez puncte...iaurt, castraveti 0, usturoi 0 da asa e... nu e o idee rea -------------------- |
| anaoi |
05-02-2007, 05:14 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
se retrage una bucata dylly imbatat de imaginea blue hawaian...
byyyyyyyyyeeeeeee...hic...hic.. |
| danyhoney |
05-02-2007, 05:14 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
danyhoney arata bestial bautura aia. ca arata bestial e una, dar ce gust are..... Dylly....sa incerci si Bangkok Evening ....cand ai ocazia . Mie mi se pare tare bun ( e cu votca ) ,mai ales vara...e racoritor. N-am gasit pe nicaieri o poza ... -------------------- ![]() |
| anaoi |
05-02-2007, 05:15 PM
|
|
danyhoney arata bestial bautura aia. ca arata bestial e una, dar ce gust are..... Dylly....sa incerci si Bangkok Evening ....cand ai ocazia . Mie mi se pare tare bun ( e cu votca ) ,mai ales vara...e racoritor. N-am gasit pe nicaieri o poza ... inteles s atraiti..pai smabata ce ai tu de facut, decat s aservesti cocktailuri lui dylly???? |
| ghemotoc |
05-02-2007, 05:22 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
Noile "Norme de Securitate"
Pe brosura unui uscator de par Rowenta: A nu se utiliza in timp ce dormiti. (S...t, da' numa atunci am timp sa ma ocup de parul meu !) Pe o punga de chipsuri Fritos: Puteti fi un castigator ! Nu e necesar sa cumparati. Detalii in interior. (asta probabil e o invitatie sa ciordesti pachetul) Pe un sapun Dial: Mod de folosire - A se utiliza ca un sapun obisnuit. (Zaaaau ? .... adica cum ? ) Pe unele produse congelate Swanson: Sugestii de preparare - Decongelati. (Dar e doar o sugestie) Pe punga unei casti de par pentru baie, dintr-un hotel de 4 stele: Se pune pe cap. (Awwww, sh...t !) Pe fundul unei cutiii de Tiramisu marca ItalGelato: Nu rasturnati cutia. (Prea tarziu, ati pierdut !) Pe o budinca semipreparat Dr Oetker: Acest produs va fi cald o data reincalzit. (Sinteti sigur ???) Pe cutia unui fier de calcat (Rowenta loveste din nou): Nu calcati hainele direct pe corp ! (Da, dar as economisi o groaza de timp...) Pe o sticla de sirop contra tusei pentru copii marca GlaxoWelcome: Nu conduceti automobilul ! Nu operati masini grele ! (ar trebui sa le mai interzica copiilor si sa aiba menopauza, si s-a acoperit cam tot) Pe o sticla de Nytol (somnifer): Atentie: Poate produce somnolenta. (Pa buneeee ?!?) Pe cutia unui set de beculete de pom chinezesti: A se utiliza numai in interior sau exterior. (deci, sa fie clar, cine le utilizeaza sub apa sau in cosmos pierde garantia !) Pe o punga de arahide de la o cursa American Airlines: Instructiuni: deschideti punga, mancati arahidele. (Si daca ma opun ?) Pe un costum de Superman pentru copii: Acest costum nu va permite sa zburati. (Da' ce, altele iti permit ? Si nu poti sa te intelegi cu el, poate totusi iti permite ?) Pe o periuta de dinti oferita gratuit la un cabinet stomatologic: Utilizati partea cu peri de plastic. (Pe bune !!!) |
| danyhoney |
05-02-2007, 05:23 PM
|
danyhoney arata bestial bautura aia. ca arata bestial e una, dar ce gust are..... Dylly....sa incerci si Bangkok Evening ....cand ai ocazia . Mie mi se pare tare bun ( e cu votca ) ,mai ales vara...e racoritor. N-am gasit pe nicaieri o poza ... inteles s atraiti..pai smabata ce ai tu de facut, decat s aservesti cocktailuri lui dylly???? Aoleuuuuu, ai dreptate . Dar stiu eu ca Dylly ma pacaleste si nu vine si eu fac cocktail-uri degeaba -------------------- ![]() |
| himere2005 |
05-02-2007, 05:26 PM
|
sa va spun ce combinatie am facut ieri....foarte buna, eu am facut de mai multe puncte, darvoi ati putea incerca si cu branza degresata: branza proaspata amestecata cu branza feta si alune (la mine erau pudrate alunele cu aroma de bacon-se gasesc la kaufland) maruntite. eu le-am pus pe chipsuri, voi puteti intinde pe o felie de paine diet sau castravete
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:43 PM |